Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most ezek mit csinalnak? Merthogy szerveruzenetben kiirtak hogy 2kor leszedik a szervereket karbantartasra és háromtol mennek ujra de nemhogy 3ig van OB? Nem értem én ezeket-.-''

cikasz
nem lehet mert akkor el sem fogadja ha nem jó a kód. mert a regisztrálásnál elfogadta 😞
Kiváncsi lennék mit válaszolnának, hogy akkor a "garantált" játékidömet mivel balfaszok voltak és nem tudtam lejátszani odaadják-e rendes játékidöben!?

http://www.akciofigura.hu

BEAST
Nem minden server halt le 😊 ... de az Alarielle koztuk volt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
3 szerver ment offba, de az egyetlen angol az persze az Alarielle volt :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Még ezt is el tudták baszni. 😊
Nem akkor, amikor kéne és egy büdös szó nélkül.
Valaki szólhatna nekik, hogy tudnak szerverüzeneteket is küldeni. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
NA szerverek off. 2 óra még lenne, de szerintem ennyi volt :y

RatBaG
nem találják a szakadékot

Per Aspera Ad Inferi.

Szinte látom magam elõtt a sok 10% hp-s törpét ahogy összezavarodva rohangálnak össze-vissza a nagymezei csata közben <#wow2>

Solid Snake
Okos enged <#idiota>
hmm.. akkor passz. Lehet a nulla és az "O" betûk keverednek valahol. De szerintem már ne szenvedj vele. 15 órakor vége ugyis az opennek. Vasárnap-hétfõ meg headstart... jaj miket beszélek. Csütörtök-Péntek... <#idiota>

cikasz
amugy ennyire nem vagyok hülye! Oda is van irva, hogy az elsö kód : Open beta acces (code prefix : PCOB01)
a kettes live game head start a hármas pedig a bonus in-game items.

cikasz
PCOB01

Ez csak a törp büszkeség... 😊

Most open beta kulcsot szeretnél regisztrálni? (ami ma délutánig jó csak) vagy a head start kódod? Hogy kezdõdik a kód? PCOB01, WARPBE vagy WARPBF?

cikasz
Itt azt irja, hogy: GUARANTED open beta acces code!

Szerintem a preorder kódot még nem lehet élesíteni. Legalábbis az eus oldalon.

Ma reggel betámadtam egy törpét rvr zónában,és ahogy szép lassan közeledett az elmulás felé elkezdett menekülni😄 Persze belassitottam,utólértem,erre leugrott egy szikláról és szörnyethalt,én meg megkaptam a jo kis xp-ket érte. Õ már a 3. törpe karakter volt,aki igy öngyilkolta le magát. Ez valami perverzió náluk?😄D

Triathlon for life

cikasz
jó, hogy te elkezdtél tudni játszani.
Regisztráltam a preorder box kulcsom, de azt mondja a buzi, hogy nem jó. lefényképeztem meg odairtam, hogy szerintem én mit olvasok mert ugye a nyomtatás az sux, de még csak el sem olvassák a levelet. 3x irtam már nekik.

Magh
BW-nek nem volt, Sorctól alap, hogy elvették. Ez a +50% crit és +100% crit damage is bõven ad annyit, hogy rendes glass cannon legyen a class. Én lvl 7-en a scenariokon 500 fölött critelek Fireballal, a DoT-ok meg 130-150 körül, a saját HP-m meg 8-ra boostolva 1050.

Tudja fene, mi egyelõre azért még nem érezzük az egyensúlyt. Annyit azért lehetett látni closedban is, hogy sorcererrel vagy nagyot pukkantottál vagy téged onehiteltek amint a közeledbe értek, ja és ugyanúgy mûködik a két kaszt. Amúgy korábban dark magic / combustion kisebb értékeket adott, ahogy még jó múltkorában elnéztem, bw-nek már nem volt +50% crit dmg tacticja, sorcerernek még igen. Szóval idõvel kiderül, nálam most ahogy korábban is írtam a magus zavarta meg az eddig biztos választást.
Ja, nem tudom kinek egyértelmû és kinek nem, de sorcerer-fiú, sorceress-lány. Állandóan sorceressezést látok és nem tudom elhinni, hogy ennyi feminin lelkületû fórumozónk van. 😄

Hát szerintem sorcerernek a maxos dark magices +100% crit dmg és +50% crit chance mellõl indokolt is volt elvenni. Kérdés BWnél is volt e ilyen és ha igen nála is elvették-e😊 Mert ha jól sejtem combustion nagyjából ugyanazt a bónuszt adja mint dark magic. Persze nem biztos, javítsatok ki ha tévedek😊

Amúgy most elbizonytalanodtam a végleges karakterválasztásban, eddig szinte biztos voltam hogy sorceress lesz, de marauder nagyon bejövõs😊

Nos, elkezdtem írni egy hosszú postot amiben összevetem a wowwal hogy nekem mi tetszik jobban benne , és mi kevésbé de egy esetleges flamewar elkerülés érdekében csak annyit mondok hogy ha szeretnél jó kis össznépi darabolásokban részt venni WAR a te játékod, ha inkább raidelni akarsz akkor go wow😊

Most nézem csak, hogy elvették sorcerertõl a +50% crit dmg tacticot és odaadták a magusnak? Amúgy végigolvastam megint a magus spelleket meg játszogattam vele kicsit és tetszik az is nagyon, csak az a rohadt korong ne lenne alatta...

antgecc
Na mik vannak: most reggel belépek és a wich hunterem hajszíne megváltozott, bajsza megváltozott, engineer-em jaha szintén megváltozott. Hát anyám.... <#zavart2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Dopti
Banán szagot érzek... ja nem, csak ban

TDC Geronimo
Na végre mûködnek az ékezetes betûk is! :d

én laikus vagyok Warhammer téren, de benn vagyok az US bétában - ahogy elnézem, ez a játék is a csépelésre helyezi a hangsúlyt, elsõ látásra nem sok újdonságot kínál (nekem laikusnak)

valóban annyira eltérõ és jobb mint a WoW vagy a másik kismillió fantasy MMO?
s0n1c
Kapott egy enyhe effekt turbót a game, iszonyat jó lett 😄
s0n1c
lol
"We are pleased to announce that the patch operations have now finished and that we are reopening all of our servers. We are now running the very latest version complete with the stability fixes that we mentioned previously.

We encountered some problems during the patch process which unfortunately delayed the reopening. We are sorry for any inconvenience.

BEAST
very soo... ugy ertem SHORTLY! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The open beta servers are still down following the patch operation. Our technicians and Mythic's developers have identified the issue and are working on the fix. We can't give you any ETA, though.

We are sorry for the delay.

WoW még mindig :P

TDC Geronimo
Inkább az idõeltolódás, mint az offline szerverek

Hát igen én elég sokáig kitartottam a srácok mellett, mert jöhetnek ki tényleg szarul a dolgok, de ez így már tényleg kezd necces lenni... 😊
Nekem ajándék a játék, szóval nem nagyon fogok bosszankodni, ha kínlódás lesz vele, de azért tényleg elgondolkodtató ez az egész... Na és persze a Mythic nemtörõdömsége is, akárhogy is vesszük õk a felelõsei a dolgoknak.

US verzióval az a baj, hogy egy ilyen csapatorientált játékot az idõeltolódás miatt nagyon necces lenne velük játszani... Bár kinek hogy fér bele az idejébe, ismertem magyar wowost, aki US klánnal raidelt hónapokon át ráadásul igencsak durván tolták 😊
antgecc
Titeket is "Patch error!" címû üzenet ablak fogad, ha indítjátok a játékot?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Nem hiszem, hogy számíthatunk 180 fokos fordulatra a szolgáltatásaik minõségét illetõen. Nem vettem volna meg d2dtõl gamet már mondanám is vissza EUt és vennék inkább USt -.-

BEAST
majd koltozunk us serverekre <#idiota>

Azért ez már tényleg komolytalan, hogy mostanra sem tudtak eredményt produkálni. Szerintem nagyon egyszerûen 5-6 után már basztak egyáltalán dolgozni. Vasárnaptól számít csak, hogy marad-e ez a munkamorál, akkor minden kiderül.

Az a baj, hogy hiába van egy k*rva jó kocsid, ha nem tudod kinyitni a garázsajtót... 😊
"Én a bétaregisztrációt körülvevõ bénázás miatt iszonyatos prekoncepcióval közeledtem a játékhoz"

A játékot a Mythic csinálja, a fost a GOA-nak köszönhetjük tehát nem sok köze van a játékhoz csak elkúrták az authot ugy ahogy volt😊

RatBaG
ez kegyetlen
a questnél befostam <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Hamed
Jah, social aggrot csak nehany mob ismeri... Meg a ranget is lehetne kicsit novelni, siman setalok a mobok kozt aggrocsokkento tactic nelkul😄D
De ez legyen a legnagyobb bajom a jatekkal.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

PSAV
"Az order választottja: Karaz-a-Karak core server.
Tehát megkérünk minden olyan leendõ játékost, aki szeretne order-ben játszani, az ezen a serveren kezdjen karaktert." - warblog fórum

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Én a bétaregisztrációt körülvevõ bénázás miatt iszonyatos prekoncepcióval közeledtem a játékhoz, gondoltam majd jól belekötök mindenbe, de ahogy elkezdtem játszani, az az igazság, hogy engem nagyon meggyõzött a war. Valamit nagyon eltaláltak a fejlesztõk.

A grafikát sokan fikázzák, nekem nagyon bejön. Pláne amiket régebbi képeken, videókon láttam ahhoz képest nagy a fejlõdés. Most már azt mondom, hogy a grafika közelebb van az aoc-hoz mint a wow-hoz.
Mondjuk én nem is azt nézem, hogy milyen recés az objektumok széle, hanem, hogy milyen a környezet, a táj. A grafikusok nagyot alkottak. Megnéztem szinte minden kezdõhelyet, azt hiszem csak a törpékét nem. Az igaz, hogy nem egyenletes a minõség, nekem a két humán és az orderes elf kezdõhely jött be legjobban, a greenskineké egy kicsit gyengébb.

Az egész hangulat nagyon ott van, a háború, a csatazaj, robbanások. Kicsit a Tabula Rasa-ra emlékeztet ez, ami abszolút nem negatív mert ott sem a hangulattal van baj.
Tetszik, hogy a questekbe próbálnak ötleteket belerakni, meg életet lehelni a környezetbe. Pl. az egyik q a chaos oldalon, ahol civil házakat kell felgyújtani, és a párja az order-nél, ahol az égõ házakból kell kiszabadítani az embereket (mekkora király lett volna, ha már itt egymásra szabadítják a 2 oldalt).

Persze vannak bugok, amiket majd remélhetõen javítanak.
Ha valamit kritizálni lehet, akkor az az, hogy alacsony szinten a pve túlságosan könnyû. Egyrészt az egyszintû mobok keveset sebeznek, aggrojuk meg alig van, egész bandákat lehet kinyírni egyesével úgy, hogy pár méterrõl végignézik a társuk halálát támadás nélkül. Ez azért a másik játékban, amit most nem nevezek meg, azért izgalmasabb volt már az elején is. Ide egy kis kihívást kellene belerakni, ami nem is lenne nehéz szerintem, mert némelyik PQ-ban normálisan mûködik a dolog.
s0n1c
Vasárnapra lesz kijelölt szerver, nem kõ aggódni 😊
RatBaG
jó lesz az 2 nap késésnek is

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
na akkor felvetném ismét a server kérdést.
jó volna ha mondjuk vasárnapig kitalálnánk milyen serverekre menjen destro/order!
ha már beneveztem egy szaros CE-re, kihasználnám a lehetõségeit. nincs túl sok kedvem utólag servert váltani...

(totális eu-s csõd esetén nem ér röhögni)

Per Aspera Ad Inferi.

MeoH
1nappal kesobb kezdodott es 1 nappal elobb is fejezik be?^^

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Szerintem lassan el kell fogadni, hogy EUnak ennyi volt a beta <#bohoc>

Jockey
ez vicc bazki 3ota nemtudnak felpecselni..rohej

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)