22827
-
A4tech #20304 Tier 3 templates will be provided.. 6WP jó lesz? :) -
kluge #20303 szeretettel várom a pro magyar ordereseket egy kis duelre pts-en:) -
Robe77 #20302 Épp elég magyar játékost ismertem/ismerek. Az meg hogy bénák lennének... Nem mondanám. Az már más kérdés, hogy vannak köztük loldps-ek meg kufárok, de jó játékosok. -
najó #20301 elkezdheted kik ezek a pro magyar jatékosok,engem meg erdekelne is mit irnak roluk,hol emlitik oket,mi szerint prok szerinted -
akkor nem ismersz sok magyar játékost/akiket ismersz, bénák :D -
Robe77 #20299 Nehéz ezt mondanom, de tényleg Ő az egyik legjobb magyar játékos akit ismerek... -
Egyátalán ki ez a csávó?... -
Murmur #20297 Az igazán nagy prokról csak az SG-n hall az ember. -
Allitolag o a magyar pro... allitolag...
true story? nemhinnem... -
kluge #20295 lolchasual??? ezt kikérem magamnak! Egyszerűen nem értem hogy jelenthet ki ilyet valaki úgy h az azgalon játszó magyarok nagyrészét nem is ismeri?! -
Droughert #20294 az szép... -
A4tech #20293 account server fos valszeg' -
Nekem nem megy csak az amcsi! Volt egy nagy laaag az Azgalon és ki kellet lépnem alt+f4-el és utána azt irja hogy nincs szerver. Mi lehet a probléma? -
Droughert #20291 Miért ne lennének? -
Nincs szerver! -
sanyiiiii #20289 Nyilván hamar összejön de abban igaza abbban Dzsenifernek hogy azért az túlzás hogy ha elég balfaszok a támadók fél órán belül megan... -
Boncmester #20288 Nyilván kis tierekben hamar összejön az inf, mivel a nagy tierben akár évek alatt is összegyűjtheted, de a kicsiben csak limitált ideig vagy, ha játszol is rendesen a karaktereddel... -
Laroa #20287 t2-ben még 100 inffel is összejött a max inf 1-2 olajos mókából. hálistennek ott még nincs group nagyon, és hullanak az ajtónál mint a legyek :D -
sanyiiiii #20286 Látod nekem anno még 100 infenként kellett összeolajoznom :D -
Laroa #20285 Az a lol hogy az inf pillanatok alatt megvan. 400 inf, 7k xp per kill. egy t2-es quest ad 3000xp-t, a 20as patkányok 300 körüli xp-t. szóval csak azt nézem hol foglalt el épp order várat aztán megyek is oda olajozni :D -
sanyiiiii #20284 Én majdnem ennyit szedtem össze anno a WLemnek egy olajozással a high passban lévő keepnél amikor még nem volt AAO (1,5 szint, full inf), szóval l2oil :D Persze én az olajöntés nagymestereinek egyikétől tanultam a mesterséget :P -
Laroa #20283 Ez az AAO kisebb tierekben nevetséges, 1 keepes olajozásból max orvr inf meg 1-2 szintlépés. -
Murmur #20282 "I quess we will unlock this zone by collecting rats or some such banality." :D -
Laroa #20281 Nem is neki :) -
RaSzTaH #20280 :DDD közöm nem volt jockeyhoz, pár haverral csináltunk pár kiskarit aztán kb. 1 hét után be is fulladt mert még a 20-at se léptem meg, se időm se energiám nem volt rá, amúgy meg ha jól emlékszem boncmesterék guildjébe vettek fel minket, de örülök, hogy egyből rám gondoltál, biztos lehet valami kapocs köztünk, amúgy meg nagyívből leszarom mit mondanak az ilyen lófaszjóskák neten... gtfo :) -
Thoracotomia #20279 nekem! -
Droughert #20278 "Pöcsömet se érdekli a senkiházi ironbreakered a noname 2 tagú guildeddel együtt amit a kis szerelmeddel alakítottál"-úgy rémlett te indítottál IB-t nornon, de lehet tévedek. -
RaSzTaH #20277 kb. fél év után abbahagytam ezt a szutykot, nem tudom miről beszélsz. -
Jól van, megjegyzem ám az ilyesmit! :D -
Infó az új skaven instanced RvR Dungeonről. Hát úgy néz ki nem különálló zóna lesz :( -
Nem neked akartam írni :D -
Ha valaki szeretné átvenni a házi gazda szerepét bátran jelentkezzen, időm, meg kedvem sincs olvasni itt néhány ember faszságait. -
Laroa #20272 Hupsz, rossz emberre válaszoltam :D -
-
Droughert #20270 Asszem Rasztah-nak új rajongója van. Nem is posztolt ide mostanában, de azért meg lett marva 
-
lol gigamisstake..:)
-
Laroa #20268 Pöcsömet se érdekli a senkiházi ironbreakered a noname 2 tagú guildeddel együtt amit a kis szerelmeddel alakítottál :D -
caposfu #20267 Had tudjam melyik egyszerűbb nekem, ezzel igazán előrébb nem jutok, attól még van egy kódom ami nem működik. -
Mitől volt egyszerűbb? Csinálsz egy sima trial accot, megadod a bankkártyád adataid és voálá...kész is a fullos acc. Ennél nem hiszem, hogy van egyszerűbb módja. -
caposfu #20265 Köszi ezzel sokra mentem, de egyszerübb volt így megrendelnem. NAh meg van 3 ropiért 3 darab szép képeslapom.