22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • s0n1c
    csak semmi faszozás emberek!
  • Boncmester
    Realizmus :)
  • t0xikus
    az milyen,hogy már előre hisztizel?:D gz:D
  • Laroa
    Nem tehetek róla, hogy dilettáns balfaszok felelnek azért a játékért...
  • Boncmester
    Mondtam este a többieknek, hogy tuti itt fogod verni a faszod ennek a hírnek a hallatán, és lám :P
  • TDC Geronimo
    Már visszajött! :d
  • Murmur
    Beütött a Curse of Jacobs.
    Mondjuk elég nagy nemzetiségi lehet, aki ezt kitalálta. :))
  • Laroa
    Nídda, hová tűnt az cancel sub gomb? :D
  • Boncmester
    21533

Nem irígykedek :DDDDD
  • Laroa
    Nem kell irigykedni, rossz szokás :D
  • Boncmester
    Amennyit eddig te ténylegesen dolgoztál...
  • Laroa
    nyugisabb napokon valszeg igen :D
  • sanyiiiii
    Ugyan már te úgy is végig fogod riftezni a munkanapjaidat xD
  • Laroa
    Vagy azt, hogy melóban vagyok és nem riftezek. Semmi baj kis butus, try harder :D
  • Boncmester
    Nem tudom, milyen csokiról beszélsz, én most söröztem :)
  • Boncmester
    Az azt fogja jelenteni, hogy szar a Rift, ugye tudod? :)
  • t0xikus
    nem ízlik a csoki?:D
  • Laroa
    troll for life, itt leszek :D
  • Boncmester
    Remélem holnap már olyan elfoglalt leszel a riftben, hogy nem jössz be ebbe a fórumba :)
  • Laroa
    Mily meglepő
  • Boncmester
    Itt még nem patcheltek semmit, csak sima karbantartás volt (amit elqrtak).
  • kecsesz
    Mi a pálya az új server karbantartás óta?
    Valaki info?
    Érdemleges változás?
  • Boncmester
    Ehh, kimoderálták :(
  • Laroa
    Fiatalság...azok a fránya hormonok meg az agresszió párosulva a fejletlen intelligenciával...
  • TDC Geronimo
    te menjé dragon agezni! :d
  • Murmur
    Kezdődik a buli...
  • Boncmester
    Ja, a glyph set az tényleg jó, de amíg mondjuk mindenkinek kellett a csapatból, megérte lemenni, mert pár hasznos darab tuti esett, de egy ember miatt nincs sok értelme. És mondjuk nem mondom, hogy most 80+-os partyval könnyebb lenne a piramis, mivel bugos, pedig a dps, heal meg a tank már sokkal jobb, mint amikor csinálgattuk régen.
  • Murmur
    Megéri, csak az is olyan, mint a lutri. Van akinek kiesik 2 VL run alatt, másnak hónapokig tart. :)
  • Murmur
    Nem tudom ki az a hülye, aki WAR-ban goldot vesz. Kb. semmire nem kell.
    Ha a PvE érdekel, felejtsd el a játékot. Kevés instance van, bugosak is itt-ott...
    A PvP viszont le fog kötni egy darabig, ha még sosem WAR-oztál.
  • Laroa
    Azért a glyph szettet megéri kifarmolni, az az egyetlen amit nem sok gear überel rr100ig
  • Boncmester
    Mondjuk goldsellerek alig vannak, bár az utóbbi pár hónapban max heti 1 PM-et kaptam tőlük, de egy ideje már azt sem.
    Jelenleg azért eléggé sokan vannak a szervereken, bár tény, hogy a játékosok egy része lelépett, de így jó nagy élet van prime time-ban az rvr területeken.
    A PvP része nagyon jó és izgalmas, ha nem vagy béna, és most átalakítják egy kicsit a dolgot a következő patchel, hogy az új játékosok se nagyon szenvedjenek hátrányt a magasabb szintűek ellen (lejjebb viszik a kisebb szetek szintkövetelményét, bevezetenek új szetet, meg az RR80-at amúgy is nagyon gyorsan el lehet érni), szóval ha kibírod, hogy 1-2 hónapig szinte csak szopsz Tier 4-ben, akkor utána már jobb lesz.
    PvE-ezni nem nagyon érdemes a warba jönni, van benne 3 T4-es insta, meg pár kicsi insta (tombok) és egy PvP insta, de ezeket lényegében már senki nem csinálja, tekintve, hogy PvP-ből sokkal jobb cuccok esnek és gyorsabban meg lehet őket szerezni, mint a PvE dolgokat. PvP-zni viszont érdemes jönni.
  • kecsesz
    És csak Nordland.
  • TDC Geronimo
    10es a max szint meg tier 1
  • Gubberx
    Milyen megkötései vannak a trialnak?
  • TDC Geronimo
    Ott az unlimited trial, próbáld ki.
  • Gubberx
    Umm a játék jelenlegi állapotában érdemes még beruházni rá? ( potom pénz érte a 990 Ft meg a havidíj sem vészes) csak mindenhol azt hallani hogy alig van ember aki játszik vele, vonogatják össze a szervereket, meg látom telis tele van gold sellerekkel ez is :) Valaki adhatna tanácsot milyen érvek szólnak a játék mellett, mennyire megfelelő pl egy pve beállítottságú játékosnak, stb :) Előre is köszi.
  • Laroa
    Gondolom szoktad keresni a szivárvány alját is :D
    Szép dolog a csodára várás csak felesleges. Ha 2 év alatt képtelenek voltak javítani a játékon, akkor a jövőben sem kell semmit várni a léhűtő bandától. Bár az ea is vastagon ludas a war elkefélésében.
  • Boncmester
    Hát persze...
  • Laroa
    Ja, tökfölösleges, úgyis free2play lesz :D
  • sanyiiiii
    WTB tört war szerver lol.