22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Gyogyito
    Sajnos mindkét opció order ( ha jól sejtem ). Én elsődlegesen Destru oldalon keresnék játszó pajtásokat, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
  • ezustszem
    Na az a LION tényleg durva, rohangál vele 1 elfecske, na azzal nem kell törődni:)
    A vitához : a játék jó, nekem még unalmas sem volt. Csak a jövőképe :0, és szerintem a megmaradt játékos tábort teljesen hülyének nézik sajna.
  • rezes
    Dede es ha jol megnezed lesz vele egy lion is.
  • Pari
    Endi, az nem egy WP?
  • Boncmester
    Te nem érted azt, hogy 1-2 év után unalmas?
  • Laroa
    u-n-a-l-m-a-s. ennyire nehéz értelmezned ezt az egyetlen szót?
  • Boncmester
    Nem érted a lényeget, vagy csak nem akarod megérteni, de mindegy is.

Ezek szerint a war egy kalap fos mindenestül, és mivel az utóbbi 2 évben alapjaiban nem változott (most mondjuk kicsit más lett az rvr, de az minimális változás), tehát azért fizettél ki kb másfél évnyi havidíjat, vagy nem tudom mennyiszer toltad be összesen, hogy egy szarral töltsd az időd? Hát gz, kurvára unatkozhattál :)
    Javaslom a következő havidíjakból inkább vegyél Jagert...
  • Laroa
    Remélem felfogtad, hogy itt olyan helyzeteket vázolsz, amikben van választási lehetőséged. Waron belül nincs.
  • Boncmester
    Szemléltetem, remélem ebből világos lesz, amit mondok:

Pl a Star Wars: Új remény is jó, de ha bezárnának egy szobába 2 évre, és minden nap megnézetnék veled 2x, lehet, hogy megunnád, és megnéznéd inkább a Birodalom visszavágot.

Pl 2: Catherine Zeta-Jones tök jó nő, de Michael Duglas valszeg már unja.

Pl 3: Te szereted a Machine Headet, biztos rongyosra hallgattad már az összes albumukat, de azért nem csak azt hallgatod, hanem mást is, és várod, hogy kiadjanak egy új lemezt.
  • Laroa
    Nem tartod furcsának hogy szerinted jó=unalmas? :)
  • Boncmester
    Az egymás elleni harc, az sczés, meg az orvr jó, csak 2 év után unalmas, hogy ugyanazt csinálod ugyanazokaban a zónákban és sc-kben, mint te is mondtad (hogy ugyanazok ellen az emberek ellen, az nem gáz).
    Hogy farmolni kell az rr-t az új szethez, az nem jó, nem is rossz, normális lenne, csak magában kevés (pl hogy nincsenek külön szedve még 1 tierre a magas szintű játékosok, hiába szintezel, ha ott nem lesz semmi, csak ugyanezt fogod csinálni, mint eddig, nincs miért fejlődni).
    A többivel egyetértek, mind check (bár goldsellerek mostanság alig vannak, botokkal nem tudom, hol találkoztál, csíter is csak elvétve).

De a bugokat lehetne javítani, a performanciát növelni, az orvr-t kicsit megváltoztatni, és új contentet beletenni, azt jól van. A játék alapjaiban nem szar, hanem jó, csak az a csapat, aki most fejleszti, pontosabban war fejlesztő néven fut, mert fejleszteni nem fejlesztenek semmit, na az egy rakat szar.
  • Szaruman
    Persze, mert tettek rá utalást, h lesz kieg. Ofc 10 emberrel nem fognak kieget fejleszteni, erre már rájött mindenki :)
  • Thoracotomia
    az csak 1 dolog hogy nincs semmi új content kb 2 éve, de hogy minden egyes patchel egyre agyhalotabbá tetették a játékot az már röhej.

az rvr csak a számokról szól, a keep sige ugyan olyan dög unalom.

az sc grin így 2 év után kicsit unalmas nem beszélve arról, hogy a start óta azokból is csak kevesebb van nemhogy több.

és az emberek nyár végén még kiegészítőben reménykedtek ahahaha

• Laroa
    Nos, akkor egy normális hangvételű válasz:
    -nincs és nem is lesz új content, check
    -minimális bugfixek vannak, hogy ne dögöljön meg a játék teljesen, check
    -tele van bugokkal a játék, check
    -mivel nincs semmiféle online support tele a játék goldsellerekkel, botokkal, csíterekkel, check
    -a class balance-t 1,5 éve képtelenek megoldani, ha mégis hozzá kell nyúlni az mindig blanket nerf, check
    -az orvr 1.4ben geciunalmas lett, és nagyobb csatáknál a szerver továbbra is úgy laggol, hogy játszhatatlan ez a gané, check
    -ugyanazokban az sc-kben meg zónákban harcolsz már 2 éve ugyanazok az emberek ellen. Unalmas, check

Szóval szerinted jó a játék? Mi a jó benne? Hogy grindolhatod az új sc fegyvered meg az rr90-t az új szetthez? Hát ez tényleg csodás.
  • t0xikus
    terelésből ötös!:DDDD
  • Boncmester
    Amúgy meg nem megyek bele ilyen elcseszett egymás szavait kiforgató és mindent direkt félreértelmező/csúsztató, kb Zakkant szintű vitába, mivel semmi értelme, csak azért, mert ti kurvára untakoztok a melóban.
  • Boncmester
    Szerintem 0, de várom a te számításod...
  • rezes
    Hat ha valaki gondolkodik abban hogy visszater az vagy megy a Lovagrendbe Nornra(azert a tagok egymas kozotti parbeszedebol eleg sok mindent le lehet szurni szvsz.) vagy megkeres minket (Ninfus Corp)Karak Azgalon.(Kereshetitek Endi-t aki a szerver 3.legdurvabb White Lionjanak a masodik petje)
  • t0xikus
    dehogy fight:) jéger minden nap rommá égeti magát vhol:) legyen az guildfórum, facebook, sg:) kifejezetten jó munkahelyi elfoglaltság ezen röhögni:)
  • t0xikus
    amúgy van vmi számadat arról,h jéger agymenései miatt hányan léptek eddig ki a guildből?:D
  • lolSL
    FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHT
  • t0xikus
    lehet megint megölte jégert egy 32es sámán és azért durci?:D
  • t0xikus
    :DDDD
  • Laroa
    nem szükséges a facepalm.
  • t0xikus
    tehát az, hogy nincs content,nincs semmi új, az nem szar:DDD viszont kurvajót röhögtem,h szövegértésről beszélsz, miközben fel se fogtad mit írtam:DDD

ez bizony egy gecinagy facepalm jéger:DDDD
  • Laroa
    Értem, tehát szerinted ha nem vagyok a sárkány lovagrend tagja akkor nem írhatok a fórumokba mert az trollkodás. Gratulálok te agyhalott barom :D
    Egyébként az accom él még csak lemondtam a hosszabbítását, de örömmel tölt el, hogy olyan dolgokról okoskodsz szokás szerint amiről fingod sincs :D
    Játékról meg ugye, nem szar csak nincs új content meg nem fejlesztik. Valóban, tényleg nem szar, sőt a lehető legjobb.

Szerencsétlen hülye.
  • Boncmester
    Mondjuk elolvashatnád a hozzászólásom, mielőtt baromságokat beszélsz. Vagy ha megtetted, akkor szövegértés 1-es.
    Azt írtam, hogy a játék nem szar, csak 2 év után unják az emberek, hogy nincs új content, és hogy nem fejlesztik.

Hiszti off Tox!
  • t0xikus
    tehát az a trollkodás,h leírja,h szar az egész, amit utána te is megteszel:D gz jéger:DDDDD
  • Boncmester
    Gyógyítót ismerjük, de szerintem föl sem merült benne, hogy újra nálunk játsszon :)
    Laora válsza nem neki szólt.
  • Kreeder44
    Ne hinném, h emlékezne rám bárki is :D ha meg még is jövök keresem a lovagrendet ;) sziasztok és köszi a válaszokat, akár milyen lelkületű is volt :)
  • Boncmester
    Amúgy meg a játék nem szar, csak a fejlesztők leszarják, nincs új content, és az emberek unják, hogy 2 éve ugyanazok az sc-k, ugyanazok az rvr területek vannak, semmi hír sincs arról, hogy a következő mondjuk fél évben bármi újat tennének bele.
    Plusz az, hogy Carrie főproducernéni se ír már 3 hónapja producer's lettert, helyette csak arról twittelget, hogy mennyire király dolog wowozni, eléggé kiakasztott jópár embert, akik úgy gondolják, nem fizetik tovább a wart...
    A nagy dirrel durral beharangozott hatalmas Skaven invasion kemény fél órányi új contentet tartalmazott, plusz lehet megint farmolni a renownt pár hónapig. Ha legalább ígérnének valami új tartalmat, akkor azt mondanák az emberek, hogy megéri tolni, viszont azt látni, hogy a játék szép lassan kihal, és akiknek tenni kéne ellene, azok leszarják, eléggé kiábrándító a régi játékosoknak, köztük nekem is.
    Szóval a játék nem gáz, sőt, nagyon is jó, csak kell az embereknek az újdonság, az meg baromira nincs.
  • Gyogyito
    Nem hinném....
  • Boncmester
    Kolo küldi el, aki már nincs is befizetve, nincs is a guildben, de fórumokon meg facebookon szeret trollkodni.
    Nem értem, az aláírása miért nem az, hogy SWTOR SWTOR SWTOR?
  • Droughert
    Vagy csak ismernek...
  • Gyogyito
    Ennyire gáz a játék, hogy elkülditek a potenciális játékos jelölteket?
  • Szaruman
    Ofc, menjen Szar wórzzal nyomulni, he? :D
  • Laroa
    Hidd el nem akarsz visszajönni, nem akarsz ezzel a fossal újra játszani :D
  • Boncmester
    Karak Norn, Order oldal, Sárkány Lovagrend
  • Gyogyito
    Azgalon milyen a balance?
  • Kreeder44
    Sziasztok,ha visszajönnék játszani, még tudnám transferelni a karim.. bár a jó ég tudja min voltam anno XD vagy akár kezdenék én újat is... order oldalon. még gondolkodom, h vissza Aion vagy ide.. szeretem nagyon ezt a játékot, csak nem tudom , h találnék e jó társaságot mellé... nekem az 2-3 emberben is meg van :)