22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Hát legyen. Persze ha nem lenne megjeleníthető, akkor elárulom, hogy ez lesz rajta:

1. Sárkány Lovagrend
    2. Összes többi

:D
  • Boncmester
    Te is menjél vissza Riftezni :P
  • Laroa
    Hatalmas munka lehetett kitörölni a kommentezést a kódban az sc-knél, néhányat meg kikommentezni. Volt vagy 5 perc gondolom :D
    Patch 1.4.1 lol
  • e57
    "Az elképzelés miszerint csinálnak egy last man stand PvE féle scenariot ahol is valamiféle inváziót kell túlélni a hősies csoportnak. Ezzel egy teljesen újfajta scenario típust hoznak be az MMO világába."

Hát ez nagyon nem új dolog. A Lotroban már elég régóta van ilyen. Ott skirmishnek hívják. Alapvetően van védekező és támadó jellegű. A játékosok saját maguknak beállíthatják mennyire legyen nehéz (Solo-tól egészen a raid méretig; és a szint is külön állítható). Természetesen a beállított nehézségtől függ a jutalom.
    Itt részleetsebb és pontosabb info van róla

Nagyon örülnék ha WAR-ban lenne ilyen. Járhatna érte külön fajta token, és abból mondjuk ki lehetne vásárolni az instás felszereléseket. Aki nem szeret instázni, annak egy alternatíva lehetne.

Remélem integrálják ezt a rendszert, de nem csak úgy tessék lássék módra, hanem rendesen fejletteb AI-val, mert ha csak arra gondolok, hogy az SC-ben milyen szintű agya van az őröknek... abból max egy WAR zombi modra fog telleni.

A másik lehetőség amire gondolhattak, az az ami a Down of War 2-ben van. Gyakorlatilag arról szól, hogy hullámokban jön az ellen, és egyre többen egyre erősebbek. Előbb utóbb tuti a bukás, és az a poén, ki meddig bírja. Második alkalommal már untam.
  • sanyiiiii
    Ez igencsak jó lenne, de mindenképp kéne hozzá egy toplista :)
  • Boncmester
    Horde More Scenario
  • Boncmester
    Mennyél vissza rift bétázni :P
  • t0xikus
    ez neked történés kategória?:D lol:D
  • Boncmester
    Szerintem jók lesznek a változások, meg jó lesz újra a régi sckben nyomulni egy kicsit, bár tényleg nincs semmi újítás, de legalább vmi történik.
  • rezes
    Ez megint a nesze semmi szopd meg jol szitu.Nulla fejlesztes nulla valtozas az hogy van pofajuk ezt igy a Rift miatt kiadni vegkepp szanalmas.Kurva anyjukat hogy igy szetbasztak ezt a jatekot.
  • Boncmester
    Hát igen, ez a teszt szerveren nem fog kijönni, hacsak nem írnak ki valami eventet a teszteléshez.
  • TDC Geronimo
    Van akinek van még aktív accja?

PTS megy már, nézze már meg, hogy van-e érezhető különbség itt :

Optimizations

As part of our ongoing focus on giving players the best possible experience, we‘ve made a number of behind-the-scenes optimizations to the server and client code to increase performance.

Bár ehhez gondolom event kéne, hogy legyen megfelelő mennyiségű játékos.
  • kecsesz
    WAR forever!!!
  • BEAST #21451
    Milyen igaz :)
  • Boncmester
    Igazából a Riftbe mindenki csak azért ment volna, mert a többiek is mennek, de igazából senki sincs hanyatt esve a játéktól, mert semmi extra, szóval inkább nem megyünk.
  • TDC Geronimo
    na de majd a tera! :y
  • TDC Geronimo
    lol, ezért? Hát sok sikert :D
  • dzsihad2
    hát én annó nagyon biztam a WARba, sajnálom, hogy anyira elbaltázták. Ki kelett volna tolni az indulást 1-2 hónappal és egy bugmentes stabil játékkal kijönni, sztem még most is menne.

Én már csak a warhammer 40k-t várom, addig csak elütöm az időt :)
  • Murmur
    Ki bízik még ezekben? :P
    Egyébként a szokásos ez a notes is: visszatesznek pár dolgot, amit korábban kivettek, meg javítgatnak kicsit.
  • BEAST #21445
    De majd a Rift! :y
  • Boncmester
    A Casus Mortis már régóta a mi guildünkben tolja, köztük Toxikus, Kolompár és Szyl, de most már csak Szylnek van aktív előfizetése.
  • dzsihad2
    hát igen, akkoriban az a city ostrom leginkább szánalmasnak volt nevezhető. Pedig én is sokáig kitartottam, mert a warhammer világa még most is nagy kedvencem, de a mi guildünkben (Casus Mortis) is kevés volt az aktív ember.
  • Boncmester
    2 év óta totál megváltozott a city ostrom, bekerült land of the dead egy új instával, és igen, összevonták a szervereket, mert a goát kirúgták mythicék.
  • dzsihad2
    Én 2 éve tettem le a WAR-t azóta tettek be még vmi end-game tartalmat?
    Meg azt halottam öszevonják az USA meg EU szervereket, igaz ez?
  • Boncmester
    Tény, hogy nem sok, de nem néz ki szarnak.

Úgy néz ki, hanyagoljuk a riftet, és maradunk a warban.
  • TDC Geronimo
    1.4.1 note

3 hónap alatt ennyit sikerült kiköhögni így Rift indulása előtt. Grat nekik!
  • sanyiiiii
    Csak a 32es dps sámánoktól xD
  • Murmur
    Biztos ti is rettegtek a fénysebességű szupergoblinoktól. :)
  • Boncmester
    Hát ha megtalálsz minket, mivel mostanság eléggé rejtőzködő életmódot folytatunk a bent levő max 3-4 online tagunkkal :)
  • najó
    "Andy Belford Update. Andy is now on the community team for City of Heroes!"

Ott RÁ a volt szükség!!! És még "We’re lucky to have you joining us, but you’re lucky to now be a CM over one of the best group of gamers on the Internet!"
  • Murmur
    Sok nyomi.
    Kár, hogy már abbahagytam, most zergelhetnék a híres Sárkány Lovagrend ellen. :))
  • A4tech
    micsoda QQ van fórumon.. KA+KN merge omg

ez se rossz :D
    "Seriously, this is ridiculous, how am I supposed to catch somebody when all of these stack? Those f()cking goblins run at the speed of light"
  • kecsesz
    Hát igen...elvileg ez a WAR topic lenne...
    Csak sokan nem adják meg a tiszteletet ennek a játéknak!
  • Szaruman
    Ahogy nézem, a rift topikban a cifu nevű moderátor moderálgat mindenkit jobbra-balra.
  • 0Fritz0
    Néha rá kell szólni az igazi szemétládákra.
    Sok értelme nincs, de legalább jobban érzem magam tőle. :)
  • s0n1c
    mi ez a nagy felkiáltó jel gyűjtés, nem vagy te ilyen kis forumtroll
  • BEAST #21428
    Tudom
  • 0Fritz0
    Bármikor kipróbálhatod, csak regisztrálni kell.
  • s0n1c
    Nézd, ha hype érdekelne akkor wowoznék, jelenleg DCUO-val játszom, annak pedig alig van itthon némi játékosbázisa. Egyszerűen csak, amit olvastam a FE-ről és a GA-ról a játékos visszajelzések alapján (köztük több ismerős), nem tetszett.
  • BEAST #21425
    Anno érdekelt a Global Agenda, de valamiért mégsem győzőtt meg, hogy ki is próbáljam. Bár társasággal biztos szórakoztató lenne.