Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiváncsi lennék mit válaszolnának, hogy akkor a "garantált" játékidömet mivel balfaszok voltak és nem tudtam lejátszani odaadják-e rendes játékidöben!?
http://www.akciofigura.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem akkor, amikor kéne és egy büdös szó nélkül.
Valaki szólhatna nekik, hogy tudnak szerverüzeneteket is küldeni. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a kettes live game head start a hármas pedig a bonus in-game items.
Triathlon for life
Regisztráltam a preorder box kulcsom, de azt mondja a buzi, hogy nem jó. lefényképeztem meg odairtam, hogy szerintem én mit olvasok mert ugye a nyomtatás az sux, de még csak el sem olvassák a levelet. 3x irtam már nekik.
Ja, nem tudom kinek egyértelmû és kinek nem, de sorcerer-fiú, sorceress-lány. Állandóan sorceressezést látok és nem tudom elhinni, hogy ennyi feminin lelkületû fórumozónk van. 😄
Amúgy most elbizonytalanodtam a végleges karakterválasztásban, eddig szinte biztos voltam hogy sorceress lesz, de marauder nagyon bejövõs😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
valóban annyira eltérõ és jobb mint a WoW vagy a másik kismillió fantasy MMO?
We encountered some problems during the patch process which unfortunately delayed the reopening. We are sorry for any inconvenience.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
We are sorry for the delay.
WoW még mindig :P
Nekem ajándék a játék, szóval nem nagyon fogok bosszankodni, ha kínlódás lesz vele, de azért tényleg elgondolkodtató ez az egész... Na és persze a Mythic nemtörõdömsége is, akárhogy is vesszük õk a felelõsei a dolgoknak.
US verzióval az a baj, hogy egy ilyen csapatorientált játékot az idõeltolódás miatt nagyon necces lenne velük játszani... Bár kinek hogy fér bele az idejébe, ismertem magyar wowost, aki US klánnal raidelt hónapokon át ráadásul igencsak durván tolták 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A játékot a Mythic csinálja, a fost a GOA-nak köszönhetjük tehát nem sok köze van a játékhoz csak elkúrták az authot ugy ahogy volt😊
a questnél befostam <#taps>#taps>
Per Aspera Ad Inferi.
De ez legyen a legnagyobb bajom a jatekkal.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Tehát megkérünk minden olyan leendõ játékost, aki szeretne order-ben játszani, az ezen a serveren kezdjen karaktert." - warblog fórum
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Én a bétaregisztrációt körülvevõ bénázás miatt iszonyatos prekoncepcióval közeledtem a játékhoz, gondoltam majd jól belekötök mindenbe, de ahogy elkezdtem játszani, az az igazság, hogy engem nagyon meggyõzött a war. Valamit nagyon eltaláltak a fejlesztõk.
A grafikát sokan fikázzák, nekem nagyon bejön. Pláne amiket régebbi képeken, videókon láttam ahhoz képest nagy a fejlõdés. Most már azt mondom, hogy a grafika közelebb van az aoc-hoz mint a wow-hoz.
Mondjuk én nem is azt nézem, hogy milyen recés az objektumok széle, hanem, hogy milyen a környezet, a táj. A grafikusok nagyot alkottak. Megnéztem szinte minden kezdõhelyet, azt hiszem csak a törpékét nem. Az igaz, hogy nem egyenletes a minõség, nekem a két humán és az orderes elf kezdõhely jött be legjobban, a greenskineké egy kicsit gyengébb.
Az egész hangulat nagyon ott van, a háború, a csatazaj, robbanások. Kicsit a Tabula Rasa-ra emlékeztet ez, ami abszolút nem negatív mert ott sem a hangulattal van baj.
Tetszik, hogy a questekbe próbálnak ötleteket belerakni, meg életet lehelni a környezetbe. Pl. az egyik q a chaos oldalon, ahol civil házakat kell felgyújtani, és a párja az order-nél, ahol az égõ házakból kell kiszabadítani az embereket (mekkora király lett volna, ha már itt egymásra szabadítják a 2 oldalt).
Persze vannak bugok, amiket majd remélhetõen javítanak.
Ha valamit kritizálni lehet, akkor az az, hogy alacsony szinten a pve túlságosan könnyû. Egyrészt az egyszintû mobok keveset sebeznek, aggrojuk meg alig van, egész bandákat lehet kinyírni egyesével úgy, hogy pár méterrõl végignézik a társuk halálát támadás nélkül. Ez azért a másik játékban, amit most nem nevezek meg, azért izgalmasabb volt már az elején is. Ide egy kis kihívást kellene belerakni, ami nem is lenne nehéz szerintem, mert némelyik PQ-ban normálisan mûködik a dolog.
jó volna ha mondjuk vasárnapig kitalálnánk milyen serverekre menjen destro/order!
ha már beneveztem egy szaros CE-re, kihasználnám a lehetõségeit. nincs túl sok kedvem utólag servert váltani...
(totális eu-s csõd esetén nem ér röhögni)
Per Aspera Ad Inferi.