Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Már level 3as? Akkor a BW után lassan errõl is kimondhatod a végleges ítéletet arról, hogy alkalmas lesz-e 1v1re a kaszt avagy nem. ;-)
Nekem úgy tûnt, hogy tegnap (vasárnap, tehát a munka nagyrészt kiesett) délelõtt szinte mindenkit a gép elõtt evett a fene 😊
Az biztos, hogy hivatalos megjelenésnél a menetrend ez lesz:
1. nap CE preorderesek
2. nap SE preorderesek
4. naptól kezdõdõen mindenki más, de elõbb el kell mennie a boltba megvenni a játékot a kulcs miatr

Ez mindenféleképp szórtabb annál, hogy mindenki egyszerre vasárnap mittudoménmárhánykor a számítógépén/preorder boxában lévõ kóddal elkezd regelni.
De igazából ez csak találgatás, majd kiderül minden ha jön a játék 😊
én nem x)
én játszom xD

Tévedés, most mindenki a gép elõtt ül és f5öt nyomogat xD

valaki hallott már valakirõl aki kapott e-mailt? 😊

-the invisible-

Elsõ részébe a kommentednek leírod a számokat a 2. részébe meg, hogy szórtabb lesz kijövetelnél. Amiket leírtál indokokat az most is áll bétánál, most is dolgoznak,tanulnak,család,sport,más elfoglaltság. Szerintem 10ks nagyságrendnél most se probálják többen.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Schroedinger
http://www.ras.btx.hu/Terror/wareuopenbeta/

Az ezen az oldlaon található kliens müxik, vki?

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

Chrome betaval müködik kifogastalanul.Nekem.

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

opera böngészõvel is mûködik a reg. csak a firefox-ot nem csípi:@
Avenger
Nekem van egy másik accom is, csak a jelszavam kb mindenhová az ami oda, megváltoztatni meg nem lehet most 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

MeoH
NAlam is hasonlo, szoval lehet nincs is accom😊

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Your account has been suspended, ez a 717es hiba :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MeoH
Dehogyis csak kezdem leszarni az egeszet😊 Meg irany bolt, bevasarlas...

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Tegnap a 4. lépésnél nem jutottam tovább acc regelésnél 414 miatt. Ma megnéztem mailemet és jött kettõ is, hogy sikerült csak kattintsak az aktiválásra és kész is. Ja igen ha az olyan egyszerû lenne... 717es hibával elköld a picsába :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
senki nem jutott be. emailjét frissitgeti mindenki😄

V9ykn8_TZL0

Avenger
csak vadul frissíti mindenki a beérkezõ emaileket 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

RatBaG
bárcsak úgy lenne... bocs

Per Aspera Ad Inferi.

0Fritz0
10 perce csend van, tehát rajtam kívül mindenki bejutott. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MeoH
Hat ez megint mi a jofene? Hat nalam se FF, se opera, es IE kb semmit nem csinal, legalabb is nekem ugy tunik😊Bar igazabol az sem tudom, hogy tegnap sikerult-e regelni, mert ugye azt leellenorizni sehol sem lehet. Elcseszett 1 brigad ez az acc.oldalaval 1utt...

fuck mmo's..i.,

"...go to our new key validation page which you will find here. Once there you will put your account details in including your key and submit it. This will be checked via an asynchronous process and an email will be sent after a short time to either confirm your registration or to inform you of any errors."

még a régi hírben, de az új oldal tetején is

-the invisible-

Avenger
Abban a hírben ami eltûnt, bár visszaigazolást nem írtak úgy emlékszem, csak azt hogy amint megkaptad az emailt menni fog az accountod.

TurboX
http://www.war-europe.com/#/activation/

és tényleg IE-el probálkozz

#5814: azt hol írták hogy ismét egy újabb mailt kell visszaigazolni a kulcsérvényesítéshe?
Magh
Eltûnt, de közben lett egy code fül és el is fogadta.

Avenger
Tényleg 😮 Lehet nem mûködik az aktiválás mégse 😄

Davidus
eltûnt a hír<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Avenger
legelsõ hírben van link, de itt is bevan írva pár hsz-el lentebb 😄

?
nem rád értettem, egyszerûen nem értem miért kell még e-mailezgetni...

-the invisible-

Magh
Hol sikerült a kulcsot aktiválnotok? Ma sikerült újraregisztrálni, kiküldte a mailt, azt érvényesítettem. De belogolni nem lehet.

köszi szépen firefox volt a probléma
Seithennin
nekem is ez van ezt írta ki de nemtom most lesz e mail xD

RatBaG
másnak írt iylet hogy "your request has been registered" vagy egybõl activated? de jó volna tudni, hogy most akkor várjam-e a mailt...

Per Aspera Ad Inferi.

Firefox alól nekem se jött be, próbálkozz IE-vel
örö é bodottág...😄

TurboX
kicsit fogd vissza magad
Seithennin
na azt írja aktiváltam a kódot és regisztrálták, most várni kell mailre?

hát ha nem aktiváltad a regedet akkor biztos nem

-the invisible-

RatBaG
végre sikerült nekem is, a szerencsekerék is csak 2 sec-ig forgott, várom a mailt...

Per Aspera Ad Inferi.

mert még e-mailben is meg kell erõsíteni... faszkalapok

-the invisible-

Seithennin
ne bazz kidobott a fõoldalra utána én meg lenyomtam:S

Hamed
Nah, akkor most hogy van a dolog, vki erositsen meg pls.

Elso mail megjott meg tegnap delutan, de a goa-s aktivalo link nem mukodott. Hol semmit se hozott be, hol a hivatalos oldalt egy errorral.

A link ma se mukodott. Viszont ezen a temporary validation oldalon elfogadta a kulcsomat es azt irja aktivaltak. Tehat ha hazamegyek elvileg be fog engedi a patcher?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TurboX
azaz, frissíts és kiírja hogy elfogadta a kulcsot de a patcher nem fogja elfogadni
Seithennin
na én speciel kaptam már 3 mailt... de még csak most kellett beírnom a kódot, de nem történt semmi... ilyenkor mi van?

nekem az van és sikerült
mondjuk az e-mailt még nem kaptam meg... :/

-the invisible-

mi ez az uj oldal amugy? hirben rakattintok es ugyanugy war europe jon be..login meg termeszetesen nem megy
BEAST
Valoszinuleg nem, igy jar az aki nem olvas, csak ir 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

le van írva, hogy kapsz majd egy e-mailt, ha valóban megtörtént az aktiválás. az az üzenet, hogy "your account has been activated" csak azt jelzi, hogy sikeresen bevitted az adatokat...
http://www.war-europe.com/#/activation/

-the invisible-

Tombi
login: failed..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/