Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
amíg nincs beta addig úgyis csend lesz itt 😊 legalább pörög a topic 😊
Fenrir
Ezt inkább ne ebben a topikban, van külön wow.

Jockey
ez a honor system átdolgozása mit jelent pontosan? nem értem egyenlõre miben változik, honor helyett xp-t számol vagy mi?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

warhammer kb. 20 éve van, a warcraft újonc hozzá képest.

youtube-on lehet találni több in-game videót is.

szerencsére ezeken most mind változtatnak a wowban.

Tusy: Tisztaban vagy vele, hogy ez egy intro?
- igen, te tudsz már másról is?

Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni.
- ez (vagy az általad WHO-ról ismert dolgok) alapján te melyik játékhoz hasonlítanád? Sakk? Pasziánsz?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Tusy: Tisztaban vagy vele, hogy ez egy intro? o.O Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni. Btw: a Warcraft hasonlit a Warhammer univerzumra... mivel az letezett elobb. Lehet, hogy roszul tudom, de a Warcraft1 Warhammer jateknak keszult, csak volt valami gond a jogokkal,igy lett "Warcraft". Az orkok is azota neznek ki "orkosan" miota a Warhammeres sracok megcsinaltak.

Shiwo: Nekem nem az atvett elemekkel van bajom (az a jo resze a jateknak 😛), hanem amire Jockey mutatott ra, a gusztustalan Honor/Item farmbol. Nekem mar az is eleg, hogy tudom amit elertel PvP-ben azt nem fogod elveszteni, mert nem jaszol X ideig (Ez nagy g*seg a WoW-ban, hogy fizetesre birjak a jatekosokat, es a PvP-t ennyire a Hardcore jatekosoknak kialakitani). Visszaterve az item farm reszre, mivel itt faji+class targyak lesznek (igen,ez igaz), ha lemegy egy Warri/Samli/Mage egy dungeonba, nem kell attol tartani, hogy a masik elNinjazza mer' van rajta +10STM... Ezzel is csokken az targyak farmolasa...Szerintem.

Jockey:"meg abba is beraktak ilyen 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot >>>>Mindenki<<<<"😊

Most igy hirtelen ennyi 😊
- amúgy elindult egy magyar rajongói oldal is, fórumon már 33-an vagyunk 😊 //video linkjét is onnan szedtem

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Jockey
sztem meg nyugtával dícsérd a napot, mégha DAOC-ztem 2-3 évig akkor is...:p
az is a hero vagy milyne rednszer elõtt volt az igazi, meg abba is beraktak ilyne 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot mindenki...😊

s0n1c
szerintem a mythic neve elég ahhoz, hogy ne kelljen aggódni ilyen dolgok miatt
- akkor mihez hasonlíl szted:
video ?

Jockey
és ezzel nincs is semmi gond. Nem szégeny a jóbol tanulni, bár remélem a wow féle gusztustalan itemfarmot 40 fõs csoportokba 6hónapig 1 darabét az 5ös szettbõ dolgot, meg azt az ûberratyi honorfarmot nem egy az egybe veszik át...

Shiwo
pedig fox..már amennyire wow elem..sztem a wow is több dolgot átvett más mmo-kból..vagy legalább is nagyon hasonlót alkotott..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Remelem tevedsz, egy fikarcnyi elemet sem akarok latni a WoW rendszerebol ebben a jatekban -.-
- lesz havi díja, én elsõ nekifutásra egy felturbózott WoW-nak gondolom a 2008-as év elvárásainak megfelelõen 😊

mmo játék.

JaSoN HuNTeR
Srácok a Warhammer Online lesz havidij????Milyen Fajok lesznek??Milyen helyen??Ha nem lesz havidij megveszem pls valaki irjon!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fenrir
Hoppá, tényleg.

Black Hole Entertainment ................................................................................................................................................................

Black Hole Entertainment is a pioneer developer of computer games. The company was founded in 2001
by Hollywood producer Andrew G. Vajna and seven game-enthusiasts. They are professional programmers and designers, but some of them also contribute their professional talents in various fields such as: physics, mathematics, economics and zoology.

Their first title Armies of Exigo was published by Electronic Arts at the end of 2004. Today, the Budapest-based studio is home to over 50 developers: artists, designers and engineers. The team has partnered with Namco and is developing Warhammer®: Mark of Chaos™ a revolutionary real-time strategy game set in the renowned Warhammer world. The game is set for release in late 2006 for the PC.

Black Hole Entertainment is a subsidiary of Cinergi Interactive LLC.

Black Hole Entertainment
Irinyi Jozsef u. 4-20.
H-1117 Budapest
Hungary

tel: ❤️6> (1) 204-8666
fax: ❤️6> (1) 206-6804

e-mail: [email protected]

Cinergi Interactive
2308 Broadway
Santa Monica CA 90404
USA

tel: <1> (310) 315-6000
fax: <1> (310) 828-1274

QuippeR
a movie-t a Digic Pictures csinálta, a játékot a Black Hole csinálja, ami szintén magyar cég.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fenrir
Én úgy tudom, hogy csak a videóhoz van közük, a játékot más csinálja.

_Atti_
Akkor a magyar csapat csak a 'nagyon ütõs videó'-t csinálta és a játékhoz nincs amugy közük? eddig azthittem a fejlesztõk is magyarok.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[Jakuza]
Ket kulonbozo dolog, ha majd jelentkezni lehet a betatesztre valoszinuleg benne lesz valamelyik newsletterben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ha föliratkoztam a newsletterre, akkor ez már automatikus részvétel a béta teszter sorsolásban, vay ki kell még vmit tölteni?

0Fritz0
A legutolsó levél 2006-os.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Freeze
kösz már megnéztem de azon a legújabb levél is csak 2003-as gondoltam megkérdezem hogy közületek nem akar-e vki játszani

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Freeze
nem jön vki DARK OMEN-ezni?

itt a topicja, sok szerencsét.

Freeze
azt tudom de a DARK OMEN-t LEHET neten nyomni!!!
a MULTYPLAYERBEN VAN NETES JÁTÉKMÓD

Fenrir
Amúgy igazad van, a Mark of Chaos az amire gondoltál 😊

Így mégegyszer elolvasva... 😊

Fenrir
Akkor elmagyarázom:

A Warhammer Online: Age of Reckoning lesz az online verzió (mmorpg) ahhoz a magyaroknak semmi közük.

A Warhammer: Mark of Chaos egy RTS típusú játék lesz, ehhez készített egy magyar csapat egy nagyon ütõs videót.

Freeze
ha igen holnap reggeltõl (kb 9óra körûl) már nyomhatjuk is

msn címem:[email protected]

Freeze
hello mindenki csak azt szeretném megkérdezni hogy nem jönne-e vki Warhammer😄ark Omen-ezni neten?

Shiwo
akko a #160-ast nem értem...

de.

Shiwo
és most melliket csinálják magyarok ? az rts-t, nem ?

j0nNyKa
rts

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Shiwo
mert a Mark of Chaos is MMO lesz ?

Fenrir
Nem, az "normál" játék lesz, nem az mmorpg.

Shiwo
ha csinálnak Warhammer filmet, azt kb. így kéne megcsinálni 😊

amúgy ez nem az a gém amit magyarok csinálnak és a videóval még vmi díjat is elnyertek a pixar elõl ? (vagy vmi ilyesmi hírt hallottam..)

[Jakuza]
Kizarolag.
Mar regota kovetem a Warhammert figyelemmel. (Mondjuk a 40.000 vilaga nem jon be)

Mind a
Warhammer: Shadow of the Horned Rat
Warhammer: Dark Omen
nagyon bejott.

Es nem csak a Warhammer Online-t erdemes lesz megnezni, hanem a Warhammer: Mark of Chaos-t is erdemes lesz figyelemmel kiserni.
Ha megnezed ezt az E3-as videot rajohetsz, hogy miert is.
Mark of Chaos Hi-Res movie

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fenrir
Addiktív elsõ használatra.

[Jakuza]
Na igen.
A Warhammer vilaga magaval ragado.

Fenrir
Egyre jobban kezd érdekelni a játék a sok elolvasott infó és megnézett kép után. Remélem abba kell majd hagynom miatta a wow-ot.

_Atti_

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nem tudok rola, hogy lenne
Shiwo
jah, lehet..de abba is Paul Barnett magyaráz...nyah..annak nicns meg vhol a szövege ?

Haha, ez egy teljesen mas video ! Te osszekevered Hunnenkoenig linkjevel ^^
Shiwo
akkor eléggé rövidített 😞

vagy csak én nem lelem benne azt a részt, mikor az orkokat foci-huligánokhoz hasonlítja, az elfeket a munkanélküliekhez, stb.