Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

divat destro-s leszel te is?
készülj fel 30+ perces várakozási idõkre 😄

ez gondolom egy standard köpeny guild logo-val a hátulján.
mert ha jól tudom, van ilyen funkció is (legalábbis a guild X rank után kap ilyet)

Hali Eltharion szerveren kezdtem egy maraudert szeretnék csatlakozni magyar guildhez ha lehetséges.Más szerón is érdekelne destrós oldalon magyar guild, mert katasztrófa egyenlõre a eltharion szerón a várakozási idõ.Nem tudjátok ez alakul még esetleg? Vagy neagyisten igy marad mert ez elég gáz.30 perc várakozás után visszarak a sor elejére loool
Én is kérdeznék, láttam ilyen nagyon fasza köpenyt, fekete alapon egy kard vagy csaj, rózsa, nemtom 😄 -tudjátok melyikrõl van szó gondolom.

Na desztrósként ezt hogyan tudnám megszerezni? Már láttam lvl12-eseket is ilyennel futkozni.

Unknow
Kösz a részletes leírást 😊 Annyira jól sikerült,hogy kedvet kaptam hozzá. A Destro úgyis szimpatikus oldal, szal ha lejárt a GCm valszeg átnyargalok 😊 Nekem meg amúgyis inkább a pvp a fontos, wowban meg az nem túl izgalmas egy idõ után.
Sztem nem nehezebb ORvR szerveren fejlõdni mint Core-on. nekem eddig semmi gondom sem volt.

A pvp nagy része úgy is a scenariokban vagy az amúgy is pvp területeken zajlik.

mondjuk még csak tier 1 es területen vagyok..a többirõl nem tudok sokat mondani, de ahogy néztem az infokat a pvp terület amúgy is növekszik ahogy lépkedsz felfelé a tiereken.
tegla
Karak-Dron order(AoD)

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Dopti
Thx... bár szerintem baromság :S Munkahelyemen se kell minden nap aláírnom a szerzõdésem... mind1 ez legyen a legnagyobb baj.

TDC Geronimo
Nem. Mindenkinek el kell mindig. Sajnos ez benne is fog maradni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Dopti
Vista miatt kell minden indításkor elfogadnom az end uesers license -et? Rendszergazdaként futtatom pedig :S

Daocos arcok: Prydwenesek (magyar unt zie többi embör is ) melyik szerveren kezdtek?

zzz

Scotty99
A legtöbb, klánnal kapcsolatos kérdésre itt a válasz: Warblog fórum

PS3 ID: ghost_hun

Lacc
Abandon gomb a quest lapján.
Sziasztok eltharion serveren vagyok Dest oldalon ha van bármien magyar guild akkor tudtok adni honlapot vagy embert akinek írjak?
Hober Mallow
ORvR szerón nehezebb fejlõdni mint Core-n?

Bartn73
Hali A küldiket ami má nem kell hogyan lehet eldobni?mert minden hüleséget elvállaltam és most ujjakat nemtok felvenni mert megtelt és én nemjövök rá hogy hogyan kéne Ja és a másik tárgyakba hogyan lehet belerakni talizmánt vagy valamit? köszi ha tudtok segitteni

Aha😊)..legalább le tudom ütni öcsémet😛
Sziasztok

Karak Azgal szerveren vagyok destruction oldalon, Alheira néven, ha alakult magyar guild, légyszi írjatok rám.

Addig is üdv mindenkinek.

Te orderes vagy ezek szerint destru szeveren 😄😄

Ja, szerver stimmel..az oldal nem😊)..én orderes vagyok..és maradok is😊).
Ha van magyar guild az Eltharion szerveren destru oldalon az érdekel engem is. Jelenleg én a Kr0m guildben vagyok. Rank 19 és renew rank 15-ös chosen vagyok
hello, priv. ment!

aláírás.

ORvR: Eltharion (EN) ez destru oldal. ezen vok Soad néven

Az nem destruction oldal? A warrior priestem orderes.

Öcsém destru oldalon nyomja..Nyalos néven😊)..esténként van õs is.
Hober Mallow
a Karag dronon jáccik valaki?:_)

Ha van destruction magyar guild az eltharion serveren légyszi dobjatok meg egy invite-al. Köszönöm! Ingame name : Noralor

Nem találtam ilyen nevû emberkét. Soad néven vok egy Disc of kain majd írj rám.

Én wowoztam 3 évig csak megúntam... War ez kifejezetten jó csak erõs gép kell hozzá... h megéri e? hát nemtom wotl mennyire lesz ütõs de ha olyan lesz mint a BC akkor sztem a war még mindig jobb. csak nemtudom h mi lesz ha már 40esek leszünk h akkor mit tudunk még csinálni sztem ezen fog állni vagy bukni a játék. Scotty nak telhesen igaza van ha van zséd próbáld ki megéri. (megha elbírja a géped) amugy a graf sokkal jobb mint a wowé <#taps>

röfiiii

anti hero

Sáska
egyet ertek, kiveve a spellek animaciojaval. Nem rossz, de szerintem ott lenne meg mit csiszolni boven..

Scotty99
Én WoWot toltam elõtte elég sokáig, de nagyon ráuntam már. A jét játék alapfelépítése nagyon hasonló, ám mégis más. A Warhammerben jobban ügyeltek arra, hogy a két oldal (Order és Destruction) teljesen eltérjenek egymástól. Értem ezt úgy, hogy nincsanak ugyanazok a kasztok mindkét oldalon. Van hasonló, ám mégsem ugyanaz. Sajnos a talenteket még nem értem, lévén, hogy tegnap kezdtem el az egész játékot. A spellek animációja szép, változatos a WoWhoz képest. A grafika szerintem pont megfelelõ, ám nem árt hozzá egy kicsit erõsebb géppel rendelkezni, mert sajnos elég sokszor beszaggat (ám ez szerintem nem csak a gépnek tudható be, remélem ezen javítanak a fejlesztõk hamarosan). A komor, sötét hangulat teljesen magával tudja ragadni az embert. A endgame tartalmat szerintem kevesen ismerik a magyar játékosok közül, ám az RvR (Realm vs Realm) csaták eszméletlen jók, a Public Questek is bámulatosak. Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem tudom megéri-e átnyargalni ide, mikor hamarosan megjelenik a WoTLK. Ez attól is függ, hogy mennyi ideje WoWozol és mennyire keményen, illetve attól, hogy ráuntál-e az állandó farmra. Mert a WoW-val ellentétben itt nem kell farmolnod az itemeket, mert a kemény PvP harcokért is jutalmaznak, így nem csak számítógép által irányítótt NPC-k gyilkolásából áll a játék.
Valamilyen szinten hasonlít a WoWhoz,valamilyen szinten más. Szerintem ha van rá anyagi kereted, akkor próbáld ki, mert van még idõ a WoTLK megjelenéséig. Ha valamilyen oknál fogva nem tetszene, akkor legfeljebb eladod, s csak 2-3 ezer forinttól estél el, viszont néhány remek élménnyel gazdagodtál.

PS3 ID: ghost_hun

Devil_Gy
valaki nézte már hogy mennyi a game/ho ha nem GC-t veszel?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Unknow
Nekem lenne egy tenyérbemászó és idegesítõ kérdésem/kérésem. Mivel én jelenleg a WoWot tolom megint, mert ugye jön a Wotlk, viszont ez a játék is érdekel, kíváncsi lennék:
-Grafika milyen a WoWhoz képest?
-Fajok és talentek mennyire kidolgozottak?
-Megéri -e átnyargalni Warhammerre WoW után, vagy csalódás lesz?

Kérdem ezt azoktól akik megjárták már a WoWot is 😊
RatBaG
találd meg a képen "elrejtett" 2 CE itemet... <#idiota>

ez meg röfimalac

Per Aspera Ad Inferi.

Bandras néven futok az eltharion szrveren..warrior priest lvl 12.

Majd kereslek szombaton 6 után.
Ulrika néven jóideje énis leledzek Order oldalon, Kar Dron serveren 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

lol?

Szia!Itt egy kis segitség.Ha vankapcsold ki a tûzfalat és a Firefoxot használd.Biztos beválik mert nekemis így sikerült.
Jó esét kívánok mindenkinek!

Sajnos nem megfelelõ a gépem teljesítménye ehhez a játékhoz, ezért kénytelen vagyok megválni tõle. 😞 A játékhoz jár még egy XL-es méretû warhammer póló is, ami még nem volt használva. Természetesen az ingyen hónap is jár hozzá.... 9000 forintot kérek érte. Privát üzenetben lehet érdeklõdni iránta.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Sáska
Dragonback Mountain serveren vki?

Dopti
Királyság nagyon minden, csak egy bajom van. Tome of knowledge -em ben ha oldalt rámegyek valamelyik könyvjelzõre, akkor ugyan beadja a kért oldalt, de ez elõzõ is ottmarad és így olvashatatlan :S Valakinek valami hasonló nem volt?

Hober Mallow
Tök király😛

antgecc
/channel hun

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

minden race-nél van ilyen...
(legalábbis azoknál, amiket anno próbáltam, mindnél volt)

Hober Mallow
Nem tudom ki kezdett már high elfet de a kezdõhejhez közel van egy mókás quest..lekell lõni egy óriáskatapultal 6 hárpiát😄

ha a zöldbörüek esetében hogy tok olyan orcot inditani ami dps (orc pl.: 2db 1kezesel) és nem tank? vagy a black orc faj fejlödéskor 2 felé ágazik a késöbbiek folyamán?

Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te

Dizson
Itt van olyan mint a wowba hogy channel? És hogy tudok csatlakozni?

Hamed
Elnezted a szervert😛

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Van Karak-azgal on magyar guild?(már lvl 10 es achmage vok😄😄😄)
jaja orvr az bárhol támadhatnak olyan mint a PVP a coreban meg csak a kijelölt helyek ez meg olyan mint a PVE ha mond vkinek ez vmit X)