22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Na, látom sikerült regelni, helyes.

Nem csak nálad áll, karbantartás van, elvileg 17:30-ig elindulnak:
    Weekly Server Maintenance
  • morphil2
    A szero csak nállam áll?
  • morphil2
    Okés
  • Boncmester
    Addig is tegyél föl TS3-at, és regelj a fistofsigmar.forumcircle.com oldalon. Ott pl találsz leírást az addonokról, a BW-ről, meg egy rakás hülyeséget A4techtől :)
  • morphil2
    Okés. Addig fejlődgetek.:P
  • Boncmester
    Na akkor lassan te is becsatlakozol a törpe elit alakulatba, akik szintén így nyomatják éjszakánként :D
    Rádírok majd akkor.
  • morphil2
    TakiMaki a neve:D olyan 16:00 tol jatszom napkeltéigXD
  • Boncmester
    Figyi, kijelölsz egy lvl 6-7-es mobot, fireball, ignite, pyroplaystic, aztán már meg is halt...
    De egyébként menj be sc-kbe, rvr-be, és oszd a halált, abból jön renown meg XP is.
    Mi a karid neve amúgy? Este rádírok, ha nem felejtem el, és húzok 1-2 szintet rajta...
  • morphil2
    Ó Bazeg de 12 ig valahogy akkor is elkellene vele bohockodnom mert csak akkor tudtok invelni guildbe XD
  • Boncmester
    A BW nem az a kaszt, amivel soloban farmolod a mobokat, mivel sebzi saját magát is, és nem igazán tud visszagyógyulni.
    Viszont amikor egy lvl 45-ös lordba 4,5K-t beletolsz, vagy 100% HP-ról 1 sec alatt összecsuksz egy tetszőleges nem tankot, na akkor imba :D
  • Laroa
    Ha lesz egy guardja meg két pocket healerje :D
  • morphil2
    Ám a bw mikortol lesz jo? Mert most lvl 7 en a lvl 8 as mob fele spelemet rezisteli XD?
  • Boncmester
    Te valami bennfentes lehetsz, mert mezei embernek ilyet nem csinálnak :D
  • TDC Geronimo
    :o
  • Kalinka
    Egy pozitív történet, hgoy van support! (véletlenül kettő cuccot vettem)

Greetings and thank you for contacting Warhammer Online In-Game Support.

We are contacting you regarding your Missing Item appeal, Ticket#: 7558863.

As per your request, we have removed the additional Warlord Illuminations you purchased and returned 350 Officer's Medallions and 60 Warlord's Crests to your character. Please do not hesitate to re-appeal should you require any further assistance regarding this matter.

Additionally, if there are changes to game play features you would like to see, or suggestions for In-Game Support, please submit these using the Send Feedback option on your Help interface.

Thank you for playing Warhammer Online!

• A4tech
    slayerrel nekem ilyen 2.x van (max) :D
  • Robe77
    Miért félteném a db/d átlagot? Sehol nem érdekel az egész. Legalábbis már nem érdekel. Ha érdekelne. akkor nem afkolnék RvR zona közepén.
  • Boncmester
    Nem értem, a bombolás alapesetben javítja ezt, már ha jól csinálod :)
  • Pacho
    Jaj istenem fogadd el, hogy nem akar bombázni....félti a 4.01-es db/d átlagát...
  • Robe77
  • Laroa
    Én a helyedben egyébként dps shamant csinálnék a nornon, 32es szinten feljönnék t4-be és mikor meglátok egy greatsogron nevű bright wizardot akkor leownolnám a picsába
  • Laroa
    "Hozzátenném, SZERINTEM."

Itt kezdődnek a bajok
  • morphil2
    Na aszem meggyőztetek, megtartom az engit s csinálok mellé 1 bw t úgyis tele vagyok szabadidővel.
    Márcsak azt mondja meg alaki milyen adonsokat ajánlott felrakni.
  • Robe77
    Azokat a sztorikat már hallottam párszor. :D
  • Boncmester
    Remélem Krein majd jól megaszondja, hogy a WOW-ban ilyenkor mit csináltak...
  • Robe77
    Fogadd el, hogy én a büdös életben nem fogok bombázni. Nem érdekel, hogy kinek mi kell. Sőt, az sem érdekel ha a pici életed múlik rajta, akkor sem fogok bombázni. ;)
    Nekem az nem jön be. Fogadd el és kész, lehet tovább lépni. :P
  • Boncmester
    Megkérdezte, hogy melyik karit ajánljuk neki, és ez alapján válaszoltam.
    Ha RDPS akar lenni, akkor szerintem a legjobb a BW, legalábbis én nagyon élvezem vele a játékot, szóval ez a szubjektív véleményem, objektíve meg a leghasznosabb a csapat szempontjából, legyen az party vagy warband... Mint ahogy ezt írta Dread is.

Arra meg szerintem baromság büszkének lenni, hogy te ha BW vagy, szigorúan single target, mivel egyrészt az single target BW-vel való játékhoz mostmár kevesebb agy kell, mint a bomboláshoz, másrészt meg ha éppen a csapatnak bomba BW-re van szüksége, te meg odajössz egy single targetessel, azzal semmit nem érünk.
    Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy én piramisban márpedig csakis bomb setupban megyek le, csak mert tetszik az annihilate effektje.
  • Robe77
    unikornis vagy póni, nem mindegy? egy nyomorult fagyis tölcsér a különbség.
  • Robe77
    Figyi, nekem a Shadow Warrior jött be a legjobban. Leszarom, hogy kb mindenki azt mondja hogy semmit nem ér.
    Aztán van még egy BW-m is. Persze szigorúan single target és nem bomba.
    +
    Knight, IB és Slayer.

De én nem akarok semmit rád tukmálni. Próbálj ki 1-2(-3-4) kasztot és azzal told ami a legjobban bejön. ;)
  • morphil2
    Oké és szerinted mi az übert táp gyilkos állat karakter?:P
  • Robe77
    ja, ha még Te sem tudod, hogy mivel akarsz az más. :D ( de Boncra ne hallgass!!) :D
  • morphil2
    Nem tudom mivel szeretnék jatszani, szerintem megnézem a bw-t is.
    De az elárulhatná valaki h lehet 3 ora alat 10 re huzni a karitXD
  • A4tech
    1. az UNIKORNIS, de ki is van írva
    2. elértem a WCt, end of story

3.dolgoznom kell, ma sem leszek :P
  • Robe77
    Ha engivel szeretnél játszani, akkor ne érdekeljen hogy ki mit mond (főleg ha az a neve hogy Boncmester/Sogron/Jéger :P )

A bomba BW-kről meg mindenki tudja a véleményem, ugye? :D
  • Boncmester
    Szerintem a hétvégi facebookos szivárványos rózsaszín pónis képed meg a nem szobatiszta storyd után te most kicsit szállj magadba :)
  • morphil2
    és a bw annyira über szuper jo? Hogy megérné nekem törölni a engimet s csinalni egy olyat?
  • t0xikus
    :DDDD
  • A4tech
    Sogron, elég a guildfórumon bohócot csinálnod magadból (kb úgy minden nap)
  • Boncmester
    Ja, sorry, játszottam :)
    De mondjuk egy 10-es szintű karakter = 3 óra játék...
    BW = Bright Wizard
  • morphil2
    Az a baj, hogy kb 2 napot késtetek a hozzászólások szóval már engi lettem :D. Ja és mi az a bw?