22827
-
Meg se kell már venni a játékot amúgy csak szólok. Sima trial accot fel lehet upgradelni úgy, hogy befizeted és kész. Maga a kliens és a játék ingyenes már. -
caposfu #20263 Jól van, faszom beleverem. Akinek kell egy eredeti Warhammer az szóljon ingyen elküldöm, kifizeted a postát aztán azt csinálsz vele amit akarsz. Ha feltelepíted a játék nem indul el, a kód amit kapsz hozzá nem jó. Szal akinek kell üzenjen. -
caposfu #20262 Az első alkalommal mikor kéri az upgrade folyamán még elfogadja a kódot, de a vége felé már nem fogadja el, invalid code. Próbáltzam meglévő trial accounthoz upgradelni nem ment, új account creálásnál meg egyszerűen megáll az egész folyamat a honlapon, mert valami error van. Hát ez borzalom.
vagy a CD Galaxis-os 2000Ft-os verzió nem használható, vagy trial ugradre nem jó? Bár érdekes mert a folyamat elején elfogadja. :S -
caposfu #20261 Nah fasza, szinte éreztem, hogy nem lesz jó a kód. Ilyenkor van valami segítség? Esetleg tud valaki megoldást? -
Gamesday UKről az összes infót az RvR packről összefoglaló, hivatalos Mythices podcast -
caposfu #20259 Oké köszi. Leszedem az endlesst és megprószálom a kapott kóddal. Ha nem müxik, amit gyanítok akkor holnap gyújtom galaxist. :D -
l2p issue -
szedd le a launchert és úgy telepítsd. nekem is az jött be.
sokáig fog tartani de az biztos müxik. -
caposfu #20256 Senkinek semmi ötlete esetleg? -
jaaa ha így állunk akkor :
ez a gamma egy rakás fos.
beleolvadtam ? :D -
jah es en magam vagyok a skill m8s, thats the csruu..:p
-
csak probalok beolvadni a forum szintjebe..:P
amug amugy is lajkolos ez az minden 2ik szavam angol cucc:) -
caposfu #20252 Hát ez sajnos nem segített. Most már egyáltalán meg se moccan a patcher. Win7-et használok, kompatibilitást beállítottam, adminisztrátorként indítom és az ég világon semmi. És ha esetleg az endless trialt próbálnám meg a azzal a kóddal amit a game-hoz kaptam. Bár mondom azt meg a regisztrációnál nem fogadta el. :S
Egyszer veszek játékot és azzal is szívok. Fene. -
Bro, nem erdekel mekkora skill, de nekem ne pistikezzen ez a jancsika -
Thoracotomia #20250 ez elég sokat mond a magyar játékosok képességeiről... -
Thoracotomia #20249 truth hurts much? -
amúgy meg l2p -
hubazz Jockey mit ittál ? Kérek Én is ! :D -
jah es lajkolom is magam meg mindenki aki ismer, aki nem az meg wtf ididot..:))) -
mindezt mert te mondod..:)
szten ene vagyok a legprobb hc arc get life-al, easy win barki nekem, yo..:p -
Droughert #20244 20178-as hozzászólás, ott egylink, még használhatod. Az abban lévő 2filet lecseréled a telepített game mappában lévővel, utána elvileg patchelni fog. -
Laroa #20243 öngól koma. Lehet nagy arca van és egy ellenszenves pöcs, akkor is ő az egyik legjobb magyar játékos. -
caposfu #20242 Sziasztok, ma megjött a cd galaxis-tól a dvd csomag. Feltelepítettem, ezzel minden okés is volt. Viszont próbáltam regisztrálni a kis füzet hátulján lévő kódót és nem akarta elfogadni. Utánna maga a játék sem indult el, elvileg nem találja a patch file-t. Lehetséges, hogy server karbantartás van és az miatt nem megy a dolog?
Esetleg valamit lekureltam?
Előre is köszi. -
mer te aztan a halalfaszahcleetskillplayer vagy, jah es gotlife is
-
Laroa #20240 +1 -
Thoracotomia #20239 azgal mindig is a lolcasualpistikék szervere volt. true story -
ezustszem #20238 Akkor Azgalon mindkét oldalon pug lebzsel. IC/Altdorf arány mégis kb 9 az 1 - hez. Ez azért sok mindent elárul. Ja és megint kiderül a szomszéd fűje ... A felsorolt Orderes guildek 1ütt már talán ki is tudnak állítani 1 wb-t -
Droughert #20237 Mostanában próbálnak jobban szervezkedni (legalább is a mi allianceünk), bizonyos estékre próbál nagyobb csapatot összeszervezni. Sajnos igazából nem a zerg közben derül ki, hogy hol vannak jó játékosok. Ostromkor, mikor össze van zárva 2wb, akkor ott dől el ki a jobb. Legutóbbi 2védésnél stage1-2-őt hoztuk, szinte simán. Aztán balfaszoskodással sikerült stage3at átadni a destronak. (pl. champi bw alment afkolni, de miután leverték, azért visszajött...) -
Na októberbe PTSre megy már az rvr pack, így reális egy november végi/december eleji megjelenés -
Droughert #20235 Enklava, Inglorious, SOAP, Plutonen/m, Heretic Religion (ők is egyre jobbak), Black Company. -
Na itt is van az új producer levél -
Jobrog #20233 Szerintem Azgalon order kezd észhez térni mostanában,nem csak a tegnapi alapján. Ha meg megjelennek a bomb wb-k akkor destro nagy része fel is hagy az erőlködéssel. -
sanyiiiii #20232 Azt a sok hiperjó destro guildet sorold fel pls. -
Laroa #20231 Hétközben is ugyanezt látom általában. Destró 95% azgalon pug. Tökmind1, hogy hétvége vagy hétköznap, ha beleütköznek a legkisebb problémába is akkor /ragequit -
Droughert #20230 Ezt írtam, hogy order hétvégére felszívja magát, IC ostrom, szinte csak hétvégén jött össze. Akkor a jobb destrso guildek vagy józanodnak a pénteki buli után, vagy mennek order altozni más szerverre, nem tudom, de akkor nincs nagy aktivitás a részükről. És ez elég régóta így van, mikor a destros karival játszottam azgalon, akkor is a hétvége bukó volt valamiért. -
Laroa #20229 Elég sokat vagyok azgalon főleg hétvégén. Hétközben kevesebbet. Amit eddig láttam t4-ben az a következő: megy a destró pugzerg, végig facerolloznak mondjuk egy zónát. Összeáll 2-3 orderes guild, elpicsázzák a destró zerget, és utána úgy eltűnik a destró az orvr zónákból mintha ott se lettek volna. Marad 1-2 kitartó pug wb, akik még egy nyamvadt rank7es keepet sem tudnak bevédeni.
Destró meg nem értem mire fel röhögi ki bármelyik orderes guildet, mert talán 2-3 destró guildről tudok aki ki tud állítani 2 partynál többet. -
Laroa #20228 Továbbítsd gratulációim a téged kifejlesztő tudósoknak :) -
Droughert #20227 Azgalon szerintem az a gond, hogy a jobb guildek nem emberi nyelvet beszélnek (bohémia-cseh, garaz-lengyel, death watch-orosz). Nemzetközi guildek közül jobbat hirtelen nem tudok mondani. Ha az említett 3guild közül legalább 1 nemzetközi lenne, sokkal jobb harcok lennének, mert sok jó orderes játékos van, de mind apró, pár fős guildben kallódik. -
Hm most nézem hónap utolsó napja van elvileg producer levélnek kéne jönnie. -
Boncmester #20225 Vannak nornon is bomb wb-k, de szerintem ezek olyan nagyon azért nem váltják meg a világot.
Jön egy Red Guard WB, állnak fél órát a warcampben, aztán elkezdenek kommandózni, megkerülnek egy sziklát 26x, mert Sacrx kitalálta, hogy az a taktika, aztán nekimennek 2 WB destronak, és hülyére verik őket.
Aztán szembe jön egy Hand of Blood vagy Tainted WB, és a Red Guardot verik hülyére. Majd összeszedik magukat, és megint lewipeolják a destet.
Eléggé oda-vissza megy a játék, de ettől függetlenül a maradék 200 ember is jól elvan az RvR zónákban, akik nincsenek ilyen wb-ben, amúgy meg már 2-3 rendes partyval is lehet szépeket alkotni.