22827
-
Thoracotomia #20504 rofl nagy az arcuk? vicces azok után hogy majd össze élvezted magad itt fórumon azon, hogy 2 év után kitetted a lábad orvr területre egy valamire való csapattal.
-
Boncmester #20503 Az nem érdemel említést, ha 1 wb legyilkol 1 partyt, az normális, ellenben ha 1 party pofánver 1 wb-t, az már említésre méltó. Hát ezért. -
Laroa #20502 Azt miért nem említed hogy a crimson úgy kipicsázta a szánkat, hogy azt se tudtuk mi van? :D -
Boncmester #20501 Egyébként meg kb 2 partyjuk azért ott volt... -
Boncmester #20500 Tökmind1, de
1: nekik akkora az arcuk, mint 8 másiknak (idézet: "én egyedül is ledpselem a 8-as bosst")
2: mi meg szinte a karaktereinket sem ismertük
3: Sárkány Lovagrend > all :D -
Thoracotomia #20499 cool story de ugye tudod hogy pts-en nem volt akkor több mint 4-5 rg-s? -
Boncmester #20498 Sacrx halál béna, esett kelt orvrben a másfél partynk ellen :) -
Laroa #20497 Mármint blanket nerfet kapnak megint a ranged dps-ek, amiből megint csak a bw jön ki jól :D -
Ti guildetek megy? Csinálj már képeket majd. -
Thoracotomia #20495 sacrx azt mondta, hogy a devek ellen megyünk majd... tartok tőle, hogy megint benerfelik a bw-t >.> -
ja de az csak valami belső teszt lesz előre kiválasztott guildekkel -
-
Thoracotomia #20492 még pénteken lesz valami 24vs24-es skaven insta test vagy mi -
Ja ma lesz az utolsó focus test és gondolom utána is lesznek javítások, majd átmegy az egész t4be és ott ugyanez. Figyelnek a communityre, ugyanúgy, ahogy a city siege testeknél tették. Van még ~ 2 hónap a megjelenéséig, addig kipofozzák ezt faszán. Amúgy is 1.4ből még semmit se láttunk, RvR packből is csak nagyon keveset. -
Fake
Mindannyian tudjuk hogy a WHO haldoklik -
Archenemy #20489 Vótmá?
Tweaks and Adjustments made due to feedback from October 6th, 2010 test:
* Siege may no longer be placed where mounting is not allowed.
* Corrected an issue where AOE Siege damage was too low and tightened up its radius.
* Siege weapons may now only damage enemy players, enemy Siege weapons and Aerial Bombers.
* Resource Carrier health has been halved. Estimated time-to-kill is now approximately 15 seconds for a full party.
* Rally Flag to the Warcamp is now available within the friendly Keep so long as the Inner Sanctum Door stands strong.
* First pass of the ORvR Tracker will be available. This is a fully dragable UI element that will show Keep and Battlefield Objective zone map icons and their associated statuses. It is not complete as there are some additions coming down the pipe: a Resource bar to show current Resource value a Keep has toward the next Rank, the number of doors a Keep has and the health bar of the current vulnerable door.
Tweaks and Adjustments made due to feedback from October 8th, 2010 test:
* Deployable Siege may once again be placed in areas where mounting is not allowed.
* Battlefield Objectives will now lockdown for 5 minutes after being successfully captured. Resources will be generated, unable to be disturbed, during this time. (NOTE: This will cause a known issue where a Battlefield Objective's Resource Generation Timer will be reset when the Battlefield Objective transitions from Locked->Unlocked. We're looking for feedback on the locking itself before investing engineering time to correct the issue. While testing, please assume that this timer is not reset.)
* Resource Carriers will now automatically be issued orders 2 minutes after being spawned. Interacting a Resource Carrier prior to this 2 minute timer will continue to cause them to dispatch.
* Reduced the Resource thresholds to rank up a Keep by 25%.
* Aerial Bomber abilities "Fire Bomb" and "Chaos Fire Bomb" have had their damage radius reduced and will no longer ignore AOE line-of-sight checks.
* Players may now only carry one deployable Siege weapon at a time.
* Siege weapons are once again repairable in combat but the repair duration has been increased to 45 seconds (up from 30 seconds).
forrás -
Boncmester #20488 Ott csak annyi a dolgod, hogy féken tartsd az oroszlánt, hogy ne zúzzon be a champek közé :D
Amúgy valamikor máskor is csinálhatnánk ilyet, akár előre kiírva, ütős lenne, az tuti, és még jobban összeszoknánk! -
sanyiiiii #20487 Azért sckben elég jól szoktam tenni a dolgomat :D -
Boncmester #20486 Nem értem, miért volt benne az "rvrben" szó :) -
sanyiiiii #20485 Megértem, rvrben úgyis useless vagyok :( -
t0xikus #20484 mit gondolsz miért most csináltuk?:D -
sanyiiiii #20483 Kár hogy ilyet csak akkor csináltok amikor nem érek rá :( -
Akkor Shittes. :) -
jedi sosenem sry -
Murmur #20480 Az a baj, hogy tényleg az lesz. :D -
Mit vártál tőle? Tegnap destros volt, ma már orderes... holnap lehet már jedi lovag lesz. :DD -
Murmur #20478 Áruló!
-
Ja fasza volt :) -
Laroa #20476 Kár hogy az elejéről lemaradtam :( -
Boncmester #20475 Nem kicsit :D
Főleg, hogy az elején 340% AAO mellett öltük le az első 100 valahány destest 15-en :D -
t0xikus #20474 a tegnap délután odabaszott:) -
Boncmester #20473 A Sárkány Lovagrend akcióban:
Uploaded with ImageShack.us -
Ez még nem az 1.4es patch. Ez csak az új zone lock mechanikának egy szelete. Videó címét elírta :p -
Murmur #20471 Ha már a patch 1.4-ből van, akkor legalább látszódna valami belőle. -
Mit kellett volna megtudni belőle? :D -
Murmur #20469 Ebből aztán sokat megtudtunk. :P -
-
Droughert #20467 Egy szóval tudom kifejezni mindazt az örömöt, amit ezzel az ajándékkal okoztál nekem:FASZ!
ui.:ideje új healert keresned
-
Bocs erre gondoltam
-