Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 kód az open beta-hoz
2 kód meg ingame cuccokhoz majd az éles szerveren(1 gyûrû meg 1 mobil pihenõhely asszem)
Itt irjak meg hol lehet kapni pre-order box-ot .Ha veszek egyet,akkor csak egy kodot kapok emailen keresztul?Es azt csak az open betahoz tudom majd hasznalni?

Jimi Hendrix

Fenrir
Valami új bétaverziót zavarnak fel a szerverre, azért áll.

A halál csupán a kezdet...

a szerver most offline
Fenrir
Mikortól kezdõdik vagy mikortól törlik a karaktereket?

Amúgy tegnap kezdõdött tehát elvileg már törölték is õket.

Mikortól?

Fenrir
Újra visszatér a béta a Greenskin vs Dwarfs-ra, tier 3 fókuszteszt lesz 21-es szintû (és 10-es szintû renown) premade karakterekkel. A régieket törlik újfent.

Fenrir
Már az esélyed erre szinte nulla, elfogyott minden szerintem már az elsõ 2 hétben.

hol lehetne még venni?😄
vagy elõrendelni?😄

bizony

értem,szar akkor a preorder doboz csak OPEN betára alkalmas?
szívás

Lazarus
Voltak már szánalmas kivételek, de alapvetõen igen.
open beta= AZT jelenti hogy ingyen mehet mindenki oda?

TurboX
már azt hittem hogy egyedül nekem nem küldtek meghívót a zárt tesztre
magus
mikor jön már open beta, úgy kipróbálnám már : |

Én akkor játszottam elõször, amikor az elsõ empire-chaos teszt bejött. Akkor nagyon élvezhetõ volt, a PQ könnyen teljesíthetõek voltak, reális idõn belül, a mobok szintjei is elvoltak találva, és az effektek is jobbak voltak szerintem.

Most amikor beléptem a PQ "rep" igényét annyira megnövelték, hogy szinte nem is érdemes velük foglalkozni. Eleve van vagy 3-4-5 PQ még a legelsõ területen is. Na most ezekhez annyit kell farmolni, hogy ha csak egyet vagy kettõt is csinálsz meg, már rég nincs értelme a rewardnak, vagy éppen jobban jártál volna ha a questekkel haladsz végig. A PQ-k az egyik legnagyobb újítása a játéknak, és ha elrontják a nagy farm igénnyel, akkor semmi értelme. Stage 2-t már így is képtelenség megcsinálni egy karinak.

A másik hogy bem tudom mit állítottak a mobok erõsségén, de nem hiszem hogy az elsõ lvl1-es mob leveréséhez fél perc 10-20 sec kellene... Kicsit hangulatromboló.

A másik hogy pl most egy sámánt próbáltam ki, az anno nagyon klasz volt, szép animjai is voltak, erre most brutálisan ocsmány lett pl a támadó spell animja. Tudom ezek változhatnak és változni is fognak, csak nem értem miért kell visszafejlõdni.

Az utolsó dolog pedig, hogy egy csomó karriert még mindig egyáltalán nem bocsátottak tesztre. Black Guard, KotBS, white lion, ráadásul most kivették a hammerert és a choppát is. Nemtudom hogy így hogyan akarnak tesztelni. A balance-ról pedig már nem is beszélek.

cikasz
az aoc egyáltalán nem halt meg mint a vanguard. az aoc most kezdödik és jóval több mint a vanguard volt valaha is.

http://www.akciofigura.hu

BEAST
Erdekes hogy 51es barbarod van es nem jottel ra hogy csak az utolso combo lepes utan all meg a karakter es utana azt sebzi aki az utolso lepes pillanataban rangeben volt, hiaba ugral vagy fut el :o ... amugy megint 1v1 okorsegekrol beszelsz, azert group vs groupban az ilyen elfutok es jol nem talalsz el nem mukodik 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Off:

A melee kombó lényege az AoC-ben, hogy megállsz és úgy kezded el és ha nem fejezi be a karakter a mozgássort akkor a kombó megszakad. Na most mivel a pvp sohasem statikus hanem mobilis ezért egy olyan mozdulatsort bevinni amihez állni kell és a másik feltéle az, hogy az ellenfél ne mozogjon ki a kombó utolsó ütése elõtt nagyon nehéz bevinni, szinte szerintem lehetetlen addig amíg nem egy másik melee ellen harcolsz. 51-es barbárom van, tudom kb, hogy mirõl beszélek. Egy kaszter vagy egy ranger röhögve kicsinál mert elmozognak a kombóm közben míg én max. az alapütéseket tudom ütni rájuk miközben futnak elõttem.

Tatyla
miért van az hogy valamelyik itemet nem veszi fel csak ide oda pakolgatja a táskában ha ráklikkelek,pedig nekem való és mégis?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
Az ui valtoztathato, de nekem az alappal sem volt igazan gondolom, arra jo amire kell :p ... magasabb szinten mar nem 1v1 "radugrokeskorbefutlak" pvp megy, teljesen jo a combozas 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Ezt kifejthetnéd bõvebben.

Hello,Egy beta acc-ot szeretnek kérni,en csak reggel 6tol 9ig ernek ra jatszani,ha valaki nem jatszaik akkor az ossza meg velem,elore is koszonom.(priv,vagy msn: [email protected]

Jimi Hendrix

Faki
Neee! Mi a baj vele? Régóta várok már egy mmo-t, ami legalább a wow szintjét megüti..
Vagy elkérhetem az accodat?😊 Megnézném a saját szememmel, mert nem hiszem el hogy képesek lennének ezt elqrni, igaz béta...

Ne már😞
Én sokat várok ettõl a játéktól...

★ 汤姆 李

Azta... hát kipróbáltam, de teljesen elvette a kedvemet. Egyedül nekem van csak olyan érzésem, hogy bétáról bétára visszafejlõdik a játék? Az UI az oké, de a többi?

Szerintem ez a játék ebben az évben nem fog megjelenni. Vagy ha igen, ugyanúgy jár majd mind a vanguard, vagy az aoc.

TurboX
openbetarol van friss info? (idõpont)
Hú, akkor én is benézek asszem 😊 -csak jönne már le a kliens.

Fenrir
Pár napig ment csak, most megint chaos-empire. Most nem nagyon értem, hogy milyen szisztéma alapján váltogatják a zónákat, de legalább mostmár lehet minden fajt választani: Habib, a goblin sámánom jelenleg a káosz kezdõn garázdálkodik 5-ös szinten 😊

Jelen pillanatban milyen béta stage fut? Már a greenskines?

Fenrir
Nos eddig próbálgattam az AoC-ot, de csak az ingyenes periódusig jutottam és nem fizettem be tovább mert a játék annyira kiforratlan. A lényeg az, hogy ma benéztem WAR-ba és meglepõdve tapasztaltam, hogy az UI-ja mennyivel szebb, ergonomikusabb, átgondolt mint egy olyan játéké amit már kiadtak. Az AoC-jé finoman szólva is gagyi ehhez képest.

Az UI mellett a harc is sokkal gördülékenyebb, csiszoltabbnak éreztem míg AoC-ban pl a melee karakter kombózása pvp-ben jelenleg lehetetlen bár pve-ben nagyon látványos és hangulatos a kivégzésekkel (ez és a grafika az amiért megvettem az AoC-ot).

Remélem még a grafikáját a WAR-nak brutálisan megdobják (jelenleg az AoC bünteti a mezõnyt) és akkor nem fogom megbánni, hogy elõrendeltem a CE verziót.

PSAV
http://warblog.extra.hu/

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

s0n1c
szerverrel van valami gebasz
warhammeronline.hu-val mi van? Napok óta nem tudom elérni. Törölték vagy csak átmeneti a zavar?

debHUKK
Sztem CE-t sehol nem veszed már meg. Ahhoz kéne az elõrendelõi cucc ami már rég elfogyott. Bár...a remény hal meg utoljára...

Harcolok, Utamból Kotródj!

Torzonborz
már akinek az kényelmes , ez igencsak személy függõ .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Diabloba is lehetett es a Guild Warsba is lehet.
Arrol nem beszelve, hogy sokkal kenyelmesebb 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

az miért lenne jó? Hogy lehet úgy PVP-zni?

😞
A "klikk and go"-t nem tervezik beleepiteni?😊

Fenrir
WSAD 😊

Sziasztok,

Aki betazik vagy probalta mar azokhoz lenne egy kerdesem:
Az iranyitas hogy mukodik? Ez a foldre klikkelek odamegy (mint Diablo vagy guild wars) vagy pedig csak a kurzor nyilakkal lehet mozgatni a karaktereket (mint LOTRO)?
Koszi

White lion jólesz 😊

-the invisible-

TurboX
úgylegyen
"...Négy darab friss látnivalót tudunk mutatni az õszre ígért Warhammer Online-ból, amely az elõzetes információk szerint október elsõ napján szándékozik megjelenni, méghozzá a világ összes pontján." By Gamepod.

http://gamepod.hu/iras/warhammer_online_kepkvartett_2.html

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TurboX
ez az info honnan van?
jazzy
Sry nem ezt akartam beírni.. hanem azt, hogy most azt hírezik, hogy csak 2009 elején jelenik meg.
jazzy
Estimated release in Calendar Q4 2008!

Olyanról már hallottam, hogy kitolták a megjelenést, na de hogy elõrehozták?
A játék Október 1-én jelenik meg világszerte. vagyin mindenhol ugyanakkor. EZT már remélhetõleg tartják és végleges 😞)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ugyan már, miért jó az a closed beta?<#idiota> majd az Open, akkor már remélhetõleg rá fogják szabadítani a kiéhezett népeket a játékra és mindenki szabadon randalírozhat benne...remélhetõleg<#vigyor>

Szaruman
5 nap múlva nyár lesz<#vigyor4>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.