Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újra fogalmazom kihagyva azokat a részeket, amelyek netán zavarhatták a rendkívüli képességû moderátorainkat( no sarcams intended).

Szóval T3 mindig is az indikátor tier volt, a szerverek elnéptelenedésekor mindig ez volt az elsõ tier amelyik kihalt, utána t2 és elkerülhetetlenül t1 t4 is követte.Lásd eltharion, de ez történt KEPen is és DBMen is.
A crossrealm scenariókról legjobb tudomásom szerint, még csak szó esett, de a Mythic jobbnak látta ha az erõforrásaikat inkább a nagyon fontos armor revampra használják( ami történik már lassan fél éve), miközben az orvr lakeket 5 class dominálja 1.2 óta.

A játék jövõjérõl meg: a kiadója az EA, ami a leginkább profit orientált kiadó és nagyban felelõs a játék indulása utáni csúfos bukásért. Nem valószínû, hogy életben tartaná a projectet ha már csak kevés haszna származik belõle, de per pill még teljesen jó teszt terepet kínál a Biowares srácok ötleteinek, de ha kijön az SW akkor nem sok jót jósolok neki.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

tipikus moderation fail. move on.

a riviera hozzászólásaira adott válaszait megértem, hogy törölték, de a másikat miért? nem volt off topic...

spectRa xTra

Lemaradtam a flamerõl. Írt ImFrosty valami érdekeset? Jöhet privátban is.
s0n1c
Szerintem meg nem maradsz, mert nincs szükség wow ill. más ide nem tartozó témák megbeszélésére.
Nna, csak sikerül értelmesen is szót váltani...

"És mibõl következettel erre? "
Nézd, ha úgy kezded egy hozzászólásodat, hogy gúnyneveket aggatsz rám és a szövegértésemet kifogásolod (teszed mindezt annak ellenére, hogy te tévedtél óriásit valamint fogalmaztál félreérthetõen) akkor kénytelen vagyok azt gondolni, hogy nem teljesen érzelemmentesen állsz a vitához.

t3: valóban a játék legszarabb része, ezt sztem úgy kéne enyhíteni, hogy itt kb. duplájára gyorsítani a fejlõdést. Nem a legjobb megoldás, de wowban is kb. ez lett a végére az 1-58 contentben. Ezzel együtt csak fel tudtam én is fejlõdni, fõleg scenariokkal, ami azért mégiscsak nagyobb fun. Crossrealm scenariokat ha megoldják t1-3-ig, akkor még sûrûbben fognak popolni.

Más MMO-k: no hát akkor látod, hogy van arra is példa, hogy bezárják, arra is, hogy ingyenes lesz, meg arra is, hogy nem változik semmi . Tehát azt mondani, hogy a WAR biztos megszûnik, és itt a vége, butaság.

Ha meg "ingyenes" lesz ddo módra (azaz nem az ûber tárgyakért kell fizetned, hanem effektíve a kontentért vagy a nagyobb kényelemért), az nem tudom, miért lenne olyan óriási baj. A ddo játékosok sem átlag 10 évesek. Ami azt illeti, a kifejezetten fiatal gyerekek inkább wowoznak, mert az osztálytársaik is azt játsszák, csak arról hallottak, stb. Niche (pláne pvp) játékokkal nem igazán vagy nyerõ ebben az életkorban.
És mikor jött utoljára új content a játékba?

mondom menj el daocozni ember!
ott tényleg nincsenek sokan 😄

És mibõl következettel erre?

Belátom a Wotlk valóban 1 évvel korábban jött ki ebben igazad van.Nem követtem nyomon így ezt elnéztem.

"de ezek után viszont miért kéred ki magadnak, ha valaki a szemedre veti, hogy nem szereted a játékot? Nyilvánvalóan ez a helyzet"

A kettõ nem igazán függ össze.Nekem megvannak a magas szintû jól gearelt karaktereim és boldogan lövöldözgetek t4ben, de amikor altozni akarok akkor egyszerûen a quest grinden kívül kevés lehetõség nyílik, így bizony az új játékosok szívni fognak ahogy én is mert egyszerûen nincs mit csinálnom t3ban.

Lehet hogy más mmo-k elmennek kevés elõfizetõvel is, de minnél kevesebb az elõfizetõ annál rosszabb a játékosoknak fixek és content szempontjából.És van ellenpélda is pl. a Tabula Rasa. amikor kevés lett az elõfizetõ simán lelõtték, vagy egyre több lesz ingyenes lotro/dungend and dragons.

Ez a jövõ tetszik nem tetszik.

XenHai
A wotolk ról inkább ne beszéljünk...
És az új kieg sem lesz sokkal jobb..
hagyjad mert mindjárt neked is megmagyarázza,h nem, õ tudja nálad mi megy, tudja mi az isp-d, meg azt is,h hány éves vagy és mit ismersz meg mit nem😄DDD

inkább arra következtetnék, hogy te vagy az aki ideges, szóval nyugi és írj megfontolt, logikusan felépülõ kommenteket ha kérhetném.

inkább arra következtetnék, hogy te vagy az aki ideges, szóval nyugi és írj megfontolt, logikusan felépülõ kommenteket ha kérhetném. Én jóhiszemûen álltam a hozzászólásaidhoz, nem neveztelek trollnak vagy egyéb véglénynek, érthetõen elmagyaráztam, miért visszatetszõ a vészmadárkodásod, és milyen ellenpéldák vannak.

Wow meg kiegészítõk

A WoWhoz most õsszel fog jönni a második (ismétlem a második) kiegészítõ amíg a WARhoz egy city fixen kívül nem sok érdemi változás érkezett tavaly õsztõl

Ebbõl ugyan nem következik, hogy a "tavaly õsztõl" kitétel az elsõ részmondatodra is igaz, de elfogadom, nem tudsz rendesen fogalmazni, mondjuk úgy gondoltad.

"Wrath of the Lich King was released on November 13, 2008" (wiki)

Számoljunk együtt: most van 2010 június, tehát az idei õsz még nem jött el. 2009 volt a tavalyi õsz. 2008... háát, az a tavaly elõtti volt, bárhogy is nézem.

Most majd nyilván bele fogsz feszülni, hogy a múlt õsz/tavaly õsz alatt szerinted nyilván valahogy a kettõvel ezelõttit kell érteni, de ezen eszmefuttatásodat kénytelen leszek figyelmen kívül hagyni.

Ha most kezdi a játékot azért nem hagy ki sokat, mert blabla

Elfogadom, hogy ez a véleményed, de ezek után viszont miért kéred ki magadnak, ha valaki a szemedre veti, hogy nem szereted a játékot? Nyilvánvalóan ez a helyzet.

Nem foglalkoztál továbbra sem a hozzászólásom azon részével, mely arról szól, hogy sok MMO jól elvan elég régóta, írtam is pár nevet. Mindegyikhez jön kontent, fizetõs, ésatöbbi.

Nyilván van esélye annak a scenarionak is, amit te (nem minden rosszindulat nélkül) felvázoltál, de lássuk be, nem csak ez létezhet.
Szerintem simán mehet 3xxxes karival is, arra akartam célozni... Nem kell hozzá izom kártya.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

loveutoo

Hello Archenemy félreértelmezések és mellébeszélések nagy mestere. Második múlt õsz óta! olvasni nehéz, de egyszer meg fogod tanulni én bízom benned.
Legközelebb ne vágd félbe a mondatot és emelj ki belõle egy neked tetszõ részt, mert az ejnye-bejne nem szép dolog.

Ha most kezdi a játékot azért nem hagy ki sokat(mint ahogy már kifejtettem csak ugye az olvasással már többször gondjaid akadtak), mert alsó tierek kihaltak és nem sok móka ott. Feljutt t4be lowbieként szétgankelik mint-ahogy téged is a mágusodon(much love)és mire elér addig hogy inba gearje lesz inba rr-je addigra bezárják a game-t... de ha nem bezárják akkor a LotRo mintájára free tp play lesz-> átlagéletkor 10 évre esik vissza/kevesebb fix/nincs új content

remelem nemcsak ezert regisztraltal be te kis gyiktroll.

kepezd kicsit ki magad mmok teren, aztan majd gyere vissza, byez

anti hero

még annyit, hogy mindezek ellenére csak úgy fosták ki magukból a kiegészítõket és a jelek szerint nem ez a kulcsa a játékosállomány megtartásának. Lootwhore játékokban lehet de a daoc és a war az nem az 😊

ja és kezdetektõl fogva 2 eu angol szerver volt 2003-2010ig amibõl az egyik mindig is low pop. Vmiért mégis megérte nekik fenntartani.
Ezzel csak azt szeretném mondani, nem mindent a wowhoz kellene hasonlítani.

Daoc EU most nemrég szûnt meg. Lehetõséget adtak annak a maradék 3 playernek, hogy transfereljen amerikai szerverekre. Volt elõtte 1 ingyen hónap. Érdekes volt belogolni úgy, hogy 6-7 éve nem játszottam 😄 Minden karim megvolt úgy és ott ahol hagytam. Szerintem biztos nem zárnak be csak hipphopp 1 mmo-t... legalábbis a war elég messze van még ettõl.

Látom királyul elvagytok 😄

Annyit hozzáfûznék, hogy amikor én a Geforce 8500-ösömet lecseréltem ATI Radeon 4830-asra, akkor érezhetõ volt a különbség, de mikor azt leváltottam 4890-esre, akkor már alig változott valami, nagyon minimálisat nõtt az FPS. Sokkal szemberûnõbb volt, amikor 2 giga ram helyett 8 gigát pakoltam be, az kb meg is szûntette az én részemrõl lévõ laggot, 1-2 helyzetet kivéve, pl keep ajtó lövés, stb...

Szóval a játék nem videokari függõ, sokkal inkább RAMtól és hasonlóktól függ, videokártyának elég, ha tud egy minimum teljesítményt, és kész. Ide fölösleges 150 ropis videokártyát venni, nem fogod vele megváltani a világot.

A szerver meg úgyis annyit laggol,azzal nem tudsz mit csinálni.

És akinek meg nem tetszik a war, meg folyton károgni képes, az húzzon el másik szobába, mert fölösleges, hogy 2 naponta beírja valaki, hogy "mindjárt megszûnik a játék, tuti tönkremegy".

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ki mondta, hogy nem szeretem a játékot? senki
+ korábban
Akkor se hagytok ki sokat, ha nem megy

namost ha szerinted nem hagy ki sokat, aki nem WAR-ozik, akkor azért annyira nem lehetsz oda érte, ezt remélem nem kell tovább bizonygatni.

Másrészt odamenni egy beteg emberhez, és elkezdeni neki mondogatni, hogy "meg fogsz halni, hamarosan MEGHALSZ, eltemetnek!" lehet, hogy logikus és igaz, de attól még visszatetszõ, és a rokonai joggal fognak elküldeni a faszba. Remélem ezzel az érthetõ példával rávilágítottam, miért is undorító ez a vészmadárkodás.

Harmadrészt meg egy csomó 10+ éves MMO van, aminek kevesebb elõfizetõje van, mint a warnak, de még mindig fenntartják, és jön hozzá új content. Tehát nem csak a lotrót meg a ddo-t lehet felhozni példának, de akár az asheront vagy az everquestet vagy a daocot is.
Mondjuk ha hamarosan tönkremegy, ez annál több ok, hogy játsszunk vele, hiszen ki tudja, meddig tehetjük még :p

A WoWhoz most õsszel fog jönni a második (ismétlem a második) kiegészítõ

Értem, hogy valamiért kihangsúlyozod, hogy a második, de miért? Burning crusade, lich king, cataclysm, ez a harmadik, nem?
Milyen idegeskedés? A kommentjeimben csak annyi érzelem van amennyit TE bele akarsz látni, így inkább arra következtetnék, hogy te vagy az aki ideges, szóval nyugi és írj megfontolt, logikusan felépülõ kommenteket ha kérhetném.

Ki mondta, hogy nem szeretem a játékot? senki, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a tönk szélén van.

Milyen igaz PvP? Mi számodra az igazi PvP? Számomra a pvp az amikor a két fél játékosai egyenlõ feltételek, ámde a területi adottságokat kihasználva csaphatnak össze.Nos ez nem túl gyakran történhet meg ebben a játékban, de ez csak az én nézõpontom, lehet hogy a TE definíciódra jobban ráillik a dolog és ebben az esetben örülnék ha megosztanád.

Bolhából elefánt? Rossz hír ragadósabb? Objektív szemmel végignézve az esemény sorozatokat, az az elefánt teljesen reálisnak tûnik.

És ha már az elõbb WoWos példálózással jöttél, akkor most adok egyet csak, hogy legyen alapja.A WoWhoz most õsszel fog jönni a második (ismétlem a második) kiegészítõ amíg a WARhoz egy city fixen kívül nem sok érdemi változás érkezett tavaly õsztõl.Ez a különbség egy jól menõ és egy tönk szélén levõ MMO között.

Csak semmi idegeskedés...
Egyszerûen ha nem szereted a játékot az nem gond, csak mások kedvét ne vedd el ettõl az igazi PvP-tõl!
Illetve nem túl helyes ez a "bolhából elefánt" hozzállás, Te magad is tapasztalhattad már, a rossz hír ragadósabb nemde?!
Ennyi, de tényleg...

Karak-Norn Immortal Legion

Milyen wowos "példározgatás"ról (nyelvújítás powa?) beszélsz? Ebbena kommentedben csak egy olyan mondat volt aminek volt értelme, szóval díjaznám ha újra fogalmaznád úgy, hogy rajtad kívül más is megérthesse.

Gondoltam nem csúszunk le idáig ennyire morálisan, de sajnos bekövetkezett...Mármint az, hogy egy full WAR-os fórumba ismét wow-os példározgatás megy csak izomból.
(Ennek az országnak a túl sok hasonlóan tipikus pesszimista felfogású igazi "Magyar felfogással" kell a jövõben megbirkóznia, aztán lehet majd fejlõdnie!)
Szóval haver remélem NEM lesz igazad, és a WAR továbbra is élni fog!!!
Ennyi...😄DD
Már játék szinten is ennyire kész valaki...húúú Apám...nem volt saját gyerekszobád???!

Valóban, de múltnyáron is ez volt aminek a vége azt lett, hogy õsszel bezárták Elthariont, mert kiürült és az bizony a nyár alatt ürült ki.

Pari
En kecsesz velemenyet osztom, nyar van,(megha nem is borsodba) a guild letszmunk is leeset az elmult havi 20rol, 10re...fele vb-t nez fele nyaral...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Így azonban, hogy helyesen fogalmazol nem mond ellent az állításod az enyémnek.Az hogy még nem vezetik be ezt Azgalon/Nornon nem jelenti, hogy nem is fogják.

És ahogy toxikus is mondja hiába van t4ben aktivitás, a kisebb tierek egyre inkább halnak ki, aminek elkerülhetetlen következménye lesz, hogy elõbb utóbb t4ben is elfogynak az emberek.Akik az elhtarionon játszottak azok már tapasztalták ezt az esemény sorozatot ami most megfog ismétlõdni.

ÉS miért ne ismétlõdne meg? új content nincs a láthatáron( ha lenne már rég az arcunkba dörgölték volna, hogy megakadályozzák a további elõfizetõk elveszítését) itt a nyár ami kevesebb playert jelent, õsszel meg jön az új wow kieg arra lesz ráizgulva az mmo közönség, a
high rr már baromi egyszerûen elérhetõ és az endgame gear is.nincs több "cél" a játékban amiért lehetne küzdeni így egyre többen unják meg( és igen tudom hogy alapjában pvp game és a pvp a lényeg, de ettõl függetlenül szükség lenne valamire ami értelmet adna a pvpnek a játékban).

Jolvan, nem fogalmaztam jól, törölték az angol szerverekkel kapcsolatban a programból.

"As a result of this mixed community reaction we have reevaluated our decision. The intent behind this feature moving forward is to only allow the option to play both Realms in the case where there is only one server to choose from."

Persze ha egyszer összevonják az azgalt és a nornt ez lesz valoszinuleg az angol serveren is, de tekintve hogy manapság is vannak olyan helyzetek hogy erõsen olyan érzése van az embernek hogy egy hajszálon múlik a server crash, egy összevonás totális öngyilkosság lenne.

Ha jól tudom azokon a szervereken amelyek játékosai kisebb nyelvterülethez tartoznak ez a megoldás fog életbe lépni, hogy ne legyenek kényszerítve az angol szerverre való rollolásra, de javíts ki ha nem.

In smaller language markets our only option up until this point has been to merge them with other markets of different languages, or allow them to play on one server but force them to choose which realm they prefer playing. This feature allows us to achieve our goal of offering the best possible gameplay experience for all markets.

a mindkét oldalon játszhatsz egy serveren mókát meg törölték a programból...

ha már okoskodsz a játék jövõjével kapcsolatban akkor legalább a producer lettereket olvasd el

nyár vagy nem a tendencia egyértelmû.

Jacek
gyanus😊 de latom meg van elet 640x480-ban😊 vagy mindenkinek mas a fullos😊

Szerintem nincs nagyobb gáz,csak egyszerûen nyár van az a nagy helyzet...
Õsszel minden kiderül, de azért nem illik elõre temetni bármit is...!
A fun-ok kitartanak, ez alap.

hát t1-t3 full halál, minimális játékos, fõleg order oldalon. t4ben azgal, nornon destró uralom. nornon még régen 2-3 naponta volt ic push, már kb az sincs. ja. sajnos halálán van a game:/

hát pedig így van. de persze gondolom ezt jobban tudod😊

Valóban és azóta mi történt? maradt 2 EUszerver és a következõ patchben készülnek az újabb összevonásokra( mindkét féllel lehet egy szerveren játszani anyone?).
Azgal és Norn alacsonyabb tiereiben érezhetõen kevesebb a játékos mint fél évvel ezelõtt és a játék teli van olyan buggokkal amik már fél éve bent vannak mégsem érkezett fix( warcamp terrian bug/cc bug.
Folyamatosan épül le a Mythic gárdája, most nem rég rúgták ki Josh Dreshert-et.
Az EA kb arra vár, hogy kijöjjön az SWs mmo és ejtse a projectet vagy ingyenesé tegye ,ahogy történni fog a LotROval és szeptembertõl.

Ezek után a fanboiok persze még kiegben és új contentben reménykednek.

TDC Geronimo
1 éve is ezt mondta a sok okos :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pari
nédda egy troll...free xp

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Akkor se hagytok ki sokat, ha nem megy, max 1 év és bedõl a játék v free to play lesz.

az ec414 tul hosszu url-t jelent ha jol emlekszem

Sziasztok.

Van egy kis problémám. Ma vettem meg a játékot+gc de amikor regizek hibaüzenetet kapok.Ann arror occured we are unable to process your request (Code 414) ezt akkor kapom miután megadtam a felhasználó név password-öt Nem tudja valaki ez mit jelent? Illetve melyik szerveren találom a legtöbb Magyart?

Elõre is köszönöm a segítséget.
Jacek
3870?? 3650??? fullon??? na persze😊

azt a videókártya beállításaiban piszkálgasd. a játékban nem lehet

Ami leginkább idegesítõ, hogy nem tudom sehol állitani az élsimitást, egyszerüen nem is kinálja fel a menü, pedig itt írták páran, hogy erre vagy arra állitoták, tehát elvileg nekem is tudnom kéne valahol állitani. Ebbõl következtetek, arra hogy valami gáz van nálam.........

õsi hd3650en fullra kitolva nem szaggat szóval nemhiszem,h géped lenne a ludas

Nem kell gyors net hozzá, viszont az alacsony ping javallott.
Nem erõmûrõl játszom, mégse szaggat max-on a játék. Ha szánalmasnak tartod, ne játssz vele. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

valószínûleg a net szolgáltatóval van a probléma mert nekem is volt netlagom annó. Merthát igen csak folyamatos gyors net kell a játékhoz hogy bírja azokat a rohadtnagy csatákat. De az is lehet hogy a videókártya kevés...mert a Warhammer egy eléggé optimalizálatlan játék még most is de a kezdetek óta sokat javult de még így is szánalmas.
Kéne egy kis segítség.
Valami gond lehet nálam csak nem tudom mi. Nálam a war igencsak akadozva, szaggatva fut még ha mindent minimumra állitok is pedig a gépem szerintem több mint elég. A proci egy két magos E2180 2700-n futtatva 4g ram és egy ati 3870-s, tudom nem mai darab de böven jobb mint az ajánlott gépigény, többek közt olyan játékok mint az empire total war is fullon mennek rajta gond nélkül( a wow is maxon hozta a 60 fps-t).
Olyan dolgok mint az élsimitás meg sem jelennek a video menüben.....meg is látszik.
Szóval ha valakinek lenne valami tapasztalata vagy ötlete azt megköszönném.