Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
ááá ugyan elég jól bánok velük....igaz néha felfalom vagy felrobbantom de ez semmiség 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Biztos öngyilkos akar lenni, mert utálja a gazdáját 😛
Torzonborz
remélem a peteket tényleg javítják . elég idegesítõ mikor pvpben a ranged petem lazán berohan a tömegbe és pillanatok alatt levágják.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

felpatchelt de nincs server
fogadok akkor nyitjak meg amikor mehetek a dolgozoba 😄

anti hero

Solid Snake
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzz
van jelenleg /pöcsölnek a szenteim / <#idiota>
sam9981
rakjak fel a 1.0.3as patchet

BF3: shishkeza

nem mennek a serverek????!

anti hero

Hali mindenki ma kezdem gamet 😄 perpill 99% az update jah majd guildot keresek helpnek karak azghalra thx
TDC Geronimo
ja ebbe beletesznek valami shader cache cuccot. Remélem ez megoldja az akadást. Majd meglátjuk miket irogatnak fórumon róla.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ellkettõpé issue -.-

anti hero

xD akkor tévedtem😄

Szerintem nem a rez spellek cast timejára gondolt hanem a sima rez timera amikor nem élesztenek😊

jaja WPm van, 1000csillioszor rezzeltem mar sztem nemcsak ooc van ertelme, hanem baszott csata kellos kozepen is BÕVEN (tudod a halott pajti nemsokat tesz hozza a csapathoz) csak szeretnek en is egy 3 sec-est mivel vegigvarni nagyon zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzz

anti hero

Nem kell csökkenteni, épp elég, hogy a zealot 3 secet tud, még az is túl kevés. Részint ebbõl is adódik az a probléma, amire szerintem kicsit odafigyelhetnének a jövõben. A keepek között ugye vannak olyanok, amiken úgy van a fõbejárat feletti olajtartály elhelyezve, hogy a földrõl ranged kasztokkal ne lehessen elérni. Ez így önmagában még nem is lenne baj, csakhogy a két ballista, amivel ezt lõni is lehet nem tud akkora dmg-et produkálni, amivel x db azt javítgató védõ mellett le lehet szedni. A védõk meg egy-két háttérben parkírozó healer mellett olyanok, mintha egy gyorsgyártósor hányná ki õket, ha lelõsz egyet, 4-5 mp múlva már lõheted is le újra. Ez azt eredményezi, hogy némelyik keepet (ha nincs egy grpnyi wh/we, mert ha jól tudom õk tudják használni a hátsó ajtót) csak akkor lehet elfoglalni, ha a védõk végkimerülésben a billentyûzetükre buknak.

Lazarus
Mid van? DoK és WP 6 seces reznek tényleg csak ooc van értelme. De a többi 3 seces szerintem megfelelõ
szivem szerint a rezz timert is csokkentenem egy pottyet.

anti hero

épp tegnap gondoltam ra, hogy a zaszlolerakos meg felvevos timert csokkenti kéne mert a jelenlegi formajaban elég gáz.

kivi vagoyk mennyi lesz, remélem legalább a fele.

tetszik!

anti hero

Ismét jön egy új patch, ezzel a játék átmegy 1.0.3-ba.

PATCHNOTE

US szervereken már telepítik.
PSAV
ész osztás helyett lefordíthatnád a scenario leírásokat 😊

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

jah, szerintem értelmi fogyatékosoknak csinálhatták, olyanoknak, akik még arra sem képesek, hogy felvegyenek X questet, aztán elbaktassanak a map-on pirossal bejelölt területekre, hogy ott begyûjtsék, amit kell.
hát jah, ez tényleg annyira komplikált egy dolog, hogy 411 oldalas guide-ot kellett hozzá irni -.-

(de so-so, van benne jó is, a scenario leirások a végén azok jók voltak)

Akkor ez a guide nyilván nem Neked íródott ;-)
sose értettem, hogy minek kell questeléshez guide-ot irni -.-

PSAV
Itt egy kis segítség a levelinghez + a végén vannak scenario leírások, ha valakinek van ingerenciája akkor lefordíthatná.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Szinte biztos vagyok benne én is. Gyakorlatilag a taktika a sigmar's fist képességet módosítja:
Sigmar's fist eddig: sebez Xet és növeli Ynal a friendly target strengthét.
Sigmar's Fist a taktikával: sebez Xet és növeli Y-nal a friendly target stregthét, toughnessét illetve ugyanennyivel csökkenti az ellenfél ugyanezen statjait.
igazad van, most esett le, hogy a sigmar fist's egy msáik képességem...hát igen, még nem vágom õket így fejbõl 😊
Szted csak a defensive targetemnek adja a toughtness bonuszt? gondolom igen, mert a sigmar fist arra rak egy buffot

De ezt nem úgy tudod tesztelni, hogy belövöd a taktikát és kész, hanem belövöd a taktikát utána valami ellenségbe bele kell ütnöd Sigmar's Fisttel úgy, hogy Te vagy a friendly target. A Sigmar's Fist eddig strenghtet adott de mostantól nem csak strengthtet hanem toughnesst is fogsz kapni tõle, meg az enemy egy debuffot, ami ezt a kettõt csökkenti.
Ha így tesztelted, akkor boccs, de ha nem, akkor így nézd meg. Tehát legyen aktív a taktika , targetold ki magad aztán egy ellent és az ellenbe nyomj egy sigmar's fistet ami ad neked egy buffot. Vagy ennek a buffnak a tooltipje bõvül vagy kapsz még1 külön buffot. Ha egyik se akkor nézd a karakterlapodat, hogy nõ-e a toughness. Ha az se, akkor írd a ticketet 😊
Amúgy pont ugyan azt a statbónuszt adja, mint a sigmar's fist.
Greave of Sigmar

közbe átolvastam párszor, és gondolom az a végén levõ érték vonatkozik a plusszra is nem csak az ellenfélnek adott debuffra. Mondjuk akkor is kár, hogy nem látom a karlapra kiirva mert gondolom a tughtness változás nem lineárisan befolyásolja az ellenállás növekedését.

Mi a neve a cuccnak? Megpróbálunk utánanézni. Szerintem amúgy ha kiteszed aktív taktikának, akkor kiírja. Azért nem írhatja ki alapból, mert a statbónuszt adó taktikáknál szintfüggõ, hogy mennyit adnak. Wardb-n amúgy tuti meg tudod nézni minden szintre, hogy mennyit ad.
arra nincs vkinek tippje, hogy hol lehet lehetne megnézni, hogy mit ad pontossan 1 taktika? mert a leirásában csak annyi szerepel "increase your ally's Toughness as well" ami ugye elég megfoghatatlan, a karlapra meg nem irja ki a buffot...vmi addon esetleg ami méri a pontos értékeket?

s0n1c
Easy srácok!
nem kell "félreérteni" a rendkívülit, de wowlotrowar stb. és minden más ami mmo, azok mellett aoc maga a gyöngyszem grafikában 😊 ehhez kétség sem férhet, ehhez csak szem kell... és ha egyszer a dx 10 is kijönne alá, akkor meg még durvább XD, de tényleeeeg.

mellesleg egy dolog maga az engine, mert pl a war egy sajátosan "mesés" jellegû, kb mint wow a maga módján, összhatásában mégis kellemes vizuális élmény, aoc meg azon túlmenõen, hogy maga a motor klassz, elég realisztikus próbál lenni - tehát stílusában más, itt nincs zöldkéklila elf meg zöld manó, meg 50 centis agyarú ork, rózsaszín loknis wow gnóm. más világ.

a tartalom meg megint egy másik kérdés.
Hasonló a helyzet nálam is, azzal a különbséggel, hogy ha nincs alt+tab, meg a háttérben futtatott dolgok, akkor simán, akadásmentesen fut akár egy keep lord harc is. A javasolt beállításokat belõttem videókártyához, meg a combat loghoz.

Mindez szép és jó és tényleg optimalizálatlan a játék, de amíg ezt nem javítják, megfogod a grafikai beállítások csúszkát és egyel lejjebb húzod. Alternatív megoldásként a millió plusz egy darab, 5 mp alatt elvégezhetõ tweaket is belõheted.
Nem tudom egyszerûen ezt felfogni, a pécéboioknak manapság a grafikán kívül semmi sem számít, a belbecs le van szarva, csak a külcsíny legyen tuti?

Riviera más eset, õ olyan gépen próbálja, amin még a dúm is akad. 😄

Hát igen, nézegettem ezt az új svájci részecskegyorsítót, és azt kell mondjam a grafika rohadtul nem indokolja a gépigényt 😊.

Szerintem sem a grafika okozza a problémát, nekem egy alsó-középkategóriás gépen teljesen folyamatosan megy, kivéve az rvr, ott viszont nagyon akad. Az akadás viszont független attól, hogy high vagy low grafikai beállításokkal futtatom. Valahol a netkód körül lehet a probléma.
Running
Most miért bántasz semmi rosszat nem csináltam.<#rinya>

havercsotány
kirágtam magam<#hehe>(ez a videó a bannerban nagyon kafa<#eljen>)

Pyotr
kinyilt a ketrecajtó?<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

szerintem elég gáz egy név -.-

havercsotány
Ez királynak tûnik <#eljen>

RatBaG
ja akkor téged láttalak tegnap, meg is akartalak dícsérni a névválasztásért... aztán mégse.

Per Aspera Ad Inferi.

Nyilván nem egyenesen arányos a dolog de anno a daoc se volt sokkal rondább, sõt megkockáztatom néhány dolog szebb is volt benne.
Btw leszarom a grafikát de amit itt írnak egyesek, hogy milyen gépeken is akad a cucc az eléggé gáz.
Mondok példát: víz és spell effectek nagyságrenekkel szebbek voltak 5-6 éve p4 1.5ghz gef2 gts 512mb ram stb gépen és érdekes módon az nem akadt ennyire. Persze lehet az én gépem a fos... sõt tuti de azért ide ne kelljen már 4magos akármi 😄

Amúgy ennek tényleg így kéne lennie, hogy a grafika és a gépigény ilyen egyértelmûen egyenesen arányosak? Mert én ezt sose így tapasztaltam és a józan ész is azt mondatja velem, hogy a gépigény az nem kizárólag a grafikai megjelenítésbõl kéne, hogy kiadódjon.
Ezt most teljesen függetlenül kérdezem a WARtól csak úgy általánosságban valami hozzáértõ szakitól 😊
Szerintem ez a grafika nem indokolja ezt a gépigényt. Nálam játszhatatlan az egész. Ez a tweakelgetés meg nem kicsit röhelyes. Megveszek 1 játékot és turkáljak a kitudjamilyen fileokban.
Számomra ez volt az utolsó pc-s szemét amit megvettem.

ahah szopo.

Pyotr
"Warhammer topicban indítottam egy jó kis flémet, remélem lesz eredménye"

ne haragudj Running de szerintem huzzál vissza a jó büdõs francba az bf2 topikba aztán maradj is ott

&#9608;&#9608;

Nekem is Vistám van és gond nélkül megy a curse adatfeltöltés. Ha megvan az account a curse oldalon, akkor curse kliens indít, bejelentkezés, majd warhammer indít és szabályos(!) logoutnál menti a kliens az adatokat és küldi az adatbázisba. Ha nem megy így akkor lehet, hogy pl. tûzfal nem engedi kommunikálni a klienst.

Az ékezetes karakternevekkel meg vigyázzatok, mert én azt vettem észre egyszer, hogy ékezetes nevû player által indított open party-hoz nem tudtam csatlakozni a join gombbal, azt írta, hogy ilyen nevû játékos nem létezik, közben meg ott szaladgált mellettem.
Running
Köszönöm, igyekszem átolvasni.

MeoH
Xp. Bar annyira nem fontos a dolog, csak nem ertettem miert nem sikerul 😊

fuck mmo's..i.,

Lazarus
Ha még nem tettél le róla végleg, egy próbát megér
<#eljen>és még ték is<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.