22827
-
najó #21587 na kilett 89 vagy ha nem akkor baj lesz?!!!
-
A4tech #21586 látnád a guild chatet.. -
ki nem hagynal egy eselyt sem, hogy alazz vkit,hm? -
https://accounts.eamythic.com/ -
A4tech #21583 FAQ - próbáld meg úgy, hogy '_eur' végződéssel írod be a régi acc nevedet.
amúgy meg noob filter #1
-
plissken #21582 Sziasztok!
War Onlány-oztam 2 éve és most vissza akartam térni, de nem tudok belépni az accommal, gondoltam kezdek egy endless free trialt, de nem tudok accot creálni sem.
Feltoltam a gamet, de az nem tud patchelni. Kb minden téren falba ütköztem és semerre sem jutottam tovább.
Van valakinek ötlete? -
Boncmester #21581 Köszönjük a konstruktív hozzászólást... Te is válaszolhatsz neki pöcsi. -
Lokutus a törpe #21580 finoman szólva is dezinformálsz..
-
milow #21579 Köszi, akkor este belevágok. -
Robe77 #21578 Ugyan kapd már be basszus... -
Boncmester #21577 Knight of the Blazing Sun
pont
DPS-t nincs értelme csinálod, mert a RR80-ig semmi haszna, néhánynak meg azután se (pl SW), viszont a partyt supportolni, staggerelni, rootolni, guardolni és dobálni az RR40-es tank ugyanúgy tud, mint az RR80-90-es, szóval az hasznos. -
milow #21576 Sziasztok!
Egy nagy szünet után újra befizetnék csak bizonytalan vagyok milyen karaktert lenne érdemes csinálni, ami hasznos a wb-k számára. Annyi biztos, h Order oldal és nem healer. -
A4tech #21575 nálam jobb -
Boncmester #21574 Hát valaminek biztos megnövelték a performanciáját, de hogy nem az rvr-é, az tuti. -
"Optimizations
As part of our ongoing focus on giving players the best possible experience, we‘ve made a number of behind-the-scenes optimizations to the server and client code to increase performance. "
Ez mennyire látszik meg új patchbe? -
A4tech #21572 tegnap 450.000, ma 120.000.. este még egy fél milla jó lenne :) -
Boncmester #21571 Amúgy március 8-ig van renown boost. Addigra 89 leszek :) -
Boncmester #21570 Mondjuk azért azt a 200-at jópárszor szarráwipeoltuk és ömlött a renown, akkor olyan nagyon nem panaszkodtál tegnap este, az meg olyan nagyon nem izgat, hogy ha megölünk pár WB destrot, akkor a végén meghalok :) -
Boncmester #21569 El is passzoltam. -
sanyiiiii #21568 Az a másik james -
Konkrétan producer volt 1 ideig, mikor a tehenet leléptették. -
sanyiiiii #21566 Mármint hogy Sogi a renwon boost a destronak ?:D -
A4tech #21565 Oh noes, Riftboi idejött bosszút állni.. Sogron pedig folyamatos tévedésben él, pl hogy hova is kellene állni, amikor 200an jönnek szembe
jó kis renown boost van most egy ideig. ja és elhúzhatsz a balfenékre ;) -
Gyogyito #21564 Ha megkérdezhetem, ezt mégis miből szűrted le? -
Laroa #21563 :D -
Lokutus a törpe #21562 lehetetlen. Mr.Sogron 2 alkalommal is megvásárolta(?) Ő pedig nem tévedhet...;) -
t0xikus #21561 megjött a havibaj, kisleány?:D -
Lokutus a törpe #21560 ehem rendben van. elfogadom hogy a fórum flame-re hokizol, bár ez esetben a priviponthu nagyobb "élményt" tartogat sőt, ott még képek is vannak..:)
egyebekben pedig: how goes the war? ;) -
Kalinka #21559 bár tény az tény a rift tényleg kaka... :) -
sanyiiiii #21558 Ehmm én speciel nem mondom hogy szar a war (az új rvr rendszer más kérdés...).
Egyébként meg miért unnánk meg amíg az olyanok mint Te ugranak rá? :P -
Lokutus a törpe #21557 komolyan nem unjátok még? hónapok óta megy a picsogás hogy ilyen szar a war meg olyan. nem lehetne csendben elhúzni a balfenéken ha már egyszer semmivel sem vagytok elégedettek? ja várj, ez az a bagázs aki szerint a rift is kaka...;) -
Boncmester #21556 Ja, más névre emlékeztem, mint CM, de biztos. Mondjuk azt se tudom, mi a dolga a CM-nek, azon kívül, hogy azt mondogatja, hogy "We care about your opinion, we want to ensure you the best gaming experience ever in MMOs, and we're planning awesome things, but I cannot tell anything about it yet". Ezt egy majom is meg tudja csinálni, pl Krein :) -
sanyiiiii #21555 Az hogy Andy távozása után (pár hete) lett CM az csóka és már le is lépett... -
Boncmester #21554 Nem olvastam végig az interjút, de mi benne a lol, azon kívül, hogy a csávó előtte a Mythicnél volt? -
sanyiiiii #21553 lol -
Murmur #21552 Na már megint a fénysebességű sámánok... :D -
t0xikus #21551 nekem inkább az tűnt fel,h patchről-patchre szarabb dolgok jönnek:D -
najó #21550 peace ma jön a patch,minden megfog változni 
-
A4tech #21549 Kezdem összehányni magam a passive bonus-októl. Meele DoK perma healdebuff / shaman fénysebességgel fut a bugos renown ability + tactic miatt + odjira + poti... / chosen passiv damage levonás.. stb
Miért kell, hogy egy pvp játékban egy automatikusan/véletlenszerűen aktiválódó képesség döntse el egy csata kimenetelét?! Egy kupac olyan class van, aminek egy gombot nem kell megnyomni a legszopatósabb képességéhez, hát mi ez ha nem egy kalap szar? -
Laroa #21548 Egyébként free2play teszt volt :D:D