22827
-
Miért az 100%, hogy jobb lesz? :p -
Laroa #20703 Specialized Training Pack – $9.99 USD, all characters on an account will recieve one War Tract that will allow them to immediately advance one full level when used
Nevetséges bazmeg. Innen már csak egy apró lépés hogy 10 dollárért majd vehessél renown rankot. Asszem mostmár 110%, hogy irány swtor. -
Akinek mágusa van az örülhet, mert 1.4től igen táp lesz. Gondolom ez vonatkozik engikre is. -
Warhammer Online: Age of Reckoning proudly introduces an all new service for our players; Account Entitlements! These services are available now for purchase from the EA store and include the following features offered at special introductory prices:
* Server Transfer - $19.99 USD, this will grant you a code that can be redeemed for one server transfer for a single character.
* Starter Mount Pack – $8.99 USD, all characters on an account will receive a deed to obtain a mount usable at level 2 giving players a 25% speed boost and have a 100% chance to dismount upon damage.
* Trusty Mount Pack – $9.99 USD, all characters on an account will receive a deed to obtain your choice of a new mount usable at level 20 giving players mounts of up to 60% speed boost and have a 55% chance to dismount upon damage
* Trinkets of the World Pack – $4.99 USD, all characters on an account will receive two tokens to spend at the new Trophy Vendor in the capital cities. Each token can be used to purchase one of 14 different trophies.
* Specialized Training Pack – $9.99 USD, all characters on an account will recieve one War Tract that will allow them to immediately advance one full level when used
* Herald Pet Pack – $9.99 USD, all characters on an account will be granted adoption papers to the Snotling Herald vanity pet. This pet will follow you around and give you a boost!
For a list a Frequently Asked Questions, please read here!
Account entitlements are now available, so be sure to visit the EA Store today to check them out!
(Prices may vary by region, please refer to the EA Store for pricing)
-
Nem tudom működik-e így, de itt van pár rvr packes ár. ~2000ft 1 szint, ugyanennyibe kerül 1 vanity pet stb :D Hát nem tudom ezekért ki fog fizetni. Ez gondolom a personality pack. A másik nincs fent, de gondolom az is ilyen 8 euro körül lesz. Érdekes formát vezet be mythic az tény. F2Pes mintára pénzért megvehető cuccok egy havidíjas játékban oO Gondolom ez még csak a kezdet. -
Boncmester #20699 Végre kapunk easter eggeket, király! :D -
Toddy Sweennek hívják a borbélyt 
-
Laroa #20697 Ja jólvan, kiütközött a funkcionális analfabétizmusom :D -
Laroa #20696 Ezt most nem értem :) -
:D -
Akkor marad a pina, más nem lehet. :D -
Nem pont erre gondoltam :p -
Havidíjas játékban külön fizetni az "extrákért"?
Csodálkozol? :) -
Előre látom a sok QQt a "HC" játékosoktól az itemizáció miatt :D -
1.4es patch note -
Play as skaven -
Murmur #20688 Lelkes vagy, mind mindig. ;-) -
köszi
-
Laroa #20686 2. verzió:
Greetings all,
[Insert random bullshit here]
Speak to you very soon,
-Carrie -
Laroa #20685 We're very excited about our new rvr pack, everything is going fine, it's gonna be awesome. Skaven, instance, playable skaven epicness in orvr, testable on our PTS, blabla
Tessék. -
októberi producer levél valahogy elmaradt
-
ja és ha minden igaz fizetős lesz.... -
kb 1 hónap múlva jön az rvr pack, ami most a PTSen van. Ez van :p -
MaRee #20681 Nem néztem erre kb egy hónapig, valaki röviden össze foglalná mivan most a játékkal(600 valahány hsz-t most nem akarok végig olvasni)? Skavenek meg minden :D
-
Ah, kurva jól néznek ki ezek a skavenek, nagy kár, hogy nem rendes classok lesznek :(
warlock engineer a kedvencem még mindig
-
e57 #20679 Csináltak valami ijesztgetős, hullás eventet? -
oszinten szolva engem idegesit...
ha normal modban jatszhato lenne a skavan az OK, de igy...hogy a tokombe kerul ez igy be lore szerint a gw mar nem figyel?
elokerul egy sakven insta es mindenkinek jon a kedves kicsi skaven sereg segiteni?...tokombe -
Ja majd kiderül. Ma este 9től PTSen lesz megint test. -
Boncmester #20676 A leírás alapján jópofa cucc lesz. -
Jah es remelem meg le is huznak nemi penzzel erte.... -
Ez pontosan az aminek latszik.
Egy rakas szar content patchnak titulalva...
-
érdekes lesz -
Kis iromány róluk -
warlock engineer bejövős -
Max nem lehetsz skaven meg nem viszel phat lootot, de az insta elérésért nem kell fizetni. -
Mondom, hogy nem kell... -
Laroa #20668 De kell. Ha ezt a fost meg kell venni, akkor viszlát war. Nem fizetek több ezret azért, hogy egy 24v24 pve meets pvp sc-ben játszak. -
Nem kell érte fizetni majd -
A4tech #20666 és még fizetsz is érte 2-3 ezret :D -
working as intended :d
Amúgy nem tudom egyelőre elég lófasz ez így. 1 hét alatt szarrá fogja unni magát itt mindenki, mert ugye ide naponta többször is le kell majd jönni és órákon át csapkodni ezeket a bossokat. Ráadásul pugoknak esélye se lesz, de még premadevel is érdekes lesz ez az rvr dungeon :s Sokkal jobban örültem volna egy nagy outdoor rvr zónának. Itt is el fog menni a gyengébb fél az instából és akkor nem lesz más csak iszonyatosan hosszú és unalmas pve. Rengeteget kell ezen alakítaniuk ahhoz, hogy emészthető legyen. Skavenekre rvr zónába még majd kíváncsi leszek, bár ezek után... :(