Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
már nem lehet regelni bétára

valszinû még csak a headstart kódot kaptad meg amit SE headstartnál hétfõtõl CE headstartnál vasárnaptól regelhetsz.

Lourker

Ams
Megvettem Az EAStore-tól eu verziót, de a war-europe.com nem fogadja el a kódot!

A kód WARSEA-vel kezdõdik, az normális?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

BEAST
akkor mar inkabb a Axe Bite Pass :p ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jó lenne, ha elõkerülne 2 és fél órán belül valaki, aki át tudja írni a fenti szöveget, mert sok félreértéshez vezethet majd az, ha kintmaradnak ezek a szervernevek... 😊
PSAV
ezek a bétás kijelölt szerverek és sajnos mind a kettõ RP-s lesz

Scotty99
Hali.

Látom kiírva, de azért megkérdezem a biztonság kedvéért: a kiírt Alarielle szerverre érdemes menni, ha Destruction oldalon szeretnék a honfitársaimmal együtt játszani? Még csak csütörtökre tervezem a megvételt, de jó az ilyen dolgokat idõben tudni 😊

PS3 ID: ghost_hun

PSAV
ajánlott Order Core szerver: Karaz-a-Karak

PSAV

PSAV
olyan nincs a listán :/

cikasz
legyen a Destro a World's Edge Mountains. mert jól hangzik 😄

http://www.akciofigura.hu

EZ ALAPJÁN esetleg ki lehetne jelölni az orderes szervert, illetve destrussal is kéne valamit kezdeni, mert elvileg van, akinek 3 és fél óra múlva már szüksége lenne erre az adatra...
Ellyrion serveren Ellyrionban Order towereket foglalunk muhohahahahaha 😄😄😄

Krinyo
rosszul tudod, én is ott vettem és eu-n vagyok -_-

az lenne a kérdésem , hogy holnaptol ha van kulcsom a kezdéshez , akkor ezekre a szerverkre menjunk ? (amik fent szerepelnk )
Ams
ott csak us verzió van

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Solid Snake
Dear Customer,

Thank you for reporting the issue. We will investigate and escalate it to our Quality Assurance department.

Kind Regards,
W.A.R. European Customer Support Team <#email>
A béta végéhez közeledve,már nincs is nagyon kedvem játszani,mert megtartom az érdekességeket a végleges játékra. Disciple of Khain(healer) leszek,mert a kipróbált kasztok közûl,ez tetszett meg a legjobban. Egészében véve jól sikerült ez a béta,annak ellenére,hogy az elején a GOA kicsit bénázott. Remélem sikeres lesz a játék,és jó sokan fognak játszani,és mi olyan szervert választunk ahol sok játékos van,mivel itt ez létfontosságú ahhoz,hogy jól szórakozhassunk,és megtöltsék a játékosok a pvp zónákat. Néhány kicsit zavaró bug kivételével,szerintem jól sikerült a játék,de ezeket ugyis gyorsan kijavitják majd. Talán ami nekem kicsit hiányzott,hogy a talált uj fegyverek nem sokban különböznek az elõzõtõl,bár lehet ez csak a disciple-nél van igy mivel ugyis healer ne verekedjen😄D

Triathlon for life

Krinyo
valószínû hogy a takarító fizetésébõl 😄

Kivancsi vagyok ezt a 7 napot melyik GOA alkalmazott/ak fizetésébõl vonják majd le. Azért egy ilyen játéknál nem kis pénzrõl van szó.

TDC Geronimo
Na GOA ad majd 7 ingyen napot az OBben nyújtott teljesítményük miatt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krinyo
nekem se fogadta el a kártyát, ezért vettem az EA store-nál

Ams
Nem fogadja el a Kártyáim a d2d, nektek mikor ment utoljára? és simán memt, egybõl elfogadta?

help plz.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

PSAV
Tegnap elõtt megkérdeztem PC Dome-t és ezt válaszolták:
"Az Electronic Arts munkatársával pont a mai nap beszéltem, és egyeztettük az általunk rendelt Warhammer Online Collector\'s termék mennyiségét is, pozitív visszajelzést adtak. Ezek alapján nem tudok arról, hogy kevesebb példányt adnának nekünk a megrendeltnél.
"

TDC Geronimo
na go vissza a szerverekre.

RatBaG
Sziasztok
Annyi kérdésem lenne, hogy 576-nál pre-oreder carddal rendeltem egy Cet ,de az oldalukon az van ,hogy törölték a az elõrendeléseket és 18-an lesz nekik csak CE, akkor holnap amikor lenne headstart 576-os elõrendeléssel nem lesz?
helyes 😄

TDC Geronimo
Nem. 27 perce kéne lennie szervernek. Estig fog menni OB. A headstart CEs embereknek holnap kezdõdik. Elvileg <#hehe>

Hát azt írták ki hivatlos oldalra nemreg hogy mégsem háromig lesz OB hanem estig, persze kérdés hogy sikerül e addig GOAnak beinditani a szervereket😄

Solid Snake
16:00-kor újra indulnak a szerverek ! Nem, nemvagyok bolond a hangok is megmondták <#idiota><#mf2>
Fellövik újra a szervereket amint fellövik és ma estig kitolják az open béta idejét.

0Fritz0
Szõke muff <#eljen>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

de akkor az open betasoknak ennyi volt nem? csak azok tolhatják tovább akiknek CE-ük van

witch elf <#eljen>
Solid Snake
squig herder<#eljen>
Krinyo
marauder <#eljen>

Nekem eleinte terv szerint ment de végül a marauder a sorci fejére nõtt<#buck>

Hamed
Hat ez a beta jol bekavart az elozetes career terveimnek😄D

Shadow warriort vagy engineert akartam main karinak, erre valahogy lett egy rank11 zealotom meg egy kisebb sorcererem. Live-ban mar azon se csodalkoznek ha vegul squig herder lesz...<#idiota>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

0Fritz0
Csak semmi pánik, a GOA mindent kézben tart és már csomagolják is a postáznivalót! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azt elfelejtetted, hogy estig ígérték a szervereket. Bõrfejû Cikászunk meg 4-ig reggelheti az open béta kulcsát.

TDC Geronimo
Ja kint a hír most már EU oldalon is. Most már csak abba reménykedjünk, hogy ez a short maintenance tényleg short lesz és nem éjjelig tart :d

TDC Geronimo
😄D

0Fritz0
Pedig éppen egy nagy WAAAGH! közepén voltunk, még a káosz is beszállt. 😊

"If you own a Standard Edition Pre-Order you will be able to enter your head start code and your bonus item code on Monday at 9:00am CET. You will be able to log into the game and play as soon as your code has been validated."
forras: off site news

Tehat a tobbsegunk hetfon kezdhet 9 orakor.

Ezzel kapcsolatban lenne 2 kerdesem nalamnal jobban informalt emberekhez:

Ugye 9 CET-et irnak, de most nyari idoszamitas van, azaz most a magyar ido gmt+2, es nem gmt+1. Azt tudom hogy a CET az telen gmt+1, de nyari idoszamitas szerint is marad gmt+1(ebben az esetben magyar ido szerint 8kor kezdodik), vagy az is valtozik gmt+2-re(ebben az esetben magyar ido szerint 9kor kezdodik)?

(persze hogy ez az egesz meg bonyolultabb legyen kaptam 1 ilyen mailt is a game.co-tol:
"The Live Game Head Start begins at 12:00PM GMT on September 15th. Simply enter the code at the Warhammer Online website here: http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en"
eszerint meg magyar ido szerint du. 2kor kezdodik az early acces, nem pedig de. 8kor vagy 9kor)

A masik kerdes hogy ezert az early accessert kell-e valamit fizetni pluszban, ha valaki elorendelte a gamet (ala AoC)?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Krinyo
ahogy kiírták hogy 1 óra múlva "back online" elkezdett mindenki röhögni rvr zónában...

TDC Geronimo
Bár miket beszélek. 1 óra az tudjuk mit jelent náluk <#hehe>

TDC Geronimo
Hm érdekes. Remélem estig hagyják :y