Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár ahogy hallom a két hét csak 1 hét mert amit ezen a héten szerzünk XP,RP az eltûnik az átállás után. Szóvalezen a héten nén csak néha néha nézek be.

Viszont nekünk is kitolják akkor majd ennyivel az elõfizetésünket?
Igen, de ha jól tudom akkor vesztesz is valamennyi idõt, mert az átállás esetleg nem lesz zökkenõmentes, ha rollback lesz az szívás, downtime tuti lesz több is, stb. De mondjuk két ingyen hét bõven fedezi ezt.
tehát ha én most erõsen gondolkodok h visszamenjek, akkor azt érdemes lenne megoldani július 7 elõtt és akkor akpok 2 ingyé hetet?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Asszem én is kénytelen leszek beszerválni 1-et 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

recruit friend.. LESZ LOVAM, LESZ LOVAM!!! 😄😄

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
# Will I be eligible for new trials or reenlistment?

* Yes! EU players will be eligible for all reenlistment promotions that North American players currently receive.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De s*gg vagyok, ott a FAQ. 😊
Ez mennyire biztos? Mert akkor töltöm is a klienst... 😊
Holnap lesz költözés?
Onnantól a mythic accountos oldaláról kell majd bejelentkezni? És amcsi kliens fog kelleni?
BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Amúgy a költözés után elvileg el lehet használni megint a régi accok újraaktiválását 1 hétig vagy meddig.

bioware is..
..ASSUMING DIRECT CONTROL

oO

anti hero

TDC Geronimo
From the Customer Service category we have: EU Transition Update - 6/28/2010

BioWare Mythic is pleased to announce that we will assume operational responsibility for Warhammer Online: Age of Reckoning European players beginning 7 July 2010.

On Tuesday, 29 June 2010 Mythic will be taking a data stamp of all European account, character and guild information from GOA, for both present and past players. Once this has occurred, all player and guild progression will not be saved for a period of a few days. Please note: While we do not anticipate any issues, please be aware that at any point during this transitional period that we may need to restore character and guild data from the 29 June 2010 data stamp.

When the process has completed, the European Mythic servers will be brought online and will be continually monitored during this transitional period. All game play during this period will be free for existing subscribers and current European subscribers will receive two weeks of free game play beginning 7th July.

For more information, please visit the Frequently Asked Questions which can be found in English, French and German.

See you on the battlefields!

recruit a friend program is beindul. utólag vajon lehet igényelni az ajándékokat?

TDC Geronimo
Végre rendes weboldal lesz meg rendes helyen lesznek a szerverek normális supportal 😄

http://www.warhammeronline.com/international/goa/faq_en.php

Kreeder44
Jajj én nagyon élveztem ezt a játékot, de ugye jött más szebb és jobban is fut a gépemen... de isten bizony, h visszanézek még mert maga a stílus a karakterek armorjai fõleg az SW nagyon tetszetõs... és a fejlesztõk is foglalkoznak a játékkal amiket olvastam mik kerültek bele a játékba igen csak jópofa dolgok kívánom a legjobbakat nektek akik még játszotok vele 😉

A szuper, bár ha belegondolok, hogy nincs még egy éve, amikor én T2-ben elõször voltam, és mindkét oldalon több mint 2 wb gyûrte egymást, miközben RvR csatornán folyamatosan ment az egyeztetés, hogy miként lehetne lockolni... és most ugye T2-rõl beszélek.
Ehhez képest mostanság elég vérszegény a dolog.
Nem akarom rombolni a morált, én is nagyon szurkolok a jéték életben maradásáért, sõt inkább a tovább fejlõdéséért, mert a lehetõség igen is benne van.

Itt fórumon szinte mindig a negatív oldalát emeljük ki (én is), így a külsõ szemlélõ számára úgy tûnhet ez a program egy rakás szerencsétlenség, de persze ez nem igaz. Csomó dolog van ami remekül sikerült, és máshol nyoma sincs. Talán errõl is kellene beszélnünk, hátha mások pont ettõl kapnak kedvet.

pl. a Public Quest (PQ) rendszer nekem nagyon tetszik, és más játékokban szerintem nincs. Vagy az egyszerûen és könnyen kezelhetõ Open Warband rendszer. Ez csak kettõ a sok dolog közül, amit máshol nem lehet megkapni.

A játék sorsában kételkedõknek:
Karak-Norn,T2, szombat dálelõtt, 1db 24fõs és +/-10 fõvel rendelkezõ WB is jelen volt...(noname várfoglalás)
Szóval "kájne" pánik Gyerekek!!!!
😄D

Karak-Norn Immortal Legion

Dontetlen Altdorf stage 3. Epic volt. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

MrStokes
Mythic malmai lassan orolnek... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
😮 Végre 😄

s0n1c
Daoc forumok alapján meglepõ, hogy egyáltalán alkalmazták õket.
Jaja, sokan szidták õket. Mondjuk én elõször azt hittem, hogy akkor az eu szerverek is mennek a levesbe (meg is lepõdtem), de szerencsére nem errõl van szó.
Szerintem senki sem fog sirni a goa utan.

moderáld már magad

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=websitenewsEN&message.id=1244#M1244

*kresz

illetve ha igazad van, akkor próbál vmi hülyeséget mondani😊

s0n1c
Na mi történt, nálad is elõjött valami korábbi sérelem? 3-ra közösen mondhattok egy "kurva anyádat", remélem aztán mindenki megnyugszik.
ott a pont😊 de ugye moderátorra a szabályok nem vonatkoznak. ez kb mint a bmw>5 -re nem vonatkozik a kressz, kisebbségre a törvény, stb😄

ahahah. FAIL.

s0n1c
én ma már nem is alszom emiatt, úgy elkeseredtem
cry more newb
<#idiota>

anti hero

Õszintén szólva több építõ jellegû dolog volt a flamelésben (bár erõsen kritikus szemmel kellett olvasni mind2 fél hszeit), mint az alább látható " peniszslideres, sw-tor-ra verõs, ki a faszom vagy te" kis szösszenetekben. Ráadásul pont a moderátortól jött az egyik, ami külön fail kategória, mivel ilyen stílusban, elég képmutató mások hszeit nem idevalónak ítélni.

spectRa xTra

TDC Geronimo
Nincs penis slider 😞

nem mi vadászunk péniszslideres pókokra <#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
te

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
ratyik vagytok mind

mortalos pókokra

SW_TORra veri epp a repat :d meg még kitudja milyen kisfiukra..

anti hero

Ne reagálj rá, mert ez is itt marad "megvédeni az álláspontját" :p
Ne örülj, semmi ilyen nem lesz.

TDC Geronimo
<#rolleyes>

A megjegyzés gúnyos volt, mert rajta kívül kb senki nem tudja így nem volt értelme szóba hozni.

Szegenyke sokat dolgozik mostansag, be se logol. 😞 Bezzeg a mortal online-ban befogott lovait elvezettel mutogatja. 😄

Jockey
pls aktivizáld magad, élvezettel olvasnám who-s kampányodat és nem mellesleg terelné is a témát..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
jajj istenem, mostmár kezdünk olyan szintre menni a topikban, ami nagyon nem olvasni való..
eddig ez a topik relatíve flame és személyeskedés mentes volt, ezér is szerettem olvasgatni, nem lehetne ezt az irányt megtartani valahogy?
pls..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Valami orult sebesz lehet. 😊

s0n1c
Én nem vágom. Ki a fasz vagy?
jah és ha értelmes kommenteket akarsz látni kezd azzal, hogy abba hagyod a a postolást.