22827
-
Ez a gutter runner mekkora egy sunyigeci class, imádom :D
PTSen nem volt ekkora sebzése. Nubszűrős háló ability meg kifejezetten tetszik. -
Archenemy #21023 Akinél ez a kérdés egyáltalán felmerül, azt az anyukája valószínűleg nem az esze miatt szereti :p -
Laroa #21022 -
e57 #21021 Ezeket a humoros hozzászólásokat szeretem. Annyira érződik belőle a tehetség...
Várjál fel is írom valami lapra, hogy legközelebb én is tudjak ilyen jópofákat hozzászólni. -
Laroa #21020 Jól van ügyes kisfiú vagy, gratulálok. Szóljál anyunak, hogy simogassa meg az okos kis buksid. -
Boncmester #21019 Fúbazzeg... -
e57 #21018 Honnan tudod hogy fake? Kipróbáltad? :D -
Már a fake rvr pack kódnál is gondoltam, de most már bebizonyosodott, hogy trollkodsz :( -
Laroa #21016 Te most trollkodsz vagy totál hülye vagy? -
e57 #21015 Szerintem nagyon bugosak a szerverek. A BO-knál sorozatban nem rakja ki a védőket. Símán el lehet foglalni. A VP állást sem látom rendesen, én nem tudom mit kavartak össze. Írtam is a supportnak. Remélem megértik magyarul. -
Laroa #21014 Mert 15 euróért vette meg a packot 13 helyett és gondolom ő is kérte a 2 eurós visszatérítést. És a balfaszok visszaküldték neki a full 15 eurót. -
Boncmester #21013 Miért kaptál vissza lóvét? -
Laroa #21012 Mekkora rohadék mázlista vagy :D -
Murmur #21011 Nálam valamit elcseszhettek, mert nem csak a 2 eurómat térítették vissza. :D
"DigitalRiver EU SARL just sent you a full refund of €14.99 EUR for your purchase. If you have any questions about this refund, please contact DigitalRiver EU SARL." -
Murmur #21010 Az szerverlag lehetett. -
Boncmester #21009 Nekem semmi fps parám nem volt tegnap abban a fél órában, amikor játszottam... De furcsa mód egy csomó abilityre, amit el akartam nyomni az előttem álló ellenfelekre, kiírta, hopgy "target is outside of cone of fire", pedig totál rájuk láttam, és feléjük néztem. Mondjuk egy kicsit dombos részen volt, lehet, hogy itt elrontottak vmit... -
aki meg nem talalta volna meg
Renown builder 1.4 -
a tamado skilleket meg nerfeltek a picsaba...
a ws nerelve, ugyanannyi crit most 30 renown helyett 45...egy vicc az egesz...
es jon a beguardolt dps healerek kora, meg amikor nem lehet majd megolni senkit.. -
oszinten megvallva nekem nem tetszik az uj renown skill rendszer...
minden a defenserol szol...teljesen felborult a design...
dpsek def sov.-ba csupa def renown skillel futkosnak, tankok healerek ugyszinten...rohej
15%dmg csokkentes, crit+ csokkentes, crit dmg csokkentes...nevetseges az egesz.
-
Murmur #21005 Változtattak. Patch notes-t kéne olvasni. :P
Tier 1: Level 1 -15
Tier 2: Level 12-26
Tier 3: Level 22-39
Tier 4: Level 32+ -
Murmur #21004 Vicces, de keepnél nekem is tűrhető volt, viszont mikor összecsapott a zerg a mezőn... Sokszor hallom, hogy a Norn szebb, jobb, stabilabb; nem tudom, ebből mi igaz. -
soundsonic #21003 Csak én játszom itt gamecard-al? Amúgy a tier 1-nél eddig lvl11 volt a max most lvl15 -ig lehet nyomulni. Kíváncsi vagyok a többi tier-en is változtattak -e. -
A jó vga a legkevesebb, ami ekkora tömegbe kell. Procifüggő az egész, de lehet akármilyen géped, akkor se lesz sokkal több 20 fpsnél ennyi emberrel egy képernyőn. -
Boncmester #21001 Nekem kb 20 fps-el ment. ATI Radeon 4890 FTW :D -
A4tech #21000 köhh-köhh gyökér.. -
Laroa #20999 -na tehát geforce 9600gt-m van -
Laroa #20998 Hát nem tudom hol élsz, de a keepnél képregény volt 1fps-el és nincs geforce 9600gt-m -
Boncmester #20997 Szerintem annyira nem durva a lag az előzőhöz képest. Tegnap este Praagban rohangált párszáz order meg destro a keepben, de nekem sokkal folyamatosabb volt a játék, mint előtte hasonló mennyiségű embernél.... -
A másik meg hogy ezért szedték ki régen fortokat, igaz akkor még sokkal rosszabb volt a helyzet fps meg lag terén, mint most. Így kaptunk patch után fortress "élményt" minden keepnél (lag és szaggatás)... csodás :D -
Semmit szerintem -
Asszem kell 1-2 hét szünet, mire a sok töketlen rájön, hogy mit is kéne csinálni az új rendszerben. Skavenből is alig van, azt is olyan nyomik viszik el, akiknek fingjuk sincs mire jók és a rat ogrekkal ugrálnak saját keepünknél mikor rég az ellenfél keepjénél kéne az ajtót verniük. Olyan kurva nehéz elolvasni azt a patch notet? Lefogadom van olyan szerencsétlen is, aki észre se vette, hogy nincs VP meg más lett a lock rendszer. -
Murmur #20993 Kíváncsi vagyok, mit tudnak kezdeni a diavetítéssel. -
t0xikus #20992 olyan rosszmájú vagy. nem kéne annyit inni:D -
Laroa #20991 http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=1407
Muhahahaha -
gabor696 #20990 nekem is volt ilyen, válts nyelvet a win be és akkor jó lesz mármint ha magyar a bill kiosz akkor váltás eng és fordítva. -
ez nekem nem működik sajna -
"aki megakad a verify emailnel mert nem tud @ -t irni, az hasznalja a:
"bal ALT 64" -et" -
kurva kukacot hogy a faszba kell beírni abba a retkes ea store szarnál?
-
Laroa #20986 Igen gyorsabban, volt 15k rp-s sc-nk, és mikor megkaptuk az egyik legocsmányabb destró premade-t és alig volt pár killünk akkor is jött 3k rp+ -
Laroa #20985