22827
-
Boncmester #20664 Az szuper. És miért üt 120K-t egy rohadt add egy playerbe?! -
Írta dev, hogy a debuffot nem kéne megkapni, az egy bug. Ezért healer se kell oda. Furcsa kicsit, első boss majdnem 1 óráig tartott mire meghalt. Gáz lesz ha az összes 65+os beszabadul ide és 2 órán át "lockolódik" a kinti rvr emiatt. Remélem ez még változik. -
t0xikus #20662 +remek,h instába egy rothadék healert se voltak képesek berakni -
A4tech #20661 A második instában is 18 ember most vette a karakterét ebay-en, szopás volt végig -
A4tech #20660 Vagyunk PTSen, első insta full nyomorékokkal, destro alázott :P
bejárat:
-
Boncmester #20659 Megvan Greatsogron is a PTS-en, várja a bevetést :) -
Csináltam rpt már. Copyzni nem lehet. -
Boncmester #20657 Megcsinálom Greatsogron BW-t, vagy ha lehet, akkor átcopyzom. Igazából nincs nagy kedvem megtanulni egy másik karit pár óra szórakozás kedvéért... -
Én biztos ott leszek. Meg kéne beszélni melyik oldal akkor. -
Boncmester #20655 Bepróbáljuk pénteken?
Mondjuk jobb lenne, ha én a normális karimat tudnám hozni, nem ilyen gagyi 70-est... :( -
Van ilyen. Ezért PTS :) Mondjuk melóba voltam/vagyok így nem is baj. Pénteken úgyis lesz normális EUs időben teszt, majd arra benézek. -
A4tech #20653 fantasztikus volt.. megnyomtad a portal-t és kibaszott Nordland-en :P lefújták az egészet
-
A4tech #20652 70es template karik vannak PTSen, apu kezdőőőődik -
Boncmester #20651 LOL :D
Na ezek után én nem akarok ezzel a bossal találkozni :D -
Thoracotomia #20650 skeetk -
-
Mert ennyire melyen van a szinvonal... -
Murmur #20647 Szípek.
Az első mondjuk úgy néz ki, mint egy mélytengeri búvár. -
-
Laroa #20645 No comment :D -
Archenemy #20644 Ne láss egy egyszerű megszólításba többet, mint ami, édesem :p -
Laroa #20643 Cicukám?
-
Boncmester #20642 Reroll. Bár mostmár ne, jobb így :) -
Archenemy #20641 Jajj cicukám mondtam már, hogy előbb csináltam karit, mintsemhogy megtaláltam volna ezt a fórumot, nem kell hogy megsértődve legyél, hogy most biztos utállak titeket :p -
sanyiiiii #20640 Ez csak a jó magyar mentalitás kifejeződése, hisz a magyar ember annyi külföldi között keresi a másik magyart akinek keménykedhet egy kicsit, még ha csak virtuálisan is. -
Boncmester #20639 Nem hiszem, hogy ez lett volna a legnagyobb tett a guildtársaim életében, de ha valaki akkora nyomorék, hogy ki van írva pl erre a fórumra is, hogy hol játszanak a magyarok melyik oldalon, majd direkt a másikra megy, az ne csodálkozzon azon, hogy levadásszák. Főleg akkor, ha még gyökér is :) -
Thoracotomia #20638 szomorú a pillanat mikor archenemy legyilkolása említésre méltó -
A4tech #20637 http://social.bioware.com/forum/The-Developer-Roundtable/Dev-Discussions/In-Development---Thanquol039s-Incursion-5063310-1.html -
Archenemy #20636 Őszintén szólva az alapjait már korábban megcsináltam, csak vártam az alkalmat a felhasználásra :p -
A4tech #20635 Látom érzékenyen érintett, hogy még képet is csináltál. Nem sok magyar destro-t imerünk Norn-on, az instantdie magusodat külön öröm összereccsenteni.. -
Archenemy #20634 Azért annyira aranyos ez a fan club, ha egy premade-vel le tudnak verni egy pugot, amiben benne voltam, akkor egyből jönnek ide mellet döngetni :p Tényleg ennyire nagyra tartotok, hogy ez nektek ekkora sikerélmény? Vagy most úgy érzitek, hogy ezzel "bizonyítotok" vagy "visszavágtok" a fórumos hülyéskedésekért? Nem értem. -
Robe77 #20633 csak megsúgom: nem voltunk 6an :P :D
Am meg te bujkáltál a champeknél :D :D -
A4tech #20632 Valamit nagyon behaluztál öcsi, a 11 pug haverodat is agyonvertük elötte :P -
Archenemy #20631 Remekül játszottatok, fiúk, büszke vagyok rátok!
-
benioh #20630 Akit még a champion se véd meg sc be
-
A4tech #20629 Koponya koponya, rádjár a rúd :D -
sanyiiiii #20628 Ő az. -
Várni kell mire jó lesz. Ennyit :) -
Zolka71 #20626 nekem is patch error....
tud valamit erről valaki? -
fantasy healer #20625 Nem, csak jókat játszottam vele még régen :) Még régen az ő felvetésére mentünk át Norn-ra Orderezni. Csak utána én visszajöttem Azgal-ra pont azért mert nem tetszettek az Orderes classok.