Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom, hogy a számomra unszimpatikus order oldal van fölényben itt is, mint anno a játékban. Akkor azért hagytam abba. Most ezért nem kezdem el.

A Marauder volt a kedvencem.
Csak a Tier 1 működik még?
Meglepően pörög. 3 lépést sem tudok tenni két küldetés között ránt be Scenariora. Amikor megszűnt nem hittem, hogy valaha még lesz karakter mellyel Altdorfba fogok repülni az aukciós házba. 😄
Tegnap 100-on felül voltunk, ebből a csatában minimum 60-an vegyesen és közben ment a scenario is. Mindenki döntse el, hogy ez jó vagy nem de szerintem ez már igazán mutatja az aktivitást.
Torzonborz
Népesség mekkora ? Nem túl kihalt a szerver ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha esetleg érdekelne valakit: Scenario működik, remek kis csatározások mennek. A küldetések élvezetesek, végre gond nélkül elérhetőek. Szépen csepegnek a cuccok. RvR nagyon adja, tegnap is sikerült hatalmasat zúzni, igaz a káosz nagyon megcsúsztatott minket. 😄
Aki szerette jöjjön vissza nyugodtan a szerverre mert él, és érezhető ahogy foglalkoznak vele.
Torzonborz
Esetleg olvass el pár hozzászólást kicsit lejjebb is. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Felgolos
Ezt a játékot én úgy tudom hogy megszüntették. Warhammer

Megoldva.
Letöltöttem mindent és nem indul..., van valakinek ötlete, hogy miért nem?
azért haladnak a fejlesztők... t1 már kezd alakulni, van hogy 150 online player van 😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Sikerült...Hát erre várni kell még...
Nordland+Altdorf kicsit kevés még.
Mit gondoltok, mikorra lesz ez játszható formában?

Karak-Norn Immortal Legion

Sziasztok!

Légyszi segítsetek, letöltöttem mindent de még a patch-et sem tudom lefuttatni.
Nem vágom, mi a baja, elvileg rossz útvonalról rizsál, meg hogy nincs hely a céllemezen...

JeFawk kissé arrogáns,nem kell komolyan venni,amiket ír,ilyen a stílusa megszoktuk már 😄

Warhammer Online private server,are looking for (c# knowledge) coders to fix up the source code (adding missing features to the game). Nalgor made tools which allow you to setting up local server.

Contact Nalgol if you are interested, via IRL channel,or pm him in forum:

http://www.war-emu.com/index.php

If you want PM him in forum,please use this link:

http://www.returnofreckoning.com/index.php

To download tool,please use this link:

http://www.returnofreckoning.com/for...php?f=11&t=489

Tudom,hogy angolul van,direkt van,így mivel aki segíteni akar a fejlesztõknek,kénytelen angol tudással beszélni velük.

Egyébként tegnap volt egy hatalmas Open RvR event,videó itt:

engem is érdekelne kicsit bõvebben hogy milyen.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Kicsit bõvebben pls...mert akkor nem veszõdünk a letöltésesel...

nagyon béta 😞
Ezt hogy érted?
Lehet õket támogatni, vagy ez is egy gyenge próbálkozás csupán?

Sajnos ez sem az igazi még..
Gyertek - gyertek 😊

Tomb of Freedon Nadd

<#sir>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem épp jók a hírek.

well time for the truth:
Dyox has not been working on the game as of latley due to his work been overwhelming. so this end of feburary patch that you talk about i would not hold my breath for it.

so me myself will proabably go to help out the open source emu project

a launcher irásvédettségét szüntesd meg. talán
Sziasztok!

Win7/64bit. Sajnos nálam egyik launcher sem fut (32/64). Valakinek, ha volt hasonló jellegû problémája, és meg tudta oldani, kérem jelezze. Köszönöm!

A klienst az alább általatok közzétett linkrõl töltöttem le, azzal elvileg nem lehet probléma.
Én amúgy is azt mondom, hogy inkább haladjanak lassabban de legyen normálisan megcsinálva.

Hát figyelj, két hónapja se lõtték le a hivatalos szervereket, így nézd, hogy kb mióta is csinálják ezt az egészet.

Meg úgy, hogy ezt az a pár rajongó teljesen ingyen a saját szabadidejében fejleszti, sõt olvastam, hogy még a GW is baszogatja õket, mert ugye ez nem éppen legális, és elég nagy rajtuk a nyomás a több játékos részérõl is, mindenki játszana de segíteni senki nem akar. Ha a tervezett ütemben haladnak, ELVILEG tavasszal már játszható lesz a t1, mint annó az endless trialban.

az nem most lesz hónap eleje van....
kicsit lassú a tempó addig is adhatnának valami élet jelet magukról mert elfelejtik õket aztán mennek a népek más free fost játszani.
Így hogy fogom le zúzni asok vérpistikét rr ben ha nem lesznek 😞
Ezt én sem tudom, mert a legutóbbi build óta csatlakoztam én is csak. Elvileg a jövõ hónap elején várható majd egy nagyobb frissítés, de úgyis írom majd ide a fórumba a friss infókat. Sajnos lassacskán haladnak a srácok, most épp c++ programozókat keresnek.

igen, csak nem tudom ez hogy van itt, játszani is tudok, inenntõl már magától frissít majd vagy manuális patchelés van?

Onnan töltötted ahonnan kell?

hogy tudom frissíteni a klienst amúgy? 1.4.8-at ír nekem a játékban csak... és ugye 1.8 az új.

Lehet valahol én is ott szaladgálok a tömegbe <#smile>

huu, ez szép, benne van minden
Szép összeállítás 😊

Sárkány Lovagrend

Jacek és akinek francia a kliens:

To change the language to English, right-click on "UserSettings.xml" in the "User" folder where you installed WAR and click edit. Find "<Language id="2" />" and change the 2 to 1. Save and run the client and you should be in English.

Kértem házigazda jogot a topikhoz, de nem kaptam <#confused>

nem kéne át írni az Sg elérhetõségeknél a Privát szerverét?
Nagyon messze van még ez a játszhatótól, de ezt leírtuk.

megoldódott
hááááát, vannak hiányosságok
nekem elsõre a kevés játékos
egy pq-ra nem birtam összeszedni embert
de nics semmi választási lehetõség
szol a zene elöl lépcsõ, hátul a két sátor
és kész ennyi
Hát elõször gondolom csinálni kéne 😄

naszoval,bejelentkezéskor nincs egy karakter se
angol tudásom kevés
hátha valaki itt segitene

Tudnátok segíteni hogy honnan tudnám letölteni az alapjáték klienst?
Jacek
😊

Ne feledjük, hogy ez még igen csak PRE béta, tehát alfa állapot, nem kell tõle sokat várni. Nekem 70% körül jött egy áramszünet úgyhogy most hanyagolom 😄