Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Van egy 300.000-es adatbázisuk, van mibõl válogatni. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
ez a hibaüzi mikor betallózom a DxDiag.txt-t..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Elõre is köszi a helpet..
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
...ami persze korantsem 100% ebben a fazisban...remelem😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
A halál csupán a kezdet...
vmi forum olvastam,hogy a /dance-re a kari az valaszolja,hogy xy refuses to dance😊
bar szerintem is baromsag,mert rengeteg fun/community video stb alapja szokott lenni a /dance lasd GW, ami szerintem,jo hatassal van az egesz gamera.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Makrókat nem láttam benne, még beépítettek sincsenek. (pl leülés, tánc, fekvés, stb.)
A bétásoktól kérdezném, h mennyire lehet variálni az UI-t? Lehet makrókat használni ála vov? (remélem nem..)
Warblogra felkerült új videók megnézése óta már inkább annak örülnék ha soha nem kapnék beta-keyt, mert mindjárt oskola, és úgy néz ki megint kezdõdik egy vég nélküli mmo kockulás 😄
2. A játékban 2 oldal van: Order (Rend) és Destruction (Pusztítás). Az Order oldalon van 3 faj: Empire, Dwarfs, High Elves. Destruction: Greenskins, Chaos, Dark Elves.
Minden fajnak saját kezdõterülete van, a kalandozásaid során viszont ezek a területek lassanként közös területekké alakulnak át ahogyan egymásba érnek a kezdõk.
Jimi Hendrix
1. még mindig kevés játékos van, bár most már nem annyira rossz a helyzet mint 2 hete
2. az rvr zónák nincsenek teljesen készek, kihaltak
3. a pvp még nincsen teljesen készen és balanszolatlan, a ranged/nuker kasztok általában nagyon op-ok, a healer kasztok meg simán kihealelik magukat annak ellenére is, hogy 2 ranged/nuker kaszt üti õket
4. ha meghal az ellenfél akkor "elvileg eldobhatja" a sírját amit lehet lootolni és abban egy random item van. Azért mondom, hogy elvileg mert én öltem már meg ellenséges játékost és semmi ilyen nem történt pedig kerestem a sírját mint állat 😊
Általános problémám az volt, hogy pl choppa-val nincs olyan spec. támadásom amivel tudnám megállítani/lassítani az ellenfelet ezért az egész úgy néz ki, hogy ütök, õ sprintel, én sprintelek ha lejár mindkettõ futunk tovább amíg a cd-je le nem jár aztán sprint megint aztán 1x csak kifutunk az rvr területbõl.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
rvr(pvp) elmenybeszamolot nem tartanatok? gyk lv1tol lehet rvrezni? mik a tapasztalatok? pvp loot hogyan zajlik van-e mar?
class specific loot: es akkor a te otleted
vagy
free for all: es akkor a default(ennek csak akkor van ertelme,ha altoknak at lehet adni a cuccost,vagy kereskedesileg)
-the invisible-
nézz körül a hivatalos béta fórumon (linket lentebb már küldtem #1032)
ott szokták írni ha éppen nem megy a szerver vagy ott talán van megoldás a problémádra.
pussz goblin
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
volt mar ilyen jatek azelott is amivel en alegtobbet toltam ugy hivtak hogy daoc. (se szint emeles se pl fegyver dps emeles nem volt, uj abilitik jottek be es a fejlodes es fun a pvp es pvp abilityk fejlodese volt) a pve az szukseges "rossz"
anti hero