22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • benioh
    Nomeg a landes patch is 5x nagyobb volt mint ez a vicc szal ha azér nemkellett fizetni ezér mérkéne..Szal van miér sírni :)

Ráadásul orvrt is jól elbasszák,az új "insta" is ahogy hallom egy vicc.
    Komolyan már azis jobblenne ha nemcsinálnának semmit a játékkal mert vagy kivesznek dolgolat vagy elbasszák a még jó dolgokat : /
    peace
  • A4tech
    Ha nem szeretnél majd kelni-halni, az RR100 boost csomagot (előbb utóbb) muszáj lesz kiváltanod. Innentől fogva nem értem miről beszélünk. Minden gedvás MMOban a TARTALOMért fizetsz, nem pedig a server KARBANTARTÁSért. A WoW, EvE-ben a legkisebb !free! content patch is 10szer több dolgot tartalmaz, mint amit itt szeretne a Mythic felkonferálni. Nem varázslat kitalálni, mi kellene ahhoz, hogy legalább a még maradó előfizetők tovább pumpálják a zsét -> T5 + egy valag SC (na ezekért a szarokét, ha jól meg lenne csinálva, még fizetnék is)

köszönjük Emese

u.i.: nem nagy pénz!? minden pénznek megvan a helye, a játékra havi ~3ezer valamennyi megy el és punktum.. mintha a benzinkútnál odajönne a pofa, hogy "nyomjál már ide még egy ezrest csak úgy vagy kipukkasztom a kerekedet (miközben vigyorog)"
  • benioh
    Ezekszerintte te szivesen fizetsz a szarér.. Aztnemond hogy a sírás most nem alaptalan
  • TDC Geronimo
    Akkor is ment volna a sírás, mondván pve zónaért meg a kivágott classokért minek fizessek. Sose jó semmi. Felőlem jöhetnek ennyiért ilyen packok. Akinek nem kell nem veszi meg, akinek meg kell nem fog belehalni ekkora összegbe.
  • Jeffjohnson
    Én arra gondolok ha akkor kérnek pénzt amikor behozták a slayert lotd-t akkor az ok az egy normal expansion volt nade ez egy szinte nulla amit hozzá adnak. Olyan mintha ez egy F2P játék lenne csak éppen fizetünk mellé még havidíjat is.
  • A4tech
    napi beszólás: "stevenseagal az DPS?" :D:D:D:D
  • A4tech
    Benyomon hallom besírtál :D
  • A4tech
    ne vicceljünk már vazze, ez nem barber shop. az a MINIMUM, hogy valami újat is beraknak..
  • Droughert
    LOTRO-ban pl. nem kérnek érte semmit, alap dolognak számít, hogy beugrok a fodrászhoz :)
  • TDC Geronimo
    "Greetings!

We're inviting everyone to come out to the Warpstone PTS next Tuesday and Wednesday for our continuing testing of the ORvR Campaign changes. Last time we introduced the all new Play as Skaven feature to the mix and this time we've got another ace up our sleeves: Renown Rank 100 Templates complete with all new armor sets.

We'll be starting at 8:00 PM EDT/02.00 CET this Tuesday, November 9th, with a follow up, EU friendly test on Wednesday, November 10th at 3:00 PM EDT/21.00 CET. So come on out and help us put ORvR through it's paces, play some Skaven, ride some Aeeerrriaaaaal Bombeeeeeerrrrs and preview the all new Warpforged armor sets!

For information on how to access the Warpstone PTS, please read here.

We'll see you on the PTS!"
  • TDC Geronimo
    Hát ha azt nézem, hogy más játékokba 2* ennyit kérnek el csak azért, hogy a karaktered kinézetén alakíts akkor nem hívnám annak.
  • Jeffjohnson
    így is az...
  • Szaruman
    Ez a pers+rvr pack egyben? mármint a 15$.
  • Laroa
    Több már pofátlan lehúzás lenne :)
  • Boncmester
    Charcter transfer?
  • TDC Geronimo
    2 pack egybe 15 dollár. Nem vészes.
  • TDC Geronimo
    RvR pack árak bejelentve
  • gabor696
    Akkor az már megvan, de a karik sajna nincsenek nah mind1 majd akkor megkérdem a support ot hátha vissza lehet kapni őket :)

Kösz
  • Boncmester
    az accounts.eamythic.com oldalon be tudsz lépni elvileg úgy, hogy az account neved mögé odapakolod, hogy "_eur" . Onnan meg már reaktiválhatod.
  • gabor696
    Még 1 lama kérdés, a régi accom lehet valahogy reaktiválni? írjak a support nak? :)
  • Boncmester
    Mellesleg az ORvR szerók viccek voltak, nem véletlen haltak ki... Nem kicsit volt idegesítő, hogy mikor T3-ban keepet akartunk foglalni, folyamatosan megjelent 1-1 wb 40-es dest, aztán 5 mp alatt lewipeolták az egész csapatot, aztán recskáztak, hogy ők mekkora királyok... Mi meg csak menekülhettünk előlük egyik zónából a másikba.
    Folyamatosan ez ment, ezért egy idő után már nem készültek új karik. Ezen kívül meg az RvR lake-eken kívül én is kb 5x csatáztam más playerrel, szóval nem volt miatta izgalmasabb meg érdekesebb a játék.
  • Murmur
    Jah. Jo par eve mar... :)
  • gabor696
    Hello Eresh, Bullg vok a régi sepa ból, nem tom emléxel e?! :)
  • gabor696
    Köszönöm szépen a válaszokat :)
  • Szaruman
    Csak core szerók vannak.
  • Murmur
    Csak core van.
  • A4tech
    csak core, de sok különbség nincs.. Orvr-nál egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mentem ki pve területre roamingolni :P
  • BEAST #20717
  • gabor696
    Hello Hölgyek/Urak

Tegnap néztem vissza War ba sok idő után és azt szeretném csak kérdeni hogy nincsenek már orvr server ek csak core? mert látok a listába többet is csak szürke :) tudnátok ebben segíteni.

Elöre is köszönöm szépen
  • s0n1c
    Hess innen te anti sw 'csög! :D
  • TDC Geronimo
    "Coming in 1.4: Scenario Matchmaking system...more details soon!" Andy twittererol
  • Prof William
    Ha 10 játékbeli aranyba kerülne akkor esetleg elgondolkodnék rajta...
  • Boncmester
    Már most is lehet venni egy ilyen kis kobold szerű petet, aki kb bohócnak van öltözve, és ugrál a karaktered mellett... Tegnap láttam Sigmar's-ban, 10 dollárt tuti nem ér, bár viccesen néz ki.
  • Laroa
    Egyelőre nagyon úgy néz ki hogy igen. Tavasszal kiderül. Preorderes lesz, aztán meglátjuk.
  • TDC Geronimo
    3% speed bonust, de csak PvEbe
  • Murmur
    Tényleg, az mit ad? Nekem csak tegnap tűnt fel, jópofán néz ki. :)
  • Archenemy
    Bebizonyítom, hogy ez nem kerül pénzbe. Egyszerűen mindig indítasz egy új karaktert, felhasználod a scrollt, kitörlöd a karaktert, ezt megcsinálod végtelenszer, így végtelen számú szintlépést vettél 10 dollárért! Ebből látható, hogy egy szintlépés teljesen ingyen van!

Na jó, és a snotling herald mit ad? :p
  • TDC Geronimo
    Acconként 1 dbot lehet csak venni 10 dollárért. Többet nem. Eleve ki az a hülye, aki 1 szintért ad ennyit? :D
  • BEAST #20706
    Átbverés az egész. :(

Van havidíj és ráadásul csak hc karakterként indulhatsz.
  • 0Fritz0
    Ezt nem übereli: