22827
-
Boncmester #21384 Rózsaszín mountért :) -
-
Murmur #21382 És a WAR-ban miért lehetne fizetni? Renown boostért?
-
najó #21381 "Jumping on the go west mentality...I'm no longer with BioWare Mythic. I'm moving closer to the family and have a great new opportunity.Thanks to the WAR and DAOC communities for the last 2+ years. Thank to Mythic for all of the amazing opportunities. I'll forever be grateful" Andy B.
közel a f2p
-
jer1co #21380 Köszi a választ.
CDG-ben átvettem a WAR példányom, egy ezrest megér, hogy 1 hónapig eldöntsem :) -
Boncmester #21379 Lesz Guild Wars 2. Kb akkortájt, mint az SW:TOR, vagyis 2011 nyár vége-ősz eleje fele.
Ha nem tévedek, van topicja is az SG-n, ott biztos többet tudnak róla... -
Lokutus a törpe #21378 minden további nélkül érdemes elkezdened a wart. sokan vannak, és még lesznek is. -
Scorpionhun #21377 Guild Wars 2-ről tud valaki valamit? Ahogy hallottam, az lesz még nagyon jó. -
jer1co #21376 Értem :D
Oké! :) Jogos! :D -
sanyiiiii #21375 jön a rift -
Boncmester #21374 Nem, hanem majd mindenki abbahagyja a WARt, mivel a fele elhúz riftezni márciusban, a másikfele meg máshova. -
jer1co #21373 bár ez hülye kérdés, gondolom a support és a content hiánya miatt :S -
jer1co #21372 miért? mi lesz február után? leállnak a szerverek? :S -
Boncmester #21371 MI februárban még nyomni fogjuk a játékot, utána meglátjuk. -
jer1co #21370 Szervusztok!
Érdemes amúgy még elkezdeni Warhammer Onlineal játszani?
Teljesen új vagyok a WAR világában, bár nem ma kezdtem MMO-zni azért még kicsit idegennek tűnik nekem ez az egész.
Ha jól látom fenti realmeken vannak magyarok, ott kreáltam magamnak. Esetleg van olyan Magyar guild akihez lehet csatlakozni. Egyenlőre még Endless Trialt nyüstölöm, de valszeg egy ezrest most megér ez a játék (CDgalaxis).
Amúgy tetszenek ezek az public questek :)
Üdv
jer1co
-
Boncmester #21369 1: most nem tudom, hogy vicces próbálsz-e lenni, vagy pedig nem tudsz írni?
2: Slayernél STR, Melee Power, Weapon skill és melee crit (asszem ebben a sorrendben)
3: tanknál attól függ, hogy dps tankot vagy defenzív/support tankot akarsz-e csinálni? Az IB nyilván az utóbbi volt. Ha így van, akkor kb semmit nem tud sebezni, csak nem ölik őt, és ha mégis, lassan hal meg, ezért sok kicsi sokra megy alapon sc végén magas dmg jön ki, de persze ezzel senkit nem öl meg. Mondjuk hajigálással tudja zavarni az ellenfelet. SM tudtommal parryből tankol, szóval ott nyomhatod az str-t meg a weapon skillt, de majd megszakérti valaki olyan, akinek van 8-asnál magasabb SM-je is, erre nem én vagyok hivatott :) -
Scorpionhun #21368 Tényleg, ez lett volna a következő amire kíváncsi vagyok, hogy ti mondjuk egy tanknál, vagy egy slayer-nél mit fejlesztenétek. Az emberek többségénél male-nak strenght-et adnak, de tegnap láttam egy srácot, ironbuckler-rel volt, elég szépen kaszált, és ő strenght-re semmit nem adott, főképp wounds és armor volt nála tuningolva. -
sanyiiiii #21367 Az összes instát le lehet tankolni kétkezes sm-el. -
Boncmester #21366 SM-ből a kétkezes azért nem rossz, tudtommal néhány instát le is lehet vele tankolni. De a legjobb a pajzsos KotBS a legtöbb dologra (DPS-en kívül) :) -
Lokutus a törpe #21365 javaslom hogyha tank vagy legyél is tank, vagy különben beülsz a két szék közé. a lila kövek meg eléggé drágák, ha ez az első karaktered, akkor nem lesz rá elég lóvéd. tehát vagy gyártogatsz magadnak (salvager/scavinger-->talisman making) vagy felveszed a butchert, odasettenkedsz a patkányozós majmokhoz, és ezerrel nyúzod az általuk leölt tetemeket. a komponenseket meg eladod. ebből nagyon sok lóvéd lesz, és minden csillogó szart megvehetsz..:) -
Scorpionhun #21364 thx működik :)
-
Murmur #21363 link -
Scorpionhun #21362 Sziasztok!
Ez most lehet hogy noob kérdés lesz, de észrevettem hogy feltünően kicsit sebzek. ( swordmasterrel vagyok, tudom hogy tank, amúgy is kicsit sebez)
de a lényeg hogy megnéztem egy másik swordmasternek a páncéljait, teljesen megegyezik az enyémmel, csak egy különbséggel: az ő páncéljai alatt mindenhol ott van, hogy +18 strenght, alatta meg hogy "greater talisman of the rival"
Szerintem talizmánt tud mellé párosítani de nem tudom hogy hogyan, ami +18 strenght-et ad neki.
Ha valaki tudja, leírhatná ezt nekem hogy hogy kell megcsinálni. PLEASE
-
Lesz új EU CM ez volt a nagy EUs hír. Bár nem tudom minek CM, mikor rendre csak azt hajtogatják, hogy "soon" meg "can't talk about it yet" stb. Mit fog mondani az a szerencsétlen CM akkor? :D -
" "New Content" to us doesn't always need to be brand new, complex zones, sometimes its a simple as a new tome unlock." :DDDDDDDD najó -
Murmur #21359 Inkább a fogyókúráján dolgozna, annak talán még lehetne eredménye. -
Boncmester #21358 Hihetetlen, sikerült kiszenvedniük egy A4-es oldalt pár hónap alatt :)
Producer's Letter by James Casey
" Carrie is still working on WAR, but is looking at a different aspect of the game. "
Ez így még édeskevés, de legalább nem visszafelé haladnak:
" The plans include expanding existing areas and features as well as new concepts to the Warhammer Online experience." -
sanyiiiii #21357 Vagyi legalább addig meg kell állniuk amíg elkezdik castolni :) -
sanyiiiii #21356 Legalább most már tényleg van okuk a sámánoknak sírni a WL miatt, nem tudják futás közben cleanselni a snaret. -
A4tech #21355 ez valami vicc?! :D:D perma-groupcleanse is back -
healing változások. Komolyan erre kellett ennyit várni? castolós lesz 0 cdvel cleanse meg kemény 0.5 seccel csökkentik a használhatatlan nagy heal cast timejet? Hát grat nekik megint ehhez a "nagy" balancehoz :D -
Boncmester #21353 :D -
sanyiiiii #21352 De carrienek MÉG nincs meg. De nincs már messze. -
sanyiiiii #21351 Az csak mythic és ea emberkéknek (+akiket már kirugtak de kozremukodtek benne) jár.... -
Boncmester #21350 Van "I killed Warhammer Online" achievement vajon? :D -
Laroa #21349 A dagadt zsírdisznó alapból is izzad :D -
sanyiiiii #21348 Ez totál kamu, nem is wowozik hanem a 2323525235235dik xbox live achievmentjét csinálja!!!!
Ne higyjetek Sogronnak át akar venórni titeket!!! -
Boncmester #21347 "külön irányba fejleszteni a két verziót"
Ja, tehát a fejlesztő csapat ezentúl nem 0 főből, hanem ennek a duplájából állna :)
Carrie gondolom már rommá izzadja magát a producer's letter megírásában:
Andy: Hé, Carrie, a népek producer's lettert akarnak!
Carrie: Hagyjá wowozom!
Erről egyébként Krein kb 1-másfél éve csinált egy jó kis képregényt :) -
Laroa #21346 Kizárt, hacsak nem totál idióták (tehát elképzelhető :D) Ahhoz duplázni kéne a személyzetet, és külön irányba fejleszteni a két verziót, és külön bugfixek stb. erre a mythicnek kizárt hogy legyen elég erőforrása. -
Pacho #21345 Szerintem a great news az lesz, hogy az eu szerverekre visszahozzák az 1.4 előtti orvr rendszert, az amcsi szerverek pedig maradnak az új - küldjed a lovast a táborba, aztán ha megszólal a harang/kürt akkor irány az a nagy kék/piros izé a térképen és álljál ott sokáig - rendszernél.