Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én attól tartok a legnagyobb veszélye ennek a játéknak a túlzott csapatmunka. A nagy tömegek közösen mozgatása. Nembiztos, hogy ez mindenkinek bejön majd... Ha valaki megnézi a daoc topikot 2002-2003-as évadban, a legnagyobb flame-ek arról szóltak, hogy "hûdekemények vagytok 3 FG-vel 1 ellen." "Alb noob zerg vs. hib 1337 fg". És daoc átlagosan 400-600 playert mozgatott, nem több ezret mint itt.

Kérdéses számomra még, hogy a pvp dijazása, hogy lesz? Aki a raidben van az kapja a jutalmat? Fejlõdik RR szinten? Azaz aki inaktivan followol azis fejlõdik?

Valaki esetleg tud olyan boltot MO-n ahol még lehetséges a CE elõrendelés vagy már mindenhol elfogyott(nem volt;p)?;o

Lourker

Tatyla
idõben kiderül minden,majd meglátjuk.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem árt azért ha némi információ is van az ember tarsolyában, mikor ilyen jólmegmondó szerepkörbe helyezkedik. Mert így csak messzirõl jött ember...

Davidus
vége az NDAnak. arra vagyok kiváncsi hogy így van e amit a csávó írt vagy nem. semmi garancia nincs rá hogy ez 1 hónapon belül javitva lesz mert ez annál sokkal nagyobb gond. már ha egyáltalán így van😛

V9ykn8_TZL0

Tatyla
mondom én hogy nem lesz hosszú életû ez a játék sem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nemcsak a CE-sek tudnak nyílt hétvégézni, hanem a beta testerek is és 50.000 szerencsés, akiket az SE preorderesek közül sorsoltak ki.
Lásd itt.

---+ Chaos never sleeps... +---

TDC Geronimo
Végre megvan az elsõ aranyunk \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
erre ki mit lép?

"Quite some people think that combat in WAR is boring as hell - the beta made that pretty clear. Usually good pvp consists of measures and counter measures, but in WAR it's just action, but no reaction. You run up to your opponent (no matter if pve or pvp) and fire all you got - that's it. The problem is that there are hardly any skills (crowd control for example) that would allow for dynamic combat or elaborate combat tactics. Damage and healing is all there is. Class skills are almost indistinguishable. You get a lot of "does xx damage" or "does xx healing" skills and variants of such skills, but nothing that actually makes your class unique or fun. It's really sad, because WAR could be a really good game."

ha maga a harc szar akkor mit sem ér a jó pvp rendszer

és nem csak 1 ember véleménye ez

V9ykn8_TZL0

Hát írták valami QnAban, hogy elég csúnyán ki vannak ám akadva, mert ez nem volt velük lekommunikálva és nem tudták betervezni... Márpedig gondolom nem becsmérlik alaptalanul az eltartóikat, szóval gondolom legalább részben igaz, amit írtak. Na persze nem védem õket, mert tudom én, hogy fúúúj GOA meg minden 😊
Pio isten vagy : ) jok voltak az irasok.
mindenkinek szep 7veget :d

anti hero

Benne van a hírlevélben, hogy szeptember 1-tõl lehet jelentkezni open bétára az EAstore oldalán.

Tafaya
Pusztuljon meg a GOA, itt verték a nyálukat, hogy semmiben nem lesz más itt a WAR, mint az USA-ban...

Szia!

Csak az USA-soknak lesz elérhetõ. Kipróbálási lehetõség hétvégére, amolyan "elõopenbéta" de nem akárkinek csak azoknak, akiknek van CE preorderük úgy tudom (de nem vagyok benne biztos).
A lényeg, hogy EUban tárgytalan 😞
Nagy levegõ, nagy sóhajtás és belekezdek.
A játék még mindig béta tesztben fut. Ennek sok ismérve van, korlátozott játékostábor, nem a pallérozott végjátékra való törekvés a készítõk és néhány játékos részérõl, sokkal inkább a bugok felfedezésére, a játékosok nagy részének a játék és a kasztok kipróbálása érdekében tett próbálkozás, ami a lehetõ leggyorsabban elérhetõ pvp-s helyszín felkeresését rejti magában, ezzel együtt mindenféle elsõdleges cél figyelmen kívül hagyása.

Mindenki tudja, hogy kapott egy átlagosan felszerelt r31-es karit, mindenki tudja, hogy nemsokára az enyészeté lesz ez a karaktere, mindenki a játék fõ erényét, a pvp-t akarja kipróbálni, ezért mindenki a hallgatólagosan elfogadott praag-ban teszi ezt, ahol 0-24 órában van akció. Ezenkívül mindenki szarik az elsõdleges célpontokra, mindenki csak megy a piros nevek után és mindenki tudja, hogy nem ez a játék lényege.

A baj, hogy ilyen sokáig húzták ezt az r31-es dolgot és hogy ész nélkül korra, tapasztalatra való tekintet nélkül küldözgették ki a béta meghívókat.

Ha vmilyen célpont vagy zóna el van foglalva az egy bizonyos idõre, talán 15 percre, le lesz zárva és ezidõ alatt nem lehet a másik félnek elfoglalni. Ugyanígy van várostromnál is, pontosan nem tudom, de talán az elsõ kapu lerombolása után, vagy megkezdésénél, elindul a számláló, és ennyi idõ áll a támadók rendelkezésére, hogy bevegyék a várat. Mi buktunk már el így ostromot. Ha nem sikerül, a védõk megvédték a zónát és visszatolódik a front az elõzõ zónába.

Torzonborz
mé' az ien írás oan lol ^^ 😛 😊)))

/rókázik

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem vagy vele egyedül.
de most a tinik körében ez a divat -.-

Félre ne érts, én sem kioktató szándékkal írtam, csak arra akartam utalni, hogy nem árt több mindent fenntartásokkal kezelni. Nem hallottam még a csókáról, akit említettél és ezt nem is érzem hiányosságnak. Vki a Robin Cookot szereti, vki a Románát, vki meg a fantasyt, én speciel mindhármat tartom inkább ponyvának, mint szép- vagy világirodalomnak. Félreértés ne essék, fiatalabb koromban 2-3 nap alatt felfaltam egy Salvatore könyvet, jópár évvel ezelõttig olvastam az összes megjelent kötetet, megvolt egy csomó Elminster, a kötelezõ Gyûrûk Ura, stb, stb. Szép volt, jó volt... akkor, de mostmár nem kötnek le.

[HUN]Crassus
nekem tegnap 84% nál egyszercsak abbahagyta a letöltést és csak 1 óra múlva indult el....valószínüleg néha nem szedi a progit(hozzád képest akkor én még mákos voltam)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Üdv,

itt több helyen láttam megemlitve "nyilt hétvége" eseményt. ez mikor lesz? mi is ez pontossan? kiprobálhatom esetleg én is a gamet (mert béta kulcsot sajnos nem nyertem 😞 ) légyszives válaszoljatok...kimélve az olvass visza 600 oldalt megjezszésektõl.
köszi

Irj a support teamnek,gondolom nekik kell segiteni. Én is megvettem,de tölteni nem tudok,a downloader is üres,majd kiderül lesz-e valami😄

Triathlon for life

Lenne egy kis gondom.
Leszedtem a Warhammer Eu downloadert ,de folyamat 403-mas hibát ir ki és azt mondja próbáljam pár perc múlva hát már napók óta próbálom de folyamat ezt irja ki. Csak nekem van ilyen gondom?

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Az ilyesmi nyilván egyenlõre nincs befinomhangolva. Rengeteg ilyen irreális van amiket nyilván majd 1× normalizálnak idõvel. Ha másodpercenként 2× kattintanál, akkor is 1 hónapon át napi 24-ben kattintgathatnál Magadra, hogy összejöjjön az 5millió. Szóval én biztos vagyok benne, hogy ezt normalizálni fogják elõbb-utóbb (talán már megjelenésre), de ha nem akkor is lesz többszáz title, amibõl válogatni lehet 😊
RedDevilsza
Hát igen a legtöbb ilyen magasszintû achihoz szerintem éveket kell majd játszani...

Arnoux
The Self-Centered (az énközpontú/nárcisztikus) - 5milliószor magadra kattintottál

te jó ég!😮

TDC Geronimo
Jópofák 😊

Na, mára búcsúzóul találtam valami érdekeset, ami nem más, mint EGY LISTA az achievementekkel szerezhetõ címekrõl, pontosabban egyenlõre azok csupán egy töredékérõl. Ezek a címek a karaktered neve alatt láthatóak mások által, de itt az a felfogás, hogy rengeteg ilyen címet lehet szerezni és kedvedre válogathatsz ezzel is némileg egyedibbé téve a karakteredet.
Kedvcsinálónak 1-2 mókásabb a teljesség igénye nélkül mögé írva, hogy miért is jár:

The Priest's Pain (Papok kínja) - 1000szer támasztottak már fel
The Cannon Fodder (ágyútöltelék) - 1000 halál PvPben
The Self-Centered (az énközpontú/nárcisztikus) - 5milliószor magadra kattintottál
The Bait (a csali) - 100szor ölt már meg mob
The Fowl Frier (a "baromfisütõ") - megöltél 50 csirkét
Arnoux
uh szegény

Hamed
Wow world pvp-vel nem lett volna semmi baj ha a kezdeti lelkesedes utan beraktak volna vmi osztonzo dolgot is. Peldaul xp a hk-ert, vagy bevalthato token, max szinten epix a leader kill-ert, stb.
Igy maradt a gank, meg neha napjan vmi fun raid az egyik fovarosba.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Ettõl az "ien" meg "naon" szavaktól a hideg futkos a hátamon.

Arnoux
hú milyen pvp-k voltak még a wow indulásakor Hillsbradban. 34-es voltam de akkor is lõttem ezerrel😄 Meg mikor bejött elsõre a honor rendszer és ashenvaleban a 20-30-asok hordája harcolt egymással😊 Na akkor ténleg jó volt a pvp. Remélem warban is ien feelingje lesz. Van béta accom de még nem naon RvR-eztem inkább csak scenarionokat nyomtam

Míg a WoWban általában csak idegesít, ha sokan vagytok egy helyen küldizés közben, mert elszeditek egymástól a mobokat, itt a PQ rendszernek hála örülsz, ha tömeg van. Folyamatos együttmûködés másokkal a csapatszervezéssel való szenvedés nélkül. A folyamatosan "raidhangulatban" fejlõdés lehetõsége változatos, folyton megújuló csapattal.

Huh, ez nagyon jól hangzik. Remélem, ütni fog ez a játék. Nagyon drukkolol neki. Sok developer videot megnéztem, de nem állítanám hogy képben vagyok, az viszont lejött, hogy nagyon komoly koncepcióik vannak. Sok sikert nekik, no meg a játékosoknak is! <#eljen>
#3705 Egyetlen dolgot ne felejts el, ezek külsõ, outdoor pvp videók, ahol általában nagyobb szokott lenni a káosz. Itt már csak azért is, mert bétában még annyira senki sincs tisztában, hogy mit miért kell csinálni.

Egyébként Praag városában több erõd és elfoglalható pont van valamint több pvp quest, pvp objective szól oda. És ha jól tudom, akkor ha elfoglalja az egyik oldal a várost akkor megnyilnak PVE dungeonok is. Szakavatottak javitsatok ki.

Nekem wowban nem volt ilyen outdoor pvp élményem soha. Tarren Mill egy gyenge utánzata ennek szerény véleményem szerint. A város "ostromok" wowban meg soha nem voltak hosszú életûek.

Ami a WAR RvR-t megkülönbözteti szerintem a wow pvptõl az a cél, az hogy míg elõbbiben van célod a pvpvel, addig wowban max a cuccokra hajtasz, hogy jobb dpsed legyen raiden, vagy arenaban.

Nekem a lelki szemeim elõtt ott van az a kép, amikor 3-4 guild szövetséget alkotva (merthogy ilyet is lehet majd) egyszerre vonul ostromolni.
Na akkor fog dörögni a föld a DESTRO lába alatt. <#violent>

Szerintem az MMORPG-k, azokon belül is elsõsorban a PvP élvezhetetlen nézõként. Egyszerûen nem olyan látványos, nem olyan könnyen felfogható, nem annyira taktikus az egész, mint mondjuk egy stratégia. Ugyan ezt érzem a WoWnál is, pedig elég nagy rutinom van benne. Még a 3v3 arénákban 1-1 apróság leesik, hogy "hopp majdnem meghalt de ment az IB", de ott se nagyon fogom fel mirõl van szó annál nagyobb tömegben meg halál... Egyszerûen nem alkalmas közönség szórakoztatására. A résztvevõk élvezik, a nézõk ideig-óráig, hetekig-hónapokig elhitetik magukkal, hogy élvezik, de kusza és érthetetlen - számomra - az egész. A WoWban és a WARban is egyaránt. Ha provokatív akarnék lenni azt mondanám, hogy a nézõként élvezhetetlen PvP-t a WARosok a WoWból nyúlták le 😄
A PvE érthetõ nagyjából, ha ismeri az ember a bosst, de borzasztóan unalmas... 😊
Az egyedüli élvezhetõ MMORPG-s videók azok a mi klánunk kisfilmjei és DVDi ;-) (ez itt a kéretlen reklám helye 😄 ) és az ehhez hasonló, szerkesztett, vágott, "mesterségesen" összerakott videók, machinimák. Azokból viszont bármelyik MMORPG-bõl lehet jókat összerakni.
a renegát, a hitehagyott és akárhozott voltak a legjobb könyvei szvsz.
a renegát máig nagy kedvencem 😊

viszont salvatore és ian watson > all

A leírás az asztali szerepjátékra vonatkozik, lehet, hogy a WARban nem minden illeszkedik ahhoz. Arról nem is beszélve, hogy a leírás 14 éve készült, nem elképzelhetetlen, hogy azóta a Games Workshop továbbvitte a történetet.
Szóval tényleg simán lehet, hogy egész más WAR-ról szól az a leírás, mint amivel mi játszunk. Rég tanultam történelmet és akkor se hadtörténetet, konkrétan lövésem sincs, hogy pontosan mikor milyen fegyvereket használtak, szóval õszintén mondom, hogy köszönöm szépen az infókat, lehet kicsit utána is olvasok a témának, hogy na legyek tök hülye hozzá.

Kicsit én is "okosítalak", ne értsd félre, véletlenül se kioktatás a célom... Kornya Zsoltot alias Raoul Reniert. Õt illik ismerni szerepjátékos körökben. Õ nem csak egy "vki aki 10 sornál többet írt vmilyen témáról". Elég komoly szerepe volt a magyar szerepjátékkultúra fejlõdésében, a szerepjátékok - többek között a Warhammer Fantasy - magyarországi népszerûsödésében, elterjedésében. Hangsúlyozom megint, egyáltalán nem azért írom ezt, mer gáz lenne, hogy nem ismered, de érdemes megjegyezni a nevét annak, akit érdekelnek a szerepjátékok.
na én megnéztem.
a következõket láttam.

- szép szines csillivilli effektek, de gõzõm se volt, hogy konkrétan mi is történt a videon (ok, ez betudható annak, hogy nem ismerem a spelleket szal' nem gáz). ugyanakkor ez a színkavalkád már egy kicsit helyenként szerintem túlzó is volt.
- titeket nem idegesít, hogy ha lenyom vki egy skillt a hotbar-on, akkor állandóan villog az egész hotbar? (remélem ez majd kikapcsolható lesz)
- aztán amit még láttam, hogy jött 3-6 piros felirat és nekirontott 20-30 sárga felirat (olyan 3.40-nél jól látható). piros feliratok igy elég gyorsan megszüntek létezni. grp pvp? hmmm...inkább tûnt tömény zergnek, ahol a pirosoknak kb. nulla sansza volt a sokszoros túlerõvel szemben (olyan 5. perctõl fogva ez jól látható, ott a pirosak már menekülnek amerre csak tudnak). megjegyzem túl sok koordinált csapatmunkát se véltem felfedezni. inkább a "piros -> zerg, nuke" filozófia dominált az egészben.
- végén mikor a sárgák (nem, nem azok) végigtarolták a placcot, állt mindenki egy teraszon és voltak. ilyenkor mivan? ennyi? vége? vagy van még valami?
- mi van akkor, ha praag be van foglalva? resetelõdik a dolog, vagy pirosaknak vissza kell foglalniuk? kérdés a sokszoros túlerõvel szemben hányszor lesz kedvük próbálkozni? (vesziteni senki se szeret, zsinórban meg pláne nem, csak max. a mazochisták.)

találtam egy másik pvp movie-t is
elég, hmm...érdekes.
kb. olyan, mint egy 80vs80 neverending AV meccs

RedDevilsza
<#eljen> Szép leírás!

Respect Pio, hogy ilyenkor még van erõd ennyit írni 😄

TDC Geronimo
Huh a szokásos Pio féle wall of text :d
De szeretjük! 😊

tegla
Nagyon szép összefoglaló,köszönöm.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Néhány újításnak mondható dolog a teljesség igénye nélkül... Nem mondanám, hogy mind forradalmi, de ezek jutnak most hirtelen eszembe. Kicsit talán "kampányszagú" lesz a dolog némelyek számára, de nem ez a célom, elnézést érte, ha ilyen a kicsengése 1-1 pontnak.

- taktikák. Csak csatán kívül módosítható statikus bónuszok. Nagy választék van belõlük, de egyszerre csak néhányat aktiválhatsz. Kihatással van a hatékonyságodra különbözõ harcstílusokban.

- morál képességek. Szintén csak csatán kívül módosítható képességek, melyeket bizonyos idejû harcban eltöltött idõ után tudsz elhasználni. Minél több idõt töltesz harcban annál erõsebbeket tudsz használni, de ha egyet használsz a számláló újra indul és 1 perces CDt kap az összes. Ez taktikusabbá hivatott tenni a harcot.

- érdekes új kaszt"mûködések". Néhány példa:
Healer, aki másodlagos energiaforrásból hílel amit támadás révén szerezhet.
Caster, aki bizonyos varázslataival kockáztat, hisz bár bónuszt kap a használatuk után, de minden egyes varázslata esélyt kap a visszacsapásra.
A-B-C "állapotra" bontott kaszt. Van néhány skill, amiket A állapotban használhat és a skill hatására B állapotba kerül. B állapotban vannak skillek, amik bár nem olyan erõsek, de felviszik C állapotba és vannak erõsebb skillek, amik visszavetik A-ba. C-ben erõs skillek vannak, de ezek mind visszavetik A-ba.
Caster-healer, aki támadó spellekkel a healjeit gyorsíthatja (illetve az instantokat erõsítheti) és fordítva.
Olyan kaszt, amelyik a buffjaival nem csak statikus bónuszt, de 1-1 teljesen új képességet adhat egy másik kasztnak.

- ruhafestés. Vizuális újítás, minden ruhát a saját kényed-kedved szerint alakíthatsz. Nyilván sokak az ilyen jellegû újításokat magasról lesajnálják. Ide sorolnám a trófeákat is.

- publikus küldetések. Bár kérted, hogy ne legyen róla szó, mégis fontosnak tartom, hisz - ahogy lentebb írták - az egész játék lényege az, hogy igazi multiplayer érzésed van, ahol tényleg együtt harcolsz mindenkivel. És itt a mindenki szó szerint értendõ, tehát nem csak a klánoddal és az arénacsapatoddal. Míg a WoWban általában csak idegesít, ha sokan vagytok egy helyen küldizés közben, mert elszeditek egymástól a mobokat, itt a PQ rendszernek hála örülsz, ha tömeg van. Folyamatos együttmûködés másokkal a csapatszervezéssel való szenvedés nélkül. A folyamatosan "raidhangulatban" fejlõdés lehetõsége változatos, folyton megújuló csapattal. Nem vagyok egy megszállot WAR rajongó, sok hibát látok a játékban, de sok nagyon jó dolgot is és ezt a rendszert tartom az egyik legjobb újdonságnak. Igazi MMO hangulat, amit eddig máshol nem tapasztaltam.

- open party rendszer. Ismét az MMO jelleget erõsíti. Ha csinálsz egy partyt/warbandet (raidet) akkor az open party lesz és bárki beléphet. Ha nem játszik egy haver se és belépsz egy új területre csak rányomsz az open party gombra. Tuti lesz egy csomó, valamelyikbe belépsz és máris mehetsz velük kvesztelni, PQ-zni vagy RvR-ezni.

- Tome of Knowledge. Ismét nem egy a játékra közvetlenül ható dolog. Elsõsorban RPG-sebb vénájú emberek fogják kedvelni. A rengeteg játékban látott achievement rendszer egy új "szintje", melyben nem csak a pipákat kapod és nem csak progresszcsíkokon kúszol felfelé, hanem tényleg "napló" hangulata van, amely naplóba minden új helyrõl, mobról, npc-rõl bekerül 1-1 leírás, rajz, idézet, stb...

- élõ guild. A klán is, mint a karakter fejlõdik a tagok teljesítménye alapján. A fejlõdés segítségével fejlõdik a klánház, a tagok bónuszokat kapnak, fejlõdik a klánzászló, lesz saját AH, saját vendorok stb...

- klánzászló. A klánból ki lehet jelölni tagokat, akik zászlóvivõk. Õk ha zászlót visznek nem tudják használni a kasztjuk képességeit, viszont egyedi zászlóvivõképességeik lesznek (például leszúrják az ellent a zászlórúddal 😊 ). A zászló bónuszokat ad a közelben harcoló klántársaknak. Ezeket a bónuszokat is a klán vezetõi határozhatják meg. A zászló letehetõ a földre, ekkor a hordozó tudja használni a saját képességeit és a zászló ugyanúgy kifejti hatását. Ezenkívül elfoglalt keepekre is kitehetõ a zászló, ekkor a keep környékén harcoló összes szövetséges bónuszokat kap.

- ostromgépek. Van 1 aoe-zõ, egy fókuszoló és amik a fontosabbak: olyan, amivel a várkaput támadók nyakába forró olajat lehet önteni és egy faltörõ kos saját kis "minijáték" irányítással.

Na, most ezek jutottak eszembe, de valószínûleg van még jópár. Elnézést, ha néhol tényleg propaganda szagú, nem ez volt a cél, de némelyikrõl én se tudok sokat ezért a hivatalos "kampányszöveget" írtam le. És elnézést, ha olyasmiket írtam le, amik kismillió másik játékban szerepeltek, sajnos alaposabbnak mondható MMORPG ismereteim a WoWban kimerülnek 😞
Azért nem kell az egekig magasztalni vkit, aki 10 sornál többet ír vmilyen témáról, mert ez is olyan, mint amikor vki leírja ide a véleményét. Ebben amit idéztél is vannak ordító dolgok. Én is leírom a véleményem. 😄
A 15.- 16. század azért erõs túlzás fegyverügyileg, olyan lõfegyverek, mint amik a warhammerben vannak nem voltak ebben a korban, kb. csak a gyújtózsinóros lekicsinyített ágyút ismerték, amit kézbe vettek és vagy õk robbantak vagy vki elõttük 90 fokos szögben. A játékban lévõ fegyverek kb. csak a 19. században jöttek. Ja, és pl. a katapultokat a 14. század után már nem nagyon használták, ott volt helyette az elõbb említett fegyverek nagyapja, az ágyú. Apróság, de azért hozzátenném, hogy a 15-16. század késõ reneszánsz észak-itáliában, mert ott kezdõdött, de Európa legtöbb országában csak ekkor kezdett elterjedni.
Egyszóval közel sem olyan tudatos a világ megalkotása, mint ahogy a cikk írója azt hinni akarja. Van benne egy kicsi innen, egy kicsi onnan, de remek elegyet alkotnak.

ilyen alapon minden fantasy-ben lehet keresni a párhuzamokat a középkorral, csak kérdés, hogy van-e értelme.
imho nincs -.-

#3691 Nézz meg egy Praag RvR jelenetet. Pl ezt.

#3695 Szerintem a Káosztörpök mûve lehet, már amennyire értek hozzá. 😄

Saccard
Jahh ^^ látszik ez a legnagyobb különbség😛. Bár azért ezzel a melee üti a healert dologgal sem szarta meg a spanyolviaszt😉. Arról már nem is beszélve h pl. wowba(sry h arra hivatkozok, de az a leghíresebb és azt ismerem legjobban) neméppen igaz teljesen ez a kaszt balance... Igencsak múlhatott azon h hogy vagy talentolva...pl.: Afflis lockkal meghalt a protos wari míg destrósként kihaltam... Tehát az h x üti y-t y viszont z-t aki meg ütötte x-et (csak hogy maradjunk ennél az egész találó és érthetõ megközelítésnél) ottis fennállt 😛. (megjegyzem én sem szeretem a wow pvp-t gyorsna halottá tud válni, bár azért erre a kialalított jó groupharcra ottis van esély). Tehát még mindig nemlátom a forradalmat😉

De olvasom tovább csak kicsit lassan megy.😄 (am. nagyon nagyon jó group pvpre a guild warsban találhatunk példát, na és az a játék aztán télleg nem pve😄😄)

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Nem kell mindent félreérteni, túlkapás és túlkapás között húztam csak párhuzamot, na. Vagy a transformers robot beleillik a világba szerinted? 😄

s0n1c
legfontosabb különbség itt elhangzik: "So, the first & major thing to understand about WAR combat system is that it's completely group based."
s0n1c