22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Februárban: "Minden este 2-3 órát játszunk egy aktív partyval" "T2-T3-ban vagyunk még csak, de fejlődünk, és nagyon élvezzük"

Augusztusban: "Minden este 2-3 órát játszunk egy aktív partyval" "T2-T3-ban vagyunk még csak"

Ha nem érzed az ellentmondást, gz.
    Amúgy leszarom, csak folyamatosan azt bizonygatni, hogy mekkora magyar játékos közösség van Nornon, szerintem hülyeség ezek után. Gyakorlatilag ugyanott vagytok, mintha endless trialt nyomnátok.
  • sanyiiiii
    ÁÁÁ, nincs köze a magánélethez, csak szimplán már szokássá vált az interneten hogy ezt veszed elő ha már értelmeset nem tudsz mondani.
  • t0xikus
    nem tudom honnan hoztad be ezt a magánélet dolgot, de gratulálok:D (hozzáteszem, akik ezt emlegetik, sztem azok a legsatnyábbak magánélet szempontból:D )
  • kecsesz
    Őszintén te ki vagy nekem, illetve kérdezem én van valami kötelező határérték amit teljesíteni kell ó nagy szen-szej...???
    Hallod komolyan mondom nem érted amit írok folyamatosan!
    Fantasy szerető, hobby játékosok vagyunk, akiknek stabil magánélete is van, nem csak egy virtuális fos, kocka szar...
  • Boncmester
    Az a másik, amit nem értek. Minek játszani RR100-ig, hogy utána abbahagyjad? Mind1, ő bajuk.
  • Pacho
    Wiar rerollolt destrora. Már 90+ a dps Dok-ja. Oohlgrist asszem abbahagyta, Kelem még talán játszik.
    Gyakorlatilag az egész Flagrum rerollolt/abbahagyta amikor elérték az rr100-at.
  • Boncmester
    Mellesleg itt csak azon vagyok leakadva, hogy már kb december óta toljátok minden este pár órát állítólag, és egyszerűen nem értem, hogy nem vagytok már 40-es szintűek? Hogy másztok vissza T2-be? Vagy mindig új karit indítotok? Komolyan, ha minden nap csak egy vaddisznót megölsz, már azzal kb 40-es lennél, nem hogy "folyamatos pvp-vel napi x órában". Vagy sosem győztök le senkit? :D
  • Robe77
  • Boncmester
    FYI ez nem blog, hanem fórum :-):-)
  • t0xikus
    pug guild?:D
  • kecsesz
    Figyelj:
    Leginkább T3+T2-ben toljuk, és igen jól szórakozunk.
    A T4-et tudjuk hogy "ú de fos meghaltok, 3 ütés és nyekk, szar,szar szar", de elmondom neked tökéletesen tisztában vagyunk a dologgal, mi élvezzük az alacsony szintű zónákat is.És leszögezném ennek a blognak a játékosok megtartásáról kellene zengenie, nem pedig az állandó ócsárolásról...!
    És igen átlag RR25-45 között toljuk,baráti társaságban.
    Pont tegnap csináltuk meg a szövetséget régi, profi volt Azgalos játékosokkal....szóval aki akar jöhet, csatlakozzon!(jelenleg 20-an vagyunk kb...)aktívan.....Mr. mindent tudó....
  • sanyiiiii
    Átfogalmazom: a demó tetszett, lehet hogy azzal fogok játszani amikor kijön.
  • A4tech
    Ooh/kelemb./ragequit-wiar vannak még Norn-on?
  • TDC Geronimo
    ősszel, beta meg "very soon"
  • Robe77
    "hogy akkor még talán hajad is volt" Merész feltételezés. ;D
  • Boncmester
    Azzal leszel el egy darabig? Azért ne készíts be hideg élelmet és hátizsákot :D
    Úgy 10-15 perc alatt végig lehet tolni a demót. Amúgy nem rossz, de nekem az a negyed óra bőven elég is volt belőle.
  • 0Fritz0
    Fent van és tölthető.
  • sanyiiiii
    5-6 éve még teljesen más világ volt, az olyan régen volt hogy akkor még talán hajad is volt :)

Egyébként én per pill rift / witcher 2 (a sztori jónak tűnik csak lassan haladok mert a játékmenet egy rakat fos), de kaptam egy fülest este hogy space marine demo fent van steamen, amikor hazaérek megnézem majd, lehet azzal leszek el egy darabig :)
  • t0xikus
    azért jó olvasni,h itt hőzöngenek,h mennyien vannak magyarok, erre 1 db konkrét kérdésre nem válaszoltak:DDD
  • MaRee
    Meg lehet erről tudni valami komoylabb infót, lesz itt klánosdi meg stb?
  • Boncmester
    Amikor még nekem volt visa electronom, 5-6 éve, akkor még nem lehetett vele fizetni neten :P

Amúgy te mostanság merre reszeled a répát játék szempontból?
  • MaRee
    Mikor jön ki amúgy ez a Wrath of Heroes szörnyűség?
  • sanyiiiii
    Azért ez szomorú, olyan mélyre süllyedt a magyar WAR "közösség" hogy már Sogi is tudja osztani a népet.... Bár azt azért látom hogy az "asszem" tippek még mindig nem jönnek be :)
  • buhajla
    Mainemmel vagyok bent az osc ban altok magyar guildban vannak
  • Boncmester
    Nem hozzád beszéltem, tanulj meg olvasni...
  • buhajla
    rr rank picit több ;)
  • Boncmester
    Gondolom vagytok már vagy RR36-osok, és vagytok kb 4-en, szal gz :)
  • Pacho
    Ő a magyar aktív guildet kérdezte...te legutóbb azt mondtad, hogy az Oscure-ban nyomod. Akkor most az magyar guild lett, vagy nemzetközi vagy wtf? Vagy maradt a digó közösség?
  • Pacho
    Hetente hány alkalommal van ideális setuppal futó T4-es SC premadetek?
  • buhajla
    Pontosan ezt mondom én is :DD de mind1 rá kell hagyni,megjegyzem order oldalon,Azgalon is vagyunk még néhányan
  • 0Fritz0
    Napi szinten mennyi az aktív tagok száma?
  • kecsesz
    Na megint egy nagy szakértő tudós...
    Mert te nem játszol, attól még nyomjuk páran Order oldalon Norn-on.
  • Lonni
    Lehet Visa Electronnal fizetni az interneten.
  • Boncmester
    Nincs
  • SaSaa
    Üdv! Olvasgattam a fórumot és tényleg sok negatív gondolatot látni, de ennek ellenére szeretném elkezdeni újra a játékot (Amikor megjelent már játszottam). Egy dolog érdekel már csak, mielőtt elkezdem. Van "aktív" magyar guild valamelyik szerveren akikhez lehet csatlakozni?
  • Boncmester
    Visa vagy MasterCard jó tudtommal. A Maestro-val nem lehet neten fizetni, ahogy asszem Visa Electronnal sem.
  • sanyiiiii
    Az eredeti fejlesztők jó részét már a játék megjelenésekor kirúgták (a nagy részét azoknak akiket érdekelt is a játék sorsa, de ugye 2008 válság blabla), aztán szépen sorjában a többit is, a Mythic szinte teljesen el lett tüntetve, nagyon kevesen maradtak, azok is már csak névben Mythic. Beolvasztották őket a Biowarebe és épp az SWTOR-on dolgoznak.
  • Genesist
    Az lenne a problémám, hogy szeretném megkapni az első ingyenes hónapot, amihez ugye kell egy bankkártya (vagy GC). Nekem Maestro kártyám van, és mikor a hitelkártya adatoknál megadom a kártyaszámot, akkor nem fogadja el. Próbáltam space-el elválasztva, kötőjelekkel és egyben is. Nem működik. Mi lehet a baj?

Tuti helyesen írtam be a számokat, kb. 10x ellenőriztem.
  • MaRee
    Az elején még nagyon jó volt, a megjelenés után még egy-másfél évvel is elég sokan játszottak vele, minden tierben volt mindíg élet.. Csak ugye nem jött soha semmi content, ami volt elbaszták, bejöttek a lag hegyek, és kezdtek szépen elszállingózni a játékosok. Mondjuk nekem megfelelne ilyen formában a játék ahogy most van, ha olyan élet lenne mint régen, de hát ilyen már nem lesz.
  • Genesist
    "csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén műveltek az leginkább a játék butítása volt csak."

Igen, sajnos mindenhol ezt az érvet hallom én is. Eléggé elszomorító az, hogy a fejlesztőknek van pofájuk pénzt kérni a semmiért. Mondjuk sajnos az EA mindig is egy pénzéhes keselyű volt. Amúgy mi történt a játékkal, hogy már a fejlesztő gárda sem törődik vele? Ekkora bukás volt anno?