22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • rezes
    Szeretnem ezt a szamot kuldeni a Karak Azgal legbrutalisabb AM-jenek aki vegre azonos renowranku mint a petem.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sKwdTZeHHPM?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sKwdTZeHHPM?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
  • Boncmester
    Milyen jól kielemzitek :D

A PTS-ről valaki nem akar beszélni?

Lehetne rajta változtatni szerintem, hogy ne legyen ILYEN szar, de jelenlegi formájában egy vicc az egész.
  • Boncmester
    Aszittem az te vagy ;)
  • Boncmester
    Ismét fantörpikus poénokkal lepsz meg minket, a kérdést már föl se teszem, hogy te minek nézegetsz homokos blogokat... :)
  • Archenemy
    Epik az egész blog mellesleg... Amúgy félelmetes, mennyien beszívják.

"Tortenetesen Vic & Gabe volt a ket tettes akik amugy szinten full heterok, de nem zarkoznak el a ferfiaktol sem!!"

Aki ilyet leír, az egy zseni!
  • 0Fritz0
    Akkor biza nem szimuláns. :)
  • A4tech
    Ma is voltunk PTSen, jelentem a beteg még mindig halott..
  • Laroa
    Nem fér hozzá kétség, kajak buzi vagy :)
  • e57
    Huh, erről a blogozóról már a szóhasználat miatt is süt, hogy homokos.
    ....Oan naon látcyk h gay!

Hogy ne legyek annyira OFF...
    Idézet a blogból:
    "mire fel eszmeltem volna, mar csinalta... marmint az oral sex-et..."

A fenti blogger haverjának valamilyen master WH skillje lehet, mert mire előjött icognitoból, már a brokit a szájban tartotta.

• Thoracotomia
    gratz jager megvan az első fanboi-od
  • TDC Geronimo
    másfél óra és EU teszt PTSen
  • TDC Geronimo
    Nekem csaj a kotbsom, sőt a zealotom is. Sokkal jobban néznek ki, mint a male társaik.
  • Archenemy
    Hohó, megtaláltam a blogodat!

[URL=http://bthebest.blog.hu/2010/02/26/amikor_kiprobaltam_a_melegseget]"Amikor kipróbáltam a melegséget" by Jager[/URL]
  • Archenemy
    Nem tudom, kielemeztem-e már korábban, hogy a női karakterrel való játék miféle szexuális defektusokra vezethető vissza...

Kivéve persze a witchelfekkel való játék, hiszen olyanom nekem is van, márpedig az én férfiasságomhoz kétség sem fér.
  • BEAST #20450
    :D
  • Boncmester
    Szerintem poénkodni próbált a srác, csak übernyomorék, azt ennyi tellett tőle... :)
  • Laroa
    Ez valószínűleg annak köszönhető hogy debil és funkcionális analfabéta vagy :)
  • 0Fritz0
    Miért, mit írt?
  • Archenemy
    én nem értem
  • TDC Geronimo
    Meg ekezet nélküli telo miatt de gondolom értitek így is :d
  • TDC Geronimo
    Megmondták hogy ez meg csak egy nagyon korai alpha verzió. Rengeteg dolog hiányzik, a renownos trainer sincs meg rendesen betéve stb. Nem véletlen hívják focus testnek... Az alapja az új rendszernek itt van és számomra sokkal frissebb és jobb élmény lesz mint a mostani rvr. Amúgy meg haters gonna hate :p
  • Laroa
    a 3.5k armoros kislány white lionra gondolsz? :P
  • najó
    kislányok ne szoljanak bele
  • Laroa
    És lesz kb 0 survivabilyd és agyoncsapnak 3gcd alatt :D
  • Laroa
    Azt jól sejtem hogyha a 30 seces bypass defense-el bemegyek mindkét posternen egy olyan várba ahol nincs védő épp akkor egyedül belockolok egy zónát? :D
  • najó
    5warp 2doom alap lesz
  • Pacho
    A vár legfelső szintjén parkol négy griff/manticore. Jobb klikk rá, és repülsz. Nem lehet megmondani merre menjél, automatikusan - mindig ugyanazon az útvonalon - megy mindig a másik keep felé, ahol aztán a külső fal mentén elkezd körözni.
    Ennyi.
    A ranged-ek, meg a single target ágyúk viszonylag könnyen le tudják lőni (már ha engedi magát kitargetelni).
  • 0Fritz0
    A repülés hogyan néz ki a gyakorlatban?
  • sanyiiiii
    healer setek
  • Laroa
    Csodálatosnak tűnik. Az swtor nem jöhet ki elég korán.
  • Boncmester
    Fantasztikusan hangzik... Este én is kipróbálom, aztán írok nekik egy anyázást. Az új renown spec ablak miatt amúgy is akartam, az egy vicc...
  • BEAST #20433
  • Pacho
    Nos, aki még nem ment fel a pts-re, azt tájékoztatom, hogy:
    - ennél primitívebb rendszert a zone lockra még nem láttam, 3 kínai gyerek 8 centért biztos különbet alkotott volna
    - taktikázásra SEMMI lehetőség nincs
    - összejön a zerg, beüti várat, és zone lock
    - a BO-kal bohóckodni fölösleges
    - azokat ráadásul EGY ember bármikor el tudja foglalni
    - NPC ugyanis sehol sincs
    - a csatatér fölött repülés POÉN kb. 5 percig aztán idegesítő
    - a "bárhova letehetsz ágyút" az speciel jó lenne, ha a; tudnád, hogy mennyi van már letéve ("all cannons currently deployed"), b; de hamar a sok pistike letesz egy helyre 10 ágyút így próbálva rr-t farmolni
    - mivel úgy néz ki nem lehet claimelni a keepet, ezért egy nagyobb ostrom úgy kezdődik, hogy 10 WE(WH, slayer, choppa stb) bejön hátul és levágja az összes hílert) mert ugyebár nincs deadbolt
    - ember legyen a talpán aki pad hiányában ki tudja sakkozni, hova kell tenni a ram-ot (a rekord eddig a region chat szerint 71 try volt) - és valóban nem könnyű eltalálni azt az EGYETLEN helyet ahova le lehet tenni.
    - Míg 4 ember a ram-ot kezeli, 5 ágyúzik, a hílerek spammolják a healt, a - ha 3 wb-nyi támadóról beszélünk - maradék 40 ember csak áll és néz, mert NEM TUD SEMMIT CSINÁLNI. (Nincs is rá lehetősége)

Ha ilyen lesz az új orvr, az gondolom a semmirekellő hülye amcsiknak lesz csak jó max., mert ezentúl tényleg SEMMI "ész" sem kell a zone lockhoz, csak odaállni a várhoz gyorsan és beütni.
    Ideális persze, ha napi 8-10 city siege-t akar a jónép, mert így egy pairing lock (mondjuk cw-től reiklandig) összehozható olyan 20-30 perc alatt.

Szóval 2 nap pts után azt tudom mondani, hogy egy primitív fos, amit remélhetőleg nem vezetnek majd be.

Ja és skaven zona helyett csak skaven insta lesz....aki nyer (puggal mindenki esélytelen lesz hehehe) az változhat majd át skavenné.
  • TDC Geronimo
    Holnap rendes EU időben lesz a PTS test, este 9kor, ha érdekel valakit.
  • TDC Geronimo
    PTS eventről videó

• Boncmester
    Vágom, de régen durvábban toltad, szal gondoltam, hátha vágod...
  • warbar
    például aion :)
  • Thoracotomia
    jah bosci tl dr

nem vagyok hc player szal nem tudom, nekem megfelel a heti 2-3 belogoláshoz a WAR is
  • Boncmester
    Én még nem kaptam választ arra a kérdésre, hogy melyik MMO kedvez a HC playereknek ezek alapján, amiket elmondtál.
    Komolyan kérdezem.
  • kluge
    Na azzal a skilltelen ocsmány szarral játszanak csak a 10 évesek:D