Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A driverekkel sincs már jóideje probléma és egyre több cég teszi le a voksot az ati mellett. Többek között a Blizzard is -.- De olvass kicsit utána, hogy hogy áll a videókártya piac jelenleg, de szerintem sehol sem fognak nvidia kártyát ajánlani.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy én is elgondolkoztam, hogy veszek vmi kártyát, érdekelne mire lenne érdemes beruházni ha mondjuk 50 vagy 100 eHUF-ot tennék bele, egyiken-másikon hogy futna mondjuk a grafika miatt dicsõített aoc?
regi 3.4dual cores pentike
2gb ram
ati x1900as video aoc az geciszarul futott.
WAR hogy fog futni??
erdemes-e beruhaznom egy 8800GTre vagy olyan nub kartyara mitn ami malavnak van (4870es vagy mi a fax) vagy menni fog anelul is elegjol. :G
mondjuk nem baj, ha nincs konkretum, meg 1 honap es kiderul : ) cska nem tudom mire szamitsak : )
anti hero
Még meg sem jelent a játék,ha kicsit felfelé nézel az oldal tetejére a bannerban benne van néhény igen informativ betûhadsereg amivel már általános iskolában próbálkoznak a nebulók megküzdeni...ajánlom neked is.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gameplay trailer
letöltési lehetõség #2
anti hero
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egyébként mi lehet az a 3 sornyi serial a preorder lapnak a hátulján? a sorkezdõ 3 serial ugye egyezik azzal ami "belül" van (open beta, live head start, bonus item) na de többi?
Per Aspera Ad Inferi.
Kössz a gyors választ
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Lera,Dynn,Zulgron
Mert regeztem a Warhammer Európai oldalán a bétára és kaptam egy e-mailt h most már mehetek is játszani de linket nem adtak ahonnan letölthetném a játékot. Tudna valaki segiteni?
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt a személyes kedvencem:
"Refreshing Dominance - Orc
Killing Greenskins will restore a small amount of health."
Azt a kevés HP-t, amit a szánalmas goblinjaitok levernek rólam az 5 másodpercig tartó harcban, ez visszahealeli. gg
jovan
Te sonic fuggeszukk fel, a skillek listazasat, par huje megtette nekunk😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
De a lock stílust inkább a Magus képviseli a petek és relatív szívóssága miatt.