Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Blogger interjú

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

t1 és t4 a legnépesebb tierek, t4ben szinte non-stop akció van.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
azgalon is meg nornon is rengeteg ember van t4be...

azt mondjátok akkor csak meg nekem hogy ha most ha elöfizetem t4 ben van anyi ember karak azgalon destroban hogy élvezetes jo pvp és játék élményem legyen (orderesek most tekincsenek el a destros létem töl) egy jo guild el vagy valami elég ember van ahoz hogy order és destro is normálisan tudjon pvp-z ni egy más ellen?
Nekem speciel az lenne a személyes gondom egy fizetõs DLC / kieg / patch szerû dologgal, hogy egy olyan rétegrõl akarnak lehúzni pénzt, akik lehet már megjelenés óta fizetnek nekik havidíjat. Nem hogy örülnének, hogy van még aki játssza az anno igen keményen megbukott játékukat (elnézést, de ha a számokat nézzük...) most még kisajtolnának pénzt a kitartó keménymagból. Etikátlan dolognak tartom! Mert ha minden rendben lenne (akár csak viszonylagos szinten is) a játék meglévõ részével, de errõl szó sincs!

Kétségtelen, hogy van sok vonzó dolog a játékban. Számomra élvezetesek a scenario-k, egy-egy keep-et bevédeni is nagyon feelinges. Sok féle class játszható / választható stb. De ezek mellett az alapoktól kezdve vannak igen nagy problémák és akkor fizetõs kiegrõl beszélnek?

TDC Geronimo
Blogger interjúk még lehet ma elérhetõek lesznek, amiben megint lesz pár új infó elvileg.

A T1 az ingyenes.
Ha még így sincs annyi játékos, hogy értelme legyen minden fajnak a saját helyén kezdeni, akkor soha nem lesz. Ez van.

TDC Geronimo
Mi az hogy megnyíljanak? Most is átportolhatsz oda csak nincs sok értelme 😄

mert imádom apvp-t és ez az ami leg jobban motivál az mmok ban l2 vel is rengeteget jácotam pedig az nem egy huha de király game
de sokat számit a játék világa meg elrendezése meg maga az egész
kicsit azért el szomorit föleg hogy most akartam visza jönni jácanni kiprobálni mien maxos élet meg stb aztán meg meg lesegetni az uj mmo kat is cata kicsit engem is érdekel meg a terra meg a bliz uj mmo ja is de most hogy mi lesz itt a hejzet hogy ha most el kezdenék ujra it jácani akkor meg lenne az a filink amire mondhatom azt hogy megérte vele mondjuk nem is tudom fél évet évet jácani vele.
Jajj ember, szörnyû a helyesírásod <#wow3>
Nem tudnak már olyat újítani ezen a játékon szerintem, hogy annyi sok elõfizetõ visszajöjjön játszani, fõleg hogy most jön az SWTOR,Cataclysm, anyámtyúkja.

most ezel mit szeretnél mondani hogy már war nak nem lesz anyi elöfizetöje hogy ujra meg nyijanak afajok saját kezdö hejei meg ienek?
Ugyan, mindegyik MMOra azt mondták mostanában hogy ilyen meg olyan wow verõ lesz, de ez LEHETETLEN amúgy is, a wow már 5-6 év alatt annyi elõfizetõt gyûjtött, hogy azt nem nagyon fogja megdönteni egy ideig semmilyen játék, fõleg hogy a wow egyre casual barátabb.
Mindenki meg volt õrülve tavaly a megjelenés elõtt a WAR-ért, aztán mindenki rájött hogy ez így nem jó, WAR helyett utána jött az Aion, onnan is leléptek már elég sokan, perpill én azt nyomom most néha ha van kedvem.
Legjobb MMOk szerintem akárki akármit mond a WoW és az EVE, amikkel még el lehet szórakozni azok az Aion, WAR és a LOTRO(ami szeptembertõl ingyenes lesz, aki egy nyugis és gyönyörûûûû játékra vágyik az próbálja ki, nem fog csalódni).

és kb mekkora mert már rég meg akartam nézni de nem tudom sehol
TDC Geronimo
WARnak van egy igaz nem olyan nagy létszámú, de szilárd elõfizetõi bázisa, akik szeretik a játékot. Nem lesz ennél már se sokkal több, se sokkal kevesebb. Ilyen játékokra szokták mondani hogy "niche" réteget célozza meg, még ha jacobs haverunk azzal a gondolattal is játszott megjelenés elõtt, hogy a wow ellenfele is lehet, ami már akkor is baromság volt.

de azért mind mondhatjuk hogy sokkal jobb let minden amiota nem agoa csinálja és ez tény nem várhatunk 6 napos csodát és sajnos az ujátékok amik most jönnek sajnos minden mmo ot meg fognak szrongatni akár hogy is nézuk orbitális fejlesztésre lene szüksége a war nak is hogy verseny képes maradjon
ösze kevernek minket a wow játékosokal mert jaj anyuci meg ölt egy warrior de én rugo vagyok irj abliznek mert én még angolulsem tudok hogy nerfeljék a warrior = Blizzard válasz nerf varior és még sorolhatnám a jo pofa dolgokat na a wow ban van a sok kis tizenéves nagy pofájü köcsög tudom volt szerencsém 6 évet lehuzni velük
Tulajdonképpen igaza van Rezesnek.

Nem az a baj, hogy fizetni kell, hanem az, hogy itt egy alapvetõen felnõtt gondolkodású játékos közösséggel úgy bánnak, mintha nyálcsorgató tinik lennénk. Szerintem az itteni játékosok nagy része már kinõtt ebbõl.

TDC Geronimo
- The new RvR zone will be a part of the campaign and is meant to slow it down, but not act as a roadblock.

- The Open RvR changes will be significant, similar to how the cities were improved. No more bars and timers.

- With the 'Pack' concept, they hope to add more content to game at a quicker pace.

- There is a separate team solely working on the RvR Pack.

Ezek a lényeges részek az interjúban.

TDC Geronimo
<#wilting>

rezes
Vazze ti meg hisztek a mesekben?Mit igertek?Azt hogy nagybejelentes lesz szombaton.Azota mi tortent?Lattunk egy dagadt producer kurvat vihancolni egy masik kocsoggel, kisipoljak amikor elkuldenenk minket az anyankba amiert meg jatszunk ezzel a fossal es kenytelenek meg fejleszteni(?????) ra barmit is ,ellenben semmilyen bejelentes nincs helyette van mindenfele bizonytalan forrasu info.Azt sem tudjak mit hazudjanak...
Fizetos kieg?a kurva anyjat az electronic artsnak a lehuzas helyett azon dolgozzanak hogy normalis jatekot adjanak ki ne ilyen felkesz szarokat amihez basszak a fos dlc-ket.

Fonok.Ki az a corporation?

persze de nefeled a hogy a bioware nagy cég csak még nem volt mmorpg je nem csinált a star warsz esz nekik az elsö most meg a nyakukba varták a wart is a bionak meg mániája fel javitani a gamékat
TDC Geronimo
Mindegy a lényeg, hogy van 😄

Amúgy itt az orosz oldal interjúja GCrõl. Google fordítós link, de azért érthetõ.

Az az érzésem támadt, hogy az eddigi információ morzsák hatását figyelik a net elõtt, és a játékosok reakciója alapján alakítják a terveket.

Ha nagyon dühösek vagyunk, lehet az egész ingyenes lesz! 😄

Amúgy meg nem tudom honnan van kapacitásuk fejleszteni, ha közben még a Star Warsot is csinálják. Éppen ma volt róla szó a SW topicban, hogy az RvR-et a Mythic csinálja ott.

TDC Geronimo
Nem olyan lesz, ez is elhangzott Andy postjában. Játszható lesz mindenképp csak nem elsõ szintrõl. Azt nem tudni még, hogy milyen formában, illetve lehet-e velük fejlõdni majd, öltöztetni stb. Lehet olyasmi lesz, mint a wowos DK, lehet teljesen más.

szerintem majd akét oldal köszti balansz fentartása lesz igazán a célja enek a fajnak hogy álandoan mozognak a mapon és idegesitik a népet meg hogy ök legyenek erösebek de majd ki derül akkor pontosabbat tudunk majd ha mindent el mondanak roluk
szerintem ez a skeven ojan lesz mint aion ban a Balaur gép irányitja és fojton bele köpnek majd a levesbe bele szolnak a várostromok ba el foglalják a pontokat és beleszolnak a tömeg bunyok ba.
TDC Geronimo
A másik meg, hogy egy jó nagy postban tegnap Andy elmondta, hogy az eddigi infók nem más, mint egy "sneak peak" arról ami várható. A következõ hetekben/hónapokban lesz új és részletes infó grab bag videók/podcastok/dev discussion fórum topikok és producer levelek formájában.

TDC Geronimo
Az új kampány rendszer, az új rvr zóna stb elérhetõ lesz ingyenesen is ezt elmondták. Elmondták továbbá azt is, hogy 3 féle részbõl áll majd ez az RvR pack. Power, Progression, Personality. Ezek közül azt veszed ami neked tetszik. Personality alatt szerintem lesz fizetõs transfer talán, név változtatás, kinézet változtatás stb. Progression alatt lesz a +20 rr szint is gondolom meg ugye az új armor setek stb. Power alatt nem tudom, Talán a skavenek meg ki tudja még mik. Nem részletezték egyiket se, hogy mit takar egyelõre, de rengeteg mindent meg fog kapni az ember ingyenes patch formájában, mert azokat nem lehet anélkül beilleszteni, hogy ne legyen hatással a többiekre. Ilyen a teljesen revampolt kampány mechanika is pl.

MrStokes
Lehet hogy rosszul ertelmeztem az eddigieket. Szoval lesz egy fizetos resze, meg lesz az a resze, ami kijavitja (vagy legalabb is megprobalja) a jelenlegi rendszer hibait?

Tehat ha mondjuk lesz egy LOTRO jellegu monster play skaven-nel, ez opcionalis lesz, az uj pvp terulet szinten, de ezeket leszamitva ugye a jelenlegi rendszer buktait azert kijavitjak?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ennyi játékossal, valami ilyen módon tudnám elképzelni T5, hogy
32-80 = T4
55-100 = T5

Ha akar a játékos akkor RR55-tõl átmehet T5-be.
RR81-tõl már csak T5 játszható.

T4-ben maradna 2 realm
T5-ben 1 realm lenne

Hirtelen ennyi 😊 Lehet hülyeség, csak most megszaladt az agyam.

TDC Geronimo
Kiegért is fizetni kéne, igaz abba valamivel több tartalom lenne, de annyival többe is kerülne. Akkor az is baj lenne, ha az jönne? Ha ezeket a kisebb miniexpansionoket 6-7 havonta kiadják kisebb összegekért szerintem jobban is jár az ember, mintha vár x évet egy nagyobb kiegre, szerintem...

MrStokes
Jah, nekem is valami ilyesmi jutott eszembe. 😄

A DLC definicioja szerintem: letoltheto online tartalom penzert, amivel jol le lehet huzni azokat akik hagyjak magukat. Legalabb is minden altalam ismert DLC ezidaig errol szolt. Keves uj tartalom szepen tularazva.

Persze nem mondom, hogy ez is az lesz, csak kicsit pofatlansagnak erzem, hogy a sok meglevo problema melett az altaluk kinalt "javitasert" penzt akarnak kerni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
az <3

kemelol
ahahaha dlc ?

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

t5

TDC Geronimo
Nem azért kell megkönnyíteni, mert nem tudnak balanceolni. Szerinted ha rr100 lesz a plafon akkor az új játékosoknak mennyi esélyük lesz? Mit és hogyan lehetne balanceolni rr 40 vs 100 között? Az új játékos is szenvedjen 1 évig mire felér arra a szintre? A könnyítés se hiszem, hogy olyan mértékû lesz majd, hogy hetek alatt felérne az ember rr80ra vagy 100ra. Ilyen kevés részlet mellett megint csak kár ezen még aggódni.

nemtudom. nekem ez a része elég nevetségesen hangzik,h mivel nem tudnak balanszal mit kezdeni ezért megkönnyítik a fejlõdést meg a gearelõdést... pontosabban még jobban könnyítik.

TDC Geronimo
Hát szerintem amiket tudunk róla már az is biztató még ha részletes infókat nem is adtak. Hónap végén jön producer levél, ott is biztos lesz róla szó.

az van,h eddig nekem ez nem meggyõzõ. mármint ami infó van róla. és tényleg minimális zs, de lófaszt a seggükbe, ha ilyen jellegû lesz, int amit írtak.

TDC Geronimo
Ilyen piti 10 meg 15 dollárokat mindenki ki fog adni azért az RvR packért... Valóban nem kiegnek nevezik, de fog hozni jóval nagyobb mennyiségû contentet a játékba, mint egy átlagos patch. Nehogy már ezen a kis összegen kezdjünk el sírni. Én örülök, hogy jön ennyi féle content még ha az egyikért fizetni is kell.

TDC Geronimo
Hát valószínû, hogy ezeket nem most kezdték el csinálni... 😄

remek lesz. könnyebben éri el mindenki a magas rr szintet meg jó geareket. ez a remek megoldásuk a pug vs premade ellen😊 és ezért még fizessen is külön az ember. sztem pofáraesés lesz nekik😊

MrStokes
Csak azt nem ertem miert lesz fizetos? Nem exp lesz, a jatekert meg mar igy is fezetunk, cserebe viszont pvp nem annyira nagy szam mint lehetne, akkor megis miert akarnak mar megint lehuzni minket?

4 hónapon belül? Hááááát.... nagyon rövid idõ.
Örülök a dolognak, csak nehogy nagyon összecsapják.
Ha rendesen meg akarják csinálni, akkor lassan kellene a béta teszteknek indulni.

TDC Geronimo
"
@Bootae_WAR no, they're not the same. However some of what is required as foundation for the packs will be introduced in 1.4 for all, free"

Tehát 4 hónapon belül kapunk egy (fizetõs) RvR packet és az 1.4et. Úgyhogy lehet számítani egy jó nagy adag contentre még idén 😊

MrStokes
Ami irtam, az kimondottan a monster play-re vonatkozoan tettem, nyilvan nem az egesz jatekra. -_-

LOTRO tényleg nem PvP, de attól még nem rakat f*s. Amit felvállalt azt teljesíti is. Ez ugye a Warhammerrõl nem mondható el.

Egyébként meg szerintem igenis lopják el az ötleteket a lotrotól, a WoWtól, A Conantól, AIONtól, meg mindenhonnan ahol ráakadnak. Ezt csinálják más fejlesztõk is.

MrStokes
Remelem nem fogjak, legalabb is ugy ahogy ott van, mert az 1 nagy rakat f*s, nem pvp. 😄

Azért mindent már ne lopjanak le a LotRo-ról 😊