Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagytok már T4ben? :-)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Egy jó MMO-t minden nap játszanak, és nem 2-3 alkalommal egy héten.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nanananaaaaaa....nem kellene mindent eltemetni Magyarok!
Mindig ez a "minden rossz lett" duma Gyerekek...
Mi például jól eljátszunk hetente 2-3 alkalommal 6-8 fõs TISZTA Magyar csapatban, nahát...
Fel a fejjel és gyertek Nornra Order oldalra!!!

Karak-Norn Immortal Legion

Hát azért ezek közül az újabb is sajna februári 😞

Amúgy bírtam volna, ha nálam is így fut a játék... 😞

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

De jó ezeket visszanézni 😊 Lehet énis ott futkározok épp valahol a tömegben 😊 Na ez az ami hiányzik a mostani ememókból, ez PVP!
Emlékszem még mennyire faszák voltak tier 2-ben az Ostlandi ostromok, az volt a kedvenc területem 😄 Meg tier 4-ben keep foglalás, többszáz játékos mindenhol, igaz voltak durva lag hegyek, de hol van másik játékban ilyen?

Nagyon hiányzik, de én ezért már biztosan nem fogok egy fillért sem fizetni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A játékélmény még most sem rossz, csak jó guild kell hozzá. Csata azért van.

Nincs akkora mint a "régi szép idõkben" (lásd lent) de azért van.
Csak ha most kezded már szívás felcuccolni egy karaktert - és föltolni 90+-ra (pláne egyedül, vagy valami fos casual guildben, ahol van papíron 190 ember)

http://www.youtube.com/watch?v=DMueyOrMRpE

http://www.youtube.com/watch?v=T7UDQjKkF8o

Tomb of Freedon Nadd

maffi
hát kár érte.. pedig a pvp része miatt számomra nagyon vonzó volt, játékosok nélkül viszont nincs mirõl beszélni. sajnálom, akkor máshol kell szétnéznem.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Ahogy hallom, a rift is kezd bedögleni, de igazából passz. Mindenesetre a kezdeti lelkesedés már az emberek nagy részénél nincs meg.
A WAR sajnos tényleg KO, még fél éve talán érdemes lett volna nyomni, voltak magyarok is, mostmár viszont csak mutatóba látsz magyart 😞

Star Wars: The Old Republicot próbáld majd ki november környékén, szerintem addigra kijön, bár ez csak tipp, még nincs hivatalos dátum.

Hát igen, én már rég F2P-é tettem volna, akkor legalább lennének játékosok. Pedig de jó kis játék volt ez még 2009-ben 😞

A Rift tényleg jobb választás, de az kevésbé PVP orientált, viszont sok magyar van(már ha még maradtak azokból akik a kezdésnél nyomták, a sok régi WAR-os arc), na meg ott meg kell venni magát a játékot is.
Én is a Lotro újra kezdésen gondolkodok most, jó kis nyugis játék az 😊

antgecc
Egyszerûen nem értem, hogy egy már halott játékért hogy kérhetnek majdnem annyi pénzt, mint egy még mindig toppon lévõ wow-ért.

maffi: Inkább a Rift-et ajánlanám...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ez a játék mar meghalt. Egy próbát megerhet ha érdekel, nem kell megvenni a játékot csak a hivatalos oldalról letoltetni és elõfizetni(~3000 HUF) egy havi díjat.

maffi
sziasztok! gondolkodom a játék megvételén, mert egy igazán jó fizetõs mmo-t akarok (nem, nem wow-ot, ahhoz már volt szerencsém és nem talált el). ez meg a lotro maradtak versenyben 😄 arra lennék kíváncsi hogy mennyi magyar van, illetve elég aggasztó hírek jönnek a játék háza tájáról (szerverek megszüntetése). van még ebben annyi, hogy hosszú-hosszú idõre lekössön vkit?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Nem kell megvenni a játékot. Ingyen adják. Trial accra csinálsz egy elõfizetést, és ennyi. Ehhez lehet kiegészítésnek a packokat megvenni az EA boltból.

Sziasztok! Lenne egy olyan prblémám hogy megvettem a Gamet és kaptam hozzá kdot de nemfogadja el amikor másodszor kell beirni!! 😞 Valaki ledudná irni hogy hogyan kell mert itt szöszölök vele egy idelye és semmi! Elõre is köszönöm
Ok

Csapatban is😄 De egyedül meg r32 shaman > GreatWipeSogron 😄

Most fölösleges hülyeségekrõl vitát nyitni, maradjunk annyiban, hogy egyedül igen, csapatban meg nem 😊

Azt nem mondom hogy dps am > BW de azt mindenkepp tudatnom kell veled hogy egy jo dps am > GreatWipe Sogron

Pjú pjú AM? Fujj 😄

A BW pedig nagy királyság barátom 😊

6vány elírva
Nos, részemrõl a lelkesedés, igen, ennyi volt. BW törölve rég. Ma már azzal heal hijján nem tudsz fejlõdni. Valamikor elhiszem, hogy egy jó csapattal kibírta valaki amíg eléri az RR 10 000 000 10. hatványát, s utána apríthat; ma azonban pusztán mazochizmus tárgyát képezi a képzése. Hümmm.
Viszont rolloltam AM-et amivel én SEM gyógyítok hanem a kis "tetû" sámánokat irtom elõszeretettel. Visszakoz! És itt kérnék elnézést a Karak Azgal sámánjaitól a jelzõ miatt. Ami persze vicc. Vagy nem?
Hát azt nekünk mégis honnan kellene tudni? 😄

😄😄😄😄😄😄

anti hero

Na ennyi volta a lelkesedés?😄

TDC Geronimo
Azgalon/nornon mi megy mostanában t4ben?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kicsit össze-vissza lépked a destro játékosok nagy része KA-ról KN-re...
Ezért order szempontból nornon az AAO általában 150-400% T1-T3-ig.
Már 4 napja folyamatos a zerg, kicsit uncsi, de a balance remélem csak "beáll" valahogy a közeljövõben!

na. te már elõre vetítesz... 😛

Elõre vetítem, hogy nekem nagyon szerény még az eme játékban eltöltött játékidõm, ha úgy tetszik élményem. Én nem hinném, hogy a magyar nem rugalmas és önálló; rugalmasságban talán páratlan e világon és helyzetfelismerés tekintetében azt hiszem szintén. Az persze más kérdés, hogy ezt miért is nem tudjuk, illetve engedik pár száv éve kibontakozni. Hagyjuk is ezt a meddõ tényt, ennek nem itt a helye. Épp azért bátorkodom szólani mellettünk, mert jómagam maximálisan megkaptam a kérdéseimre a válaszokat, segítségeket. Egyéb iránt, igen, én is visszanézek olyan játékokra amiket évekig játszottam, és nyílván azt tapasztalom, hogy nem tudnak játszani az újak a kezdõ, illetve attól kicsit a magasabb palettára állított régiókban. De vajon én tudtam amikor kezdtem? Vagy abszolut professzionalitással átláttam minden résen?
Ez is egy olyan téma amit nem érdemes szerintem különösebben taglalni. És pont eme kíváló játék számlájára írni. A játék szupportjára nincs rálátásom, én nem vagyok in game 2 éve. A játékban lévõ szupport karakterekre viszont már annál inkább. Mivel azok nem szupportálnak. Mindenki megoldani akar, eldönteni. A legtöbb ranged dps belerohan a 20-on fõs ellenbe és elvárja, hogy az összes gyógyító csodát tegyen, ahol a feet-nek kellene leginkább. No persze a healerek legtöbbje (fõleg a ranged felépítésûek) egyáltalán nem is gyógyítanak, mert dps-t tolnak. Ki lehet feküdni mellettük nyugodtan a 10 percet, rez plízért(!) könyörögve... A tankok zúzni akarnak pedig képtelen rá a kaszt, a meele-k meg azt képzelik, hogy tankok is egy személyben és agyonverhetetlenek. Pedig legtöbbje pár másodpercet él meg. Mondom BW-ként ezeket a dolgokat csekély rálátással a hátam mögött. A gond szerintem globális és nem magyar. Itt is van válasz, és amott se nincs.
Tehát mégis igaz, tekintve hogy a magyar tipikusan se nem rugalmas se nem önálló...

felesleges játszani a sznob hardcore playát, mert nem szégyen ha valaki kérdez mert nem tud. a szégyen az, ha valaki tud és nincs érdemi válasz.
Az Alekosz-os példa az TV-s hülyeség. A kecsesz féle hozzászólásról nem is beszélve, el sem olvasta ami írtam, csak random összefüggéstelen dolgokkal visszavágot. Ha elolvassátok annyi van leírva, hogy (próbálom lágyan fogalmazni) nem szeretem azokat a játékosokat mellettem, akik arra is lusták hogy elolvassák mit csinál a skill, vagy utána olvassanak a karaktereknek, és ezzel bénán játszva, hülyeségeket kérdezve elrontják a játékélményem (mivel pvp játék rá vagyok utalva más emberekre).
És a "Hát igen tipikus Magyar hozzáállás (és nem hozzállás)" pont nem igaz, mert én csak azt szeretném ha az emberek kicsit rugalmasabbak és önállóbbak lennének.

Aarchy-Engineer
Aarchee-Witch Hunter
Karak-Norn
Az alekoszos példát én sem értem...
Meg a 21744-es hsz-t sem.

Vagy most csak random anyázunk? Mert akkor jó 😊

ALIGHANEM EZÉRT TART ITT EZ AZ ORSZÁG!!!!4!!!4
Hát igen tipikus Magyar hozzállás.
Szar minden...
Nehogy legyen már bárkinek is pozitív jövõképe...
Hülye .asz...

"fõleg ha párosul egyfajta pvp "Alekosz-osan" nem kompatibilitással" Ezt a hasonlatot nem igazán értem. Valaki felvilágosítana? 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Én nemrégiben kezdtem el játszani ezzel a játékkal és azt kell hogy mondjam engem már most idegesítenek a béna játékosok. Az alapvetõ MMO tudatlanság engem kifejezetten irritál (fõleg ha párosul egyfajta pvp "Alekosz-osan" nem kompatibilitással 😄). Az Advice/1/war/sc csatikon olyanokat kérdeznek, hogy inkább játsszon magával mint egy MMO-val. Persze van jó tapasztalat is, csak ugye az persze, hogy kevesebb.

Aarchy-Engineer
Aarchee-Witch Hunter
Karak-Norn
Amíg van aki 2 éve játszik és még most sem érti hogy mire hat az armor és mire nem stb addig mit lehet elvárni az újoncoktól.

Mondjuk aki nem érti azt, hogy "left click to start backswing" az törölje le a játékot, és utána ne is próbáljon hasonlóval játszani.
Többen is leírták már, hogy nem kell atomfizikusnak lenni a játékhoz. (Elvégre amerikaiaknak készült)
Minden nem lehet a Mythic hibája. Van ezer fórum ahol olvashatsz tippeket, weboldalalak ezrei screenshotokkal meg "how to play" videókkal, meg carrier-planner, aki olyan gyépés, hogy nem tud egyet sem megtalálni, az szintén törölje a gamet, és menjen dúmozni.

Lehet, hogy a Mytich már magasról szarik a gamera, de ha azoknak az embereknek, akiket te is leírtál, próbálna valaki magyarázni lenne értelme? Nem, mert kb az a reakció hogy kiraknak a wb-bõl.

Tomb of Freedon Nadd

"as well as the current situation where resources are lent to SWTOR and planning is difficult."

nuff said

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

lolSL
már mást fejlesztenek

Éppenséggel lehetne neki sokkal több elõfizetõje, de hát azért dolgozni is kell. Szerintem az igényeket ismerik... lehetne fejleszteni.

TDC Geronimo
Mert az EA volt olyan naiv és azt hitte, hogy milliós elõfizetési tábora lesz. Ahogy nyilvánvalóvá vált az, hogy tévedtek, onnantól kezdve fokozatosan vonták el az erõforrásokat. Most már a war olyan support szinten megy, mint a daoc vagy az UO...csak az a gáz, hogy a war még csak 2 éves...

Ja, és ezt még fontosnak tartom hozzátenni, hogy a stílust tekintve még mindig nincs konkurenciája.

Ok, ezt vágom, csak azt nem értem (gondolom nem vagyok egyedül ezzel), hogy egy alapvetõen jó játékot miért hajítanak a kukába mint egy darab penészes kenyeret.

TDC Geronimo
Az a baj hogy annyian dolgoznak a játékon már kb, hogy ha ketten magyaráznák a videóba a dolgokat nem lenne aki felvenné már :d

Igen, nemrég megnéztem a régi podcastokat, azok nagyon jók voltak, kb a legjobbak amit eddig mmo-tól láttam. Szépen elmagyarázta, hogy mûködik a játék, most is kéne ilyen az újaknak...

Reenlist 10 nappal visszanéztem játékba. T3-ban próbálkoztam, és borzalmas (Karak-Azgal). Kevés játékos van, és azok sem tudnak játszani. Úgy értem gõzük sincs mit is kellene kezdeni magukkal játékban.
Nagy nehezen sikerült felvinni 4 csillagosra a saját várat, és vittem ramot az ellenfél várához. Mire oda repültem vele, eltünt az a fél wb ami volt. Kiderült a többségük eldöntötte, hogy akkor itt az ideje "raidbe" indulni (gondolom felszínretört a wowos berögzõdés). 30-32 szinttel elindultak Bastionba. Mikor szóvátettem, hogy csak be kellene venni a várat, ki is tettek a wb-bõl.
Valamivel késõbb csak sikerült elkezdeni az ostromot. Beszálltak a ramba, és várták, hogy akkor betörjön a kapu. Azt nem tudta az elõl lévõ, hogy akkor neki indítgatni is kellene a faltörõt.

Nagyrészt a Mythic hibája a helyzet. Kellene tutorial a játékba, hogy hogyan is mûködik az egész, meg fejlõdési tippek.
Vagy legalább egy részletes video, hogy mirõl szól a játék, és hogyan is kell játszani, kihasználni a lehetõségeket. Eredetileg is volt ilyen podcast.

Kreint???? Te meghülyültél? Jó, az tény, hogy Õ is officer, de akkor is Õ Krein. ;D

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Pl Hontalant, Szylt, Krein, Ébent, Zavarodottat vagy engem.

Pl. Sárkány Lovagrend, keresd Szylt vagy Greatsogront vagy valakit. Persze ez csak 1 lehetõség.