Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fura egy izlésed van neked <#rolleyes>

Davidus
ha fontban írta ki az árat akkor eu

V9ykn8_TZL0

nem tom engem angol oldalra irányitott, de fingom nincs EU store vagy sem.

Davidus
ha eu storebol rendelted akkor eu verzió lesz

V9ykn8_TZL0

van vkinek tapasztalata az EA storéval? tegnap rendeltem 1 WHO, csak közben kételyek merültek fel bennem, hogy nem kérdezték milyen verzió kell, remélem nem szivattam be magam, hogy kapok egy US-t :S

RatBaG
hmm de gyönyörû <#szeret>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
maraudert senki nem próbálta? dps-sel mennyire van eleresztve?

Per Aspera Ad Inferi.

shala
úgy megkúrunk majd linkszel, hogy world server down lesz.-.-

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Ja meg amitõl megõrülök még mindig az az autoface <#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Azért nálam se oldódott meg teljesen. Nagy tömegbe nálam is lemegy fps 30 fele, néha alá is, amit már nagyon megérezni. Legalább most PWre beletehették volna a max grafot -.- Bízok azért abba, hogy az internal build azért jobban optimalizált, bár aoc után én már semmiben sem hiszek :p

s0n1c
én is változtattam beállításokon, uaúgy zuhan fps nagy tömegbe random 😞 felraktam legújabb drivert, próbált felbontásokat is 1280, 1400, 1650 a helyzet változatlan :/
Torzonborz
biztos arra van optimalizálva... ez csak jó 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Probléma megoldódott 😄

Mondjuk igen érdekes módon. Bekapcsoltam a videókari driverbe a 16x AF-et meg 4x edge detect AA-t és megduplázta fpsem...érthetetlen :d

AndrewCB
Engem is, és haveromat is fel lehet írni Order oldalra! 😊

Tatyla
igényes munka az tuti

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

RatBaG
a baromállat!
vajon airbrush?

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet, hogy a sok barbár az AoCban véletlenül kárt tett valamelyik alkatrészben a nagy fegyverlóbálás közepette... <#banplz> <#falbav>
BEAST
😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

van egy wowos mondas ....
<#bohoc>

anti hero

BEAST
ati ... mert megerdemled <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
6400as amd, 4 giga ram, HD4870
Ez még conan alatt is ritkán nyekkent meg ezért nem értem :d

s0n1c
én is ezen gondolkozom... nekem is teljesen random fps zuhanások vannak, milyen konfigon tolod? core2 2.1 4gram 8600gt enyém
TDC Geronimo
Lehet full elõtt winreinstall lesz, ha így marad <#szomoru1>

Jött néhány 1-2 megás patch közben, de semmi komoly.

Viszont az én gépemen továbbra se szaggat semmilyen körülmények között a játék pedig még be is bûvészkedtem az élsimítást meg a grafikai filtereket és voltam már 1-2 durva tömegjelenet részese. Ráadásul szarabb videókártyám van, mint Geronimonak... 😄

Na persze nyilván ha belõnék mögé frapset más lenne a helyzet... 😊 Bár egyik havernak kamerázgattam Altdorfban és nem szaggatott akkor se. Lehet, hogy az én gépem a Szent Grál ooooemmgééé 😄
TDC Geronimo
Ezen a helyen pl nekem is jól ment és voltak is ennyien

nokolo
#2599 <#zavart2>

TDC Geronimo
Hát lehet gépemmel van a gond bár nem hinném, mivel minden mást visz rendesen, de most is volt hogy a kezdõterületen lement 30 fps környékére. Viszont scenarioba meg átlagba 60-70 volt. Nem igazán értem, de nem vagyok megelégedve a teljesítménnyel <#szomoru1>

avengir
Squig Herder tud lovagolni a Squigen?

https://hotshu.wordpress.com/

Davidus
elsõ videó amin nem szaggat a játék mikor sokan vannak a képernyõn😛
PWhez jött új peccs? lehet optimalizálgattak kicsit

V9ykn8_TZL0

BEAST
a rozsaszin cucc illik a szemelyisegedhez, de az a kalapacs tul kicsi es fantaziatlan <#idiota>

Davidus

<#worship>

V9ykn8_TZL0

BEAST
meg se merem kerdezni melyiket, tudom hogy mindkettot <#idiota>

RatBaG
bazmeg <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Lynx_TWL
dugnám

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
<#vomit>

Davidus

V9ykn8_TZL0

Na igen, nem jobb, vagy rosszabb velük játszani, mint a többi kaszttal, cask más. Kinek a pap, kinek a papné... 😊 Nekem se jön be amúgy, pedig a witch hunter nagyon szimpi arc amúgy 😄
Jockey
hát pedig ennyi szerepük van, chaost okozni a hátsó sorokban..
az hogy egy két mmo-ba szabadon szaladgálhatnak nagyobb pánik nélkül az más tészta:-)
Amúgy pont DAOC-be volt feelinges, ahogy stealhbe átrohant rajtunk vagy 5 fg miután épp lekurtunk valakit, van azért annak feelingje:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Aha sejtettem, ez a gond, ezek a karik sose voltak mass pvp barát karik, ahhoz meg igazából nem sok kedvem van hogy "tornyot védjek", meg erre arra ninjázzak. 😊
Ahogy írta sonic kollega is lehet venni alapgeart renown szint alapján a keepekben a vendortól, plusz a renown után kapott pontokon alaptulajdonságokat boostolsz, új tacticokat veszel, módosítókat növelsz, stb. A high-end gear véleményem szerint úgy fog összeállni, hogy iszonyatosan taposol egy-egy várostromban, rvr pq-ban, a cél teljesítése utáni teljesítményarányos sorsolásban az elsõ helyen végzel és veszed ki a phat lootot a ládából. Mint már említettem korábban a leecherek, bámészkodók örülhetnek majd a 45. helyüknek a sorban. A "Sword of Pwn" típusú dolgok meg gondolom a másik fõvárosának elfoglalása után lootolhatók hasonló módon.

Jockey
szvsz stealher groupok leszenk életképesek, solóra nagyon remélem nem alkalmas túlzott hatékonysággal a kari. Szal igenis kelljen megválasztani a célpontot és ha 2-3ad magaddak mész máris més a tészta. DAOC-b anno sem volt 1hittes kari, bemásztunk a várba belebasztunk egyet és futottunk ki a keepbõl és bíztunk benne a méreg elvégzi a dolgát és lassúak a healerek:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Magh
A nem olyan nagy damage konkrétan k*rva nagy damaget jelent, egy castert alapból szétcsapsz három mádosperc alatt. Persze normális csapatban azonnal kapod a tauntot/detauntot + CC-t, és kereshetsz más célpontot. Ennek ellenére a MDPS célja természetesen a papíremberek likvidálása, a RDPS meg foglalkozik a tankokkal, vaskosabb healerekkel.

Az meg szerintem nem kérdés, hogy itt is a healerek viszik el a pálmát meg a tankok. Én, mint örök glass cannon is nagyon húzok egy Runepriest vagy Ironbreaker felé, ezekkel egyszerûen nem lehet melléfogni.

s0n1c
Ez már egy következõ történet. Ma már a sportdiplomáciát külön tudományágként emlegetik...

Én With Hunterrel játszottam, az elvileg hasonló.
Alapvetõen nem vagyok egy skilles pvp-s, szóval biztos van, aki nálam sokkal ügyesebb és jobban meglátja a helyzeteket, amikben lehet támadni, nekem ez nehéz volt.
A lényeg, hogy én úgy tapasztaltam egy egészen eltérõ játékstílust igényelnek ezek a kasztok a többitõl.
A stealth úgy mûködik, hogy ha bestealthelsz elkezd elfogyni szépen lassan az APd, szóval nem tudsz a végtelenségig stealthelni és minél késõbb kezded a támadást annál kevesebb APbõl gazdálkodhatsz. Ezért egy nagyon dinamikus játékot várnak el ezek a kasztok, nem lehet addig stealthben csücsülni amíg nem marad valaki hátul az ellenésgtõl. Tipikus hit-n-run, amolyan "söprögetõ" karakter.
Volt már olyan, hogy ügyesen átjutottam az ellenfél csapatain (ez azért itt könnyebbnek tûnt nekem, nem volt olyan nagyon maszív aoe-zés. Na persze lehet, hogy ha rutinosabb playerek lesznek, akkor ez változni fog.) és mögöttük jól elbújva regenerálódtam, odamentem, leszedtem 1 healert/castert aztán visszafutottam és volt is, hogy 4-5 embert sikerült így egyesével leszedegetnem.
Mégis a leginkább úgy tudtam ellenni a karakterrel, hogy a fõ frontvonaltól távolabb, lehetõleg az ellen warcampjébõl a frontig vezetõ utak valamelyikén elbújtam és a castába igyekvõ magányos emberkéknek nekimentem.
Szóval én amolyan "egyszemélyes hadsereg"ként játszottam vele és úgy eléggé szórakoztató volt, de az szinte biztos, hogy nem lehet vele ész nélkül bemenni a legnagyobb csata közepébe osztani a pofonokat, mert hamar elfekszel.
Aki kedveli az ilyen sunyulós, gyanútlan áldozatokra lecsapós, tömegpvp-ben csak nagyon fifikásan játszható kasztokat azoknak tudom ajánlani, szerintem akinek van skillje/rutinja az ilyen ügyeskedéshez az nagyon hatékony tud vele lenni.
És mégegyszer: ez witch hunter tapasztalat, nem tudom a witch elf mennyire tér el ettõl.
Lynx_TWL
valahogy így születnek a rémmesék

Lynx_TWL
naja, de mi lesz akkor ha idõvel kimutathatóvá válnak a mostani dopping szerek? 8 éven át megtartják a mintákat, phelps bácsi a szarban fog úszni lehet😄
csúnya lett (vagy már mióta az) a sport is sajnos.

Vki leirná nekem, hogy pl. a witch elf mennyire hasznalhato? Elvileg ugye gyenge védelem nagy dmg, tipikus rogue, kérdés az, hogy irtátok itt nincsenek olyan nagy dmg-ek, meddig tart neki egy castert megölni? Illetve 50v50 vagy mégtöbb csatában mit tud csinálni, egy bemászok a healerekhez stealthben megölöm majd meghalok kari nem igazán mozgat, viszont még sehol se tudták megcsinálni ezeket a karikat mass pvp-ben hasznalhatóra.
s0n1c
én nem láttam arra utaló nyomot 40es focus testen, hogy max rank után lenne újabb gear és nagyon remélem, hogy nem is lesz, renownból lehet statot boostolni és taktik skilleket venni, viszont lesz craftolható gear itt is pvpre, meg még valami bounty armorról is olvastam még nagyon régi interjúban, hogy ez uaaz lesz e, mint daocban a bounty rendszer, na azt nem tudom 😊
persze, hogy az.
feral az csak bohóckodni jó -.-

(na mit fogok ezért megint kapni <#zavart1>)