Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Atik igen. Kompatibilitási problémák kb 2 éve voltak :d
A driverekkel sincs már jóideje probléma és egyre több cég teszi le a voksot az ati mellett. Többek között a Blizzard is -.- De olvass kicsit utána, hogy hogy áll a videókártya piac jelenleg, de szerintem sehol sem fognak nvidia kártyát ajánlani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De ezek ati kártyák nem? Nincsenek azokkal mindenféle kompatibilitási problémák, ez-az nem támogatja, stb.?

TDC Geronimo
ja és nekem AoCot is vitte gyönyörûen az új kari.

TDC Geronimo
Mielõtt megvettem a kártyám rengeteg oldalon utánanéztem, hogy mit érdemes. Jelenleg a legjobb vétel a HD4870es kari, amit megkapsz úgy 50 körül és veri a 260GTXeket, amit ellenfelének szánt az Nvidia, ha viszont 100k körüli kártyában gondolkodsz, akkor ott az új monszta a HD4870X2-es, ami a jelenlegi legjobb kari a piacon.

Nincs még túloptimalizálva a játék, nálam is akad néha látszólag ok nélkül.
Amúgy én is elgondolkoztam, hogy veszek vmi kártyát, érdekelne mire lenne érdemes beruházni ha mondjuk 50 vagy 100 eHUF-ot tennék bele, egyiken-másikon hogy futna mondjuk a grafika miatt dicsõített aoc?

Micsoda mesteri képzavar.

TDC Geronimo
Fog menni rendesen szerintem, bár mondom nálam is vannak olyan fps esések pl keep lordnál hogy lemegy érthetetlenül 10 fps környékére, de ezekre panaszkodnak a fórumokon is szóval van még mit optimalizálni rajta. A lényeg, hogy menni fog, bár az is igaz, hogy beruházhatnál egy jobb kártyára. 8800GT helyett sokkal jobban megéri egy 4850es akkor már.

na amugy valaki irja meg a tapasztalatokat:
regi 3.4dual cores pentike
2gb ram
ati x1900as video aoc az geciszarul futott.

WAR hogy fog futni??

erdemes-e beruhaznom egy 8800GTre vagy olyan nub kartyara mitn ami malavnak van (4870es vagy mi a fax) vagy menni fog anelul is elegjol. :G

mondjuk nem baj, ha nincs konkretum, meg 1 honap es kiderul : ) cska nem tudom mire szamitsak : )

anti hero

tegla
Nincs demo.
Még meg sem jelent a játék,ha kicsit felfelé nézel az oldal tetejére a bannerban benne van néhény igen informativ betûhadsereg amivel már általános iskolában próbálkoznak a nebulók megküzdeni...ajánlom neked is.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Bucser
nincs demo.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello én újságban hallottam a játékról nemtudjátok hogy a demót honnan lehet leszedni?
Igaz nem saját készítésû, de egy egész jó ingame videó, van benne scenario, siege, PQ meg egyéb hasonló finomságok. Itt van 2 link is a HD verzióra, ha nem haragszotok meg a ratyibb minõségeket nem linkelgetem. Javaslom a jobbklikk - mentés másként...-et, esetleg letöltésvezérlõvel több szálon, mert azért annyira nem gyors, gondolom sokan ráugrottak.

Gameplay trailer
letöltési lehetõség #2
TDC Geronimo
Most már jöhetne pár saját készítésû videó :p

jok a kepek, gg sonic!

anti hero

Tombi
megveszed + havidija is van

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Doomista
ezt a játékot megkell venni vagy havidijas ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

RatBaG
nem igazán...
egyébként mi lehet az a 3 sornyi serial a preorder lapnak a hátulján? a sorkezdõ 3 serial ugye egyezik azzal ami "belül" van (open beta, live head start, bonus item) na de többi?

Per Aspera Ad Inferi.

Magh
A CE preorder kóddal lehet már valamit kezdeni?

Oks.
Kössz a gyors választ

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

TDC Geronimo
Hát nagy máker vagy, ha így egybõl valóban kaptál. Szerintem a mailedben leírták, hogy honnan szedheted le, ha nem akkor logolj be az accoddal az EU oldalon és ott lesz az oldal legalján egy nagy Download beta client gomb.

Elvileg bejelentkezel az eu oldalon es akkor a downloadsnal megjelenik beta download is de napok ota nem lehet bejelentkezni pedig mar reg megvaltoztattam volna a jelszavam enis hogy a sok noobot aki az accomat hasznalja es elvezkedig letiltsam ! 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Nem tudjátok honnan lehet letölteni a játékot?
Mert regeztem a Warhammer Európai oldalán a bétára és kaptam egy e-mailt h most már mehetek is játszani de linket nem adtak ahonnan letölthetném a játékot. Tudna valaki segiteni?

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Legjobb :d

RatBaG
na ez már valami <#eljen>

Per Aspera Ad Inferi.

s0n1c
RatBaG
felfelé. várja a sült galambot...

Per Aspera Ad Inferi.

RedDevilsza
Itt a feje hogy áll? vagy miaz? <#circling>

TDC Geronimo
<3

RatBaG
orkkal senki nem játszott? bázze ki vagyok éhezve, képet! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

s0n1c
s0n1c
Itt az én WP-m is ha jól emlékszem R10/RR7 RvR setben. A bal vállán az a kis kereszt a legelsõ megszerezhetõ trófea. Még a játéknak szinte a legelején kapsz egy küldetésért 1 trófeát. Választhatsz, hogy a kasztod vagy pedig a fajod "jelképét" kéred.

TDC Geronimo
Goblinos képeket a népnek! <#idiota>

s0n1c
s0n1c
Lazarus
Itt van néhány igen jóminõségû zealot videó a media menüpont alatt.
s0n1c
Magh
Jó kis oldal, tartalmaz bõven újdonságot BetaLeaks után is.

Ezt a személyes kedvencem:
"Refreshing Dominance - Orc

Killing Greenskins will restore a small amount of health."

Azt a kevés HP-t, amit a szánalmas goblinjaitok levernek rólam az 5 másodpercig tartó harcban, ez visszahealeli. gg

TDC Geronimo
Jól néz ki...szerintem -.-

s0n1c
pont erre gondoltam én is 😄
Köszönöm a választ ,azt hiszem akkor egy Zealotot és egy Sorcerert indítok majd.

Pari
persze a hujet idezojelbe ertettem

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
aztaq
jovan
Te sonic fuggeszukk fel, a skillek listazasat, par huje megtette nekunk😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

És ami a legjobb hír, az NDA megszûnésével végre fellõtték a WARDBt. Na persze még nagyon hiányos, de azért jó csemegézgetést mindenkinek 😊
TDC Geronimo
Na NDA megszûnt. Tolhatjátok a videókat <#ravasz1>

TDC Geronimo
Baló György <3

Magh
A BW és Sorcerer inkább a Mage-nek felelnek meg, viszont van bõven DoT spelljük + a három mastery ág egyike ezekre épül, így valódi DoT stílus is elérhetõ.

De a lock stílust inkább a Magus képviseli a petek és relatív szívóssága miatt.

M1en és Baló György lesz a magyar hang a videó alatt 😄