Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Úgy érzem sikerült javítani rajta, hamarabb tölt be minden zónát és eddig csak a belépés utáni elsõ körbefordulásnál szaggatott be, de utána szép folyamatos végig. Keep fightot kéne próbálni, ott fog az a bizonyos majom vízbe ugrani.
Lazarus
Nincs jobb a wownál, wow a beszt!
Jobb mint a WOW vagy nem
Srácok, beírnátok a magyar klánok nevét ide? Szívesen rájuk néznék a Realm War-on keresztül. ( hamar megöregszem 😊 )

Dragonback Mountains, Order : Fist of Sigmar

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Helló.

Ober te milyen néven futsz online és melyik guildban vagy benne?

A kezdeti magyar ally szép lassan beolvad az Aod-ba és egy szépen fejlõdõ, ütõképes guild lesz belõlle.
Guild szinten már tudunk kirakni egy használható warbandet (persze nem délután 2kor) ami képes zónát kékké festeni 😊 várat claimelni és ez nem csak a renow farmolásról szól hanem kellemes kis portyázásokról egy zónában ami kellemes kis renowot hoz. Opsz akkor ez mégis renow farm 😊

Szóval akinek van kedve, várjuk szeretettel Karag Dron-on
(Steveh, Warbar, Krisz lehet írni online)
Solid Snake
Menjetek kezdõre, csak az új karik vannak <#nezze>
Solid Snake
Érkezik a drágaszág <#idiota>
Lazarus
Semmilyen damage alapú gyógyításba nem számít bele a willpower
vmi teoricraftolós WP kell nekem 😊
az a nagy kérdés, a Divine Strikeba beleszámít-e willpower értékem, vagy csak a direkt healekbe?

ne legalább nem csak külföldieket lehet gyakni 😊 / kontra

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Jockey
hehe, akkor kerultunk mar parszor szembe, Zuzda neven tolom BO-l, neha szoktalak kergetni..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Valaki nem tudja a kamera helyzetét, hogy lehet fikszálni. Jelenleg ez idegesít a legjobban a játékban a lag mellett, hogy minden halálnál vagy SC ki/be lépésnél ezzel kell bohockodnom.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mondjuk lehet 40en más lesz(azért nem hitegetem magam)

Nagyon semmit, mert amelyik jól csinálja ott semmit se kell csinálnom. besilencel és még immunis a spellekre is. Mire már tudnék valamit csinálni fél lábbal a sírban állok.<#zavart1>Ráadásul a lag miatt majdnem mindig bemozdulok a támadásuk után ami ugye + szívás. Az még semmi hogy a szintem környéki WE-k kicsinálnak, de amikor szürke csinál ki az nem 1 megnyugtató érzés, fõleg amikor itt zongorázok a gamepadon és semmi se történik...

Ha már így magyarósítottad a 3 ágát a BWnek akkor a "hosszan tartó sebzés ágból a stop,drop,and roll-ig elmész, amíg ezt nem éred el minden pontod erre az ágra rakd. Ebbõl az ágból kell még az elsõ 2. és a 4., többi felejtõs. Ha ezek megvannak ráállsz a "területre ható varázslatok" ágára és kiteszed a fiery reservest, másra ugyse lesz pontod.😊

Szaruman
Fû bmeg, KoS target vagy 😄

WEkrõl mi a véleményed? 😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Az én tapasztalatom, hogy T4be ez már nem müködik, 1xrûen nem tudsz akkora sebzést bevinni. Fõleg tankok ellen, ha meg a hátsók seggét probálod meg égetni könnyû prédává válsz. BW amugy is a melee közkedvelt célpontja+ az ellenséges castereké... mondjuk papírt ki ne szeretné széttépni.<#hehe>

Én játszok vele.<#buck>

Szaruman
T3as emberbõl nincs sok az infernumban. Az ally pedig fõleg t4 eseményekre megy rá (ahogy látom).

Bwvel aoe ami igazán hatékony (fõleg pugok/idióták ellen), illetve a tab-dotolás. Mondjuk kérdés, h az 1.06 mennyit változtat ezen.

Köszi! Lassan én is elérem a 30. szintet, várom már a közös nagy warbandeket, mert az a legnagyobb feeling a játékban!

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BEAST
Eleg fiatal meg a jatek, igy a guild is az, szerintem meg korai lenne 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
T3rol fogalmam sincs, szerintem oda mar reg nem szervezunk semmit se mert nincs annyi 30 alattink. T4ben viszont eleg gyakran vannak kozos warbandek, es ott eleg surun ki van osztva hogy melyik warband mit foglal vagy epp mit ved.

Guild bank a fovarosban van, a minimapon a filtereknel be tudod allitani hogy jelezze a bankos raktaros npcket, de valahol delre van a fotertol. Viper's Pit "csak" egy vendorokkal teli hely a guildeknek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja, még 1 kérdés. Guild találkozókat nem szoktatok szervezni?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Tegnap T3-ban az orderesek elfoglalták Talabecland keepjét. Írtam a guildbe, hogy nem akarjuk-e visszafoglalni. Erre azt a választ kaptam, hogy az nem a mi guildünk feladata, hanem a zergeké (?), vagy ilyesmi. Hogy vannak ezek a dolgok leosztva? Az allianceon belül van valami hallgatólagos megegyezés, vagy micsoda?

Beszéltetek guild raktárról. Ez hol van? Viper Pitben?

A következõ meg tudom, hogy egy olyan kérdés, amire szubjektív válaszok adhatóak, de fõleg ilyenekre vagyok kíváncsi. Szóval ha kiszórakoztam magam 40. szinten a chosenemmel (ez kb még 1-2 hónap, mire oda eljutok), indítanék majd egy Bright Wizardot a Dragonback szerveren.
Szerintetek melyik hasznosabb a csapat szempontjából, ha az azonnali sebzésre megyek rá, ha a hosszan tartó sebzésre vagy a területre ható varázslatokra? Tapasztalatok, vélemények érdekelnének ezzel kapcsolatban.

Köszi 😊

Szaruman
te melyik szerveren vagy? van az azgalon egy ilyen nevû bw, ugye nem te vagy az? 😊

Még azt hozzá tenném ha a wow gfx-e tud kezelni 40vs40 embert akkor valahogy wo-nak is tudnia kellene, de lehet csak én gondolom így.

Mivel én a játékom majdnem 100%át scenariokba töltöm(pug-gal) így alá tudom támasztani, hogy az esetek nagy többségében mindenki szarik a másik fejére. Röviden kb itt sincsenek értelmesebbek mint wow bg-kben, sõt nem 1 esetben hülyébbekkel is találkoztam. Eddigi legjobb az volt amikor 0 heal mellett ahogy meghaltam kb 1 secre jött a rezz és ezt 3x egymás után eljátstotta, hogy a destrosok közé rezzelt be. A végére csak leabálták, mert 4.-re már nem rezzelt. Másik meg t4be szinte 90%ban ugyan azon az sc-n játszól és nem tudják mit kellene csinálni.
Multkor elmentem várostromra és kb azt láttam, hogy valaki írja jön 2-3 warband. Nézelödök körbe a lovon, nem látok senkit. 1x megáll a kép és pár secre megjelenik mellettem a destros csapat, nálam meg kidobja a release-t. Adrenalin fel is ment de nem a harc miatt, hanem én hülye minek jöttem ide. Ott állok 10 perce jön a lag és lehet releaselni.

BEAST
<#vigyor2>

TDC Geronimo
Updatelték ma a patch noteot:

Based on player feedback we have made some additional changes to Tier 4 Victory Point contribution. The following changes will reduce the amount of time necessary to capture a Tier 4 zone as well as place more emphasis on open field RvR:

* Battlefield Objectives and Keep contributions have been increased.
* PvE contribution has been decreased.
* Prior Zone control contribution has been decreased.
* The amount of Scenario Victory Points to take a zone has been decreased.

Wohoo talán el lehet már foglalni rendesen zónákat ezután \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jeffjohnson
hát nagyon nem az bakker ezt jól benéztem <#banplz> ott a pont!
bár ha Teddy véletlenül a swédeknél telel akkor kipróbálhatja <#idiota>

RedDevilsza
Az nem az 😊

Jeffjohnson
teddymac
Ki lehet probálni ingyen a játékot ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Most, hogy elcsendülnek a pengeváltások okozta zajok...
Tud még valaki valakit / valakiket, akik Karak Dron-on játszanak, Order oldalon, és esetlegesen még nincsenek szövetségben?
Nagyon szívesen látnánk azt a sok magyart, akik állítólag itt vannak, de mégse nem 😊
Strahd_
azt mondta most vesz vidkarit 😊 de most EVE onlineozik

BEAST
Szolj ra hogy jojjon jatszani, meg vegyen gepet hozza :p ... van meg egy egesz egesz napja hogy velunk kezdjen 😄

Strahd_
tudom mar z3d kell ide szajkaratera

Strahd_
de megis jobb mint a mostani vita 😛

Jeffjohnson
Populizmus nem hinném hogy ráhúzható erre mert ha mindenki érdekét szem elött tartjuk akkor abból semmi jó sem sül ki. Vagy vannak egyenlõek és egyenlõbbek? Én azt mondom mindenki engedjen egy kicsit és ne csak a saját érdekeit nézze. Mitõl müködne egy jó klán ha nem ettöl?

Na annak aztán abszolút nincs értelme, követhetetlen. Ha mondjuk pár nap múlva akarnál csak reagálni rá, rádöbbennél, hogy azóta homlokegyenest megváltozott a véleménye... aztán megint és megint.

s0n1c
jaj csak azt ne
Strahd_
nem lehetne valami normalisabb temat talalni amirol lehetne dumalni szemely szerinte en hianyolom Wildor BW beszolasait 😊 abbol lehetett volna jo kis forum fantasy "szajkarate" de ennek a mostani vitanak nincs ertelme ismet 😊

Jeffjohnson
Igazából semmi közöm sem lenne ehhez a problémához ha nem itt próbáltátok volna "tisztázni". Könnyen rövidre zárhattátok volna ha nem írtok ide semmi egymást bántó hsz-t és Ventrin/TSen dumáljátok meg.

Nem kell ez a populizmus.
Abszolút nem szokott ilyesmi elõfordulni, mindenkinek aki nem ismerõs vagy nem ismerõsnek az ismerõse elmondom, hogy öreg vagyok én már bohócnak, az idiótákat, drámakirálynõket nem fogjuk pátyolgatni, se idõm, se energiám szájkaratézni, így ha arra rászolgálnak egy szép ívû guildkick lesz az osztályrészük.

Jeffjohnson
ill. nem is írtam félreérthetõen csak te gonosz módon ezt hoztad ki belõle <#banplz> viccet félretéve ez a játék a csapatközpontúságra épít sztem ennek alapja pedig egy jó guild ahol az egyes "személyiségek" csapatként tudnak müködni ez pedig csak úgy megy ha mindenki enged egy kicsit a "100-ból" talán a szocializáció is erröl szól ha nem tévedek.

ez lett volna a cél, mint ahogy TS-en is mondtam neki, de úgy néz ki félreértettük egymást:S "csíra" 😞 oFF

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

BEAST
Ez igy van 😊

Jeffjohnson
Guildnek még a nevét sem tudom <#vigyor3> lehet kicsit félreérthetõen írtam de az lett volna a lényege ,hogy oldják meg a problémáikat egymás között és az ne menjen a guild rovására.

BEAST
Ahogy az is sokat elarul rolad hogy 2 ember ellentetei alapjan itelsz meg egy egesz guildet :p , a tobbiben pedig igazad van.

Jeffjohnson
Kezdem szerencsésnek érezni magam mert a mi klánunk nem ilyen!

Egyébként az sokmindent elmond rólatok ,hogy itt "teregetitek" egymás szennyesét amit egyébként kb. 10 perc alatt el tudnátok intézni Ventrin.

Azon is érdemes elgondolkodni ,hogy ha egy klánon belül ilyen ellentétek feszülnek akkor az hova vezet. Friss tagként én csöndben voltam és ismerkedtem az emberekkel nem mindenkinek van egyforma stilusa. Vannak nehezebb emberek akikkel ugyanúgy ki lehet jönni ha akarunk. Elvégre közös célért harcolunk minél hamarabb megértik ezt az emberek annál hamarabb megtanulnak a törpiekkel együtt játszani és annál élvezetesebb lesz a játék!