Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk igen érdekes módon. Bekapcsoltam a videókari driverbe a 16x AF-et meg 4x edge detect AA-t és megduplázta fpsem...érthetetlen :d
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#bohoc>#bohoc>
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez még conan alatt is ritkán nyekkent meg ezért nem értem :d
Viszont az én gépemen továbbra se szaggat semmilyen körülmények között a játék pedig még be is bûvészkedtem az élsimítást meg a grafikai filtereket és voltam már 1-2 durva tömegjelenet részese. Ráadásul szarabb videókártyám van, mint Geronimonak... 😄
Na persze nyilván ha belõnék mögé frapset más lenne a helyzet... 😊 Bár egyik havernak kamerázgattam Altdorfban és nem szaggatott akkor se. Lehet, hogy az én gépem a Szent Grál ooooemmgééé 😄
PWhez jött új peccs? lehet optimalizálgattak kicsit
V9ykn8_TZL0
az hogy egy két mmo-ba szabadon szaladgálhatnak nagyobb pánik nélkül az más tészta:-)
Amúgy pont DAOC-be volt feelinges, ahogy stealhbe átrohant rajtunk vagy 5 fg miután épp lekurtunk valakit, van azért annak feelingje:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Az meg szerintem nem kérdés, hogy itt is a healerek viszik el a pálmát meg a tankok. Én, mint örök glass cannon is nagyon húzok egy Runepriest vagy Ironbreaker felé, ezekkel egyszerûen nem lehet melléfogni.
Alapvetõen nem vagyok egy skilles pvp-s, szóval biztos van, aki nálam sokkal ügyesebb és jobban meglátja a helyzeteket, amikben lehet támadni, nekem ez nehéz volt.
A lényeg, hogy én úgy tapasztaltam egy egészen eltérõ játékstílust igényelnek ezek a kasztok a többitõl.
A stealth úgy mûködik, hogy ha bestealthelsz elkezd elfogyni szépen lassan az APd, szóval nem tudsz a végtelenségig stealthelni és minél késõbb kezded a támadást annál kevesebb APbõl gazdálkodhatsz. Ezért egy nagyon dinamikus játékot várnak el ezek a kasztok, nem lehet addig stealthben csücsülni amíg nem marad valaki hátul az ellenésgtõl. Tipikus hit-n-run, amolyan "söprögetõ" karakter.
Volt már olyan, hogy ügyesen átjutottam az ellenfél csapatain (ez azért itt könnyebbnek tûnt nekem, nem volt olyan nagyon maszív aoe-zés. Na persze lehet, hogy ha rutinosabb playerek lesznek, akkor ez változni fog.) és mögöttük jól elbújva regenerálódtam, odamentem, leszedtem 1 healert/castert aztán visszafutottam és volt is, hogy 4-5 embert sikerült így egyesével leszedegetnem.
Mégis a leginkább úgy tudtam ellenni a karakterrel, hogy a fõ frontvonaltól távolabb, lehetõleg az ellen warcampjébõl a frontig vezetõ utak valamelyikén elbújtam és a castába igyekvõ magányos emberkéknek nekimentem.
Szóval én amolyan "egyszemélyes hadsereg"ként játszottam vele és úgy eléggé szórakoztató volt, de az szinte biztos, hogy nem lehet vele ész nélkül bemenni a legnagyobb csata közepébe osztani a pofonokat, mert hamar elfekszel.
Aki kedveli az ilyen sunyulós, gyanútlan áldozatokra lecsapós, tömegpvp-ben csak nagyon fifikásan játszható kasztokat azoknak tudom ajánlani, szerintem akinek van skillje/rutinja az ilyen ügyeskedéshez az nagyon hatékony tud vele lenni.
És mégegyszer: ez witch hunter tapasztalat, nem tudom a witch elf mennyire tér el ettõl.
csúnya lett (vagy már mióta az) a sport is sajnos.
๏̯͡๏﴿
feral az csak bohóckodni jó -.-
(na mit fogok ezért megint kapni <#zavart1>#zavart1>)