22827
-
Re-Enlistment Complete!
Your Game Account has been reactivated for 14 days
If you have not already done so, you can download the WAR client here.
We hope you enjoy your many epic adventures as you battle across the frontlines of Warhammer Online: Age of Reckoning.
Ha lenne edit, most jól jönne :D
Töltöm ezt a szart.
Faszom, ezzel a fos falunettel, ami itt van miskolcon, ez reggelig sem jön le -.-' -
Accomra azt írja, h closed. Mikortól lesz ez a szar? Bocs, lusta vagyok ilyenkor már utánaolvasni :) -
Laroa #20182 Az SH a legundorítóbb kiter féreg kaszt a játékban. Amíg egy White Lion hülyére nem veri
-
Archenemy #20181 Pár dolog.... biztos csomót kihagyok, de azért
- van normális tutorial (mondjuk nyugodtan ki is kapcsolhatod)
- pq-k több nehézségi szinten vannak (az easy-k szinte szólózhatóak)
- t1 insta, nem is rossz
- van AAO, azaz ha orvr-ben kevesebben vagytok, mint az ellen, több jutalmat kaptok ölésért (ez nagyon jó a "küzdési kedv" szempontjából, nem vonul vissza az ellen, ha kevesebben van, és ha ti vagytok kevesebben, akkor is érdemes partizánkodni)
- pvp influence területenként
- apprentice system (fel tudsz hozni egy embert a saját szintedre, amíg egy csapatban vagytok, így együtt mehettek akkor is, ha sok szint különbség van köztetek)
- appearance system (a ruhád kinézetét tudod változtatni úgy, hogy a statisztikái maradnak, kb. mint a lotro-ban)
- free t1 miatt a t1 mindig tele van emberrel
- bolster az adott tier max. szintjére boostol, nem csak valameddig
- teljesen átalakított endgame city siege, jó
- új scenariok (reikland factory, néha van twisting tower meg eternal citadel), scenariok közül a szarabbakat kiszedték, scenario emblemek, amik fegyverre válthatóak
- értelmesebb crafting kiosztás
- LOTD új egyiptomi-élőholtas terület 32-es szint fölöttieknek, pvp/pve contenttel
- nyilván baromi sok balansz dolog, megváltozott képességek, tacticok
- hétvégi eventek, ált. egy scenariohoz köthetőek
- javított stabilitás, gyorsaság, Oh Shiny bloom/stb
Ami nem változott:
- Scenarioban ha az egyik oldal látványosan sokkal erősebb, akkor a camping még mindig unalmas
- Lag sokszor van
- A pvp kontent kiemelkedő, de a pve/crafting/fluff eléggé meh
- várostromban gyakran loldoorpve van
- 32-esként megérkezve a tier 4-be egy meglett negyvenesnek kb. 30%-át éred, ami elég frusztráló lehet
- bombgroupok :p
Ami lesz 1.4-ben:
- Javított várostromok
- új skaven témájú terület
- Skavenek kb. úgy, mint a lotro monster play (ez a rész még kicsit zavaros), de a saját realmedet segíted vele. -
na megvan a 14 day free , most szedem a klienst. -
na sikerült belépni de closed a game account. -
Betömörítettem 2 fájlt, asszem ezek kellenek, Próbáld meg bemásolni és megpróbálni elindítani. Tess -
Elvileg elég a US patcher fájl is, nem kell az egész kliens -
óóó hogy szíjjanak gázt de jó sokat.
köszi. -
t0xikus #20175 dvd-ről nem fog menni. le kell szedned us klienst -
ja bocs most jött mail hogy username után _EUR került , lolbazz :D -
ok következő kérdés :
accountok megmaradtak ? mert most próbálok belépni acc. managmentbe de nem enged be sehogy sem. gondoltam kérek új jelszót , helyes acc.name és mail cím megadásnál azt mondja nincs ilyen.
wtf ? -
lehet nem updateli launcher magát USre -
erghh felpakoltam dvd-ről , de indításnál aszongya nem akarja magát pöcsölni . -
nah akkor asszem felteszem és megsasolom. bakker azt se tudom már melyik serveren voltam :D
Prophecy megvan még ? -
Hát akkor neked így is egy új játék lesz kb :D kieg után meg főleg. -
még a kezdetkor vagy 3 hetet aztán beleuntam.
SH-m volt , az most milyen ? használhatóbb mint akkor volt ? -
Nem tudom mikor voltál utoljára, de szerintem az. Bár várhattak volna RvR packig vele, mert ott lesz a teljes kampány redesign. -
az -
érdemes egyáltalán visszanézni ? -
MaRee #20164 Ingyen játék vagy miez? -
14 nap ráadásul -
Megint van ilyen re-enlistment cucc. Régi playerek tolhatják. -
Murmur #20161 Akár hajnali fél 4-kor is. ;) -
sanyiiiii #20160 Én általában a a felső lépcső tetejére szoktam felemenni és ott ütni a healereket :P -
Archenemy #20159 jaja, régóta szeretnék egy barátnőt, csak asszony nem engedi sajna -
Boncmester #20158 Archenemy szerintem azt se tudja, mit csináljon, ha (egy) Punci közelébe kerül :) -
Boncmester #20157 Akkor jó keveset vagy online :D -
Boncmester #20156 Békéveljövök a neve, de én sem tudom, ki az. Archenemy kideríti :) -
Laroa #20155 Ez tök régen volt, még witch elffel játszottam akkor :) -
t0xikus #20154 illetve a békéveljöttem vagyki:) -
najó #20153 akko fölkéne járni tsre 
Archenemy küldetésed van,deritsd ki kicsoda punci!
-
nálatok vagyok kotbs :D Csak mostanában kevesebbet voltam online -
t0xikus #20151 ööö.. aakkor ha jól emlékszem te a casusban benne voltál -
Boncmester #20150 És Spartacus hol marad? :D
Kaszt? -
Surah :p -
Boncmester #20148 Szerintem csak nem akartak, mert tudták, hogy úgysem vagy képes rendesen dpselni :) -
Laroa #20147 Fortban is megcsináltam ugyanezt. Felmentem lord szoba erkélyére és ott rohangáltam körbe /lol-t spemmelve mert a lag miatt nem tudtak megölni
-
sanyiiiii #20146 Ahhoy kepest hogy regen fortokban mit meg lehetett csinalni a lag segitsegevel ez igayan semmiseg... -
Tudom, hogy ott vagy, ezért írtam azt, amit. :)