Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lehet azt tudni, hány magyar guild aktív Karak Dron order oldalon, és ebbõl mennyi szeretne szövetségbe lépni a jelenlegieken kívûl? Vagy aki esetleg még nem tudhat róla, de érdekelné?
5letek, vélemények?
szvsz szerintem jó megoldás lett volna, destro oldalon mindegy mien orderest vágok le, de azért ha utánna van egy kis visszhangja magyarok felõl kicsit jobb érzés😄 (mint a noname külföldieket...)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

No akkor legyen egy ilyen is...nerf magus/sorceress😊)
Terawatt
megoldodott a probléma. bocsi😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

NPC Item Sale Price
Ez elvileg valami olyasmi.
valamelyik nap én is kikapcsoltam settingsben véletlenül, aztán jól bepánikoltam,h mi történt😄

Terawatt
sannyiii azt tudom hogy a hiba az nálam van.. de nemtudom hogy mibaja és nemtudom hogy küszöböljem ki ezt.. mert engem már nagyon idegesít

Strahd_
itt mar van valami olyan addon ami megmutatja egy targyrol arat a boltban mennyi neadj isten aukcion? eladaskor 😊

Nálam van tooltip rendesen, és eddig senki nem panaszkodott a hiányára szóval a probléme nálad lesz.

Terawatt
Az mért van ha az inventoriban ráviszem valamire az egeret valami itemre és nem mutat ki róla semmit. csakugy ott van az egér. szal pl mint más játékokban h kiirna valami infót rola.. és ez igy van a skilleknél is és a characternél is.. miért? kezd nagyon idegesitõ lenni..

Olvasgatom ezt a War Journalos cikket, ami összehasonlítja a Sorceresst a Bright Wizarddal. Többször is hivatkozik a különbségre a corporeal és az elemental damage között. Le tudnátok írni, hogy mi a különbség a sebzésfajták közt?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ilyenkor repes a kicsi szívem, hogy vannak azért még emberek akik konstruktívan fel tudnak építeni egy véleményt és tudnak érvelni. Teljes mértékben egyetértek.

Strahd_
miert nem jo az Eve fele megoldas? 1 serveren van mindeki.

1 server van 😊 core nak 1 orvr nek... ugy tuti nem lenne kihalt 😊 es ugy nagy haboruk lennenek 😊

Terawatt
ezt komolyan mondod?<#wow2>

Solid Snake
Ez már a stabil <#eplus2>
Terawatt
és ez a gépigény stabilizálódni fog a közeljövõben? mert ez így nem állapot

Megnyomod az O betût és onnan szerintem menni fog, egy egész jól átlátható keresõrendszer van, vagy ha nincs online akkor tedd be friendsbe (szintén o betû és utána friends fül ha jól emlékszem).
Köszi!

Na akkor majd meghallgatom azokat a gyenge poénokat, remélhetõleg valami jó kis RvR hentelés közben 😊 Szoktatok ilyeneket összeszervezni, ugye?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

0Fritz0
/tell Kryn mondoknekivalamiszépet

Elõnyök?... olvashatod/hallgathatod a gyenge poénjainkat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sziasztok!

Addig megvan a dolog, hogy a Karak Azgal szerveren destruction oldalon van az Infernum magyar guild, és hogy Kryn-t kell keresni, ha be akarok lépni.
Ellenben nem tudom, hogy hogyan tudom megkeresni a szerveren? A levelesládákat kéne használni? Esteleg msn, email?

Valamint le tudnátok nekem írni, hogy mik az elõnyei annak, ha az ember guildbe tartozik?

"As of January 2008, WoW has over 10 million subscribers worldwide, including over 2.5 million in North America, over 2 million in Europe, and approximately 5.5 million in Asia (primarily China)."

forrás

Egész egyszerûen begyûrûzött a wow ázsiába is, sõt ott többen játsszák mint EU+US összesen... Amire ti gondoltok az bizony már a múlt , amikor a "nyugati" MMO piacot frissen kezdte uralni a wow akkor volt igaz, fõleg Lineage miatt, bár az kicsit ferde hisz nem elõfizetéses jellegû hanem órákban adták el a játékidõt netcafeban...

Van egy free MMO (talán runescape) amit összességében többen játszanak mint WoWot, de "csak" ~kb egymillióan fizetnek érte.

EA: Hírek a Gonosz Birodalomról

Birdy, 13:56 - Játék: Általános - (39 komment)

(Shacknews) Elõször is személyes jellegû megjegyzés. Nagy gratuláció az EA Redwood Shores csapatának, a Dead Space egyszerûen kiváló lett: csodás grafika, mesés hangok, überhangulat és gyönyörûséges tobzódás vérben és a belekben, mindenkinek csak ajánlani tudom 😊! Lássuk akkor Riccitello apánk mit is osztott meg velünk mostanság:

* A második negyedéven az Electronic Arts 310 millió dollár veszteséget könyvelhet el dacára a 894 millió dollárnyi bevételnek. Ennek megfelelõen meg kell húzni a nadrágszíjat, ezért világszínten 600 dolgozót bocsátanak majd el. (A legfrissebb pletykák szerint a nagy titokban készülõ Spielberg játék csapata is lapátra került).
* Halasztják a Harry Potter and the Half-Blood Prince, a Saboteur és Lord of the Rings: Conquest megjelenését.
* Folytatást kap a Dead Space, a Mirror's Edge valamint a Mercenaries 2. is, amelybõl eddig 1.9 millió kellt el.
* Eladások:
— Madden NFL 09 4.5 millió példányban kelt el.
— A SPORE készletekbõl három hét alatt csaknem 2 millió darab fogyott el, 40 millió szörnyecske helyezkedett el az adatbázisban.
— Warhammer Online: Age of Reckoning menetel ezzerrel 1.2 millió eladott példánynál tart, az elõfizetõk száma 800 000.

http://sw-outcast.comyr.com/

lofasz gepigenye van, barmin jatszol, szar* 😄

*- de legalabbis nem az igazi ;D

anti hero

"loregazmus"

:o

ez a szó tetszett 😄D

anti hero

Terawatt
Te jó isten mekkora gépigénye van a játéknak.. azért ez már durva.

Ezt amúgy sok helyen olvastam már fórumokon, de forrást sose találtam hozzá. Tudnál mondani egy viszonylag modern MMORPG-t, aminek sokkal több elõfizetõje van a wownál? Esetleg valami statisztikával együtt?
Hát ez nagyon erõsen off lesz és ráadásul hosszú is meg persze uncsi, úgyhogy wow fanboiok és csak warról olvasni akarók ne olvassák 😊

"miert hiszik hogy a kovetkezo kiegeszito tovabb fog tartani"

Az irgalmatlan mértékû hype tehet róla, amit a fanoldalak, blogok, de mostanában már minden számteches online/offline magazin tart fenn. Amúgy a BC elõtt is ez volt, lefikáztak mindent, ami régi, felmagasztaltak mindent ami új és most is ez megy.
Annyival talán "gagyibb" a mostani hype, hogy most szinte semmi lényegi, minõségi újítás nem fog bekövetkezni talán az új szakmán, a DKn, a pvpzónán és a hozzá tatozó ostromgépeken kívül (meg persze a mozgó alkatrészek arénában, ha ezt ide soroljuk), ezért az egész hype arra épít, hogy mekkora tömegek játsszák a wowot és warcraft 3-as sztorira épül a kieg ezért lore (amit szerintem - de ez szubjektív - egy két helyen nagyon csúnyán meg fog gyalázni ez a kieg). Ja meg, hogy milyen hûdefílinges lesz minden.
A BC elõtt ennél jóval színvonalasabb hype mert, mert ott ugye lehetett hypeoltatni a loreon (Illidan és Outland legalább akkora loregazmus, mint Arthas és Northrend), az új szakmán, a 2 új fajon (ami helyett most jár ugyebár 1 új kaszt, bár az tényleg kap egy remek bevezetõrészt (bár eredetileg epikus unlockoló kvesztsorozatot is ígértek, de olyanokat emlegetni esetleges wowos olvasók elõtt, hogy mit nem tartott be a Blizzard nagyon veszélyes vállalkozás, úgyhogy le is állok 😊 )) és az új pvpelemen (ami most a pvpzóna az volt akkor az aréna- és a honorrendszer) kívül ott volt a repülõ mount, mint hatalmas újítás (ennek mostani erõtlen társa a többszemélyes mount), illetve a heroic instarendszer, a 25fõs raidelés amik koncepcionálisan változtattak meg mindent és szerintem eleve ez adta a BCnél a legnagyobb új lökést a játékosoknak és pont ezzel semmit nem tud az ember mégcsak párba állítani se. És fõleg ez az, ami miatt most én is azt tippelném, hogy nyilván nem a wotlk elején, de a wotlk során talán a történelemben elõször esni fog az aktív wowaccountok száma. Én egyszerûen nem érzem, hogy az új tartalmon kívül - ami nyilván megint odaköt mindenkit pár hónapra ez nem vitás - bármi olyan mértékû újítás lenne a wowban ami nem teszi a BCnél akár sokkal hamarabb eléggé unalmassá ahhoz az átlag wowos számára (itt nyilván nem a menthetetlen függõkre gondolok õket általában csak az menti ki ha a wow miatt nagyon komolyan összecsapnak azok a bizonyos hullámok a fej felett és sokszor az is csak ideig-óráig), hogy veszélybe kerül elõször a rendszeres elõfizetése majd úgy egyáltalán az accountja. De ne legyen igazam, engem egy cseppet se zavar a wow sikere, hisz magam is függtem majdnem 4 évig... Most meg hogy már nem perkálok nekik pláne nem zavarhat semmi velük kapcsolatban. 😊
BEAST
Valoban, elfelejtettem odairni :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jeffjohnson
"WoW lett az elso ennyire popularis mmo" mármint Európában és USÁban Ázsiában ennyi elöfizetõ mint amennyi a WOWnak van nem mennyiség

s0n1c
Ezek a bizonyos jelek a wownál is ugyanúgy megvoltak az elején, na ezt meg aztán pláne elfelejti mindenki.
BEAST
Igazabol csak azt felejtik el az emberek, akik mar BC elott is vergodtek mert mar kezdett unalmas lenni a jatek... majd BCben ujult erovel vetettek bele magukat a fuggesbe (tobbek kozt enis 😄). Majd BC ota megint csak elkezdtek unatkozni, annyira hogy elkezdtek masfele kacsingatni, miert hiszik hogy a kovetkezo kiegeszito tovabb fog tartani, es itt most tenyleg nem azokrol beszelek akik miota wow a wow azota folyamatosan elvezik es fuggenek. Szerintem az ilyen emberek par honap mulva megint valami uj utan fognak nezni. Szerencsere jelenleg teljesen jol elvagyok a warhammerrel, barmikor eddig fellogoltam mindig volt valami nagyobb rvr csata. Scenarioban sem voltam mar lassan egy hete (ja de egyszer Battle for Praag sc-ben mert lockolni akartuk Praagot :p).

Az az igazsag hogy sokan azert csalodnak a warhammerben mert itt nem mindegyik kaszt tud ervenyesulni 1v1 csatakban, igy wow utan ez hatalmas pofaraeses nekik. Viszont igy van ez rendjen, elvegre pont az rvr a lenyeg ebben a jatekban, hogy a kasztok kiegeszitik egymast, nem az hogy x meg y milyen meno mert a varos elott elver mindenkit duelben :d Sokan reklamalnak hogy class balance igy, class balance ugy... de azt nem latjak hogy mas jatekokban sem sikerul ez mindig (jo pelda erre a wow), es nem igazan fair start utani honapokban mar ezen problemazni, foleg amig vannak nagyobb problemak is 😄

Vannak olyan jelek amiket egyszer mar lathattunk AoCnal, de szerintem itt nem ugyan az lesz a befejezes, foleg mert ez nem Funcom. Igaz az AoCra sem lehet azt mondani hogy halott, van egy halom elofizetoje... es egy jatek meg mindig nem attol lesz jo hogy milliok jatszak (<3 Eve online :p). Sokan elfelejtik hogy a WoW lett az elso ennyire popularis mmo... de ettol meg nem ez lesz egy jo mmo merceje.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hamed
Aki visszamegy wowozni azt sztem nem latjuk tobbet😊 Eddig igazam lett ezzel kapcsolatban. Volt egyket ismeros aki megvette, de suttyomban meg olvasgattak az fs-t es egyeb wow-os oldalakat. Hasonlitgattak a ket jatekot, latszott rajtuk hogy meg fuggok. Mind visszament az elso adando alkalommal (3.0) Nem hibaztatom oket, mert wowtol tenyleg nehez szabadulni akinek szep emlekei vannak. Komoly guildben lassan felveteli kovetelmeny lesz, hogy legalabb 2 eve wowmentesnek kell lenni😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sajnos én is nagyot csalódtam a játékban..😞 Wotlk-el szerintem én is visszakanyarodok a jóöreg WoW-hoz, aztán meglátjük mi sül ki még ebbõl..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

s0n1c
Nem hinném, hogy server merge kellene 1 hónap után (még ha indokolt is), induló mmonál ilyen lépés az minden csak jó elõjel nem. Akkor inkább legyen cluster (az is egy fajta szerver összevonás, de a jobbik fajta), mint daocban, vagy transfer.
BEAST
Gyorsbillentyuvel is ugyan az :p, ha kesz van varni kell 1 secet es utana elloni, nem spammelni.

Ahet
Nem tudom próbáltátok-e gyorsbillentyûvel ellõni.
Ráklikkelve valóban reménytelen, de nekem megoldást jelentett - bár nem túl kényelmes - az F9, F10, F11, F12 használata.

The gods have disconnected you ...

BEAST
A legtobb server high/high vagy full volt amikor uj servereket nyitottak, csak ugye jott a nagy wow patch, meg hamarosan huha itt a kieg es sokan nem birnak ellenallni. Szerencsere egy honap se kell es megint itt lesznek, mert 1.1ig talan ki fog tartani az a rengeteg uj content 😄 Amugy nem ertem ezt az ures vilag dolgot. Ugy erted hogy ossze vissza a vilagban nem talalkozol senkivel, vagy ugy hogy se sc, se rvr zona, se semmi?

igen, ez az, de ilyesmire a conan fórumon sincs szükség 😉
zomgzerg
szegény conan, csak egy server marad a végére
jahogyezawartopic
.D

Hehe, annyira nem megy a wowtól való elszakadás egyeseknek, hogy valaki csinált egy addont[/urll], ami kiloggolás közben imitálja a wowos kiloggolóablakot 😄 Kiváncsi leszek mikor jelennek meg az elsõ wowos skinpackek... 😛
Valószínûleg az, hogy a LOW szerverekrõl lehet MEDIUM szerverekre költözni pont annak lesz az elõkészítõ fázisa, hogy a low szervereket fel akarják számolni.
Igen ezt meg kell csinálni már mivel primetime is elvétve látni high servert csak low-t és mediumot és az ideális high lenne a legtöbb szempontból.
De 1-2 helyrõl már hallottam hogy lesznek merge-ek, mert jelenleg tényleg túl sok server van

Lourker

Na igen és mekkora dilemma lehet ez náluk is. Mert most még szórt a tömeg, de akár a wowból kiindulva még néhány hónap és hatalmas tömegek lesznek T4ben, a mostaninak akár az 5-10szerese is a népszerûbb szervereken. Azt meg végkép nem bírom elképzelni, hogy akkor mit fog bírni a szerver egy realmszinten szervezett ostrom esetén mondjuk... Bár hallottam olyasmiket, hogy maga a város ostrom az instanceolt, amit nem teljesen értettem, de valószínûleg ha tényleg így van akkor pont emiatt van így. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fognak a valóságban történni ezek a dolgok, mert elképzelésem sincs. ÉS ebben látszik, hogy a hasonló külsõ ellenére már a koncepcióját tekintve mennyire más a két játék. Ha a wowban szar lesz a pvpzóna akkor majd legyintenek egyet a játékosok, mint halánál meg a pvpobjektívás zónáknál, mert ott nem az a lényeg, de itt ez a lényeg, úgyhogy elkerülhetetlen, hogy a max szintûek ellepjék majd a T4et. Ezért gondolom, hogy a Mythic inkább a kisebb szerverpopulációk mellett döntött. Ami meg ugyebár azért hátrányos, mert kevésbé van élet az elhanyagoltabb rvrzónákban, nhezebb PQra népet találni, stb... Szóval mindennek van elõnye, hátránya... Remélem, hogy a daocos rutinjuk segítségével jól meg tudták becsülni, hogy hogyan jobb, mert mint a szervermásoláskor látszott az emberek nem igazán társak az utólagos problémamegoldásban. Mondjuk a 2 szerverbõl 1 csinálása nem olyan dolog, ami a játékosoktól függ, csak ha ezt elhamarkodottan meglépik akkor csökkenteni a populációt már iszonyatosan nehéz.
Hamed
Morale kepesseget nem szabad egybol elnyomni egy ability utan, varni kell par masodpercet. Az a gaz vele, hogy nem rakja queue-ba, mint a sima skilleket, hogyha lejar a gcd rogton elsusse. Ez kavar be, es jon az "ability not ready yet". Ha spammeled a gombjat meg rosszabb.
A lenti hibak reszemrol kibirhatok, bar nem minddel talakoztam. Viszont ezzel a szerver szinkronizacios dologgal tenyleg kene vmit kezdeni, az komoly hiba.

Reszemrol a legfobb gond a tul sok szerver... Egy uj mmo-ban elviselem a bugokat, kiforratlan dolgokat, de egy latszolag kihalt vilag nagyon kiabrandito. Mythic helyeben siman osszevonnek egy csomo szervert, aztan ha mind high/high, es meg jonnek uj jatekosok akkor inditanek ujakat.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Emokidet játszva legalább nyugodtan rohanok elsõ sorban a halálba xD

A bg úgy, ahogy van gáz (hogy is nevezi Paul a videóban? Hisztis emó tini, aki meg van sértõdve az egész világra? Találó... 😊 ), a kotbs-nek pedig csak némelyik sapkája (amit ráadásul ki is tudsz kapcsolni - reméljük az 1.1-tõl bugmentesen (persze addonnal már most is 😄 )).
Azért a sapkái KotBSnek.... Amúgy tényleg kedves.

De inkább csatlakozok a BG fanclubhoz😄

Krinyo
"A morale ability 6x-os megnyomás után látszólag el van castolva, valójában 30x kell megnyomni hogy ténylegesen elhasználódjon"
Ez a legidegesítõbb

BEAST
Blazing sunos cucc tenyleg jo lesz, nem is nez ki annyira szornyen egy ket pancelja :p ... de Black Guard <3 :d

Elõre szólok, ez hosszú lesz ámde unalmas... 😊

Én ugyebár ajándékba kaptam a preorder SE-t egy barátomtól és nekem is most járt le.
Én hosszabbítani szintén nem fogok, de nem hagyom abba végleg. Nekem az elõzetes infók alapján is a KotBS tûnt a leginkább hozzám illõ karakternek és az új infók alapján ez számomra egyértelmûvé vált, úgyhogy valószínûleg akkor fogok accountot tölteni, ha kijön az 1.1, esetleg alternatívaként a Heavy Metal event startolásakor.

Én is látom a sok apró, bosszantó hibát a játékban, amelyeknek szerencsére egyike se rombolja le a játszás lehetõségét (ezt de hülyén fogalmaztam) de egyenként tényleg zavaróak, viszont együtt tudok élni velük (pláne hogy a wow mellett is szinte a kezdetek óta kitartottam, tehát ott is ezekhez hasonló zavaró, de a játékélményt azért nem vagy csak részben aláásó bugokkal együtt nõttem fel). De persze megérthetõ, ha valaki nem. Nagyon nagy szerencsém, hogy a játék az én gépemet szereti, tökéletesen fut rajta még viszonylag nagy tömegekben is (a legnagyobb harcom a hivatalos verzióban 1-1 WB küzdelme volt, de a bétában ennél jóval nagyobb csatában is részt vettem viszonylag problémamentesen).

A játék hangulata, története, a játékelemek, a rendszer, a kasztok mechanizmusa, "fílingje" nekem nagyon megtetszettek és én is bízom benne, hogy az 1.1-el nagyon sok apróság javítódik ki (elsõsorban a gépigény normalizálódása kéne, hogy kapja a hangsúlyt szerintem, akkor a többi felett is sokkal elnézõbbek lennének az emberek) és akkor nyugodt lelkiismerettel merem már én is bátran ajánlani mindenkinek ezt a játékot aki a véleményemet kérdezi.

De ahogy utaltam rá, nekem - bugok ide vagy oda - a játék teljesen bejött, csak egyrészt nagyon kevés, heti max 1-2 nap idõm van egyáltalán játszogatni másrészt ha úgyis rerollolnék KotBS-re akkor semmi értelme most befizetni, pláne hogy azért elég sok más újítást is ígértek az 1.1-re, meglátjuk milyenek lesznek. Az szerintem vitán felül áll, hogy a Mythic nagyon odafigyel a játékosokra, problémákra és ami így a start miatti õrület utáni idõszakban tõlük tellett, mindent megtettek. A fontosabb gondok szinte azonnal hotfixet kaptak. Azt pedig tudom jól (és bízom benne, hogy mindenki más is tudja jól), hogy pláne egy MMO-hoz egy komoly módosulást/javulást kiváltó peccset megcsinálni nem megy egyik pillanatról a másikra mert ha kapkodnak akkor az egyik hiba kijavul és bejön öt másik (húúú régen ezzel mennyit szívtunk a wowban és ha jól hallottam ebben az összecsapott 3.0-ban újra elõjött ez a fíling 😊 ). Én bízom benne, hogy a folyamatos gyors sebtapaszolás mellett végig a háttérben hegesztették azt a bizonyos 1.1-et és végre tényleg komoly, érdemi változásokat, javulásokat fog hozni a játékba elsõsorban teljesítmény (gépigény) terén.