22827
-
Boncmester #21907 Ha az SW:TOR béta, akkor mostanság nem tudsz véletlen ismerősöket hívni guildtesztre? :D -
foxxi #21906 olyan bétával engem is megajándékozhatna valaki, sosincs szerencsém ezekkel -
Burgernemham #21905 Nekem sincs időm már a nyáron játszani, jönnek a konferenciák és a fesztiválok. Meg ugye nyár van no! Viszont gondoltam parlagon ne maradjon, mert jómagam ismervén 2-3 hónap kihagyás elteltével soha nem szoktam semmit folytatni. Inkább újat, mást kezdek. És jószerivel amit szeretnék, az ha nem is ősszel, de talán a télen, vagy tavasszal elindul. De a legtöbbet az nyomja a latban, hogy megajándékoztak egy béta királysággal. Vajon melyik lehet ez(az) a game? :P
-
foxxi #21904 Én jól el vagyok ( már amikor van időm játszani -
Burgernemham #21903 Akit érdekel WAR account, írjon n(Á)kem PM...
Igen, én is meguntam, igen, már nem látok benne fantáziát: ócska, nem törődnek vele, igen...igen, igen. -
Boncmester #21902 Ír rossz jelszó figyelmeztetést :P -
#21901 ok én voltam a f*sz, átírtam az ea jelszavam még amikor a battlefield heroes accountokat feltörték pár hete
de egy rossz a jelszó figyelmeztetést írhatna ez a fos. -
#21900 acc managementtel wtf van? utoljára az _eurosítás idején léptem be, most megpróbáltam és user pw beírás után az ea accountom jelszavát is kéri, újra meg újra és nem lép tovább -
Burgernemham #21899 A Karak Norn szerveren van most Order oldalon felélénkülés. Hozzávetőlegesen 1-2 hete több száz játékos indított karaktereket. Legtöbbjük persze nem új, az Azgal destro állománya nyergelt át jószerint. Így a nornon a Tier 2 most fullon hozza magát mindkét szegletről. (T 3 mindig is volt) Szerintem nyár végére, őszre egy egész jó T4 lesz belőle.
Magyarok már nem játszanak sajnos, én nem nagyon találkozom velük. "Idegen" légióban vagyok mindkét szerveren. És fordított alapálással. Nyugodtan kezdj el játszani, a Norn télre tele lesz. -
Boncmester #21898 Persze mindig vannak ilyen nagy belelkesedők, akik rájönnek, hogy ez a játék a nagy megváltó (ha 1,5 éve jönnek, talán még lehetett is volna), és nagy dirrel durral belefognak, aztán 2 hónap múlva eljutnak kb RR30-40-ig, és abbahagyják. -
Boncmester #21897 Order oldalon már csak pár magyar játssza, akiknek kicsit is értelmes szintjük van (tudtommal 3-4 max elszórtan), és valszeg a disznó rész is ilyen kihalt. -
Ackronikon #21896 Ennyire meghalt a játék?? :( kár érte akkor, SW:TOR alap hogy meglesz de az még pár hónap -
Boncmester #21895 Az SW:TOR béta szerón ;) -
Ackronikon #21894 Sziasztok!
Hosszú ideje hogy nem játszottam a játékkal de mindig is szerettem és tetszett az egész koncepció. A kérdésem az lenne, hogy most hogy állunk játékosállománnyal? Melyik szerón érdemes tolni?
Köszi -
Burgernemham #21893 Másfelől a világért sem akartalak megbántani, de hidd el nekem a WAR nem a te világod lesz, s ez a fórum nem ám Tera propaganda szócső. -
Burgernemham #21892 Engedelmeddel. Nekem van némi rálátásom (nem is kicsi, de ezt hagyjuk) a pedagógusi pályára, ez által kötelezően pszichológiai és egyéb, az ehhez csatolható orvosi mellékelményekhez; az írásod semminemű diszlexiára utaló szimptómát nem tartalmaz. Egyszerűen analfabéta vagy. És sajnos a mai tizenévesek 70% az. Nem ők tehetnek róla, hogy kik abba nem mennék bele, nem ide vág. Amikor engem okítottak az elemi alsó tagozatából nem engedtek volna tovább, ha nem tudok írni és olvasni.
A lényeg, hogy elmondhatják, "leírhatják" a koreai mmo játékok csethasábjain(!), hogy funkcionális analfabéta aki nem ért és beszél englisül. Ez a vicc, slusszpoén nélkül! -
foxxi #21891 H valaki játszik még Nornon, az írjon már rám. Kaptam 3 60napos gamecardot és a kedvem is megjött a játékhoz - Kiscsajszi -
foxxi #21890 Benyaltátok, 120 napra legalábbis -
Boncmester #21889 Na ez a szopás, nem a faláb. -
dantesward #21888 jó basszus akkor el magyarázom mért írok ilyen szarul.
Diszlexia, diszgráfia -
Boncmester #21887 A Tera online-t pont leszarom, szóval felőlem akármit írhatsz róla. Ha a War-t magasztaltad volna egekig, vagy akár az SW:TOR-t, akkor is zavart volna ez a tagolatlan, struktúrálatlan mondatszereket.
Próbálkozz. Nem az a baj, amit írsz, hanem az, ahogyan írod. -
dantesward #21886 pff legyen ez a legnagyobb örömöd az életben, hogy ha nem tudsz mit írni valamire akkor szapulod azt aki írta. -
Boncmester #21885 Tagold már a mondataid bazdki, így totál lehetetlen elolvasni meg értelmezni.
A fórumozáshoz nem lehetne valami jogosítványt kötelezővé tenni? Ha pl valaki nem képes értelmesen írni, az ne is írhasson, az kapjon még 2 év beutalót az általános második osztályba. -
kecsesz #21884 Hát...igen CTF zömében. -
silverchain #21883 Még mindig "capture the flag" rendszerű open rvr van, vagy visszarakták már az 1.3.6 előtti állapotot? -
dantesward #21882 elfelejtettem hozzá tenni hogy ez az egyetlen játékuk és ezt direkt eu piacra szánják.
röviden ennyi és nem szeretnék róla veszekedni most per pill a warhammer jobban érdekel hogy mi lesz fele mert nagyon szeretem ezt a kis játékot is. -
dantesward #21881 erről nem akarok vitát nyitni a koreai játék piacot eu ban az NCFos tette tönkre akit meg tényleg érdekel én nem mondok róla semmit keressen utána az enmasse. nak meg bluehole nak hogy milyen cégek is.
-
Boncmester #21880 Amúgy meg biztos jópofa a terra online harcrendszere, de normál európai embernek szerintem nem jön be, hogy ilyen kis hupikék törpikék Boeing méretű kardokkal hadonásznak, meghát ugye a kóreai MMO-kat már ismerjük. -
Boncmester #21879 Megpróbálhatnád mondjuk kicsit tagolni a szöveget pl mondatokkal, vesszőkkel, bekezdésekkel, kisbetű-nagybetű használattal, stb :) -
kecsesz #21878 Nem Neked szántam, csak a nagy átlag hozzászólásokat illettem.
-
dantesward #21877 csak annyit írta ha érdekel nem kell fikázni rögtön ügy hogy nem is ismered normálisan csak mivel szóba hoztam ezért gondoltam meg könnyítem a keresést annak akit érdekel. -
kecsesz #21876 Így is van, és ha lehet a játék Rajongóit várjuk "sok" szeretettel, nem pedig mindig károgó tizenéveseket... -
#21875 Koszi de nem hiszem hogy ebben a topikban egy ujabb AION/RIFT fele koreai grindfos MMO-t kellene reklamoznod... -
dantesward #21874 itt a honlapunk ha érdekel valakit mi az a tera online.
fearless-guild.hu -
dantesward #21873 fene sem tudja igaz hogy a tera online egyik magyar guildjének a lidere vagyok e hát amíg nem jelenik meg a játék jó lenne valami jó játékkal játszani és war mindig is közel ált a szívem hez de szegény játék nagyon a végét rúgja már és nem tudom hogy most még is elő fizessek e rá vagy érdemese rágódnom rajta hogy játszogassak e vele mert ha nem lesz valami jó változás vagy valami egy kihaló félbe lévő gaméba nem szeretném bele rángatni a baráti köröm mert nem akarok egyedül játszani. -
Boncmester #21872 Persze ez csak magánvélemény, de látszólag ezek a játékok mikrotranzakcióval nagyon nyereségesek. -
Boncmester #21871 Hát nem tudom. Pont az, hogy ha foglalkoznak vele, ekkora játékosszám mellett, akkor szerintem már többet hozna a konyhára a f2p mikrotranzakcióval. Az átlag playerek sokkal többet költenek úgy havonta, mintha lenne egy rendes havidíj, de sokkal többen játszanának. Ha azt akarják, hogy a munkájuk meg is térüljön, akkor szerintem azt kéne csinálniuk, mert hiába állítják vissza mondjuk a guardokat, vagy a fortresseket, vagy akármit, attól nem fog visszajönni pár ezernél több előfizető, azok is 1-2 hónapra, kipróbálni az új dolgot. -
Pacho #21870 http://bootaesbloodyblog.blogspot.com/
Érdemes elolvasni a legutóbbi bejegyzést, nem hosszú + király (bár nem új)videó a végén. -
Pacho #21869 Nem, nem igazán. Amíg foglalkoznak vele addig nem lesz f2p. Utána meg elég lesz egy ember aki megnyomja az ok gombot minden negyedévente (hogy megvehesd az új kiegészítőt benne a kettővel többet sebző lila fegyó, meg +1 renown szint).
Sztem az lesz amit Krein mond. Amire talán még gondolnék az olyan, hogy átalakítják pl a Bastion Stairt (invadelhető instává jobb cuccokkal). Esetleg egy új live event augusztusban, nem a wild hunt. De semmi egetverő.
Ha pedig ezekre nem akarnak időd/pénz költeni, akkor egy új campaign rendszer (szintén olcsó átírni egy sort és ismét legyenek guardok, meg timer a keepen)
-
Boncmester #21868 "úgy látja, hogy a war-nak van jövője"
"Szóval még nem lesz f2p. :P"
Nem érzed az ellentmondást? :D