22827
-
jander002 #19504 Hát látod erről nem is tudtam, de LotRO-zni már biztos nem megyek vissza, bár a mai napig az egyik kedvencem, elég volt az a jó pár hónap. -
MaRee #19503 Jaja jó ötlet, kár hogy abból meg kiveszik, vagyis csak VIP előfizetőknek lesz elérhető. -
jander002 #19502 Na látom végre sikerült valakinek koppintania a LOTRO féle kinézet-alakítást, itt is ugyanaz lesz! Már ott is nagyon szerettem / jó ötletnek tartottam :) -
"It’s also important to note that since we have decided to introduce this completely customizable option for all players to adjust their appearance, we have made the decision to not alter the appearances of existing armor sets in game. All of the previewed art that you saw for the new sets are available in the world already, now the challenge of finding those individual pieces lies ahead!" Új dev diaryból Akkor mégis csak bekerülnek azok a set kinézetek a játékba. -
Megszületett a döntés az FC-ről. Ezek után mondja valaki azt, hogy leszarják a community véleményét... -
kisyoe97 #19499 a karinevem: Kisyoe -
e57 #19498 mi a karakterneved? -
Laroa #19497 fuck off and die bitch :D -
Boncmester #19496 Laroa -
kisyoe97 #19495 Ki az a combi? :):) -
Boncmester #19494 Combi a te embered :D -
kisyoe97 #19493 Karak-Azgalon egy Shaman...
és valaki be tudna venni egy guildbe akkor az szoljon pls.. -
Boncmester #19492 Figyelitek? Sikerült belépnie! :D
Milyen karid van? -
Laroa #19491 Kérjük, a kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a termékeknél elérhetõ betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét! -
Boncmester #19490 Dehát nálad sem sikerült :D -
Laroa #19489 Ugye tudod, hogy a homoszexuális projekciódon ügyes pszichológusok már tudnak segíteni?
-
Boncmester #19488 Aszittem téged Kreinhez fűznek gyengéd szálak, de ha Flamyhez is, akkor ott már durva szerelmi háromszög lesz :D -
e57 #19487 Azt szeretném, hogy szebben, jobban fusson a játék a gépemen, de azt nem, hogy kivegyék az ütközéseket.
kb 1 éve játszom ezzel, és eddig én azt láttam, hogy a "finomhangolás" abból állt, hogy kivettek, egyszerűsítettek a dolgokat.
Az én fogalmaim szerint ez nem hangolás, hanem butítás.
Fáj a lábad? Vágjuk le! Ami nincs az nem fáj!
Bekavar a fortress? Vegyük ki! Ha nincs, tuti nem kavar be.
Lassít az ütközés? Vegyük ki! Ha nincs akkor nem lassít.
Végül is a visszafejlesztés is fejlesztés. -
Laroa #19486 Ugyanmár...teljesen nyilvánvaló számunkra, hogy *köhh* gyengéd szálak *köhh* fűznek flamyhez :D -
Boncmester #19485 Te keversz engem Laurácska Dzsenniferrel :D -
t0xikus #19484 ne tagadd,h te is örülnél ilyen meglepetésnek:D -
Boncmester #19483 Tyű, akkor még Ultraflamy is visszajön játszani, király :D -
Thoracotomia #19482 magyarul szarul hangzik sajnálom -
t0xikus #19481 :DDDD -
Laroa #19480 What's your probléma?
-
t0xikus #19479 ezen mindig röhögtem, aki azzal próbál kiemelkedni,h félig angolul beszél:DD
amúgy. kiderült,hogy most bennmarad-e az ütközés? remélem bennhagyják.. -
Thoracotomia #19478 i strongly approve this.
a kérdésem már csak hogy elég nagy lesz-e az a vibrátor, hogy ölni lehessen vele? -
Sokat varunk es keveset kapunk...
jah mindenki kap egy mythices vibratort amit melyen feldugat a seggebe.
-
MaRee #19476 Jövőhét csütörtökön Gamescom, reméljük lesz valami bejelentés :) -
Holnaptól nem lehet AHba aukciót létrehozni az 1.3.6os AH változtatások miatt. Így már tuti, hogy kedden jön a patch végre. -
Thoracotomia #19474 hát én csak ventrin hallgattam sacrxot közben, amiből annyi jött le, hogy kb sikerült megértetni andyval a nézpontját + állítólag a devek között is elég vitatott a dolog -
kisyoe97 #19473 Ha valaki be tudna venni azgalon (destróban) egy klánba,az szoljon pls..
Köszi -
És mire jutottak? -
Thoracotomia #19471 irc-n andy vitatkozott sacrxal -
Milyen tegnapi vita? -
Thoracotomia #19469 bár tegnap az Andyvel való vita keretében pozitív irányba történt elmozdulás, de több szavazat sose árt szal readn &vote plz thx -
Laroa #19468 "it will be a "tunnel shooter" designed to create highly cinematic battle sequences for players to experience. Space combat hotspots will be unlocked as players progress through the game, and while they'll initially be solo instances only, eventually BioWare hopes to implement PvP and team combat in the future." -
vazz 2010/2011-ben ne csorendszerrel akarjanak lenyugozni,meg azzal hogy minden bogar,noveny sajat szinkronhangot kapott..lol -
Amolyan minijátéknak tűnik ezzel a csőrendszerrel. -
Laroa #19465 Tehetséges fordító ez az Ötvös Tibor.
Nem.