22827
-
csak semmi faszozás emberek!
-
Boncmester #21546 Realizmus :) -
t0xikus #21545 az milyen,hogy már előre hisztizel?:D gz:D -
Laroa #21544 Nem tehetek róla, hogy dilettáns balfaszok felelnek azért a játékért... -
Boncmester #21543 Mondtam este a többieknek, hogy tuti itt fogod verni a faszod ennek a hírnek a hallatán, és lám :P -
Már visszajött! :d -
Murmur #21541 Beütött a Curse of Jacobs.
Mondjuk elég nagy nemzetiségi lehet, aki ezt kitalálta. :)) -
Laroa #21540 Nídda, hová tűnt az cancel sub gomb? :D -
Boncmester #21539 21533
Nem irígykedek :DDDDD -
Laroa #21538 Nem kell irigykedni, rossz szokás :D -
Boncmester #21537 Amennyit eddig te ténylegesen dolgoztál... -
Laroa #21536 nyugisabb napokon valszeg igen :D -
sanyiiiii #21535 Ugyan már te úgy is végig fogod riftezni a munkanapjaidat xD -
Laroa #21534 Vagy azt, hogy melóban vagyok és nem riftezek. Semmi baj kis butus, try harder :D -
Boncmester #21533 Nem tudom, milyen csokiról beszélsz, én most söröztem :) -
Boncmester #21532 Az azt fogja jelenteni, hogy szar a Rift, ugye tudod? :) -
t0xikus #21531 nem ízlik a csoki?:D -
Laroa #21530 troll for life, itt leszek :D -
Boncmester #21529 Remélem holnap már olyan elfoglalt leszel a riftben, hogy nem jössz be ebbe a fórumba :) -
Laroa #21528 Mily meglepő
-
Boncmester #21527 Itt még nem patcheltek semmit, csak sima karbantartás volt (amit elqrtak). -
kecsesz #21526 Mi a pálya az új server karbantartás óta?
Valaki info?
Érdemleges változás? -
Boncmester #21525 Ehh, kimoderálták :( -
Laroa #21524 Fiatalság...azok a fránya hormonok meg az agresszió párosulva a fejletlen intelligenciával... -
te menjé dragon agezni! :d -
Murmur #21521 Kezdődik a buli... -
Boncmester #21519 Ja, a glyph set az tényleg jó, de amíg mondjuk mindenkinek kellett a csapatból, megérte lemenni, mert pár hasznos darab tuti esett, de egy ember miatt nincs sok értelme. És mondjuk nem mondom, hogy most 80+-os partyval könnyebb lenne a piramis, mivel bugos, pedig a dps, heal meg a tank már sokkal jobb, mint amikor csinálgattuk régen. -
Murmur #21518 Megéri, csak az is olyan, mint a lutri. Van akinek kiesik 2 VL run alatt, másnak hónapokig tart. :) -
Murmur #21517 Nem tudom ki az a hülye, aki WAR-ban goldot vesz. Kb. semmire nem kell.
Ha a PvE érdekel, felejtsd el a játékot. Kevés instance van, bugosak is itt-ott...
A PvP viszont le fog kötni egy darabig, ha még sosem WAR-oztál. -
Laroa #21516 Azért a glyph szettet megéri kifarmolni, az az egyetlen amit nem sok gear überel rr100ig -
Boncmester #21515 Mondjuk goldsellerek alig vannak, bár az utóbbi pár hónapban max heti 1 PM-et kaptam tőlük, de egy ideje már azt sem.
Jelenleg azért eléggé sokan vannak a szervereken, bár tény, hogy a játékosok egy része lelépett, de így jó nagy élet van prime time-ban az rvr területeken.
A PvP része nagyon jó és izgalmas, ha nem vagy béna, és most átalakítják egy kicsit a dolgot a következő patchel, hogy az új játékosok se nagyon szenvedjenek hátrányt a magasabb szintűek ellen (lejjebb viszik a kisebb szetek szintkövetelményét, bevezetenek új szetet, meg az RR80-at amúgy is nagyon gyorsan el lehet érni), szóval ha kibírod, hogy 1-2 hónapig szinte csak szopsz Tier 4-ben, akkor utána már jobb lesz.
PvE-ezni nem nagyon érdemes a warba jönni, van benne 3 T4-es insta, meg pár kicsi insta (tombok) és egy PvP insta, de ezeket lényegében már senki nem csinálja, tekintve, hogy PvP-ből sokkal jobb cuccok esnek és gyorsabban meg lehet őket szerezni, mint a PvE dolgokat. PvP-zni viszont érdemes jönni. -
kecsesz #21514 És csak Nordland. -
10es a max szint meg tier 1 -
Milyen megkötései vannak a trialnak? -
Ott az unlimited trial, próbáld ki. -
Umm a játék jelenlegi állapotában érdemes még beruházni rá? ( potom pénz érte a 990 Ft meg a havidíj sem vészes) csak mindenhol azt hallani hogy alig van ember aki játszik vele, vonogatják össze a szervereket, meg látom telis tele van gold sellerekkel ez is :) Valaki adhatna tanácsot milyen érvek szólnak a játék mellett, mennyire megfelelő pl egy pve beállítottságú játékosnak, stb :) Előre is köszi. -
Laroa #21509 Gondolom szoktad keresni a szivárvány alját is :D
Szép dolog a csodára várás csak felesleges. Ha 2 év alatt képtelenek voltak javítani a játékon, akkor a jövőben sem kell semmit várni a léhűtő bandától. Bár az ea is vastagon ludas a war elkefélésében. -
Boncmester #21508 Hát persze... -
Laroa #21507 Ja, tökfölösleges, úgyis free2play lesz :D -
sanyiiiii #21506 WTB tört war szerver lol.