Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
youtube-on lehet találni több in-game videót is.
- igen, te tudsz már másról is?
Tenyleg nem ertem mit akarsz ezzel uzenni.
- ez (vagy az általad WHO-ról ismert dolgok) alapján te melyik játékhoz hasonlítanád? Sakk? Pasziánsz?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Shiwo: Nekem nem az atvett elemekkel van bajom (az a jo resze a jateknak 😛), hanem amire Jockey mutatott ra, a gusztustalan Honor/Item farmbol. Nekem mar az is eleg, hogy tudom amit elertel PvP-ben azt nem fogod elveszteni, mert nem jaszol X ideig (Ez nagy g*seg a WoW-ban, hogy fizetesre birjak a jatekosokat, es a PvP-t ennyire a Hardcore jatekosoknak kialakitani). Visszaterve az item farm reszre, mivel itt faji+class targyak lesznek (igen,ez igaz), ha lemegy egy Warri/Samli/Mage egy dungeonba, nem kell attol tartani, hogy a masik elNinjazza mer' van rajta +10STM... Ezzel is csokken az targyak farmolasa...Szerintem.
Jockey:"meg abba is beraktak ilyen 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot >>>>Mindenki<<<<"😊
Most igy hirtelen ennyi 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
az is a hero vagy milyne rednszer elõtt volt az igazi, meg abba is beraktak ilyne 100embert kíváno itemfarm dolgokat, bár ott ha megcsináltad kaptad a cuccot mindenki...😊
video ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Black Hole Entertainment ................................................................................................................................................................
Black Hole Entertainment is a pioneer developer of computer games. The company was founded in 2001
by Hollywood producer Andrew G. Vajna and seven game-enthusiasts. They are professional programmers and designers, but some of them also contribute their professional talents in various fields such as: physics, mathematics, economics and zoology.
Their first title Armies of Exigo was published by Electronic Arts at the end of 2004. Today, the Budapest-based studio is home to over 50 developers: artists, designers and engineers. The team has partnered with Namco and is developing Warhammer®: Mark of Chaos™ a revolutionary real-time strategy game set in the renowned Warhammer world. The game is set for release in late 2006 for the PC.
Black Hole Entertainment is a subsidiary of Cinergi Interactive LLC.
Black Hole Entertainment
Irinyi Jozsef u. 4-20.
H-1117 Budapest
Hungary
tel: ❤️6>36> (1) 204-8666
fax: ❤️6>36> (1) 206-6804
e-mail: [email protected]
Cinergi Interactive
2308 Broadway
Santa Monica CA 90404
USA
tel: <1>1> (310) 315-6000
fax: <1>1> (310) 828-1274
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Így mégegyszer elolvasva... 😊
A Warhammer Online: Age of Reckoning lesz az online verzió (mmorpg) ahhoz a magyaroknak semmi közük.
A Warhammer: Mark of Chaos egy RTS típusú játék lesz, ehhez készített egy magyar csapat egy nagyon ütõs videót.
amúgy ez nem az a gém amit magyarok csinálnak és a videóval még vmi díjat is elnyertek a pixar elõl ? (vagy vmi ilyesmi hírt hallottam..)
Mar regota kovetem a Warhammert figyelemmel. (Mondjuk a 40.000 vilaga nem jon be)
Mind a
Warhammer: Shadow of the Horned Rat
Warhammer: Dark Omen
nagyon bejott.
Es nem csak a Warhammer Online-t erdemes lesz megnezni, hanem a Warhammer: Mark of Chaos-t is erdemes lesz figyelemmel kiserni.
Ha megnezed ezt az E3-as videot rajohetsz, hogy miert is.
Mark of Chaos Hi-Res movie
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Warhammer vilaga magaval ragado.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/