22827
-
Thoracotomia #20024 nha teljesen non provokatív célzattal regeltem, és még csak nem is szóltam hozzá, szal arra nem foghatod ^^
más oldalakon sokkal viccesebb flamek vannak már sry. -
Boncmester #20023 Te regeltél vissza Enigma néven, nem? És látod, egyből mi lett :D
De amúgy ja, ma eléggé odatették magukat sajnos az emberek, én se teljesen értem, hogy jött az egész. -
Thoracotomia #20022 btw azt mondtad, hogy nélkülem nincs dráma meg sértődés, ehhez képest nem tudom mi ment ma a fist fórumon... -
sanyiiiii #20021 Jól emlékszel. -
Laroa #20020 Simán meglehet. Nálunk is van rr70+ ember aki orvrben szóló aoe heal leechből ment fel odáig :D -
Boncmester #20019 Nem tudom, hogy csinálta, csak hallottam róla, de lényeg ami lényeg, hogy ezek szerint meg lehet csinálni. Amúgy Koponyácska is 60 már, pedig szerintem csak pár hónapja kezdte, én meg másfél év alatt értem el a BW-vel az RR78-at. Bár tény, hogy már rég meglenne a 80, ha nem 10 órás lenne egy tomb run :D -
Thoracotomia #20018 nem meglepő -
Archenemy #20017 De hát pont ezért nem értem! -
Thoracotomia #20016 lehet olvassák ezt a fórumot -
Thoracotomia #20015 az internet bugyraiban szinte eposzok zengnek róla, hogy hagyathattam volna ki pont én?
felrántottak? nem kellett azon rántani semmit kb egyedül csinálta az egészet ha volt party akkor persze partyval jött de solozott is eleget. -
Laroa #20014 A 4 kistombban dobják a két absorbos pocket itemet, a 40es 3 talizmán slotos lila fegyókat, meg egész korrekt talizmánokat. -
Archenemy #20013 Arról mesélj inkább, mit dobnak az ilyen tombokban, érdemes ilyen pve ratyulással foglalkozni?
Fogatlanka kivételesen nem én vagyok, valahogy lett egy pár magyar most destro oldalon is Nornon, a Szakadárok klánban, de nekem úgy tűnt, még elég picik, ha negyvenesek is, akkor sem magas a rr-jük, meg kevesen is vannak. Mindegy, majd megnőnek.
Viszont engem valamiféle érthetetlen okból nem hívtak meg maguk közé :p -
Egy magus vol,t ha jól emlékszem. -
Boncmester #20011 Azt hallottam, valakik (talán az RG, de nem biztos) fölrántottak egy karit RR80-ra, de lehet, hogy ez csak mendemonda. -
Boncmester #20010 Éreztem, hogy ezt még megkapom :S -
bw volt vagy wp? -
A4tech #20008 Nem tudom, ki a 'fogatlanka' shammy, de a maradék fogait is kivertük ma ICben :) -
Thoracotomia #20007 18-20 day played time-mal lehet már valakinek rr80as karaktere ehhez nem kell túl hardcorenak lenni.
bár végül is függ, hogy mit tekintünk hardcorenak. pl itt vannak jagerék akiknek 10óra kell egy totvl runhoz és még így se megy lenne az egész. hardcore? nem hiszem.
ellenben archenemy nem vagyok benne biztos, de te most komolyan azzal próbálsz keménykedni az interneten, hogy mennyire be vagy állva?
-
sanyiiiii #20006 Tudod öt nap múlva lesz két éve a játék hivatalos indulása, így kántsem kell egy régi játékosnak nolifernek lennie hogy legyen egy RR80 karaktere...
(Az első rr80as 2008 novemberben lépte meg ha jól emlékszem) -
Laroa #20005 [14:27:28] ----: na archenemy felébredt
[14:27:35] xxxx: :D
Jajaja :D -
Archenemy #20004 Jaj nézd már, öt perc alatt itt az egész csipet csapat? Ti pisilni is csoportban mentek, mint a lányok? :p -
t0xikus #20003 1. nem bírod a piát,alkesz vagy és még büszke is erre:D
2. 20000. gratulálok:DDDD de erre bonc reagált:D
3. igen. rr80at mindenki 1hét alatt napi 24óra játékkal érte el:D -
Laroa #20002 Mármint arra próbálsz utalni, hogy alkoholista vagy? Kellemetlen :) -
Boncmester #20001 "mert nekem van ugye ÉLETEM is, nem csak ilyen nolifer csicska vagyok,"
"húszezer!"
Igen, ez látszik :D -
Archenemy #20000 húszezer!
-
Archenemy #19999 Nem mer geci másnapos vagyok két napja, szédelgek ha felkelek
mert nekem van ugye ÉLETEM is, nem csak ilyen nolifer csicska vagyok, akinek van ideje rr80-as karikkal szórakozni :p -
Boncmester #19998 Nem csodálom, tegnap nem voltam RvR-ben, csak TotVL-ben :) -
Laroa #19997 Na, semmi hiszti tegnapra meg mára eddig, hogy megöltek a csúnya gonosz orderes homoszexuálisok Nornon? :D -
Droughert #19996 Ott a pont
-
ti igy 4en, no flame:) -
Thoracotomia #19994 nem tudom mi a nevetségesebb a "flame" vagy hogy valaki tényleg vetődik rá -
t0xikus #19993 lol:D neked tényleg fáj ha megölnek játékban:DDDD -
Archenemy #19992 Sajnos törékeny, feminin, hátulról szurkáló fiúk véleményére nem adok sokat, ezt igazán megértheted :p -
Archenemy #19991 Félre flame, félre bánat!
MAGUS BUFF!!! -
t0xikus #19990 tévedés. azért loholt ide,h kiröhögjön téged:D -
Archenemy #19989 Hát hogy melyikünk izgul jobban a játékra, azt jól példázza, hogy amint véletlen volt egy kis sikerélményed, lóhalálában loholsz ide bejelenteni :p -
Boncmester #19988 IX Kompania volt a másik csapat, de azért örülök, hogy a tények nem homályosítják el az éleslátásod :D
Te tényleg a játékra izgulsz? Ez beteges... -
Archenemy #19987 Jah az a másik csapat véletlen pont a Crimson volt :p 12*RR70-80 eldönt egy ilyen meccset. Arról nem beszélve, hogy mi kb. 3 partyval voltunk a sok kilépő miatt. Na de ezeket nyilván ugyanúgy tudjátok, csak a szánalmas szexuális teljesítményeteket kompenzálandó veritek itt a melleteket :p -
Boncmester #19986 Azért emiatt nem fogom könnyesre sírni a kispárnám, hogy megöltek engem, míg champ voltam, mialatt megöltem közülük 70-et :D
Amúgy volt bent tőlünk 1 party, meg egy másik guildből 1 party, a többi meg pug volt. Míg veletek volt egy party Greenpeace :)
Az esetben, ha ez így van, akkor nem baromi égő, hogy megvert titeket egy csapat buzi? :DDDD -
t0xikus #19985 neked ebben az ostromban nagyon nem csúszott a szánkó:))))) l2p:DDDD