Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragonback Mountains, Order : Fist of Sigmar
Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47
Ober te milyen néven futsz online és melyik guildban vagy benne?
A kezdeti magyar ally szép lassan beolvad az Aod-ba és egy szépen fejlõdõ, ütõképes guild lesz belõlle.
Guild szinten már tudunk kirakni egy használható warbandet (persze nem délután 2kor) ami képes zónát kékké festeni 😊 várat claimelni és ez nem csak a renow farmolásról szól hanem kellemes kis portyázásokról egy zónában ami kellemes kis renowot hoz. Opsz akkor ez mégis renow farm 😊
Szóval akinek van kedve, várjuk szeretettel Karag Dron-on
(Steveh, Warbar, Krisz lehet írni online)
az a nagy kérdés, a Divine Strikeba beleszámít-e willpower értékem, vagy csak a direkt healekbe?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
WEkrõl mi a véleményed? 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bwvel aoe ami igazán hatékony (fõleg pugok/idióták ellen), illetve a tab-dotolás. Mondjuk kérdés, h az 1.06 mennyit változtat ezen.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Guild bank a fovarosban van, a minimapon a filtereknel be tudod allitani hogy jelezze a bankos raktaros npcket, de valahol delre van a fotertol. Viper's Pit "csak" egy vendorokkal teli hely a guildeknek 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Beszéltetek guild raktárról. Ez hol van? Viper Pitben?
A következõ meg tudom, hogy egy olyan kérdés, amire szubjektív válaszok adhatóak, de fõleg ilyenekre vagyok kíváncsi. Szóval ha kiszórakoztam magam 40. szinten a chosenemmel (ez kb még 1-2 hónap, mire oda eljutok), indítanék majd egy Bright Wizardot a Dragonback szerveren.
Szerintetek melyik hasznosabb a csapat szempontjából, ha az azonnali sebzésre megyek rá, ha a hosszan tartó sebzésre vagy a területre ható varázslatokra? Tapasztalatok, vélemények érdekelnének ezzel kapcsolatban.
Köszi 😊
Multkor elmentem várostromra és kb azt láttam, hogy valaki írja jön 2-3 warband. Nézelödök körbe a lovon, nem látok senkit. 1x megáll a kép és pár secre megjelenik mellettem a destros csapat, nálam meg kidobja a release-t. Adrenalin fel is ment de nem a harc miatt, hanem én hülye minek jöttem ide. Ott állok 10 perce jön a lag és lehet releaselni.
Based on player feedback we have made some additional changes to Tier 4 Victory Point contribution. The following changes will reduce the amount of time necessary to capture a Tier 4 zone as well as place more emphasis on open field RvR:
* Battlefield Objectives and Keep contributions have been increased.
* PvE contribution has been decreased.
* Prior Zone control contribution has been decreased.
* The amount of Scenario Victory Points to take a zone has been decreased.
Wohoo talán el lehet már foglalni rendesen zónákat ezután \o/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bár ha Teddy véletlenül a swédeknél telel akkor kipróbálhatja <#idiota>#idiota>
Bannerban 7 napos ingyen gamét reklámoznak
Tud még valaki valakit / valakiket, akik Karak Dron-on játszanak, Order oldalon, és esetlegesen még nincsenek szövetségben?
Nagyon szívesen látnánk azt a sok magyart, akik állítólag itt vannak, de mégse nem 😊
Abszolút nem szokott ilyesmi elõfordulni, mindenkinek aki nem ismerõs vagy nem ismerõsnek az ismerõse elmondom, hogy öreg vagyok én már bohócnak, az idiótákat, drámakirálynõket nem fogjuk pátyolgatni, se idõm, se energiám szájkaratézni, így ha arra rászolgálnak egy szép ívû guildkick lesz az osztályrészük.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Egyébként az sokmindent elmond rólatok ,hogy itt "teregetitek" egymás szennyesét amit egyébként kb. 10 perc alatt el tudnátok intézni Ventrin.
Azon is érdemes elgondolkodni ,hogy ha egy klánon belül ilyen ellentétek feszülnek akkor az hova vezet. Friss tagként én csöndben voltam és ismerkedtem az emberekkel nem mindenkinek van egyforma stilusa. Vannak nehezebb emberek akikkel ugyanúgy ki lehet jönni ha akarunk. Elvégre közös célért harcolunk minél hamarabb megértik ezt az emberek annál hamarabb megtanulnak a törpiekkel együtt játszani és annál élvezetesebb lesz a játék!