Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben az egyben talán tudok segíteni: 😊
Váltogass a térképnézetek között, ekkor általában megint jó lesz a térkép.
A többi valóban pure szopás.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Két pislogás között érkezett a menny és a pokol, kemény volt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A probléma ott van hogy:
- A köpeny és sapka beállítása hiába vannak bármire is állítva a játék nem jegyzi meg
- A minimap zoomját mindegy mire állítom, nem kerül mentésre
- A kamerát minden zónázás után újra hátra kell tekerni
- Az animációk beragadnak és az idle animációt felváltja a földön fekvõ pozíció, ami harc közben ide oda ugrál a különféle stádiumok között
- A karakterre ráragad többek között a brightwizard ketrec effektje hiába múlt már el 10 perce
- A karakteranimáció akkor is elindul ha a szükséges feltételek nincsenek meg hozzá, szerveroldalon nem történik meg
- A morale ability 6x-os megnyomás után látszólag el van castolva, valójában 30x kell megnyomni hogy ténylegesen elhasználódjon
- A chat ablak még mindig másik helyre teleportál minden belépés után, pedig ezt állítólag javították
- A chat input hülyén viselkedik, néha kihagy begépelt részeket
- A levelezõ rendszer egy vicc
- Az aukciós ház filterei és keresõ funkciója hibásan mûködnek
- A menekülõ ellenfél elé 5 méterrel kell futnom hogy elérjem a hátát a lag miatt
- Az eldobás iránya teljesen random megint csak a lag miatt
- Ha kinyitom a térképet nem látszik rajta semmi csak egy fekete kocka a közepén
- A flymount megáll a levegõben és nem történik semmi, Alt+Ctrl+Del után ugyan oda kerülök vissza ahonnan el akarok repülni, de a pénzt levonja
- A Book of Bindings nem mûködik "location not accessable"
- A Guild recall scroll nem mûködik "location not accessable"
- Az RvR hardwarefüggetlenül diavetítés
- A crafting csak placeholder szereppel bír
- Hiába a festegetés, minden karakter ugyan úgy néz ki
- Az animációkra nincs befolyással a pushback
Ezekkel még ki is tudnék békülni, de abba nem tudok beletörõdni hogy egy helyben állva ha megforgatom a karaktert a semmi közepén elkezd töltögetni és szaggatni. Scenario még úgyahogy elmegy, de RvR teljesen játszhatatlan a lag és a 3 fps miatt. Pedig ezért vettem a játékot, ha questelni akarok arra ott az elõzõ játék.
A fentebb leírt hibák nagyrészét bugreportoltam.
Egyébként tetszik a játék, nagyon szórakoztató lehetne. És bízom benne hogy sikerül mihamarabb javítani a hibákat.
Nem tudom ki látta F1et most, de utóbbi évek legdurvább végjátéka volt. jesszusom :d
On
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
anti hero
velem már volt ilyen eset<#boxer>#boxer>
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
szerintetek a Heavy Metal eventnél mindegy, hogy orderes vagy destrós karakterrel érem majd el az elite influence-t, mindkét új kasztot unlockolom? Vagy mondjuk ha order karival csinálnám meg, akkor csak KotBS -t tudok 1 héttel hamarabb indítani, Black Guardot nem?
nem találtam konkrét infót erre vonatkozóan
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Viszont ha szerepjátékos szemmel nézzük, akkor Neked van igazad, mi a frászért hagyná egymást bármikor békén bármelyik oldal? 😊
Amúgy... order túlerõben? Melyik szerver az? Úgyis most megy majd tönkre a Karag Dron, mert a fél játékosállomány transzferelni készül (bár meg fogják szívni, mert úgyse lehet majd tõlünk transzferelni), úgyhogy az eredetileg is mainnek szánt kotbs-t már ott fogom létrehozni 😛 Najó nem, ha túléli a transzfert a Dron, akkor maradok itt. Legjobb esetben ránk lehet majd transzferelni és jön némi orderes utánpótlás és végre kiegyenlített lesz a szerver, de ez úgyse történik meg... szipszip 😞 (<--- azértse!)
Öreg hiba.
Na persze az is egy nézõpont, amit Te mondasz, olyan, mint amikor a bíróságon mondja a gyilkos, hogy ne õt büntessék, mert a Sátán utasította a gyilkosságra 😄 Nyugi, csak vicceltem ;-) (én inkább mindig beírom, azért se leszek szürke tömegember, aki gifes szmájlikat pakol a hozzászlásába 😛)
Quests & Public Quests
* The Witching Hour: The loot chest that appears when players complete this Live Event Public Quest will now appear in the victors’ warcamp, and will remain there for ten minutes. This ensures that all victorious players who have a right to claim loot from the chest will be able to do so.
de azért megéri 1-2 szer kinyirni gondolom?😄 olyan 400-600 renown az 40lvlen.
1 nagy szivetséget kérnék,hogy irjon valaki PM-et vagy ide hogy van-e karija karagdronon,destro oldalon😊
hogy miért?
hogy egymást gankeljük és sok renown + xp😛vagy ez tilos?😄de mindketten jol járnánk😛ha érdekel vegyél fel msnen😊
msn cim: [email protected]
"
Dear Customer,
Thank you for contacting us in relation to your issue.
Unfortunately 'Kossar's Helm' can only be used on US account.
Please do not hesitate to contact us if you have any further questions or queries.
Regards,
-----------------------------------------------
Warhammer Online European Billing Support
"
És jól be is írtam ma a totalwarhammerre, hogy felejtsék el a sapit... :-\
Amúgy részemrõl be szoktam ide röviden postolni a fornotsabb warhammeralliance híreket, ráadásul nem is cask én szoktam erre idõt szánni, illetve a fejlécben ott a totalwarhammer linkje és ott általában kintvannak a hírek.
....ja, és hogy némi móka is legyen: ha nem tetszik a fórum össze lehet állni a haverokkal és lehet csinálni egy sajátot akár fiktív, általatok készített fórumozókkal akiknek a postjait Ti írjátok meg. ;-)