Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lourker
A kód WARSEA-vel kezdõdik, az normális?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Látom kiírva, de azért megkérdezem a biztonság kedvéért: a kiírt Alarielle szerverre érdemes menni, ha Destruction oldalon szeretnék a honfitársaimmal együtt játszani? Még csak csütörtökre tervezem a megvételt, de jó az ilyen dolgokat idõben tudni 😊
PS3 ID: ghost_hun
Thank you for reporting the issue. We will investigate and escalate it to our Quality Assurance department.
Kind Regards,
W.A.R. European Customer Support Team <#email>#email>
Triathlon for life
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
help plz.
"Az Electronic Arts munkatársával pont a mai nap beszéltem, és egyeztettük az általunk rendelt Warhammer Online Collector\'s termék mennyiségét is, pozitív visszajelzést adtak. Ezek alapján nem tudok arról, hogy kevesebb példányt adnának nekünk a megrendeltnél.
"
Per Aspera Ad Inferi.
Annyi kérdésem lenne, hogy 576-nál pre-oreder carddal rendeltem egy Cet ,de az oldalukon az van ,hogy törölték a az elõrendeléseket és 18-an lesz nekik csak CE, akkor holnap amikor lenne headstart 576-os elõrendeléssel nem lesz?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Shadow warriort vagy engineert akartam main karinak, erre valahogy lett egy rank11 zealotom meg egy kisebb sorcererem. Live-ban mar azon se csodalkoznek ha vegul squig herder lesz...<#idiota>#idiota>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

forras: off site news
Tehat a tobbsegunk hetfon kezdhet 9 orakor.
Ezzel kapcsolatban lenne 2 kerdesem nalamnal jobban informalt emberekhez:
Ugye 9 CET-et irnak, de most nyari idoszamitas van, azaz most a magyar ido gmt+2, es nem gmt+1. Azt tudom hogy a CET az telen gmt+1, de nyari idoszamitas szerint is marad gmt+1(ebben az esetben magyar ido szerint 8kor kezdodik), vagy az is valtozik gmt+2-re(ebben az esetben magyar ido szerint 9kor kezdodik)?
(persze hogy ez az egesz meg bonyolultabb legyen kaptam 1 ilyen mailt is a game.co-tol:
"The Live Game Head Start begins at 12:00PM GMT on September 15th. Simply enter the code at the Warhammer Online website here: http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en"
eszerint meg magyar ido szerint du. 2kor kezdodik az early acces, nem pedig de. 8kor vagy 9kor)
A masik kerdes hogy ezert az early accessert kell-e valamit fizetni pluszban, ha valaki elorendelte a gamet (ala AoC)?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]