Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
készülj fel 30+ perces várakozási idõkre 😄
mert ha jól tudom, van ilyen funkció is (legalábbis a guild X rank után kap ilyet)
Na desztrósként ezt hogyan tudnám megszerezni? Már láttam lvl12-eseket is ilyennel futkozni.
A pvp nagy része úgy is a scenariokban vagy az amúgy is pvp területeken zajlik.
mondjuk még csak tier 1 es területen vagyok..a többirõl nem tudok sokat mondani, de ahogy néztem az infokat a pvp terület amúgy is növekszik ahogy lépkedsz felfelé a tiereken.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
zzz
PS3 ID: ghost_hun
Karak Azgal szerveren vagyok destruction oldalon, Alheira néven, ha alakult magyar guild, légyszi írjatok rám.
Addig is üdv mindenkinek.
aláírás.
Öcsém destru oldalon nyomja..Nyalos néven😊)..esténként van õs is.
anti hero
Valamilyen szinten hasonlít a WoWhoz,valamilyen szinten más. Szerintem ha van rá anyagi kereted, akkor próbáld ki, mert van még idõ a WoTLK megjelenéséig. Ha valamilyen oknál fogva nem tetszene, akkor legfeljebb eladod, s csak 2-3 ezer forinttól estél el, viszont néhány remek élménnyel gazdagodtál.
PS3 ID: ghost_hun
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
-Grafika milyen a WoWhoz képest?
-Fajok és talentek mennyire kidolgozottak?
-Megéri -e átnyargalni Warhammerre WoW után, vagy csalódás lesz?
Kérdem ezt azoktól akik megjárták már a WoWot is 😊
ez meg röfimalac

Per Aspera Ad Inferi.
Majd kereslek szombaton 6 után.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sajnos nem megfelelõ a gépem teljesítménye ehhez a játékhoz, ezért kénytelen vagyok megválni tõle. 😞 A játékhoz jár még egy XL-es méretû warhammer póló is, ami még nem volt használva. Természetesen az ingyen hónap is jár hozzá.... 9000 forintot kérek érte. Privát üzenetben lehet érdeklõdni iránta.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(legalábbis azoknál, amiket anno próbáltam, mindnél volt)
ha a zöldbörüek esetében hogy tok olyan orcot inditani ami dps (orc pl.: 2db 1kezesel) és nem tank? vagy a black orc faj fejlödéskor 2 felé ágazik a késöbbiek folyamán?
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te