22827
-
Boncmester #21505 Az passz. De ha nagyon akarnák, a wart is lehetne törni, szóval ez tök8. Mindenesetre jó, hogy nincs. -
Murmur #21504
-
Laroa #21503 akkor máshogy mondom, a logines patcher sokáig nem volt wowban, ott simán indíthatod a wow.exét is a belépéshez, azért tudják törni. -
Egyetlen előnye lenne most a tört szervernek...az, hogy lehetne tolni az 1.3.6os állapotok szerint az rvrt :D -
Boncmester #21501 WOW-ban is van patcher, mégis vannak tört szerverek, mert a 6 évesek meg a sóher ***dók nem képesek kicsengetni havi 3 ropit. -
990ft a game könyörgöm -
Laroa #21498 Biztos hogy nincs tört war, a patcher miatt. -
Murmur #21497 :D -
Boncmester #21496 Én nem tudok róla, hogy lenne tört war, de ha mégis, akkor tuti, hogy csak buzik játszanak vele... -
A4tech #21495 tört WAR?
annak mi értelme?
-
XLR8 #21494 ti eredtin vagy törtön nyomjátok? -
Boncmester #21493 Ében szokta rendszeresen kirúgdalni az inaktív tagokat, ha még nem tette meg, akkor szólok neki, hogy ne is. -
Kotbsomat(surah) ne dobjatok ki. Majd ha lesz 14 napom, akkor benezek :p -
Boncmester #21491 12-es szint fölött bárki csatlakozhat. De mondjuk jó lenne, ha olyan karikat húznának, amik hasznosak (pl 10-12 SW-vel meg WL-el nem nagyon tudnánk mit kezdeni), de tankok, healerek és jó dps-ek mindig hasznosak :) Akár segítünk is a karakter válsztásban, ha szükséges, ha megmondja az illető, milyen elképzelései vannak. -
kecsesz #21490 Maradjatok is, mi is maradunk!
Az Immortal-ba kb.:10-12 Magyar jelöltet húztam be 2 hét alatt, ebből már 3-4 be is fizeti garantálom!
Jövünk felfelé, aztán join to Sárkány, már ha áll még a Guild reklám?! -
Boncmester #21489 Anno amikor a guildben erről beszéltünk, én az emberek jó része abba akarta hagyni a wart (meg én sem voltam túl aktív), akkor mondtam, hogy a rift túlságosan nem érdekel, inkább kipróbálnám pl a wow-ot, mert az tuti jó, vagy pedig semmi mmo, de ha jön majd mindenki riftezni, akkor hogy együtt maradjon a társaság, megyek én is. Aztán jött a 20% kedvezményes d2d-s akció, és megvettem. De mivel túlságosan a többieknek sem tetszett, ezért maradunk a warban, hát ezért. -
Laroa #21488 Ellenben a warral ami egy free2play ganaj lesz millió hackerrel meg exploiterrel :) -
Murmur #21487 Ha ez a véleményed, miért rendelted elő?
Én el tudom képzelni, hogy sokan unják a WoW-ot. Ha másért nem, mert x éve azt játsszák. Ha a Rift-ben lesz elég tartalom, fejlesztik rendesen, alternatíva lehet ezeknek az embereknek is.
-
Murmur #21486 Ahh, bocs, nem láttam meg a rift szót. :) Vak vagyok. -
Boncmester #21485 A riftről beszélt a srác, nem a warról.
Amúgy szerintem igaza van. -
Murmur #21484 Nem tudom mi ez a kamuwow szöveg, köze nincs a wowhoz. Nagy múltú, kidolgozott világot használtak fel, siker is lehetett volna. Ami miatt megbukott a játék: lassan javítgatták, alig készült új content. -
rift már hányadik kamuwow amire ráörül a fél világ? aztán adják el az accot 2 hét múlva
vicc -
Boncmester #21482 Én jobban örülök, hogy elcsesztem 3 ropit, és marad a csapat warozni, meg jön patch is, mint hogy rifteznék, szóval nem tudom, miért érzed így? -
Laroa #21481 "amikor ők se tudják" 
Itt kezdődnek a bajok -
t0xikus #21480 úgy érzem neked nagyon fáj,h fölöslegesen vetted meg a riftet:DDD -
Murmur #21479 Az új instával az a baj, hogy bugos fos lesz, mint a régiek. IC-ben a 40-es instákban kb. minden boss bugolható, lotd tombokban kettő legalább. VL-ben szintén akad bug, pl. "nem resetelődő-eltűnő" boss. Ezekhez hozzá jön még, hogy csúszkálnak a mobok/boss-ok, mint a k.rvaélet, hátbaütik a tankot, szopatják a melee-ket a cleave-ekkel... Nem sírok, mert végig vertük rengetegszer, de ami anyázást levágtunk, az nem hiányzik.
Tanuljanak meg először kódolni, utána csinálhatnak instát. :)) -
Boncmester #21478 Aszontam, hogy örülnék némi új PvE tartalomnak, pl egy instának.
Hogy a következő patchben melyik sc helyére melyiket fogják bepakolni, azt meg nehogymár te tudjad, amikor ők se tudják, erről tök fölösleges beszélni. Ha károgni akarsz, hogy szar a játék, menj a rift fórumba. -
Laroa #21477 trollololo -
Laroa #21476 Például mesélhettél volna a te álláspontodról, hogy szerinted mégis miért nem úgy lesz ahogy én mondom, mert márpedig a mythices devek odateszik magukat stbstb
De látom ismét túl sokat vártam tőled :) -
Boncmester #21475 Most ebben a hozzászólásodban mi volt az, amire bármiféle észérvvel lehetett volna felelni? -
Laroa #21474 Szeretem, mikor észérveket használsz :D
-
Boncmester #21473 Még mindig itt vagy? -
Laroa #21472 Tehát ne legyen olyan mint általában? :D
Bár mindketten tudjuk hogy sose lesz új insta a warban. Majd az 1.4.2ben meg visszakapcsolják nordenwatchot gates of ekrund helyett, hogy ne unatkozz :D -
Boncmester #21471 Szerintem egyáltalán nem árt egy kis felüdülés, én örülnék pár új instának is meg ilyesmiknek a PvP mellé, a változatosság kedvéért. Csak ne legyen bugos meg unalmas. -
sanyiiiii #21470 Némi pve ha jól meg van csinálva jó tud lenni kis szünetnek az arcok bezúzása közben. Nekem személy szerint szimpatikus ez a last stand féle dolog. -
Azzal a csodás AIval meg pathfindingal ami nekik van...sok sikert hozzá :D
Kb fél éve, de inkább több, andy koma írta, hogy lesz új pathfinding rendszer moboknak, azóta is jön.... -
mivel a pvp részen elbuktak, úgy gondolják, hogy a pvebe van a potenciál -.- -
lolpve megint...Mikor jönnek rá, hogy aki warral játszik az telibefossa pvet. -
Boncmester #21466 :D -
sanyiiiii #21465 Tehát úgy számolsz hogy mire ez bejön ujra warozni fogok ? xD
najo ego off :)