Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A statok amúgy teljesen vegyesen vannak a pvebõl szerezhetõ és az rvr itemeken, nincs kimondottan pvp és pve stat szerintem, illetve ez nyilván majd kialakul idõvel, hogy mi a fontosabb pvp-ben. Amúgy 8féle stat és 8féle védelmi tulajdonság van, amelyek közül 4 járulékos, tehát a statok kihatnak rájuk.
Ez jol is mukodott pre-tbc wowban, valaki raiden izzadt hogy jobb geart szerezzen pvp-re, vki meg bg-zett egesz nap. Aztan tbc utan borult az egesz a hulye resi-vel.
Remelem hasonloan oldjak majd meg itt is.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Itemek, statok? Pontosan nem tudom ezalatt mit értesz, de megpróbálom. Szokásos alapstatok vannak, itemeken módosítók, stb. Van egy olyan rendszer a játékban, hogy találsz egy sérült csizmát pl, amire ki van írva, hogy ezt a kovács neked a következõ itemre tudja javítani, ha elviszed (leendõ statokat, armort, stb. mindent látsz a leendõ itemen). Ez azért jó, mert minden kaszt a neki megfelelõ cloth, heavy armor, stb. típusú tárgyat látja belõle a neki megfelelõ statokkal, tehát bárki lootolja tudja majd használni. Az armorok, fegyverek szerintem nagyon dizájnosak, szépre vannak tervezve, a tank állig acélban, akkor pajzssal, mint õ maga, stb.
Endgame: alapvetõen rvr célú a játék, de ugyanúgy van pve tartalom is. Utóbbiról nincs tapasztalat, de aszondják az elõreprogramozott ai fetisisztákat is ki akarják szolgálni. A pve is csak egy eszköz lesz a pvp-s dominancia elérése érdekében és ilyen baromság csak a wow-ban van, hogy külön kell öltözni pvp-re.
Van benne némi technikai rész is az elején a világról a végén pedig a szerepjáték kasztrendszerérõl, de ki lehet azokat is bírni és közben elég jól meg lehet ismerkedni a világ történetével is és még egyszer mondom, hogy szerintem nagyon igényes leírás, hiába, Kornya Zsolt az mégiscsak Kornya Zsolt... 😄
Amúgy ezt a "dárkos" dolgot én nem nagyon éreztem. Tény, hogy vannak sötét és nem túl barátságos helyek, de alapvetõen és nagyon helyesen ezt is olyan színesre tervezték, mint a wow-ot. Fenntartom azt a meglátásom, hogy akármennyi kamasz hangoztathatja pl. diablo3-nál, hogy nem elég dárkos a világ, nem az a sikeresebb, hanem az olyan vidám, színes környezet, mint a wow-é pl. Szóval dárkos wow és jelenlegi wow közül a dárkosban a játékosok tizede sem lenne.
De egyébként most ezzel felkeltetted az érdeklõdésem a warhammer világ iránt, ha lesz kis idõm utánaolvasok, hogy hogyan kezdõdött, mibõl ered ez a konfliktus. Vagy csak a sima "destruction az agresszor" és fõdet akar klisén alapul?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Inkább PvP beállítottságúaknak ajánlott szerintem,darkosnak tényleg darkos ahogy Pio mondta és ez pozitiv.
Nekem a WoW után nem jött be,de ez csak egy vélemény a sok ezerbõl...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
1. Mennyire instancolt a vilag? Zonak atjarhatok, vagy kulon instance minden? Eloszor nem zavart aoc-ban a sok zonazas, de kesobb rajottem hogy nagyon beszukiti a vilagot es elvesz a "massively" erzes.
2. Itemek, statok mennyire vannak kidolgozva?
3. Endgame lehetosegek hogy allnak jelenleg? Lehet-e pvp es pve vonalon is egyenletesen haladni, vagy egyszeruen idohiany meg gear kulonbseg miatt csak az egyiket lehet komolyan muvelni mint a wow-ban?
op classal akarok majd bétázni, és nem tudom mit válasszak :U
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A wowos horda tele volt szerethetõ, pozitív hõsökkel, gondoljatok csak bármely alap wowos hordás fõváros vezetõjére: Cairne Bloodhoof, Thrall és Sylvanas Windrunner. De az egész történet során amellett, hogy az alli-horda egymással csetepatézik 1-2 komolyabb fronttal (battlegroundok), attól még a horda is az allihoz hasonlóan szereti ezt a világot és védelmezi a gonosztól, hordásként is ugyanúgy mentél megölni a világ elpusztítását kívánó Ragnarost, Nefariant, satöbbit...
Ezzel szemben a WAR nekem sokkal inkább egy totális, két fél közötti háborúzás érzetét kelti, melynek oka a külsõ hasonlatosság mögött rejtezõ gyökeres különbség a két oldal között. Ahol vannak az alapvetõ "emberi" (értsd: jó és rossz egyaránt) tulajdonságokkal megáldott orderesek, a csenevész, mindenlébenkanál emberek, a szikár, harcias, bizalmatlan törpök és a cinikus, különc, felsõbbrendû elfek és mindnek van a destructionnál 1-1 könyörtelen, erkölcstelen, csak a mészárlásért és a Káosz terjesztéséért élõ, emberi érzelmektõl, jellemvonásoktól mentes megfelelõje.
Hogy miért mondom ezt? Egy törppel kezdtem a WAR-os játékot és rögtön a kezdõhelyen egy hatalmas ágyú mellett ott voltak sorban a golyók, melyek némelyikére még élõ, kegyelemért visítozó goblinok voltak kikötözve. Aztán késõbb elkeveredtem Altdorfba, ahol simán rámtámadtak zsiványok, simán beállhattam adószedõnek és kisajtolhattam a szegény nincstelen öreg hajléktalantól a pénzt, a piactér fõattrakciója pedig nem más volt, mint egy "szép" négyes akasztás... Ilyen élmények egyáltalán nem értek a wowban allisként de talán még hordásként is csak ritkán... (sajnos nem igazán játszottam hordával, csak taurennel egy ideig, de olyan sztorik voltak ott ami alapján még szeretnivalóbb, "aranyosabb", kedvesebb nép a taureneké, mint bármelyik allis frakció... 😊 ).
Szóval szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmû ez az egész, hogy "én wowban hordát bírtam, itt is destruction leszek" vagy "wowban allis voltam, de most egy kicsit más stílust akarok megismerni ezért csak a destru maradt nekem, mert wowos alli = waros order". Na persze kinek a pap, kinek a papné, ez itten fent csak az én véleményem továbbra is minimális játéktapasztalattal a hátam mögött 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
na mind1, majd meglássuk, 2-3 hónap múlva már tiszta lesz a kép, hogy érdemes lesz-e megvenni...
Nem kell ez, ti õrjöngtetek aoc elõtt, én akkor sem, most meg a pont emiatti keserû szájízt érzem emögött a fanboiozás mögött. Én magasról ejtek a grafikára, animációkra ami a legfõbb ellenérved. Neked nem tetszik, megértettük.
Dmg-e nem az a hanyattvágós, de végig pariban voltam scenarioban, a végsõ statisztika szerint teljesen átlagos dmg-et nyomtam le. Na az ütésanimjai ennek a karinak nem a legjobbak, de szarni rá, úgysem az a lényeg, ilyen felszínes dolgokat pikk-pakk ki lehet cserélni. Renown rank 4-es, be is vásároltam neki kis plusz strenghtet, szépen lehet finomhangolni a karit a renown skillekkel is.
Amúgy az aoc fanboi dolog ütött, tényleg ezt csinálták heteken keresztül, ami nem is lenne baj, csak ezután meg jön és pont rám mondja, hogy fanboi. 😄
Amugy nem nehez pozitiv kritikat talalni a jatekrol, a fele tarsasag daoc, a masik fele pedig warhammer fan D😄DD
AoC nekem nem volt szorakoztato, remélem ez mas lesz.
hiszek krisztian baratomnak : )
amugy ezt az aocos fanboiozast csak csipkelodesnek szantam, nem kell megsertodni, az a helyzet, hogy masoknak tolem tetszhet, az jó. Bár személy szerint én inkább egy kis wow-ellenzést éreztem a görcsös AoC milyen isten lesz meg miilyen kiraly game, de nekem nem jott be. Ha nem hasonlítanám semmihez, akkor sem jönne be. (valszeg ez lehet az oka, hogy nem játszottam sokat vele, pedig a társaság jó volt😊
anti hero
ejnye :o)
<#bohoc>#bohoc>
WAR IS COMING and i will be there RARRRRRRRRRRR \m/\m/
anti hero
De ezekszerint az a nyomi ork lett volna a choppa amiért annyian nyöszörögnek, legalább most már ezt is tudom... 😄
anti hero
Amúgy aki esetleg mg nem látta volna anno kiadtak egy egész jó CGI-t a WARhoz, amit ITT LEHET letölteni.
Csak azért linkelem, mert a neten sokfelé elterjedt változatok egyikének hiányzott a végérõl az order-chaos harc, másikának pedig nagyon rossz minõségû volt a hangja. Szóval aki gondolja töltse, fogyassza 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
addig kiderül, hogy aoc sorsra jut-e, vagy képes lesz rivalizálni a wow-val...
még1x nem veszek zsákbamacskát -.-
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka