22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • MaRee
    Jajj ember, szörnyű a helyesírásod
    Nem tudnak már olyat újítani ezen a játékon szerintem, hogy annyi sok előfizető visszajöjjön játszani, főleg hogy most jön az SWTOR,Cataclysm, anyámtyúkja.
  • spardash
    most ezel mit szeretnél mondani hogy már war nak nem lesz anyi elöfizetöje hogy ujra meg nyijanak afajok saját kezdö hejei meg ienek?
  • MaRee
    Ugyan, mindegyik MMOra azt mondták mostanában hogy ilyen meg olyan wow verő lesz, de ez LEHETETLEN amúgy is, a wow már 5-6 év alatt annyi előfizetőt gyűjtött, hogy azt nem nagyon fogja megdönteni egy ideig semmilyen játék, főleg hogy a wow egyre casual barátabb.
    Mindenki meg volt őrülve tavaly a megjelenés előtt a WAR-ért, aztán mindenki rájött hogy ez így nem jó, WAR helyett utána jött az Aion, onnan is leléptek már elég sokan, perpill én azt nyomom most néha ha van kedvem.
    Legjobb MMOk szerintem akárki akármit mond a WoW és az EVE, amikkel még el lehet szórakozni azok az Aion, WAR és a LOTRO(ami szeptembertől ingyenes lesz, aki egy nyugis és gyönyörűűűű játékra vágyik az próbálja ki, nem fog csalódni).
  • spardash
    és kb mekkora mert már rég meg akartam nézni de nem tudom sehol
  • TDC Geronimo
    WARnak van egy igaz nem olyan nagy létszámú, de szilárd előfizetői bázisa, akik szeretik a játékot. Nem lesz ennél már se sokkal több, se sokkal kevesebb. Ilyen játékokra szokták mondani hogy "niche" réteget célozza meg, még ha jacobs haverunk azzal a gondolattal is játszott megjelenés előtt, hogy a wow ellenfele is lehet, ami már akkor is baromság volt.
  • spardash
    de azért mind mondhatjuk hogy sokkal jobb let minden amiota nem agoa csinálja és ez tény nem várhatunk 6 napos csodát és sajnos az ujátékok amik most jönnek sajnos minden mmo ot meg fognak szrongatni akár hogy is nézuk orbitális fejlesztésre lene szüksége a war nak is hogy verseny képes maradjon
  • spardash
    ösze kevernek minket a wow játékosokal mert jaj anyuci meg ölt egy warrior de én rugo vagyok irj abliznek mert én még angolulsem tudok hogy nerfeljék a warrior = Blizzard válasz nerf varior és még sorolhatnám a jo pofa dolgokat na a wow ban van a sok kis tizenéves nagy pofájü köcsög tudom volt szerencsém 6 évet lehuzni velük
  • e57
    Tulajdonképpen igaza van Rezesnek.

Nem az a baj, hogy fizetni kell, hanem az, hogy itt egy alapvetően felnőtt gondolkodású játékos közösséggel úgy bánnak, mintha nyálcsorgató tinik lennénk. Szerintem az itteni játékosok nagy része már kinőtt ebből.
  • TDC Geronimo
    - The new RvR zone will be a part of the campaign and is meant to slow it down, but not act as a roadblock.

- The Open RvR changes will be significant, similar to how the cities were improved. No more bars and timers.

- With the 'Pack' concept, they hope to add more content to game at a quicker pace.

- There is a separate team solely working on the RvR Pack.

Ezek a lényeges részek az interjúban.
  • TDC Geronimo
  • rezes
    Vazze ti meg hisztek a mesekben?Mit igertek?Azt hogy nagybejelentes lesz szombaton.Azota mi tortent?Lattunk egy dagadt producer kurvat vihancolni egy masik kocsoggel, kisipoljak amikor elkuldenenk minket az anyankba amiert meg jatszunk ezzel a fossal es kenytelenek meg fejleszteni(?????) ra barmit is ,ellenben semmilyen bejelentes nincs helyette van mindenfele bizonytalan forrasu info.Azt sem tudjak mit hazudjanak...
    Fizetos kieg?a kurva anyjat az electronic artsnak a lehuzas helyett azon dolgozzanak hogy normalis jatekot adjanak ki ne ilyen felkesz szarokat amihez basszak a fos dlc-ket.
  • spardash
    persze de nefeled a hogy a bioware nagy cég csak még nem volt mmorpg je nem csinált a star warsz esz nekik az elsö most meg a nyakukba varták a wart is a bionak meg mániája fel javitani a gamékat
  • TDC Geronimo
    Mindegy a lényeg, hogy van :D

Amúgy itt az orosz oldal interjúja GCről. Google fordítós link, de azért érthető.
  • e57
    Az az érzésem támadt, hogy az eddigi információ morzsák hatását figyelik a net előtt, és a játékosok reakciója alapján alakítják a terveket.

Ha nagyon dühösek vagyunk, lehet az egész ingyenes lesz! :D

Amúgy meg nem tudom honnan van kapacitásuk fejleszteni, ha közben még a Star Warsot is csinálják. Éppen ma volt róla szó a SW topicban, hogy az RvR-et a Mythic csinálja ott.
  • TDC Geronimo
    Nem olyan lesz, ez is elhangzott Andy postjában. Játszható lesz mindenképp csak nem első szintről. Azt nem tudni még, hogy milyen formában, illetve lehet-e velük fejlődni majd, öltöztetni stb. Lehet olyasmi lesz, mint a wowos DK, lehet teljesen más.
  • spardash
    szerintem majd akét oldal köszti balansz fentartása lesz igazán a célja enek a fajnak hogy álandoan mozognak a mapon és idegesitik a népet meg hogy ök legyenek erösebek de majd ki derül akkor pontosabbat tudunk majd ha mindent el mondanak roluk
  • spardash
    szerintem ez a skeven ojan lesz mint aion ban a Balaur gép irányitja és fojton bele köpnek majd a levesbe bele szolnak a várostromok ba el foglalják a pontokat és beleszolnak a tömeg bunyok ba.
  • TDC Geronimo
    A másik meg, hogy egy jó nagy postban tegnap Andy elmondta, hogy az eddigi infók nem más, mint egy "sneak peak" arról ami várható. A következő hetekben/hónapokban lesz új és részletes infó grab bag videók/podcastok/dev discussion fórum topikok és producer levelek formájában.
  • TDC Geronimo
    Az új kampány rendszer, az új rvr zóna stb elérhető lesz ingyenesen is ezt elmondták. Elmondták továbbá azt is, hogy 3 féle részből áll majd ez az RvR pack. Power, Progression, Personality. Ezek közül azt veszed ami neked tetszik. Personality alatt szerintem lesz fizetős transfer talán, név változtatás, kinézet változtatás stb. Progression alatt lesz a +20 rr szint is gondolom meg ugye az új armor setek stb. Power alatt nem tudom, Talán a skavenek meg ki tudja még mik. Nem részletezték egyiket se, hogy mit takar egyelőre, de rengeteg mindent meg fog kapni az ember ingyenes patch formájában, mert azokat nem lehet anélkül beilleszteni, hogy ne legyen hatással a többiekre. Ilyen a teljesen revampolt kampány mechanika is pl.
  • MrStokes
    Lehet hogy rosszul ertelmeztem az eddigieket. Szoval lesz egy fizetos resze, meg lesz az a resze, ami kijavitja (vagy legalabb is megprobalja) a jelenlegi rendszer hibait?

Tehat ha mondjuk lesz egy LOTRO jellegu monster play skaven-nel, ez opcionalis lesz, az uj pvp terulet szinten, de ezeket leszamitva ugye a jelenlegi rendszer buktait azert kijavitjak?
  • e57
    Ennyi játékossal, valami ilyen módon tudnám elképzelni T5, hogy
    32-80 = T4
    55-100 = T5

Ha akar a játékos akkor RR55-től átmehet T5-be.
    RR81-től már csak T5 játszható.

T4-ben maradna 2 realm
    T5-ben 1 realm lenne

Hirtelen ennyi :) Lehet hülyeség, csak most megszaladt az agyam.
  • TDC Geronimo
    Kiegért is fizetni kéne, igaz abba valamivel több tartalom lenne, de annyival többe is kerülne. Akkor az is baj lenne, ha az jönne? Ha ezeket a kisebb miniexpansionoket 6-7 havonta kiadják kisebb összegekért szerintem jobban is jár az ember, mintha vár x évet egy nagyobb kiegre, szerintem...
  • MrStokes
    Jah, nekem is valami ilyesmi jutott eszembe. :D

A DLC definicioja szerintem: letoltheto online tartalom penzert, amivel jol le lehet huzni azokat akik hagyjak magukat. Legalabb is minden altalam ismert DLC ezidaig errol szolt. Keves uj tartalom szepen tularazva.

Persze nem mondom, hogy ez is az lesz, csak kicsit pofatlansagnak erzem, hogy a sok meglevo problema melett az altaluk kinalt "javitasert" penzt akarnak kerni.
  • TDC Geronimo
    az <3
  • kemelol
    ahahaha dlc ?
  • t0xikus
    t5
  • TDC Geronimo
    Nem azért kell megkönnyíteni, mert nem tudnak balanceolni. Szerinted ha rr100 lesz a plafon akkor az új játékosoknak mennyi esélyük lesz? Mit és hogyan lehetne balanceolni rr 40 vs 100 között? Az új játékos is szenvedjen 1 évig mire felér arra a szintre? A könnyítés se hiszem, hogy olyan mértékű lesz majd, hogy hetek alatt felérne az ember rr80ra vagy 100ra. Ilyen kevés részlet mellett megint csak kár ezen még aggódni.
  • t0xikus
    nemtudom. nekem ez a része elég nevetségesen hangzik,h mivel nem tudnak balanszal mit kezdeni ezért megkönnyítik a fejlődést meg a gearelődést... pontosabban még jobban könnyítik.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem amiket tudunk róla már az is biztató még ha részletes infókat nem is adtak. Hónap végén jön producer levél, ott is biztos lesz róla szó.
  • t0xikus
    az van,h eddig nekem ez nem meggyőző. mármint ami infó van róla. és tényleg minimális zs, de lófaszt a seggükbe, ha ilyen jellegű lesz, int amit írtak.
  • TDC Geronimo
    Ilyen piti 10 meg 15 dollárokat mindenki ki fog adni azért az RvR packért... Valóban nem kiegnek nevezik, de fog hozni jóval nagyobb mennyiségű contentet a játékba, mint egy átlagos patch. Nehogy már ezen a kis összegen kezdjünk el sírni. Én örülök, hogy jön ennyi féle content még ha az egyikért fizetni is kell.
  • TDC Geronimo
    Hát valószínű, hogy ezeket nem most kezdték el csinálni... :D
  • t0xikus
    remek lesz. könnyebben éri el mindenki a magas rr szintet meg jó geareket. ez a remek megoldásuk a pug vs premade ellen:) és ezért még fizessen is külön az ember. sztem pofáraesés lesz nekik:)
  • MrStokes
    Csak azt nem ertem miert lesz fizetos? Nem exp lesz, a jatekert meg mar igy is fezetunk, cserebe viszont pvp nem annyira nagy szam mint lehetne, akkor megis miert akarnak mar megint lehuzni minket?
  • e57
    4 hónapon belül? Hááááát.... nagyon rövid idő.
    Örülök a dolognak, csak nehogy nagyon összecsapják.
    Ha rendesen meg akarják csinálni, akkor lassan kellene a béta teszteknek indulni.
  • TDC Geronimo
    "
    @Bootae_WAR no, they're not the same. However some of what is required as foundation for the packs will be introduced in 1.4 for all, free"

Tehát 4 hónapon belül kapunk egy (fizetős) RvR packet és az 1.4et. Úgyhogy lehet számítani egy jó nagy adag contentre még idén :)
  • MrStokes
    Ami irtam, az kimondottan a monster play-re vonatkozoan tettem, nyilvan nem az egesz jatekra. -_-
  • e57
    LOTRO tényleg nem PvP, de attól még nem rakat f*s. Amit felvállalt azt teljesíti is. Ez ugye a Warhammerről nem mondható el.

Egyébként meg szerintem igenis lopják el az ötleteket a lotrotól, a WoWtól, A Conantól, AIONtól, meg mindenhonnan ahol ráakadnak. Ezt csinálják más fejlesztők is.
  • MrStokes
    Remelem nem fogjak, legalabb is ugy ahogy ott van, mert az 1 nagy rakat f*s, nem pvp. :D
  • jander002
    Azért mindent már ne lopjanak le a LotRo-ról :)