Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khabbas
jöhetne már egy beta key, MERT SZÍTVET AZ IDEG!!! <#ticking>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

jöhetne már egy beta key, megnézném, hogy mire képes a cucc az új vason 😊

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Mr Hyde
Na jah, ott még nem tartunk. mondjuk nem is lesz open béta, apránként dúsítják fel a létszámot arra a szintre.

Van egy 300.000-es adatbázisuk, van mibõl válogatni. 😊

tigeroo
amikor kijön a nyílt béta, ahhoz a dátumhoz adj hozzá 1-2 hónapot. akkor fog kijönni
Bucser
Szerintem késni fog😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mr Hyde
2008 elsõ negyedévére van betervezve és szerintem arra tuti hogy ki is jön. -ütemterv szerint haladnak a srácok, nem lesz itt gond. 😊

Bucser
havidíjas lesz és szerintem 2008 utolsó negyedévében jön ki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Saccard
Na azert leülni remelem le lehet majd benne mert az elég alap... Meg a térdelés, siras,nevetés ezek kellenének bele mindenképpen... nagyon sokat szamit! Amugy mikor jön ki a játék elvileg? És havidijas lesz vagy csak egyszer kell megvenni?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Omlás
"An error occured, we are unable to process your request . (code 417)"

ez a hibaüzi mikor betallózom a DxDiag.txt-t..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

nokolo
késõbb újra próbáltam, nekem ez volt a megoldás.

Ferro
Ad valami infót, miért nem eszi meg?

Omlás
Sziasztok valaki help pls! Próbálnék beregelni minden frankón kivan töltve de a DXDiag txtjét az istenért nem akarja elfogadni .... Valaki járt így esetleg a megoldás ? Nagyon rávagyok kattanva erre a gaméra RTS eket is kitoltam végig nekem bejövõs ez a világ és erõteljesen filózok a wow dobásárol ha ez kijön... 😊

Elõre is köszi a helpet..

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Pari
uccsoelotti kettoben Paul magyarazza...
...ami persze korantsem 100% ebben a fazisban...remelem😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Most tökmindegy, hogy táncot vagy leülést írtam, semmi ilyen emotion nem mûködik jelenleg.

Bucser
Szerintem meg símán csak "currently not implemented"

Pari
A Mythic valasza erre(valoszinuleg a Games Workshop nyomsara): This is not a dance simulator!😊
vmi forum olvastam,hogy a /dance-re a kari az valaszolja,hogy xy refuses to dance😊

bar szerintem is baromsag,mert rengeteg fun/community video stb alapja szokott lenni a /dance lasd GW, ami szerintem,jo hatassal van az egesz gamera.

Saccard
Nincsen leülés tánc stb...? Nemár... Ez tök illuzioromboló! Igenis lehessen 10k+armorban egy kibanagy orcnak egy mégnagyobb fegyverrel a hátán táncolni! Az ugy fun! Kikérem magamnak! <#merges2>

Fenrir
Hiba az ön készülékében van. Nekem 1 hónap alatt nem volt 3-nál több "disconnected".

Shiwo
már úgy értem, mikor úgy próbáltad, hogy kikapcsoltad a tûzfalat..nem fut mellette a másik ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
lehet hüle kérdés, de sima tûzfal mellett a winfos tûzfala is kivan kapcsolva ?

Kezdem feladni ezt a teszter dolgot... Írtam, olvastam a hivatalos fórumot. "disconnected, disconnected,disconnected"
tigeroo
eszek..ettem.<#szomoru1>
gazgoblin
Screenshot: Nõstény sziámi ogre

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Fenrir
Amit tudtam eddig változtatni az ui-n az annyi volt, hogy a cset ablakot tudom bárhova mozgatni és a skillbart tudom még egy sorral növelni. Szerintem késõbb vagy a teljes játékban majd jobban lehet ezt konfigolni.

Makrókat nem láttam benne, még beépítettek sincsenek. (pl leülés, tánc, fekvés, stb.)

nokolo
Sziasztok
A bétásoktól kérdezném, h mennyire lehet variálni az UI-t? Lehet makrókat használni ála vov? (remélem nem..)

Warblogra felkerült új videók megnézése óta már inkább annak örülnék ha soha nem kapnék beta-keyt, mert mindjárt oskola, és úgy néz ki megint kezdõdik egy vég nélküli mmo kockulás 😄

Saccard
lol megvan köszi csak kicsit gondolkodni kellett<#buck>.

Saccard
A regisztracional a dxdiag résunél mit kell csinalni pls help<#help>!

Saccard
Köszi a válaszokat!<#worship><#worship><#worship>

Fenrir
1. A játék most még egy zárt (meghívásos) béta fázisban van, ebbe csak úgy tudsz bekerülni ha a hivatalos oldalukon (fent van a link a banner alatt) regisztrálsz és beállítod, hogy kapjál hírlevelet. Ezek után mást nem tudsz tenni csak vársz és reménykedsz, hogy téged is kiválasztanak akkor amikor a legközelebbi adag béta meghívót küldik ki.

2. A játékban 2 oldal van: Order (Rend) és Destruction (Pusztítás). Az Order oldalon van 3 faj: Empire, Dwarfs, High Elves. Destruction: Greenskins, Chaos, Dark Elves.

Minden fajnak saját kezdõterülete van, a kalandozásaid során viszont ezek a területek lassanként közös területekké alakulnak át ahogyan egymásba érnek a kezdõk.

Fenrir
A problémák a következõk:

1. még mindig kevés játékos van, bár most már nem annyira rossz a helyzet mint 2 hete
2. az rvr zónák nincsenek teljesen készek, kihaltak
3. a pvp még nincsen teljesen készen és balanszolatlan, a ranged/nuker kasztok általában nagyon op-ok, a healer kasztok meg simán kihealelik magukat annak ellenére is, hogy 2 ranged/nuker kaszt üti õket
4. ha meghal az ellenfél akkor "elvileg eldobhatja" a sírját amit lehet lootolni és abban egy random item van. Azért mondom, hogy elvileg mert én öltem már meg ellenséges játékost és semmi ilyen nem történt pedig kerestem a sírját mint állat 😊

Általános problémám az volt, hogy pl choppa-val nincs olyan spec. támadásom amivel tudnám megállítani/lassítani az ellenfelet ezért az egész úgy néz ki, hogy ütök, õ sprintel, én sprintelek ha lejár mindkettõ futunk tovább amíg a cd-je le nem jár aztán sprint megint aztán 1x csak kifutunk az rvr területbõl.

Saccard
Tudom, hogy utálni fogtok azért amit most irni fogok mert mar valószínüleg ezerszer és ezerszer válaszoltatok ugyanilyen kérdésekre de elõre is bocsi!(max nem válaszoltook<#vigyor3>) Kérdéseim a következõk: Én most semmit nem tudok a játékrol semmi elõfizetésem nnincs stb... ki tudnám-e probálni a betát és ha igen hogyan. 2. vmi alapot csak annyit hogy hány faj,kaszt van és ezeknek van-e olyan hogy külön részre osztva terület szerint(tehat mittomén lehet-e majd olyat h egy szövetséges karakterrel lemészárlok egy ork falut stb...) ezekre pls ha van mód rá válaszoljatok! Elõre is köszi!

Szaruman
Master loot a megoldás😊 Vagy nem menni puggal😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Pari
Dear Betasok,

rvr(pvp) elmenybeszamolot nem tartanatok? gyk lv1tol lehet rvrezni? mik a tapasztalatok? pvp loot hogyan zajlik van-e mar?

Pari
vagy a grp/raid leader altal allithato lenne a need/greed szabalya,hogy
class specific loot: es akkor a te otleted
vagy
free for all: es akkor a default(ennek csak akkor van ertelme,ha altoknak at lehet adni a cuccost,vagy kereskedesileg)

ez pl. simán lehetne. ha annak az egynek nem kell aki használhatná, akkor ugye vagy greedre vagy passra nyom.. ha rányomott, mindenki másnak megjelenik az ablak, de õk már csak greedre vagy passra nyomhatnak... hm?

-the invisible-

gazgoblin
hát ha a hörgõ orkig (sicc) már eljutottál akkor nem kéne gondnak lenni csak ha a szerver éppen nem megy.

nézz körül a hivatalos béta fórumon (linket lentebb már küldtem #1032)
ott szokták írni ha éppen nem megy a szerver vagy ott talán van megoldás a problémádra.

pussz goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

"The server has closed your connection, you have been disconnected" Kínomban a tûzfalat is kikapcsoltam, de semmi.
bar nem vagyok benne a jatekban de azt gondolom nem cuccszintu a fejlodes mint a megaszaksz wowban.
volt mar ilyen jatek azelott is amivel en alegtobbet toltam ugy hivtak hogy daoc. (se szint emeles se pl fegyver dps emeles nem volt, uj abilitik jottek be es a fejlodes es fun a pvp es pvp abilityk fejlodese volt) a pve az szukseges "rossz"

anti hero

Pari
warblogrol
komplett video a mai lipcsei war showrol
Itt

Fenrir
Lehet, hogy maintenance miatt a szervert lelõtték, próbálkozz késõbb.

Pari
Kuld at priviben az acc infot, kiprobalom neked😊

Sziasztok! Lenne egy noob kérdésem. Megkaptam a béta meghívómat, leszedtem a kliens-t, de szerverre csatlakozni.. nos, az nem sikerült. Ott hörög a "délceg" ork a képernyõn, de állandóan csak "Disconnected" stb. Késõn igazoltam vissza? Vagy nincs több slot? 😞
Fenrir
Ha tömeget akar megfogni az EA akkor hosszútávon jobban jár ha nem túl drága a havidíj, wow sem lenne ennyire populáris ha másfélszer ennyibe kerülne.

Shiwo
nahja..az EA-tól kitellik...

Pari
Elhiheted,hogy az EA nem az a ceg aki barmit is olcson adna...igy belegondolva, inkabb 10% hogy 20$ lesz a havi dij...

Pari
99% hogy 15$ lesz, 1%-hogy 19,99$

Shiwo
amúgy sztetek mennyi lesz a havi díja ? ha versenybe akarna szállni a wow-val, lehet jó indulóalap lenne, ha kevesebbet kellene érte fizetni..

s0n1c