22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • dantesward
    hát jó lenne valami jó hír mondjuk én a f2p-nek őrülnék a legjobban.
    de remélem ez ma ki derül.
  • foxxi
    Nem kapkodják el, bár még lehet alszanak
  • dantesward
    Várom a Híreket.
  • TDC Geronimo
    Hát lehet tényleg nem f2p lesz, ha behívták holnapra mythichez a bloggereket. Még EUból is hívtak nem csak USből ezúttal. Csak nem vanity peteket mutogatnak majd másfél órán keresztül :D

1 óra QnA meg másfél óra prezentáció hát...valami csak készül akkor bár fogalmam sincs mire számíthatunk. Legutóbb is nagyot koppantunk pedig akkor még jóval többet tolták, mint most úgyhogy nem váltok át "excited" státuszra :D Holnap majd kiderül.
  • A4tech
    Egy halom új content nélkül (sok SC, T5, rakat új pve, stb.) senki nem jön vissza játszani, akkor sem ha F2P lesz.
    Olyat sem hallottam még, hogy lestrapált mmo felkel a padlóról..

Bejelentik a 'Warhammer Online 2: We wont fuck it this time'-ot
  • TDC Geronimo
    Tomorrow then is the slightly teased about July 6th, something WAR related is indeed happening. Mythic have invited a selection of the US bloggers to their offices to show them future developments for WAR. However this time is a bit different and some of us EU types have also been invited, via Skype.

So tomorrow I’m racing back from work to see what gets revealed, I say race as time wise its a bit tight with getting out of work for the start... but should be ok. I don’t know what it is we’re going to see, I‘ve no real idea if it will be a huge exciting OMG shock or a big letdown, but I am pretty sure that Mythic have a fair bit to talk about. I say this as we’re getting:

30min presentation
    1hour Q&A
    Another 30min presentation
  • Burgernemham
    Ez a Lotrot is megmentette az F2P is egy akkor a átverés, hogy szégyen. Elhiszem, hogy az alsó táborban rengetegen beregisztrálnak mert láttam, de azt is, hogy ezen játékosokból mire a csomagokat meg kell vásárolni, hogy normálisan fejlődni tudjanak 1 db-al sem maradt több mint anno. 40-es szint fölött semmi nem változott. Sőt!
    Sajnálatttal látom, hogy már az eu gémereket is meg lehet vezetni ezekkel a legombolós szélhámosságokkal.
  • Pacho
    Aki nagyon bírja ki, az kövesse twitteren weritet
    http://twitter.com/#!/werit
  • Pacho
    Minden második héten kb.
  • Pacho
    Persze mindent meg lehet, csak abban nem lesz pénz. Igazából kicsit remélem, hogy ha átteszik f2p-be, akkor telenyomják mindenféle mikrotranzakciókkal, hogy azok megléte nélkül évezhetetlen legyen a játék. Így rendes játékosbázis után a f2p tábor is abbahagyná a játékot és lehet költeni a köv. mmo-ra.
  • MaRee
    Na holnap kiderül
  • TDC Geronimo
    A másik meg, hogy kb minden dolog erre mutat. Holnap 10 órás acc center leállás, holnapután valamilyen bejelentés és erre a hónapra ígérték az új weboldalt is.
  • TDC Geronimo
    Nekik is így lenne a legjobb. Minden fórumon azt olvasom, hogy ez is meg az is visszamenne, ha ingyenes lenne. Nincs is nagyon már más választásuk
  • 0Fritz0
    Team Fortress 2, Age of Conan, Hellgate London után ezen sem lepődnék meg.
  • TDC Geronimo
    account centert minden héten lekapcsolják 10 órára?
  • MaRee
    Jó azért attól, hogy f2p nem kell olyan tárgyakat árulni, amik előnyt jelentenek egy másik játékossal szemben, aki nem vette azt meg. Meg lehetne ezt faszán is oldani, remélem sikerül nekik. Sok oldalon olvasni amúgy, hogy valszeg f2p lesz. Ha csak nem azt jelentik be, hogy a szerverek leállnak, bye
  • Pacho
    Olyan, hogy "ingyen van, de van support meg content, meg lagmentes szerver stb" olyan opció nem létezik.
    Van a havidíjas, meg a free2play, amihez havonta kiadnak egy olyan dolgot, amit ha nem veszel meg, akkor egy gyépés is leölt combatban. De persze biztos ez utóbbi a jó, mert az "ingyen" van.
    És ingyen még a bab is hús.
  • MaRee
    Hát örülnék ha feltámadna hamvaiból ez a játék. F2P érdekes lenne, ha olyan rendszer lenne mint a LOTRO-ban, akkor viszont nem játszanék, akkor már jobban megéri a sima havidíj.Persze akkor, ha lenne megint rendes játékosbázis, meg support.
  • Pacho
    Minden héten van ilyen karbantartás.

Amúgy nem vágom, hogy a f2p miért lenne jobb.
    Az emberek nagy része aki visszatérne úgyse vette meg a progression packot, úgyhogy manapság maximum ingyen renown-nak lenne jó. Ha pedig bevezetik a f2p, de eladnak 50.000 progression keyt, azzal meg az év üzletét csinálták meg.
  • TDC Geronimo
    Greetings,

We will be bringing the BioWare Mythic account center offline for a longer maintenance on Tuesday, July 5th at 8:30 AM EDT.
    We anticipate the account center will be back online within 10 hours no later than 6:30 PM EDT.

10 órás acc center karbantartás 1 nappal a bizonyos bejelentés előtt. Egyre inkább megy a f2p felé a dolog, legalábbis remélem.
  • Prof William
    Dettó. :)
  • e57
    Nekem az "awesome!"-ról mindig Carrie jut eszembe és elkap a nevetés. :)
  • Braikingboss
    Bejelentik hogy eladták a Kínaiaknak:D
  • Burgernemham
    Ez nagyon nice. Itt az azgalon túróvá vert destrok most a nornon verik magukat. A haveromnak nyomja a perlolt amelyik 2 hete még a legjobban szaladt. Viszont itt meg úgy kell becserkészni őket. Kitalálhatnának tényleg valamit a balansz végett.
  • Burgernemham
    Helyesbítek "free"
  • Burgernemham
    Ez várható volt mert a rivális Conan mától free. Majd küldöm a számlaszámom a reklámért a xxxxxx-nak.

• MaRee
    Akkor visszatérek énis ;) Prophecy reloaded :D
  • TDC Geronimo
    Én már annak örülnék a legjobban. Fizetni nem nagyon akarok warért, de játszani azért játszanám az rvr miatt.
  • lolSL
    vagy play4free
  • lolSL
    free2play
  • TDC Geronimo
    “@RayMuzyka: Pro: played the latest from BioWare Mythic earlier today = awesome!”

Hmm mi lehet vajon? újabb vanity petek? :D

6án lesz vmi állítólag, bloggerek írják az oldalaikra, hogy akkor érdemes lesz visszanézni.
  • Burgernemham
    1 szó mint... A konkurencián fog múlni nem azon, hogy az adott apparátus a projekt teljesítésnek melyik, illetve milyen fázisában van. Lehet az akár kész, vagy félkész. Jóideje ez a trendi. És én azt mondom, hogy legyen inkább kész és nyereséges mert csak akkor lesz életképes. Látod a példákat sorra. Ez is aktuális.
  • Burgernemham
    Még a hivatalos megjelenési dátum célja is csak más cégek fiktív félrevezetése lesz. De neked legyen igazad.
  • Boncmester
    Egyrészt az már csak 4-5 hónap, másrészt meg itt egy szervert nem úgy kell elképzelni, hogy egy gép, és azon fut minden, hanem külön külön több gépen fut, szóval a T1-es lagnak semmi köze a T4-eshez.
  • Burgernemham
    Kicsit visszakanyarodva az F2P témához. Nem akarok a világért sem erkölccsősz szerepében teszelegni, de már maga az örökös trial is azt eredényezi, hogy olyan elemek regisztrálhatnak a játékba akik semmibe sem nézik, s csak a laggot eredményezik. "Segggggarc", "Megbaxlak" és hasomló szép nevekkel találkoztam ma a Tier 1-ben. Nem hiszem, hogy valóban játszani akarnának ezek a polihisztorok.
    Ha van még működő magyar légió a nornon úgy átmennék szívesen, mert legrosszabb esetben is az SWTOR érkezéséig biztosan lesz még WAR. Az meg legalább egy év.
  • Pacho
    A játék persze hullámzik (egyszer király, egyszer pedig lapos), de nem véletlenül hagyta abba szinte egyszerre a Crimson az RG és a VII order oldalon. Január elejére már nem volt szinte destro ellenfél. Kimentünk orvr-re és 40 percig lovagoltunk, mire láttunk komolyabb destrot (ami nem döglik meg 10 sec alatt wb vs wb ben). Januárra ezek a guildek tehát abbahagyták. Még február végén is napi 3-4 IC volt, amit tisztán az order pug tolt. Aztán márciusra sokan megunták, jött az itemnerf, elkezdett egyenlőbbé válni a küzdelem, utána április már destro zerg. Májusban jöttek a franciák, még több destro, aztán 100-120 acc az Azgalról szintén destro. Állítólag azért mert megunták, hogy folyton szopnak.
    Azóta destro zerg. Most megint kezd egy kicsit kiegyenlítődni, nemsokára megint order zerg lesz.
    Ilyen ez.
  • Burgernemham
    Egyébként még Tier 2-ben voltam mikor ők már abbahagyták. Nekik túl erős volt. Viszont, ha tudtam volna akkor még teljesen kezdőként, hogy a Tier hármas zóna is tulajdonképpen csak egy előjáték akkor bizony rollolok, vagy áttelepülök a nornra nyugodtan. Ma már ez nem igen kivitelezhető. És sok értelme sincs jelen pillanatban, mert látom a destro karakterrel (amit törölnék is transzefer kedvéért), hogy milyen a T4. 70/30 destro létszámfölény. Ráadásul elhivatottabb játékosokkal.
  • Burgernemham
    Amikor én elkezdtem a játékot mit sem tudtam az erőviszonyokról, pusztán azért indítottam az alább nevezett szervereken őket, mert követtem pár társam akikkel azelőtt már számos mmo-val játszottam. A helyzet úgy hozta, hogy ők nem Magyarok, de emberek, s én attól még nem tartom magam hazaárulónak :) Szóval így esett, hogy megesett:)
  • Boncmester
    Nagyon lassan fejlődtök :(

Még én is javában játszottam, amikor mondtátok, hogy majd fölfejlődtök, és jöttök a Lovagrendbe, azóta meg hónapok óta nem játszok, és ti még mindig nem vagytok 40-esek? Lvl 40-en kezdődik igazából a játék, ami azelőtt van, az nem is számít, bár T3-ban még nincs akkora különbség szintben, mint T4-ben, ez tény.
  • Boncmester
    A probléma ugyebár pont az, hogy amikor szerver összevonások voltak, a játékosok 90%-a odament, ahol amúgy is erős a frakciójuk, emiatt még durvább túlerő lett. Aztán persze a gyengébbik oldal megunja, hogy folyton kikap, és lelép egy részük vagy rerollol, még nagyobb túlerőt okozva. Ez alapján kb te is ezt csináltad.
    Kevés normális értelmes játékos van, aki az erősebb oldalról a gyengébbre rerollolt, de vannak ilyenek. Ugyanúgy, amikor mi is szervert váltottunk Eltharionról, akkor oda mentünk, ahol úgy gondoltuk, túlerőben lesz a destro, hogy legyen mindig ki ellen harcolni.

Ezen kívül amiatt is ment el sok játékos, mert egyszerűen megunták, hogy nincs semmi újdonság. Amit változtattak, az is inkább csak rontott a helyzeten, pl az új RvR rendszer is egy lebutítás volt, aztán a DF/WF nerf is eléggé pofánköpés volt sokaknak, nekem legalábbis mindenképp.

A Rift gondolom mindkét oldalról vitt el embereket, de nem is lett volna semmi esélye, ha a WAR-t fejlesztették volna rendesen. A legtöbben azért mentek át oda, mert unták a WAR-t, nem nagyon hinném, hogy ezek tömegével visszamennének már.