22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • A4tech
    Tippre.. SC shuffle / 2 vanity pet / és MAXIMUM visszarakják a grovod-ot valami minimális változtatással
  • dantesward
    hát kíváncsi leszek hogy mi lesz belőle.
  • Pacho
    Mint amikor közölték, hogy HATALMAS HÍRÜK (BIG NEWS!) van az európai játékosok számára. Heteken keresztül ment a találgatás, hogy mi lesz az (szerver összevonás, mégis lesz egy új rp szerver, vagy cross-server sc-k stb). 3 hét után megtudtuk, hogy egy új "community manager" a BIG NEWS.

Amúgy Booate azt írta a wha-n, hogy az alapján a megmutattak nekik úgy látja, hogy a war-nak van jövője, és ha nem is az év durranása jön, akkor is várjuk pozitívan.

Szóval még nem lesz f2p. :P
  • lolSL
    most már annyiszor történt meg hogy rajtad fogjuk leverni a hype túlkapásaidat :D
  • Boncmester
    Csak azt akarják, hogy még 1 vagy 2 havi díjat befizess, mert kurva nagy durranás lesz, és legyél kíváncsi. Aztán az lesz a kurva nagy durranás, hogy kiírják a belépő képernyőre, hogy "Beszoptad, te még hiszel nekünk 2,5 év után is? Az uccsó havidíjad kellett az S Mercimhez. Hahahaha!" :)
  • Ranwel
    gyakorlatilag ezüsttálcán kínálták fel a sz*rt ebédre... :D
  • dantesward
    na most ez mi a faszt jelent mert rohadtul nem értem mit akar ezzel mondani hogy szar sem lesz csak egy nyomorult petch amiben lesz egy dungi azt le van szar va vagy mi a tököm már nem tudom szebben írni csak mi a tököm ért kel még egy hónap ezeknek a szerencsétleneknek?
  • MaRee
    Tehát lófasz. GG mythic kthxbye
  • A4tech
    Sorry about the confusion with the NDA, while there is some stuff that we asked them not to talk about, they are free to talk about most things they learned about the 1.44 and 1.45 content.

I don't think, we ever said that there will be a big announcement and especially not to be made today (at least I didn't). As most of you have already guessed, the stuff that we asked them not to talk about yet (which includes the content of the playtest), should be announced close to the US Gamesday in Chicago on July 30th.
  • TDC Geronimo
    So much I want to say. NDA is frustrating. Hopefully we'll be able to soon.

-.-
  • TDC Geronimo

"Having a blast at BioWare-Mythic today. The new shiny is very shiny and fun. Definitely unexpected, but me likey"
  • Boncmester
    Akár lehet is, eddig nem volt róla szó, de lehet :)
  • najó
    Pénteken nyugtató sörözés lesz?:d
  • Boncmester
    Nyugi már, holnap lesz valami EA szirszar, majd ott biztos elmondják.
  • TDC Geronimo
    NDA alatt lesz így szart se tudunk meg :D
  • najó
    Akkor mi a big news?:) Fortresst már igérték,a CoC szerintem nagyon béna lett rosszabb sct most nemistudnek mondani,meglevokon változtatni,hát...SWtEngit,SHt már ebbe a patchbe is erositették.
  • TDC Geronimo
    OK so lets have a few tidbits

Fortresses confirmed within the 1.4X patch cycle

That's not the big news

New scenarios making use of existing terrain, in the same way CoC did.

Again, that's not the big news

SW, Magus and Engi work in next patch. Not the big news.

na mégiscsak dolgoznak ezek fű alatt :D
  • najó
    "Have a little break, phew, lots to digest. Lots of things going on." ez a werit egy ****...:P irja mán le mivan:)
  • Burgernemham
    Nyakam rá, hogy valami rereagálás egy fülesre. Valószínüleg hamarabb startol valamelyik Nc "nagy" gamma.
    Az Azgalon azért van érdeklődés mert fél éve ennyi embert nem láttam in game.
  • najó
    ámen:)
  • MaRee
    Elvileg a csikágói gameday-en vannak mythicék, kiváncsi vagyok mostmár.
  • najó
    persze mer nyuszi vagy:D
  • Robe77
    Te leszel a megmentő? Ez engem inkább megijesztene. :D
  • t0xikus
    nagy és hatalmas királyok mink!
    megiszunk mindent mi jár!:)
  • najó
    Énis arra leszek kiváncsi vajon toxék megélik-e a feszt kezdetét,csak hetfőig tartsatok ki,jon a megmentő:)
  • Boncmester
    Megjöttél? :)
  • Boncmester
    Nem is olyan divatalkesz, mint te, aki 4 nappal hamarabb megy le a Legaljára, hogy be tudjon rúgni :D
  • dantesward
    na csak fel szabadultak ide is a trollok .
    egyébként valami hír?
  • t0xikus
    mert alkoholista vagy.
  • Boncmester
    Nekem elég lenne csak a sör :)
  • najó
    Mindenki kap egy Waros söröskorsót(lvl 96 required),ami ultramenő:D
  • tusken
    minden bezár és megjelenik az swtor :) ,de ettöl függetlenül valami értelmes f2p rendszert összetákolhatnának és máris jobb kedvel várnám az swtort a t4 zonákban :D
  • Boncmester
    Az lesz a bejelentés, hogy bezár a WAR holnap, és megjelenik az SW:TOR :)
  • najó
    Engem érdekel,nem kell a kárrogás:P:D
  • Boncmester
    Igazából szerintem már minimum fél - 1 évvel lekéstek arról, hogy valamit csináljanak. Őszintén, engem már nem is érdekel, mi a rákot akarnak bejelenteni. Talán azt a 30 bloggert sem :)
  • TDC Geronimo
    Én se tudom mit hoztak ezek össze, mert szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan dolgoznak waron aktívan. Mythic fele már másnál dolgozik, a megmaradt emberek meg swtoron. Na mind1 nemsokára kiderül én sokra nem számítok így max kellemesen csalódok.
  • dantesward
    akkor mire készülnek ha nem f2p akkor mit akarnak teljesen ki halt az öszes tear és jön egy rakat új MMO mit akarnak ezek egy új kontent nem segít a játékon a hoz nagyon durvának kéne lennie grafika játék menet egy csomó újítás.
  • Pacho
    Az f2p playtestre csak nem hívnának össze 30 bloggert....
  • TDC Geronimo
    Werit
    We should be headed over to the offices soon for some presentations and playtesting. Playtesting what? I don't know yet.
    7 minutes ago

playtesting? Csak nem content jön :D
  • TDC Geronimo
    Max este lesz valami hír vagy holnap reggel. Remélem nem azt játsszák el, mint anno az 1.4nél, hogy megmutatták blogereknek, de nem beszélhettek róla hónapokig.