22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Az engi jó arra, amire Acél meg Kempi használják, mint: éjjel 1-kor reiklandban beáll egymással szemben 2-2 wb, és lövik egymást mint állat, néa kihullik 1-1 ember, aztán reggel 7kor elmennek aludni.
    Na ilyenkor odamegy az engi, nyomja a pbaoe vackait egész éjjel, és annyi renown jön neki, hogy nem győzi számolni.
    De mondjuk ha összerakunk egy WB-t, és Laci bácsi aszondja, hogy lerohanunk domboldalon 150 feetet, áttörünk a frontvonalon, be a destro healerekhez, ott 2 mp alatt midnenkit megölünk, aztán fordulás balra, még megyünk 100 feetet, és utána ez meg az, akkor arra pl sokkal jobb egy BW, mint egy engi. Sc-ben szintén sokkal jobb egy BW, mint egy engi. Lényegében bármilyen, kicsit mobilisabb csatában sokkal jobb a BW, mint az engi, ahogy single targetre is.
    Szóval jobb, ha van, mintha nem lenne helyette semmi, de engi helyett sokkal inkább BW, ha rendesen csapatban akarod nyomatni.
    Hozzátenném, SZERINTEM.
  • Laroa
    Nem értem az összefüggést a hány bw kell a warbandbe és a sokmindenre nem jó az engineer dolgok között, de biztos elmagyarázod
    Egyébként továbbra is szopás, hogy 1 tactic slotot ell kell pazarolni ahhoz, hogy majdnem folyamatosan rajtad legyen a +20% dmg buff.
  • Boncmester
    ORvR warbandbe tipikusan kellene 3-4 BW minimum.
    Most hány ember van, akinek BW a mainje nálunk? Pacso, Kemp, Finder és én.
    Ki az, aki belogol a BW-vel, és játszik mondjuk heti 2 órát minimum vele? Finder és én.
    Szóval csinálhatunk olyan WB-t is, ahol mindenki engineerrel nyomul, de ne lepődj meg, ha nem leszünk túl hatékonyak...
    1-2 engi jól jön, de jelenleg szerintem inkább BW kell, ha már nem tank vagy healer az illető.
    Nem mellesleg 3 hete még napokig arról sírtál a fist fórumban, hogy mennyire nerfelték az engit, szóval akkor miről is beszélünk?
  • sanyiiiii
    régen egy andré vagy hasonlo nevü whja volt azgalon amire mindenki vadászott ha jól tévedek, manapság fogalmam sincs mivel jatszik
  • Laroa
    Persze, minden béna ha nem bw. AOE stagger, aoe dotok ezerrel, electromagnet, SÖRÖSHORDÓ!, 15%-al több dmg a targeton mindenkinek aki lövi. Useless piece of shit.
  • Boncmester
    Nekem vmiért hetek óta nem működik a character search, és ma reggel sem ment, pedig meg akartam nézni ott :)
  • Boncmester
    Sorry, reggel 6kor még nem nagyon megy a szövegértés...
    Amúgy az engi nem sokmindenre jó szvsz. BW kell, bár tegnap belépett egy új BW a guildbe, éljen :)
  • 0Fritz0
    Kieséses alapon. :)
  • Laroa
    Engineer, ha végre megtanulnál olvasni
  • Boncmester
    És mi a kasztja?
    Addonokat amit mindenképp tegyél föl: Queue Queuer.
  • Laroa
    Gheisa xD
  • Boncmester
    Who the fck is Szaruman?
  • sanyiiiii
    tank= knight, rdps= bright wizard, healer= warrior priest, mdps = slayer

ha orvrezni is akarsz akkor a többit felejtsd el .....
  • morphil2
    Mien adonsokat érdemes felrakni?
  • Jockey
    velemenyem szerint jobb ha te dlontod el, melyik tetszik, destro/order, ne hallgass szarumanra, 2 naponta cserel nation-t ami azon mulik meddig birjak elviselni..:p
    meg1er ha order norn, ha destro azgal, azgalon destro oldalon kicsit nepeseb sztem a klan, de teljesen mind1, azzal jatsz amivel szeretnel
  • morphil2
    Á mindegy megalkottam. Flemi Neven futkoraszik
  • morphil2
    S meikek a nagyon is kategória?
  • Szaruman
    Ahhoz nem értek, olyanom sosem volt. Ha jól használod, akkor erős mindegyik kari (némelyik nagyon is :D).
  • morphil2
    Ami szimpi az a rdps, abbol is a kis törpe engineer. Csak nem tom h jo e az valamire:P
  • Szaruman
    Milyen karit szeretnél? tank mdps rdps healer a választék.
  • morphil2
    És van valami extra jo kari? Vagy igazabol teljesen mindegy miet csinalok?
  • morphil2
    Dolgozom rajta csak minden név foglalt már XD
  • Szaruman
    beírod majd, h /who lovagrend, és ráírsz onnan vkire klánügyben, ha kész vagy :)
  • morphil2
    Hát jó. Megteszem :P
  • Szaruman
    Order oldalt nornon. Ha destro karid van, akkor letörlöd, csinálsz egy orderes karit, és jelzed itt :)
  • morphil2
    Igazabol teljesen mindegy, kb 3 napot jacotam eddig azutan megteccet s megvettem :D
    Meiket ajanlod? S azon belül mien karit?:P
  • Szaruman
    Order vagy destro oldalon szeretnél menni?
  • morphil2
    Az a baj, hogy felét nem értem annak amit írtál mi az az rr40? a 40 re meg van tippem hogy az a szint:P de mi az az rr? meg a tier 4?
    Akkor a héten 3.x is kezdek 1 karit de jo lenne ha valaki adna valami guild félét ahol vannak magyarok. Ez megoldható?
  • TDC Geronimo
    :D
  • Murmur
  • A4tech
    RR40es karit kb egy délelőtt alatt fel lehet húzni, ha kicsi vagy, felesleges transfert kérni (amúgy is csak akkor visznek át 20adszorra, ha azt kanyuzod, hogy megszünteted az előfizetést.. az mindig bejön). Bár ember legyen a talpán, aki most lép be új karival T4be.

• morphil2
    Ha jol csalodom en a Norn szerveren vagyok a destro oldalon. Azt át tudom vinni a a azgalra? vagy ujra kellene csinalnom?
  • TDC Geronimo
    és a végén úgyis mindenki visszajön...
  • TDC Geronimo
    Már két éve :(
  • Murmur
    Azgal-destruction, Norn-order.
  • morphil2
    Meik szerveren játszotok? Mert én most kezdtem de egyedül nagyon unalmas a dolog.
  • BEAST #21068
    Nem optimista, csak amíg nincs más amibe átmehetne addig mesterségesen remegős war fan módban tartja magát.
  • Murmur
    Ha egy hónap múlva is ilyen fos lesz, csak a mazochisták folytatják tovább. Meg az örök optimisták, mint te. ;-)
  • TDC Geronimo
    :o
  • Murmur
    Várj egy hónapot, lesz az 157 is. :D