22827
-
Boncmester #21464 Hát legyen. Persze ha nem lenne megjeleníthető, akkor elárulom, hogy ez lesz rajta:
1. Sárkány Lovagrend
2. Összes többi
:D -
Boncmester #21463 Te is menjél vissza Riftezni :P -
Laroa #21462 Hatalmas munka lehetett kitörölni a kommentezést a kódban az sc-knél, néhányat meg kikommentezni. Volt vagy 5 perc gondolom :D
Patch 1.4.1 lol -
e57 #21461 "Az elképzelés miszerint csinálnak egy last man stand PvE féle scenariot ahol is valamiféle inváziót kell túlélni a hősies csoportnak. Ezzel egy teljesen újfajta scenario típust hoznak be az MMO világába."
Hát ez nagyon nem új dolog. A Lotroban már elég régóta van ilyen. Ott skirmishnek hívják. Alapvetően van védekező és támadó jellegű. A játékosok saját maguknak beállíthatják mennyire legyen nehéz (Solo-tól egészen a raid méretig; és a szint is külön állítható). Természetesen a beállított nehézségtől függ a jutalom.
Itt részleetsebb és pontosabb info van róla
Nagyon örülnék ha WAR-ban lenne ilyen. Járhatna érte külön fajta token, és abból mondjuk ki lehetne vásárolni az instás felszereléseket. Aki nem szeret instázni, annak egy alternatíva lehetne.
Remélem integrálják ezt a rendszert, de nem csak úgy tessék lássék módra, hanem rendesen fejletteb AI-val, mert ha csak arra gondolok, hogy az SC-ben milyen szintű agya van az őröknek... abból max egy WAR zombi modra fog telleni.
A másik lehetőség amire gondolhattak, az az ami a Down of War 2-ben van. Gyakorlatilag arról szól, hogy hullámokban jön az ellen, és egyre többen egyre erősebbek. Előbb utóbb tuti a bukás, és az a poén, ki meddig bírja. Második alkalommal már untam.
-
sanyiiiii #21460 Ez igencsak jó lenne, de mindenképp kéne hozzá egy toplista :) -
Boncmester #21459 Horde More Scenario -
Boncmester #21458 Mennyél vissza rift bétázni :P -
t0xikus #21457 ez neked történés kategória?:D lol:D -
Boncmester #21456 Szerintem jók lesznek a változások, meg jó lesz újra a régi sckben nyomulni egy kicsit, bár tényleg nincs semmi újítás, de legalább vmi történik. -
Ez megint a nesze semmi szopd meg jol szitu.Nulla fejlesztes nulla valtozas az hogy van pofajuk ezt igy a Rift miatt kiadni vegkepp szanalmas.Kurva anyjukat hogy igy szetbasztak ezt a jatekot. -
Boncmester #21454 Hát igen, ez a teszt szerveren nem fog kijönni, hacsak nem írnak ki valami eventet a teszteléshez. -
Van akinek van még aktív accja?
PTS megy már, nézze már meg, hogy van-e érezhető különbség itt :
Optimizations
As part of our ongoing focus on giving players the best possible experience, we‘ve made a number of behind-the-scenes optimizations to the server and client code to increase performance.
Bár ehhez gondolom event kéne, hogy legyen megfelelő mennyiségű játékos. -
kecsesz #21452 WAR forever!!! -
Milyen igaz :) -
Boncmester #21450 Igazából a Riftbe mindenki csak azért ment volna, mert a többiek is mennek, de igazából senki sincs hanyatt esve a játéktól, mert semmi extra, szóval inkább nem megyünk. -
na de majd a tera! :y -
lol, ezért? Hát sok sikert :D -
dzsihad2 #21447 hát én annó nagyon biztam a WARba, sajnálom, hogy anyira elbaltázták. Ki kelett volna tolni az indulást 1-2 hónappal és egy bugmentes stabil játékkal kijönni, sztem még most is menne.
Én már csak a warhammer 40k-t várom, addig csak elütöm az időt :) -
Murmur #21446 Ki bízik még ezekben? :P
Egyébként a szokásos ez a notes is: visszatesznek pár dolgot, amit korábban kivettek, meg javítgatnak kicsit. -
De majd a Rift! :y -
Boncmester #21444 A Casus Mortis már régóta a mi guildünkben tolja, köztük Toxikus, Kolompár és Szyl, de most már csak Szylnek van aktív előfizetése. -
dzsihad2 #21443 hát igen, akkoriban az a city ostrom leginkább szánalmasnak volt nevezhető. Pedig én is sokáig kitartottam, mert a warhammer világa még most is nagy kedvencem, de a mi guildünkben (Casus Mortis) is kevés volt az aktív ember. -
Boncmester #21442 2 év óta totál megváltozott a city ostrom, bekerült land of the dead egy új instával, és igen, összevonták a szervereket, mert a goát kirúgták mythicék. -
dzsihad2 #21441 Én 2 éve tettem le a WAR-t azóta tettek be még vmi end-game tartalmat?
Meg azt halottam öszevonják az USA meg EU szervereket, igaz ez? -
Boncmester #21440 Tény, hogy nem sok, de nem néz ki szarnak.
Úgy néz ki, hanyagoljuk a riftet, és maradunk a warban. -
1.4.1 note
3 hónap alatt ennyit sikerült kiköhögni így Rift indulása előtt. Grat nekik! -
sanyiiiii #21438 Csak a 32es dps sámánoktól xD -
Murmur #21437 Biztos ti is rettegtek a fénysebességű szupergoblinoktól. :)
-
Boncmester #21436 Hát ha megtalálsz minket, mivel mostanság eléggé rejtőzködő életmódot folytatunk a bent levő max 3-4 online tagunkkal :) -
najó #21435 "Andy Belford Update. Andy is now on the community team for City of Heroes!"
Ott RÁ a volt szükség!!! És még "We’re lucky to have you joining us, but you’re lucky to now be a CM over one of the best group of gamers on the Internet!"

-
Murmur #21434 Sok nyomi.
Kár, hogy már abbahagytam, most zergelhetnék a híres Sárkány Lovagrend ellen. :)) -
A4tech #21433 micsoda QQ van fórumon.. KA+KN merge omg
ez se rossz :D
"Seriously, this is ridiculous, how am I supposed to catch somebody when all of these stack? Those f()cking goblins run at the speed of light" -
kecsesz #21432 Hát igen...elvileg ez a WAR topic lenne...
Csak sokan nem adják meg a tiszteletet ennek a játéknak! -
Ahogy nézem, a rift topikban a cifu nevű moderátor moderálgat mindenkit jobbra-balra. -
Néha rá kell szólni az igazi szemétládákra.
Sok értelme nincs, de legalább jobban érzem magam tőle. :) -
mi ez a nagy felkiáltó jel gyűjtés, nem vagy te ilyen kis forumtroll -
Tudom -
Bármikor kipróbálhatod, csak regisztrálni kell. -
Nézd, ha hype érdekelne akkor wowoznék, jelenleg DCUO-val játszom, annak pedig alig van itthon némi játékosbázisa. Egyszerűen csak, amit olvastam a FE-ről és a GA-ról a játékos visszajelzések alapján (köztük több ismerős), nem tetszett. -
Anno érdekelt a Global Agenda, de valamiért mégsem győzőtt meg, hogy ki is próbáljam. Bár társasággal biztos szórakoztató lenne.