22827
-
spectra #19384 A házigazda saját magát se tudja moderálni ezen a fórumon, mivel a szótára főleg a szubkultúra csodás szavaival van teli, amit ma ismét bizonyított! -
Házigazda igazán kivághatná... -
Thoracotomia #19382 oh, itt az egész foci csapat -
RaSzTaH #19381 nem várnék addig az tuti :) -
reszemrol lezarva, oreg vagyok en mar ehhez.. -
Murmur #19379 Folytassatok priviben, ha meg nem unjatok. :P -
Thoracotomia #19378 oh i see what you done there, de sajnos mi nem egy csoportba járunk -
mármint benned akadt össze..
ez elég ciki ilyen felvezetés után..
linkelsz és azt se tutod mit.. -
Thoracotomia #19376 miben kerülök sorra? és hol állok én hátul? úgy hiszem össze akadt a logikai lánc. -
az a szép kis telihold fejű..:) -
látom ott állsz hátul és veregetd a hátad milyen jókat beszoltál, de ne felejts del, te is sorra kerülsz..:-) -
Thoracotomia #19373 és amikor azt írom kemény erre gondolok -
nekem van ott egy rp altom vagy mi a csöcs, Zuzda néven, de ha pariék tolják valszeg az csak ilyen időkitöltő lesz, no majd látom mit ad a gamma ennyi pihi után, mindenestre a nevedet küld el privibe vagy ahogy érzed.. -
Thoracotomia #19371 wow tuti kemény lehetsz -
előző kommentjeid alapján látom te vagy az akit simán pofánvernék a 3ik mondat után élőben, de hál istennek nyugisan is szoktam szemlélni az epenis huzsárokat, így nagyon nem zavar..
jah és no offense.. -
Igaz, Ő sztoikusan térített minket. -
Thoracotomia #19368 btw ha azt akarod hogy a ravage is védhetetlen legyen csak rakj a fegyveredbe 1 OP lotds talizmánt. -
Korrekt válasz, köszi. :) -
Thoracotomia #19366 butthurt kids, mindig szívmelengetőek <3 -
Nem mintha védeni akarnám Fidelt, de ő csak rinyált és nem fikázott orbitális nagy orcával :) -
Jaja, mondjuk dughatna egy orrszarvúval, egy életen át. -
Laroa #19363 számold hozzá, hogy a mágikus meg fizikai sebzésnek teljesen más a mechanikája. az armorból a sebzéscsökkentést fel tudod tolni a csillagos égig, de a resistek 40% fölé nagyon ritkán mennek. Ezt te még debuffolod az auráddal.... csak idézni tudok:
"mivel spirit dmg és azt aurából debuffolod... alap game mechanika k >.>" -
Laroa #19362 aura = aoe
asszem rámférne egy kávé -
A debuffal annyival többet sebez, hogy megéri "kockáztatni" a kivédést?
Mert jelenleg kb 10-12%-ot növel/csökkent az aura és így 460 helyett 506-ot sebez a ravage.
or not? -
Laroa #19360 Egy orvr guild warbandjében esetleg. Pug wb-ben nem sok guardot látni :)
Ha meg valaki esetleg néha megpróbálna elnomyni egy staggert, vmelyik barom úgyis kiszedné mindet egy aurával :D -
Thoracotomia #19359 hajjaj most jól megmondtad -
Neked nem tudom mi bajod van, de egy kiadós dugás tuti rád férne már... -
áruló!:) -
Thoracotomia #19356 mivel spirit dmg és azt aurából debuffolod... alap game mechanika k >.> -
Thoracotomia #19355 oh kérlek, egy tank dolga orvrben sokkal össze tetteb:
felrakod a guadot, követed a guardolt targetet, htl, htl, htl, htl, quake, htl, htl, htl, quake és még aurákat is kell pörgetni pfff... -
Jajj, ne csináljátok, hogy megint két gombos karaktert indítottam. :)
A sámánnal is unalmas volt healbotot játszani.
Egyébként miért olyan nagy ász a ravage, hiszen a cleave a leírás szerint +5 AP pontért cserébe ugyanakkorát sebez és "kivédhetetlen".
Gero sajnálom, de az agyam után már a szívem is csak a káoszé. :) -
Karbantartás és nincs patch :( Úgy néz ki elcsúszik jövő hétre. -
Laroa #19352 quake, ravage, ravage, ravage, ravage, ravage, quake, ravage, ravage, ravage, ravage, ravage, quake, ravage, ravage, ravage, ravage, ravage... -
Nem volt. Bísztnek volt. De gyere nornra orderezni velem :d -
sanyiiiii #19350 ravage! -
Te lennél Fidel utódja? :)
Más: Pár napja megint befizettem a játékra és most egy Chosen-nel bohóckodom.
Gero, neked volt ilyen legényed, nem?
Tudnál (vagy bárki) tanácsot adni, hogy manapság melyik ágat érdemes vele építeni, hogy viszonylag háborítatlan ánusszal tudjak rvr-ezni? -
Thoracotomia #19348 előző kommented után én nem csodálkozok ha valami nem jön át neked. no offense -
annyira szarrá van effektelve, hogy még azt se tudtam normálisan kivenni, mi ellen pownolnak milyen setupban, lehet klassz ez így, de nekem nem jött át semmi, csak a bakkekcske style:-p -
Thoracotomia #19346 nem kell felkapni a vizet ez tök rendben van. -
agonizáltam míg letöltés alatt volt a kliens, de mire lejött kiderült...
ettől függetlenül kurvára leszarom mi a reménykeltő számodra, ha nem baj...