Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kétségtelen, hogy van sok vonzó dolog a játékban. Számomra élvezetesek a scenario-k, egy-egy keep-et bevédeni is nagyon feelinges. Sok féle class játszható / választható stb. De ezek mellett az alapoktól kezdve vannak igen nagy problémák és akkor fizetõs kiegrõl beszélnek?
Ha még így sincs annyi játékos, hogy értelme legyen minden fajnak a saját helyén kezdeni, akkor soha nem lesz. Ez van.
de sokat számit a játék világa meg elrendezése meg maga az egész
Nem tudnak már olyat újítani ezen a játékon szerintem, hogy annyi sok elõfizetõ visszajöjjön játszani, fõleg hogy most jön az SWTOR,Cataclysm, anyámtyúkja.
Mindenki meg volt õrülve tavaly a megjelenés elõtt a WAR-ért, aztán mindenki rájött hogy ez így nem jó, WAR helyett utána jött az Aion, onnan is leléptek már elég sokan, perpill én azt nyomom most néha ha van kedvem.
Legjobb MMOk szerintem akárki akármit mond a WoW és az EVE, amikkel még el lehet szórakozni azok az Aion, WAR és a LOTRO(ami szeptembertõl ingyenes lesz, aki egy nyugis és gyönyörûûûû játékra vágyik az próbálja ki, nem fog csalódni).
Nem az a baj, hogy fizetni kell, hanem az, hogy itt egy alapvetõen felnõtt gondolkodású játékos közösséggel úgy bánnak, mintha nyálcsorgató tinik lennénk. Szerintem az itteni játékosok nagy része már kinõtt ebbõl.
- The Open RvR changes will be significant, similar to how the cities were improved. No more bars and timers.
- With the 'Pack' concept, they hope to add more content to game at a quicker pace.
- There is a separate team solely working on the RvR Pack.
Ezek a lényeges részek az interjúban.
Fizetos kieg?a kurva anyjat az electronic artsnak a lehuzas helyett azon dolgozzanak hogy normalis jatekot adjanak ki ne ilyen felkesz szarokat amihez basszak a fos dlc-ket.
Fonok.Ki az a corporation?
Amúgy itt az orosz oldal interjúja GCrõl. Google fordítós link, de azért érthetõ.
Ha nagyon dühösek vagyunk, lehet az egész ingyenes lesz! 😄
Amúgy meg nem tudom honnan van kapacitásuk fejleszteni, ha közben még a Star Warsot is csinálják. Éppen ma volt róla szó a SW topicban, hogy az RvR-et a Mythic csinálja ott.
Tehat ha mondjuk lesz egy LOTRO jellegu monster play skaven-nel, ez opcionalis lesz, az uj pvp terulet szinten, de ezeket leszamitva ugye a jelenlegi rendszer buktait azert kijavitjak?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
32-80 = T4
55-100 = T5
Ha akar a játékos akkor RR55-tõl átmehet T5-be.
RR81-tõl már csak T5 játszható.
T4-ben maradna 2 realm
T5-ben 1 realm lenne
Hirtelen ennyi 😊 Lehet hülyeség, csak most megszaladt az agyam.
A DLC definicioja szerintem: letoltheto online tartalom penzert, amivel jol le lehet huzni azokat akik hagyjak magukat. Legalabb is minden altalam ismert DLC ezidaig errol szolt. Keves uj tartalom szepen tularazva.
Persze nem mondom, hogy ez is az lesz, csak kicsit pofatlansagnak erzem, hogy a sok meglevo problema melett az altaluk kinalt "javitasert" penzt akarnak kerni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
Örülök a dolognak, csak nehogy nagyon összecsapják.
Ha rendesen meg akarják csinálni, akkor lassan kellene a béta teszteknek indulni.
@Bootae_WAR no, they're not the same. However some of what is required as foundation for the packs will be introduced in 1.4 for all, free"
Tehát 4 hónapon belül kapunk egy (fizetõs) RvR packet és az 1.4et. Úgyhogy lehet számítani egy jó nagy adag contentre még idén 😊
Egyébként meg szerintem igenis lopják el az ötleteket a lotrotól, a WoWtól, A Conantól, AIONtól, meg mindenhonnan ahol ráakadnak. Ezt csinálják más fejlesztõk is.