Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de remélem ez ma ki derül.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
1 óra QnA meg másfél óra prezentáció hát...valami csak készül akkor bár fogalmam sincs mire számíthatunk. Legutóbb is nagyot koppantunk pedig akkor még jóval többet tolták, mint most úgyhogy nem váltok át "excited" státuszra 😄 Holnap majd kiderül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Olyat sem hallottam még, hogy lestrapált mmo felkel a padlóról..
Bejelentik a 'Warhammer Online 2: We wont fuck it this time'-ot <#hamm>#hamm>
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
So tomorrow I’m racing back from work to see what gets revealed, I say race as time wise its a bit tight with getting out of work for the start... but should be ok. I don’t know what it is we’re going to see, I‘ve no real idea if it will be a huge exciting OMG shock or a big letdown, but I am pretty sure that Mythic have a fair bit to talk about. I say this as we’re getting:
30min presentation
1hour Q&A
Another 30min presentation
Sajnálatttal látom, hogy már az eu gémereket is meg lehet vezetni ezekkel a legombolós szélhámosságokkal.
http://twitter.com/#!/werit
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Van a havidíjas, meg a free2play, amihez havonta kiadnak egy olyan dolgot, amit ha nem veszel meg, akkor egy gyépés is leölt combatban. De persze biztos ez utóbbi a jó, mert az "ingyen" van.
És ingyen még a bab is hús.
Tomb of Freedon Nadd
Amúgy nem vágom, hogy a f2p miért lenne jobb.
Az emberek nagy része aki visszatérne úgyse vette meg a progression packot, úgyhogy manapság maximum ingyen renown-nak lenne jó. Ha pedig bevezetik a f2p, de eladnak 50.000 progression keyt, azzal meg az év üzletét csinálták meg.
Tomb of Freedon Nadd
We will be bringing the BioWare Mythic account center offline for a longer maintenance on Tuesday, July 5th at 8:30 AM EDT.
We anticipate the account center will be back online within 10 hours no later than 6:30 PM EDT.
10 órás acc center karbantartás 1 nappal a bizonyos bejelentés elõtt. Egyre inkább megy a f2p felé a dolog, legalábbis remélem.
Hmm mi lehet vajon? újabb vanity petek? 😄
6án lesz vmi állítólag, bloggerek írják az oldalaikra, hogy akkor érdemes lesz visszanézni.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Ha van még mûködõ magyar légió a nornon úgy átmennék szívesen, mert legrosszabb esetben is az SWTOR érkezéséig biztosan lesz még WAR. Az meg legalább egy év.
Azóta destro zerg. Most megint kezd egy kicsit kiegyenlítõdni, nemsokára megint order zerg lesz.
Ilyen ez.
Tomb of Freedon Nadd
Még én is javában játszottam, amikor mondtátok, hogy majd fölfejlõdtök, és jöttök a Lovagrendbe, azóta meg hónapok óta nem játszok, és ti még mindig nem vagytok 40-esek? Lvl 40-en kezdõdik igazából a játék, ami azelõtt van, az nem is számít, bár T3-ban még nincs akkora különbség szintben, mint T4-ben, ez tény.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Kevés normális értelmes játékos van, aki az erõsebb oldalról a gyengébbre rerollolt, de vannak ilyenek. Ugyanúgy, amikor mi is szervert váltottunk Eltharionról, akkor oda mentünk, ahol úgy gondoltuk, túlerõben lesz a destro, hogy legyen mindig ki ellen harcolni.
Ezen kívül amiatt is ment el sok játékos, mert egyszerûen megunták, hogy nincs semmi újdonság. Amit változtattak, az is inkább csak rontott a helyzeten, pl az új RvR rendszer is egy lebutítás volt, aztán a DF/WF nerf is eléggé pofánköpés volt sokaknak, nekem legalábbis mindenképp.
A Rift gondolom mindkét oldalról vitt el embereket, de nem is lett volna semmi esélye, ha a WAR-t fejlesztették volna rendesen. A legtöbben azért mentek át oda, mert unták a WAR-t, nem nagyon hinném, hogy ezek tömegével visszamennének már.
Igaz, csak 7-8 fõ, de a létszámunk emelkedik, a játék tényleg túl jó ahoz, hogy "csak úgy" eltûnjön a süllyesztõben!
T3+T4 szinte minden este tele!!!
Karak-Norn Immortal Legion
Az azgalon viszont fordított a helyzet. Nem sok élvezet marad abban sem, hogy 4x annyian kergetjük a destrokat. De tudom, hogy a Rift is elvitt rengeteg gÉmert, akik vissza fognak jönni és helyre fog állni az egyensúly. Mert azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenek gyakran megesnek mmo-k terén. Nem fog ez a játék olyan könnyen kivérezni, mert egyszerûen túl jó ahhoz. Most vérzik, de nem artériából.
Amúgy a destro közösség nem tudom mit élvez a játékban a nornon, amikor kb napi 20 órában üres zónát zergel, a maradék 4-ben pedig menekül az egyetlen order premade wb elõl, vagy wájpol ezerrel.
Tomb of Freedon Nadd
A másik. Én F2P ingyenes játékkal még nem találkoztam. Ellenben azokba, hogy topon lehess 3-4x annyit kell invesztálni. A legnegyobb átverés a "F2P". Övé a jövõ. Ingyen játszani, humoros! A lotrora 3 hónap alatt többet költöttem, hogy ne kelljen grindelnem minden "ingyenes" csomagért mint 7 hónap alatt a WAR-ra. Mellesleg a valaha volt legunalmasabb mmo. Hogy oda is osszunk lapot, ne csak ide!