Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Karak Azgal-on kit kell keresni guild belépés ügyben? Maynehen néven futok.
Ez jó... 30 perc és talán beenged😛
Hát most röviden,az eggyikben bárhol gyaphatod az ellent igaz? A Core-ban pedig csak a kijelölt zónákban?
És mi a különbség a Core és ORvR szerver között?
ORvR: Eltharion (EN) en vagyok Soad néven ha vki ittvan íron rám és Hober látod mondtam h vmit benéztél 😊
Alheira néven megtalálsz, már ha sikerül bejutnom. Zealto leszek, igaz most még csak lvl 1es leszek, de a bétáben úgy néztem, hogy elég gyorsan fel lehet kapaszkodni lvl8-lvl 10re, onnan mér hasznomat is veszitek 😊
Ha bejutok rádírok, vagy keress te.
Addig is Üdv.
Jah és WWWWAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Ha bejutok rádírok, vagy keress te.
Addig is Üdv.
Jah és WWWWAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Rendben kellet neki 3-4 perc mire reagált. Mostmár Pecsel.
Hova is menjek ha Destro oldal akarok lenni?
Hova is menjek ha Destro oldal akarok lenni?
Megcsináltam az accot. De mikor elindítom a játékot és beugrik a username és passt kérõ ablak és ha beírom azt amihez aktiváltam a cdkeyt akkor Failedet ír. Ez meg mi?
Nah bocsesz mindenkitõl kiderült hogy egy V betût U betûnek néztem,még 1 ok amiért mindig hordanom kell aszemüveget,már jó😊köszönöm mindenkinek a segítséget😊
Amikor a CODE-nél regizni kell akkor melyik logint,nicket,meg passwordot kell megadni?Amelyiket a Regisztrinél csináltam?
ujabb levelet kaptam ugyen az nem jó az acc,próbáljam meg még1 szer pedig a kód amit beirtam tuti jó..:😞
Karak Azgal, destro oldalon keresnek klant vagy groupot, akik nem futkoznak osszevissza, tudjak hogy mi aza assist es tudjak, hogy a healer tud healelni is, es nem kergetnek 5en 5 enemyt amik 3szinttel nagyobb naluk es healelik... Nevetseges hogy 4-5orderes el kenni a szankat mikor vagyunk vagy 15en, csak mert ok tudjak mi a dolguk... Uff szoltam en, es most kurva pipa vagyok par nyomorek "csapattars" miatt. Szoval kernek nevet vagy elerhetoseget, vagy ingame Sixfeetdeep neven keresen meg koszontem. Es most duh levezeteskeppen elmosogatok, mert kiadta asszony...
fuck mmo's..i.,
áhh most olvastam, hogy kaptam még 1 spéci kódot, mint régi ex-daocos, lesz vmi spéci trófeánk
nyami
😄
nyami
😄
anti hero
õszintén szólva ugye itt regiztem. http://www.war-europe.com/?error=7x11#/registration/?lang=en és miután regiztem kaptam egy emailt a felhasználónevemmel,illetve a jelszót tudom.....nah most ezt 3 szor eljátszottam és még mindig nem enged be a patcholáshoz😞Mostmegmár nincs több email címem amivel regizhetnék..:S
totál kész vagyok megvan game mükszik minden de szar gépem hozzá ááááááááá
Azt írja h nem sikerült mert elírtad a login neved meg a passwordod. biztos vagy benne h jó adatokat adtál meg? mert nekem is volt olyan még betanál h nem tuttam belépni 1 napig mert rossz adatokat adtam meg😄😄😄
nah megpróbáltam még1 szer regizni az accot,de még nem küldött levelet,az elõzõt amit elsõnek küldött vhogy így nézett ki:
Greetings,
Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.
The login you used is: *************************
The code you used is: **************************
Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.
The WAR Team
To log onto the portal, please visit Warhammer® Online: Age of ReckoningTM - Europe
General User Conditions and Code of Conduct
Szóval szerintem nem ezzel van a gond....hanem azzal hogy nem tudok felmennia patch szerverre,mert nem akarja elfogadni azt a logint és passt amit regiztem...😞
Greetings,
Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.
The login you used is: *************************
The code you used is: **************************
Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.
The WAR Team
To log onto the portal, please visit Warhammer® Online: Age of ReckoningTM - Europe
Szóval szerintem nem ezzel van a gond....hanem azzal hogy nem tudok felmennia patch szerverre,mert nem akarja elfogadni azt a logint és passt amit regiztem...😞
akkor itt próbálkozz, lehet h vmit elírtál. próbáld meg megint... hátha jó lesz.
ocsi007: nemsoká fellövik az acc servert és akkor lesz password retieval is tehát visszatod kapni az accod de nemtudni h mikor. Sztem csinálj új accot ha kell emailt is semmibe se tart...
ocsi007: nemsoká fellövik az acc servert és akkor lesz password retieval is tehát visszatod kapni az accod de nemtudni h mikor. Sztem csinálj új accot ha kell emailt is semmibe se tart...
Én is ilyet kaptam de mikor ráklikellek a hivatkozásra error.
Én régebben regeltem de nem emléxem a passra és sehol sincs hogy emlékeztetõ stb. Mert mikor a cdkey megakarom adni kéri a passt is az meg így nem megy😞
Greetings *******,
You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of ReckoningTM. In order to complete it, please click here.
Your login: ********
Your nickname: *********
Please keep your personal details safe and do not share them with anyone.
Once you have confirmed your registration by clicking on the button, you can log onto the portal with your login and password, and access the Subscription section to set up your account. You can also log onto the game. The login and password are the same for both the portal and the game.
If you are not interested in registering or you do not wish to complete it, then please delete this email.
The WAR Team
N.B.: If you cannot see the link above, click on the following link: *************************************************
You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of ReckoningTM. In order to complete it, please click here.
Your login: ********
Your nickname: *********
Please keep your personal details safe and do not share them with anyone.
Once you have confirmed your registration by clicking on the button, you can log onto the portal with your login and password, and access the Subscription section to set up your account. You can also log onto the game. The login and password are the same for both the portal and the game.
If you are not interested in registering or you do not wish to complete it, then please delete this email.
The WAR Team
N.B.: If you cannot see the link above, click on the following link: *************************************************
kaptál mailt? biztos h azt írták h sikeres?
Ha sikeres akkor pedig a CD key nél rontottál el vmit, rosszul írtad be az acc neved vagy kódod. pl acc név csak kisbetû lehet stbstb
Ha sikeres akkor pedig a CD key nél rontottál el vmit, rosszul írtad be az acc neved vagy kódod. pl acc név csak kisbetû lehet stbstb
Am regiztem 3 szor is,de mind3 nél aztirja ki hogy rossz,és nem enged patcholni....nem tudod hogy ha eseteleg az a baj mikorra készül ez aaz a acc?mert emailt kaptam mind3 ról hogy sikeresen regizték....
Ezt nem értem?Szóval ott van a gond hogy a CODE opciónál rosszul irtam be a játék kódját?Mert elfogadta....vagy akkor hol rontottam?
Miért nem mûköfik az oldal?
http://www.war-europe.com/
Nem tudok semmit csinálni nem tudok belépni... a belépõ kis mezõ balra sz*r.
Valaki help plz.
http://www.war-europe.com/
Nem tudok semmit csinálni nem tudok belépni... a belépõ kis mezõ balra sz*r.
Valaki help plz.
Thx a helpet még annyi kellene hogy Visa kártyával a Direct 2 Drive oldalrol hogy vásárolok mert nem igazán sikerül ...
Ez az h nem sikerült. figyelj a login névre és a kódra gondosan mielõtt mást csinálsz. szal vagy rosszul írtad be, vagy még nincs kész az accod. Tehát vmi rosszul csináltál.
És a patcholásnál nem tudok belépni ezzel a passal és jelszóval amit regiztem mert aztirja hogy Authentication failed.Please re -enter your login credentials...
Hát elõször is,feltettem,felmentem az eu-s honlapra és ott rámentem hogy CODE-->oda beirtam a játék kódot a logint és a pass-t,küldtek egy üzit: Registration issue(Greetings,
Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.stb stb...Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.
The WAR Team
General User Conditions and Code of Conduct....
Aztán rámentem hogy REGISTER-->itt regiztem(ami a patcholáshoz kell)
Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.stb stb...Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.
The WAR Team
General User Conditions and Code of Conduct....
Aztán rámentem hogy REGISTER-->itt regiztem(ami a patcholáshoz kell)
Ja amugy olcsobb is!
Nincs vele semmi gond! <#vigyor5>#vigyor5>
Sztem egyszerûbb elmenni egy boltba és akkor ugye meglesz dobozosan... de ezt Te tudod ha így kényelmes akkor így 😊
Hober: kaptál mailt h sikeresen frissítetted az accod? és h 1 hónapig játszható? mert lehet h vmit elírtál pl nem jó az accod vagy vmit :/
Thx a választ, és miért lenne jobb meg vásárolni ? Ezzel mi a gond ha neten veszem és letöltöm ?
lol
Ott az oldal amit irtam! Én onann vettem meg!
http://www.direct2drive.co.uk/1/6757/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-Download
http://www.direct2drive.co.uk/1/6757/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-Download
Sokan onnan vették meg magyarok is... én nem tudom mert én boltból vettem (kaptam pólót is <#vigyor2>#vigyor2>) de sokan onnan vették... ebben sajnos nemtok segíteni.
This product is only available for purchase in the United States and Canada. ezt irja az az csak USAban és Canadában lehet meg venni ?? Innen Magyaroszágrol játszaható ez ?
Amit linkeltél az nem jo mert US verzio! neki ez kell:
http://www.direct2drive.co.uk/1/6757/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-Download (
linkelni nem tudok)
http://www.direct2drive.co.uk/1/6757/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-Download (
linkelni nem tudok)
megvan mind1 ik csak amit elsõnek regiztem códot,azt enm fogadja el mikor bekell lépni patcholásnál😞
De meglehet itt pl. De sztem jobban jársz ha boltban veszed de Te tod<#circling>#circling>
Hober mallow amit lentább írtam az Neked szólt csak rossz nevet írtam 😄😄😄 amugy sikerült megcsinálnod? ha így se jó akkor tuti h megtudtad csinálni az accot sikeresen?
Interneten megvásárolni nem lehet ? Nem tudtok olyan oldalt ahonan le lehet tölteni ?
263. vok várólistán lol.