22827
-
buhajla #22027 eltűnt? nah az érdekes lenne azért a Mythic sem nyomorék teljesen, csak rá kell linkelni az ea acc-ra a normálisat nem túl bonyolúlt.... -
MaRee #22026 Úgytűnik megvan a megoldás, ha érdekel beírom, sikerült megcsinálni. Ja és van 14 nap ingyen játékom, amit persze akkor aktiválhatok, ha előfizetek egy hónapot -
#22025 Az enyém is eltűnt! -
MaRee #22024 Úgy tűnik eltűnt az accountom, wtf Nyomorék Mythic.. -
MaRee #22023 EGyébként az accountok össze lettek vonva a sima EA-s accokkal? Csak mert már nincs meg a régi war europe oldal ahol be kellett lépni, ha a warhamemronline.com-on lépek be, ott meg nem mutatja hogy nekem valaha is elő volt fizetve a játék.. -
#22022 Azt mondták, hogy ősszel. Nem azt, hogy szeptember -
MaRee #22021 Have you followed the sneak peak this weekend but weren't able to join because an invitation hasn't found its way to your inbox yet? If you are an active subscriber of Warhammer Online: Age of Reckoning your invitation is coming soon....
+
The next one is scheduled for the end of next week.
Nem tudom meddig akarnak még ezek itt szenvedni, nem úgy volt hogy ebben a hónapban release? És még írkálják hogy hetente béta tesztre küldik a meghívókat meg mittomén... -
MaRee #22020 Mit vártál.. Jólesz ez, napi 1-2 órát el lehet vele szöszölni, főleg hogy teljesen ingyenes. Hozza egy picit a jó régi WAR hangulatot, nekem ennyi elég. -
A4tech #22019 végignézve a videót.. ez így jelen formájában egy gyalázat. Carrie 'disznó' Gouskos keze alól (újfent) semmi jó nem kerülhet ki.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mindenféle dev chit-chat videókban az nem a Paul Barnett?!
Ezek ketten összefognak, minden !awesome! meg !waaaaagh! lesz és a végén még az swtor sem jelenik meg. -
MaRee #22018 Írták is többen fb-n hogy jó lenne hogy a volt előfizetőket is hívogathatnák, nem csak random címeket. Én is kb egy évig voltam előfizető most meg várom hogy kisorsoljanak pedig ugyan azzal a mail címmel regeltem. -
#22017 We'll invite all WAR subscribers with the next waves to come.
Mondjuk nem tudom itt még hányan war előfizetők. -
#22016 jók a hangok meg a zene :D
-
#22015 Nincs mit lenyomni szerintem mivel ingyenes. Én személy szerint örülök is neki, mert szerettem a pvpt warba, de annyit nekem már nem ér, hogy fizessek érte havonta. Ez meg egy jó alternatíva lesz. Napi 20-30 perc kikapcsolódás és mindez ingyen. -
Jammal #22014 Full ugyanaz minden nem kell belelátni semmit. Lényegében kiműtötték a scenariokat és ezt külön játékként akarják lenyomni az emberek torkán egy kis moba beütéssel amire az 5dbos skillset utal. -
#22013 Csak az UI más. Szerencsére azt a cell shaded baromságot nem rakták bele. -
MaRee #22012 Hát ez azért nem ugyan az a grafika, ez ilyen kicsit meseszerű rajzolt izé. Amúgy levették a videót úgy látom Mindegy elvileg úgyis e hónapban jelenik meg. -
#22011 Ugyanaz a graf, mint a sima warhammernek. Lehet, hogy nem lesz ez olyan rossz. Eleve 3 csapatos az sc. Nekem az a bazi nagy target karika nem tetszik, remélem állítható lesz. Gondolom pénzért lehet majd venni fasza sovereign meg hasonló armor set kinézeteket, új hősöket stb. Vampire hős ahogy nézem nincs még a betaba. -
MaRee #22010 Itt egy gémpléj
Minden karakternek csak 5 képessége lesz alapból? Mondjuk ha bele gondolok elég az. Nem olyan szörnyű így mint az intro alapján gondoltam első látásra, de ezzel a grafikával nem fogok kibékülni, ok, hogy play4free meg mittudomén de okádék.. Mindegy, legalább lesz még valami Warhammeres játék. -
#22009 NDA van, de youtuben vannak már fent videók. -
#22008 Azt mondják, hogy nagy fun. Bár ez még nagyon zárt beta szerintem nem sokan tolják. Ma is lesz egy event. Most még csak akkor mennek a szerverek, amikor az event tart. Gondolom később lesz folyamatos beta nagyobb létszámmal. -
MaRee #22007 Én jelentkeztem de nem kaptam invet. -
A4tech #22006 volt valaki wrath beta-ban? -
Boncmester #22005 Ezért írtam ezt, hogy nincs benne bug :) -
sanyiiiii #22004 He mi van ilyen gyenge a memóriád? Máris elfelejtetted hogy az mind fícsör volt? -
Boncmester #22003 Neeeem, ebben a játékban még SOHA SENKI nem látott bugot :D -
buhajla #22002 lehet hogy nehéz a t4 de egyáltalán nem olyan vészes mint amennyire itt "féltek" tőle :DDDD szerintem nyugodtan lehetnétek ott is :DDD(csak tipp semmi flame) -
MaRee #22001 Nem US only. -
#22000 miért van olyan érzésem, hogy US only ez is? -
MaRee #21999 Wrath Of Heroes:
"Some very, very lucky people have received beta invites today. There is a special beta session today from 4.00pm until 5.00pm EST. If you have been lucky enough to be invited by email, you can go to the beta sign up page, log in, and see that your beta status is set to 'You're in.' You can start installing the client by following the link. Meet you..."
Pénteken ugyan ekkor küldenek ki megint meghívókat, na hátha jön egy. -
sanyiiiii #21998 Nálam rendesen fut ezen a gépen, de a rune of breaking grafikaja a viznel ugyanugy bugos ahogy nalad, illetve ahogy a regi gepen is volt ahol varni kellett a texturak betoltesere. Ez a bug azota van miota beraktak az abilityt es nem hiszem hogy valaha kijavitanak... -
Genesist #21997 Sziasztok!
Valaki találkozott már grafikai hibával a játékban, mert én igen. Így néz ki:
Ez másnak is van? Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy mikor bejelentkeztek és betölt a játékba, akkor nektek is várni kell pár mp-t, amíg betölti a textúrát és a játékosokat? Csak azért kérdem, mert addig nekem kissé szaggat, ha mozgok, de utána tökéletes. -
kecsesz #21996 Na akkor elölről...
T2+T3 Immortal + Alliance-ok Norn-on.
Heti, (nem napi) 2-3 óra játék.
Hobby szint, (nem kocka), csupán kedvtelésből.
Összesen 10-15 tag de azok sem egyszerre, ki-hogyan ér rá.
Családos szinte mindenki, ezért haladunk lassabban.
Igen mindig újabb karikat is viszünk a rendszerbe, mert tudjuk, illetve csak hallottuk a ránk váró nehézségekről.Ennyi, amúgy tényleg nagyon kedveljük még így is a mi szintünkön is.Értsétek meg mi ilyenek vagyunk, illetve ha akarnánk sem tudnánk több időt erre a remek világra rászánni.
Remélem elég nyugodt, és türelmes voltam! -
najó #21995 Bizta uj karikat kezdenek t4 elött vagy x:) Én jatszom viszonylag rendesen t4be,csak egy Immortalost láttam az elözö mondjuk 3 hétbe,SzarokRádot,scenarioba egyetsem. Oohgristot,itsyt kelembribort nem lattam egyszerse,aki eléri a 100t tuti abbahagyja. Ottvan most elbaszva,hogy a zonakat szintezni csak carrierekkel lehet ami fel ev utan mar senkinek se jon be,ha nullarol kell vmit kezdeni altalában a 3/4e a jatekosoknak ellep pihizni. -
buhajla #21994 hmmmmm de ismerős :DDD -
Pacho #21993 Inkább nézzen mindenki warhammeres videókat:
http://www.youtube.com/watch?v=npLZg3pOuhQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=32v5aumzl_E -
MaRee #21992 kecsesz nem kell felkapni a vizet, engem is érdekelne, hogy ennyi idő játék után hogy nem léptek tiert? Nem questeltek vagy nem öltök semmit vagy mégis mit csináltok? Én egy hónap alatt lettem 40/35 kb napi 2-3 óra játékkal. -
t0xikus #21991 :D tuti menzesze van:) -
Boncmester #21990 Valakinek elgurult a gyógyszere, úgy látom :) -
#21989 LOL. De tényleg. -
kecsesz #21988 És közöd???
Magunkért játszunk nem értetek faszok...