Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind2 video szerintem, de mindjart vegigfutok rajta...Igen ez mind2 😊
Shiwo
nagyjából értek..ha vmit nem értek, majd szólok..amúgy ez mellik videó ? a 2. vagy az 1. ? (még nem néztem meg a szöveget 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ha ertesz angolul van itt egy irott verzioja (Angol) a videonak, kisebb hibakkal igaz, de aki nem erti a videot annak jo ez is 😊

http://www.war-rvr.net/index.php?option=com_smf&Itemid=47&topic=327.0

Ha nem megy az angol, akkor majd osszefoglalom, csak szolj 😊
Shiwo
valaki, aki hallásból tök jól megérti az angolt, nem akarja leírni, hogy mirõl gagyog a 2 videóban PB ? mert én csak részeket értek..

WoW helyett... mivel ott a PvP egy rakas atgondolatlan X@R, ugy is fogalmazhatunk, hogy Jatekosok elleni "PvE" grind = Grindelj Honort mig bele nem hulyulsz, es az agyad cseppfolyos nem lesz, ja es varj 1 orat, hogy jatsz egy 15 perces meccset, mert a WorldPvP nem letezik (es ezt az erkezo "grind4dust" peccs sem fogja kijavitani, sem az Exp***)... RANT OFF.

Felkerult a netre egy ujabb riport Paul Barnettel, kotelezo...btw. 2 reszes!
http://war.jeuxonline.info/view/video/

***Nem tudom mennyire olvassak ezt WoW jatekosok, de miez az uj marhasag a Hordas paladinokrol, es Szovis samanokrol? Ennyire olcso "balance" modszert tenyleg nem vartam. Mekkora baromsag mar... Kivancsi vagyok, hanyan fogjak megszakitani az elofizetest, ha ezt megteszi a Blizz...
gazgoblin
disz iz da eternal wór ju nó

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Fenrir
Ahogy olvasgattam a hivatalos oldalát meg az mmorpg.com-ot ez a játék leginkább tiszta harcra van kihegyezve, nem a küldetésekre.

Jó ez wow mellé/helyett 😊

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
állat 😄

gazgoblin
Ez egy ISTEN!

Hunnenkoenig
Paul Barnett elmagyarazza a warhammer onlinet, avagy miert ne adjunk kavet egy jatekfejlesztönek.

gazgoblin
Na csak felélesztem a tápikot szíves engedelmetekkel. (sicc)

intro innen:
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17859

Amúgy meg lehet BÉÉÉÉTA tesztet nyerni ha feliratkozol a Newsletter-re a hivatalos oldalon (warhammeronline.com)

Na pussz

Bucser
Jaja warhammer fantasy világban játszódó MMO😊 Ez kell nekem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tegla
Na csak hogy bumpoljak mert kezd közeledni 2007 😊
Szóval ez nem a WH40000 világában játszódó mmo lesz hanem sima WH 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Rambo 20
Majdcsak föléled😊.De messze van még az a 2007 eleje.sztem addigra úgysem fogok wowzani majd ez jöhet:😄DDDDD

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Fasza, ez a topic is halott<#szomoru1>

Sziasztok népek. több órai netböngészés után akadtam rátok itten. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de ha jól értem, akkor a WH40K MMORPG-s változatáról folyik itt a vita igaz?
Azért is kerestem ezzel kapcsolatos híreket, mert valahol hallottam róla és õszintén szólva majd megállt a szívem erre a hírre.
Ha ez igaz, akkor nyugtassatok meg. Mert létezhetetlen, hogy egy ilyen õrürlt világ kiaknázatlanul álljon az MMORPG-k dömpingjében.
Jómagam wow-ozok még, de ha pár hónap, vagy év múlva kijönne egy WH40K MMORPG, akkor nem kérdéses, hogy ki próbálnám-e.

Na csak ennyit akartam, majd még úgyis bekukkantok ide.

cikk
úgy néz ki most már egyenesben vannak a dolgok 😊 jó lenne egy alternatíva wow mellé mert sztem nagyon sokan kezdenek kiábrándulni belõle...
majd vmikor két év múlva :S

-the invisible-

hmmm

még mindig nem jött ki a gém 😊

-the invisible-

hmmm

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kösz a választ! Egyébként a hang problémát sikerült részben megoldanom. A hardveres gyorsítást kell lejjebb venni. A zene még így is néha kiakad, de egy idõ után egy kicsit unalmassá is válik, úgyhogy ki is kapcsoltam. Sajnos azonban a kilépési gondra még nem sikerült rájönnöm, habár nemigazán értem, hogy mi a gondja , mivel olyan 6-7 körig semmi probléma aztán lép csak ki😞. Elvileg léteznie kellene valami megoldásnak, mert olvastam, hogy valaki XP alatt játszott vele.
A hiba a WinXP-vel van. Nekem is ez a problemám, de elõtte, ugyanazon a konfigon, Win98 alatt tökéletesen ment. Következtetés a WinXP alatt sokminden nem megy megfelelõen a régebbi játékok közül. Nekem már a progi elindulni is csak akkor volt hajlandó XP alatt, ha a Win98 kompabilitás bekapcsoltam elõtte. Ez van válts vissza régebbi oprendszerre, ha ezzel akarsz játszani. Sajna a hangot nem lehet teljesen kikapcsolni, bár a hangerõt le lehet venni teljesen, de a hangot akkor is lejátsza, így nem igen hiszem hogy lehet vele valamit csinálni. Azt meg, hogy egy ilyen régi játékhoz kiadnának egy XP-s patch-et nem igen hiszem.
A WH40k:Chaos Gate-el lenne egy kis problémám. Mégpedig, a zene és a beszéd akadozik, de van amikor a zene ki is akad illetve ha az ellenfél elkezdi a körét, a játék se szó se beszéd kiszáll a windowsba. AMD XP 1800+, ATI RADEON 8500, SBLive!, WindowsXP a rendszer. Ha valaki tud valami megoldást írja már meg legyen szives, mert nagyon játszanék a gammával( évek óta kerestem és most sikerült megszereznem, erre meg nem müxik 😞).Kösz!
I.C.ram
Epic 4000000??????? Huh azt nem, de esetleg 40k-t igen. 😄
Rincewind
Kijött egy videó a játékról és nagyon érdemes megnézni, mert iszonyatos feelingje van! Hozza Old world hangulatát rendesen!

Itt van: Warhammer Online Videó !
Rincewind
Egy felfedezetlen tehetség! 😄
I.C.ram
ki gondolta volna hogy o csinalt... micsoda impresszionista lelek lakozik ebben a Lacc gyerekben 😊
Rincewind
Kisütné a szemeteket... 😊
Rincewind
eyébként ez csak mától van, az elõzõ egy WH40k téma volt, de túl jól sikerült 😄DD
Rincewind
Ez ugye nem kritizálás volt? Csak mert úgy nézzetek a logómra, hogy azt maga a nagy scythe csinálta a saját egerével!!! 😊
I.C.ram
atmentel te is Scythe-be? 😊)
cenobite
Fazzza!

gamertag: kenobita

Rincewind
Topicba illõ az új logóm mi?
Rincewind
Ha ti szövetkeztek, akkor én is hozok valakit! 😊
I.C.ram
off : keszulj Rince mert elverunk Scythe-vel 😊) war3-ban
cenobite
Igen, szerintem ugyanarról beszélünk. Bocs, lehet, hogy bekavartam.
Ha az Underdogs-ról töltesz, akkor ne használj letöltésmanager-t (Flash-get, Getright, ilyesmik...), mert azt nem engedélyezi. Lehet, hogy ez volt a gond.

Rincewind
Huhh, akkor két féle verzió van. Ami nekem kell, az egy taktikai FPS volt Vengeance of the Blood Angels alcímmel. Egy ûrhajót kellett megtisztítani a Genestealer-ektõl.
Underdog-on fent van, de nem tudtam letölteni, mert megakadt a letöltés.
cenobite
Ehh... szóval a vége :

cenobite
Hi Rincewind! Asszem nekem az megvan valamelyik régi cd-men. Feltúrom a készletet. Bár lehet, hogy csak Amigára van meg (emulátor)...

Rincewind
Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels is an excellent sequel to the vastly underrated Space Hulk game, first published by EA in 1993. Like its predecessor, SH:VBA is based on Games Workshop’s acclaimed Warhammer 40K sci-fi RPG universe, casting you as the commander of a squad of Terminator Space Marines, a pseudo-religious sect that makes up the Emperor’s elite fighting force, leading the troops in battles against the genetic abominations known as the tyranid “Genestealers.” But in contrast to Space Hulk’s emphasis on purely tactical elements (delivered with innovative “phased real-time” veneer), SH:VBA is a full-featured first-person shooter similar to DOOM that uses the official RPG rules to give it strong RPG and strategy elements. Think Terra Nova, but with a greater range of commands you can use to order the troops.
I.C.ram
de nem FPS volt ertsd mar meg 😊) hanem strategia/kaland
Rincewind
taktikai fps, vagy valami hasonló, részletkérdés... 😊
I.C.ram
az nem FPS votl hanem egy 2d-s taktikai jatek volt es labirintusban kellett maszkalni meg hentelni
Rincewind
Nekem az a nagyon régi WH40k fps kéne. Asszem space Hulk néven futott.
Nekem is kene Rites of War meg Chaos Gate ha esetleg valaki fel tudna rakni valahoval vagy tudna linket adni
Ha valaki ad nekem egy linket a Warhammer: DarkOmen-re (régebben megvolt, de elveszett a cd-je), akkor király lenne!!!
cenobite
Tudom, csak még régebben kereste valaki.

I.C.ram
az 40k es mar vagy 5-6 eves gamma 😊)
cenobite
Ehhh, kicsit késve... Nekem megvan a Rites Of War ha érdekel esetleg vkit.

Rincewind
Kis Bestiárium:

Troll

Mocsári Troll:

Necrarch:

Squig (nem értem miért nem piros 😊:

Dire Wolf:

Chaos Troll:

Flesh Hound:

Csata mén:

Griff:

u.i.: Modemesektõl bocs... 😉

Rincewind
Oké, ha lesz idõm beszkennelem és felrakom valahova!