22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • gauntka
    Még így tönkretenni 1 jó játékot:S
  • A4tech
    beépítik a warbuddy-t EU serverekre :D
  • Laroa
    # We have some great news for the EU Community

European support ends, goodbye fools!
  • Boncmester
    Szerintem a great news az, hogy az uccsó aktív ember aki a szerveren marad, ingyen játszhat élete végéig. Vajon ki lesz az? :-)
  • A4tech
    Andy_Mythic:
    # The return of the Newsletter/Producer's Letter: The producer's letter will be returning at the end of the month. Final edits have been completed on it, it is currently being approved and then will be translated.
    # We will be discussing upcoming changes to single target healing capabilities and improvements made across the board to healers in this regard.
    # We will be discussing population levels on lower population servers.
    # We'll be discussing what's to come in Game Update 1.4.1: This isn't a major version, mostly bug fixes and some focused changes. However we will discuss what's included in this version.
    # We have some great news for the EU Community

fordítom

- írnak newslettert a semmiről (=gimnázium első osztály, írj egy oldalas fogalmazást a mocsári békák párzási szokásairól)
    - megint elbasznak valamit a healeléssel / AM-shammy rinyapina
    - még több server merge / the end is near
    - lesz egy bugfix lista, amit szerintem nem kellene rázni.. elég evidens, hogy bugtakarítás legyen, így is elég nagy szégyen hogy atom-gamebreaking bugok vannak lépten nyomon.
    - na ez az utolsó nem tudom mi, valszeg a Norn-ba olvasztják a volkmart meg a lowpop US servereket és/vagy a ruszkikat (esetleg ezen lehetőségek más permutációja), max ilyet tudok elképzelni.
  • Klingon
    Értem köszönöm szépen sikerült is belogoltam szedi a patcheket.
  • Taktak
    Nem fog semmit levonni,beirod az adatokat és miután fel upgradelte az accot, nyomsz egy cancelt a subsriptionra.
    (Én olyan bankkártyával aktiváltam amivel még neten se lehet fizetni, azt is elfogadta)
  • Klingon
    De ha megadom ugye nem von le még semmit?
    Mert úgy kéri hogy adjam meg az összeget és aztán kéri az adatokat szal...
  • Taktak
    Ahhoz hogy megkapd a 30napot meg kell adnod egy bankkártya adatait amit utána le is tudsz tiltani vagy venned kell egy 60napos gamecardot.
  • Klingon
    Segítsen valaki pls! :D
  • Klingon
    Select Payment Method
    Please select the payment method you wish to use for your subscription. Note that the payment method you select here will be used for all of the game accounts on this master account.

Payment Method Pay by credit card
    Prepaid Game Time™ Card
  • Klingon
    Ha rámegyek hogy kártya kéri a számlát ha rámegyek hogy kóddal kéri a game card kódot xd szal akk hogy?
  • lolSL
    de meg kell adnod hogy a 30 nap után hogy akarsz fizetni.
  • Klingon
    Sziasztok!
    Tudna valaki abban segítani, hogy hogyan regisztráljam az accomat.
    Megvettem az alapjátékot szépen fel is raktam utána felmentem a honaplra hogy regisztráljak egy accot de miután beíriom az alapjátékhoz tarozó 30 napos kódot tovább megy és kérdezi hogy kóddal fizetek vagy kártyával rámegyek hogy kóddal beütöm még 1x és semmi azt írja hogy rossz.
    Most akkor mivan? mégse jár hozzá 30 nap alapból?
  • Boncmester
    Regelsz a curse.com-on, letöltöd a curse clientet, az érzékeli, hogy fönt van a war a gépeden, kipakolja, milyen addonok vannak hozzá, és te egy kattintással telepíted/frissíted az addont, aztán kész is.
  • A4tech
    amire te gondolsz, az a 'warden' vagy nem tudom már hogy hívják és mellesleg benne van az eula-ban, hogy keyloggolhatják a gépedet ha épp wowozol vagy starcraftozol.. ettől függetlenül még lehet csalni, csak ott van aki ezzel foglalkozik és hamar lefülel ha úgy adódik. én pl wowban sosem csaltam, de minden netes játéknál kb a hotfix-patch nappal egy időben kijön az új csalás is.. amig van kliens oldali része a játéknak, csalás is lesz hozzá
  • Laroa
    undefendable fireball, undefendable pocket, undefendable talizmán. Balance ftw.
  • A4tech
    álmodik a nyomor
  • A4tech
    szerintem már megszünt a csr (GM) szolgálat úgy kb teljesen, olyan csalást raksz fel a warbuddy-tól kezdve a Juggernaut-on(?) át stbstb, amit csak nem szégyelsz.. persze ha pl 100méter magasan halhatatlanul repkedve atombombázod a fél zónát, azt lehet hogy még az a maradék egy alkalmazott észreveszi és bannol a frászba... amúgy meg ne csalj, mert csicskaság (vagy vidd végig a doom-ot IDDQDvel zsinórban 10szer és megvan az örömködés)
  • lolSL
    milyen csalás?
  • Scorpionhun
    Meg még valami. Ahhoz képest hogy az utolsó hozzászólásom.:)
    Arról mit tudtok, hogy a csalást hogy ellenőrzik? Az új starcraft-ban ahogy hallottam, már maga a játék ellenőrzi, ahogy csalást érzékel a program, automatikusan bannolja, a Wow-ban is folyamatosan figyelik. Ahogy tudom, lehetetlen csalni.És itt?
  • Scorpionhun
    A4tech-kösz a tippet.
    Még arra lennék kíváncsi, hogy addonokat hogy lehet berakni? Ez az aura addon érdekelne. Letöltöttem, logikusan gondolom, ki kell csomagolni, és bemásolni az addon könyvtárba, de nekem failed-et ír, miért?
  • Boncmester
    Bipo free kill a BW-mnek :D
  • Szaruman
  • A4tech
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/5816099/1#5816683

asdasdasd
  • A4tech
    shatter / enervating blow / parry morál -> win.. nekem volt kis slayerem, azonos szintű meele DoK kb free kill volt. A legjobb ha kicsit kite-olod, amig kipörög a moral 1 meg bemész pirosba és amikor tölti magát (aura addon kiírja ha írsz rá macro-t.. meg amúgy is elég egyszerű észrevenni ha hadonászni kezd), szépen kinyírja a ripose tactic. (hozzáteszem most nem ugrik be, 22esen ezekből mi van meg).
    Inkább az a nevetséges, amikor T4ben arcoskodnak csuma-defense buildben a BO-k meg a sov (mostmár inkább doomflayer) meele DOKok/chosenek stb.. Ha nem mondanak semmit ezek a nevek, akkor is ember legyen a talpán aki Nornon a (RIP) Bipo-t meg a Turki-t és hasonló féreg-defense haverjait összerakja 1v1ben vagy akárhogy
  • Scorpionhun
    igen messziről
  • Lokutus a törpe
    haha az archmage meg a sámán a legnagyobb gyilkos...;)
  • Scorpionhun
    A lényeg a lényegben, és ez az utolsó hozzászólásom, egy gyógyító nem tud harcolni. A gyógyítót azért hívják gyógyítónak hogy gyógyítson.
    A harcos egységnek védenie kell a gyógyítót, hogy tudja gyógyítani, a gyógyítónak gyógyítania kell a harcos egységet hogy tudja védeni. Ez így van mindenhol, ez így van összhangban.
    Egy gyógyító olyan mint az archmage, van egy botja, gyenge páncélja és kész.
  • Thoracotomia
    vagy csak simán l2p? 1szer kell beszakítani a self healjét és halott.
    slayernek van stunja az sm-nek tauntja a "mágusnak" ami gondolom bw meg simán elkéne kiteolnia...
  • sanyiiiii
    T1-t3ban a meele dok (és wp) nagyon erős, főleg ha a gearjével is foglalkozik egy kicsit. A szintkülönbség pedig gyk nem számít bolster miatt.

lolSL kommentje pedig arra utal hogy a balancenál az elsődleges szempont a t4, illetve a realm balance.

1v1re amúgy nagyon jó a dps dok és wp, de t4ben amíg nincs sovereign gearben szart sem ér.
  • Scorpionhun
    A választ nem igazán értem, de leírom részletesebben is amit akartam.
    Troll Country-ba voltam, a bázis mellett van egy zászló, azt elfoglaltam. Egyből jött is egy disciple of khaine. Megölt 3*, én slayer-rel voltam 22-es szinten, a disciple of khaine 19-es volt, felmérgeltem magam, szóltam egy sword master-nek, hogy jöjjön nekem segíteni, ezt meglátta egy mágus, mondta hogy jön ő is. 3-an csépeltük egy ideig, engem megölt, amilyen gyorsan csak tudtam, mentem vissza, addigra már a mágus is halott volt, a sword master-nek egy nagyon pici energiája maradt( a sword master 25-ös szinten volt, aki mint tudjátok egy tank) a mágusra nem emlékszek. Ennél az esetnél szerencsém volt, mert "3-an"! meg tudtuk ölni.
  • lolSL
    22-es szinten nincs balance
    és 1v1-re se terveztek semmit
  • Scorpionhun
    Üdv Mindenkinek!
    Kíváncsi lennék rá hogy mi a véleményetek a disciple of khaine karakterről? Mert egyszerűen nem lehet megölni, mivel szerintem az a gond hogy gyógyító is meg harcos egység is egyben. Én 22-es szinttel egy 19-es szintűt még csak meg sem tudtam sebezni, az hogy én vagyok a béna, elismerem, de a múltkor hogy még 6-an is csak nagy kínlódva tudtuk megölni, az már furcsa. Vagy mind a 6-an bénák voltunk, vagy túl van fejlesztve. Amit sebzel rajta, azt vissza is gyógyítja.
  • sanyiiiii
    Hát igen még arra még a rift beta key linkek sem zavarják őket:D

Meghát a community manager aki 8-10 napja nem postolt semmit....
  • A4tech
    már a fórum moderátorok is csak poénkodni meg topicokat lockolni lépnek be...
  • TDC Geronimo
    Talán az is elmond valamit a játék jelenlegi állapotáról, hogy a hivatalos fórum tele van rift betaval meg rift beta kulcsokkal foglalkozó topikokkal és egyiket se törölték még pedig napok óta ott vannak. Ja és nem mellesleg ezek a legjobban pörgő topikok :D

Szégyen, amit most művel ezzel az IPvel a mythic :(
  • Thoracotomia
    nem válasznak akartam de w/e
  • Thoracotomia
    sztem az utóbbi fél év patcheivel a jóból szart csináltak, még pár patch és fos lesz.
    de ha ilyen tempóval érkeznek a patchek akkor megmarad ebben az állapotban^^
  • Pari
    Azgalon a Moth magyar guild keresd oket.