22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Jajjj, tűkön ülök... -.-

Amúgy nem is tudom, minek jelentkeztem bétára, szerintem még azt az időt is sajnálni fogom, amíg lejön a kliens...
  • MaRee
    Ma is WOH béta nap van, ne felejtsétek nézegetni a mailboxokat, akinek eddig nem küldtek invet! :) Este 10-től éjfélig lesz ha jól számoltam(8-10pm UTC).
  • A4tech
    foglalkozások?! :D Ask Szyl
  • Boncmester
    Kétféle crafting skill van, és 4 féle gathering. Mindenki fölvehet egy féle crafting és egy féle gathering skillt. A skillek 1-es szinttől 200-ig mennek, értelem szerűen 1-es szinten még nem tudsz bármit megcsinálni, 200-ason már igen, és úgy tudod őket fejleszteni, hogy használod őket, ekkor valamilyen valószínűség szerint emelkedik egyet a skilled, vagy nem.

Crafing skillek:
    -Talisman Making: talizmánt tudsz vele gyártani, amik permanens bónuszt adnak, ha beleteszed egy fegyverbe/ruhába. A fő összetevő (main ingredient) határozza meg, milyen statot növel a talizmán, és kell még hozzá három további összetevő (mágikus esszencia, aranypor meg curio, vagy valami ilyesmik, írja az ablakban). A fő összetevő és a kiegészítők határozzák meg együttesen, hogy milyen erős lesz a talizmán, amit csinálsz, na meg van benne egy kis véletlen faktor is.
    -Apothecary: gyógyító italok, illetve olyan italok, amik a talizmánoknál több bonust adnak egy-egy statra, de limitált ideig hatnak (2 perc - 1 óra). Itt is a fő összetevő határozza meg, milyen statot növel, vagy healel, sebez, stb az ital, amit csinálsz, és 3 másik összetevőt is bele kell tenni, amivel tovább hat, többszörözi (egy üvegből és alapanyagból 2-4 lötyit is tudsz csinálni akár), vagy stabilizálja az italt (ha nincs benne elég stabilizátor, amit az oldalt levő csík mutat, akkor jó eséllyel csak fölrobban az üveg, amiben főzni akarod, és eltűnnek az alapanyagok).

Gathering skillek:
    -Magical Salvaging: Ruhákat, fegyvereket szedhetsz vele szét, és talizmán alapanyagokat nyerhetsz belőle
    -Scavenging: "értelmes" mobokból tudsz vele kigyűjteni talizmán alapanyagokat. Úgy működik, hogy ha meghalt a mob, és kilootolta valaki, akkor megjelennek fölötte legyek, és ha fölé viszed az egeret, megjelenik egy kis fogó, ekkor tudod kinyerni belőle az alapanyagot, majd a hulla eltűnik.

-Cultivating: Növényeket tudsz vele termeszteni magokból, és ital alapanyagnak használhatod fel őket. Elülteted a magot, hozzáadsz földet, fizet és valami speckó összetevőt, és kész a növény. Egy magból akár több növény is lehet, attól függ, milyen vizet teszel rá, stb... Ha megvan a növény, vagy fölhasználod egy italhoz, vagy pedig jobb klikkel asszem szétszeded újabb magra. Így ha van egy magod, abból utána végtelen sok alapanyagot kinyerhetsz, feltéve, ha mindig odafigyelsz, hogy maradjon növény, amit magnak szétszedhetsz újra.
    -Butchering: ugyanúgy működik, mint a Scavanging, csak nem értelmes lényeket, hanem állatokat tudsz vele szétszedni (vaddisznók, pókok, farkasok, stb), és nem talizmán alapanyagot, hanem ital alapanyagokat nyersz ki belőlük.

Mindenképpen szedd le a Crafting Info tooltip nevű addont, ami minden ilyen alapanyagnál kiírja, hogy pontosan mit csinál, milyen erős, stb...

A talisman making akkor lesz fontosabb, amikor olyan 50-80 között gyakran váltasz ruhát, és azt akarod, hogy jó talizmánok legyenek benne. Viszont az ital készítéssel meg jobban lehet keresni, és később is hasznosabb, a végjátéknál, amikor már megvan a ruhád, amit a következő 2-3-4 hónapban nem fogsz lecserélni, így nem kell bele új talizmán, viszont óránként 2-6 potit meg kell innod csaták közben, hogy növelje a statjaid, illetve hogy gyógyítsd magad. Szóval én az utóbbi felvételét javaslom, mert a potikat mindig el tudod adni, mindig lesz pénzed, és az árukból simán vehetsz talizmánokat, a talizmán árulás viszont annyira nem pörög, abból nehéz a potikat fedezni, amikre szükséged van. A legjobb meg, ha többen játszotok együtt, mindenkinek megvan, hogy mit csinál, és egymást el tudjátok látni. Itt sokkal jobban le van egyszerűsítve ez a dolog, meg a gazdaság, mint a wow-ban, itt inkább csak egy szükséges rossz, de szerencsére nem sokat kell bajlódni a dolgokkal :)
  • e57
    Nem volt szándékomban belekötni az angoltudásodba. Elnézést, ha félreérthető voltam.
    Csak egyszerűen ez jutott eszembe a wowos társalgásokról.
    Én azt mondom, hogy a jó angol tudásodat sokkal inkább magadnak köszönheted, mint az mmo játékoknak.
  • vadkandiszno
    Bagantirtir néven, tier egyben állok a griffnél, ágyúknál az rvr zónánál
    10szint.
    Nagyon köszönöm
  • buhajla
    azgal-order
  • vadkandiszno
    buhajla

szuper köszönöm elfogadom :D
    Melyik szerveren vagy?
  • vadkandiszno
    Hát jó, de azért ha valaki a játékon belül körbe vezetne szívesen venném:D
    Első kérdésem a foglalkozásokat érinti.
    Milyen foglalkozások vannak, melyik mire jó, ad-e pluszt mint a wowba hogyan kell használni, melyiket érdemes kihúzni?

Előre is köszönöm
    vkd
  • buhajla
    én most éppen nyomom a WAR-t szval ha van kérdésed hozzám jöhetsz,(mondhatni én is "régi motoros" vagyok...)
  • MaRee
    Remélem nem egyszerre jön majd a D3 és az SWTOR
  • Boncmester
    Majd SWTOR-ban megmutatjuk :)
  • MaRee
    Nos lehet kötekedni, a nyelvvizsgabizottság elfogadta az angolomat, amúgy meg ha értelmes társasággal játszik az ember, nem csak wtf lol gimme1gold kthxbye szintű kommunikációt lát az ember.
  • t0xikus
    :DDD
  • e57
    Jah, Rigó utcában középfokú angol vizsga....

Kérdés: Mit mondana a képen látott szituációban (valaki elvesz egy ceruzát az asztalról)?

Válasz (WoW-os angolsággal): hey!!!4 WTF???? r u a loot ninja??? wayf??? noob!!!444
  • MaRee
    Szerintem inkább kérdezd meg itt amit nem értesz, nem sok régi motoros játszik már, de a fórumot azért nézegetjük. Az angol tanulásra pedig szerintem az MMO-k a legjobbak, én elég gyatra angoltudással 2-3 év WoW-ozással tanultam meg középfokon :D
  • vadkandiszno
    Sziasztok. Nagy Warhammer online rajongó vagyok.
    Viszont ez életem első mmo-ja és az angolom se túl erős.
    Segítségeteket szeretném kérni, hogy teljes értékű játékos lehessek.
    Munkák, talismánok, finom kis apróságok stb.
    Egy mesterrel lenne szükségem aki útba igazítana, elmondana pár dolgot.
    Nem vagyok retardált, ha egyszer megmutatják, elmondják megértem. :D
    Legjobb lenne játékon belül, megmutogatva.

Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
    Vkd
  • buhajla
    +1:D
  • MaRee
    Ne legyél már te is buta. Senki nem baszogatta őket, csak nem értettük, hogy több hónapnyi játékkal hogy lehetnek még midig lvl 20 körül.
  • kluge
    hali!

Kicsit visszaolvasgattam a forumot. Nem értem mért kell basztatni az immortálosokat...
    Teljesen igazuk van abban hogy a kis tierek jók, én is nagyon élvezem most ott a gamet a kotbs-emel. Jobban mint sokszor az azgalon a 90-es WE-vel.
    Ha a helyükben lennék lehet én is inkább inditanák új karit mint egyet felhuzak 70-90+ ra t4 ben
  • TDC Geronimo
    BW itt is OP :D

• Boncmester
    Ennyire nem lehetsz retard...
  • TDC Geronimo
    melóba voltam 6ig és holnap is megyek így mai teszt kimarad/kimaradt :( na nembaj holnap lesz 4 órás ott bepótolom :D
  • TDC Geronimo
    tegnap is volt. Csomó kört azon toltam.
  • MaRee
    Hoppáré van új map? Engem csak Mourkainre dobott be. Vagy ezt ma adták hozzá?
  • dantesward
    azoknak akik kimaradtak a liveból itt a felvett videó egy és félórában jó szórakozást hozzá

Link
  • dantesward
    na indítom a liveot akit érdekel annak jó szórakozást hozzá

Link
  • Shader
    Köszönöm
  • TDC Geronimo
    délután 4től 6ig meg éjjel 1től 3ig.
  • Shader
    Hi

Valaki leírná pontosan ma mikor lesz WHO szerver, mert nem vagyok benne biztos az időzóna miatt... Előre is köszi
  • dantesward
    ja ja észre vettem de én erre magamtól jöttem rá
    egyébként ha érdekel titeket akkor holnap is mikor lehet bétázni akkor végig fog menni a stream és lehet élőben nézni az akciókat.

meg adom nektek a live elérhetőségem és figyeljétek a streamot 17:00-19:00-ig meg próbálom majd minél jobban kihasználni a béta tartalmát és ontani a vért :)

amíg nincs live adás addig egy előre beállított videókat vetít live mikor megy akkor a sarokban ki is fogja írni piros keretbe hogy live.

tessék itt a link és várlak titeket holnap.
    Livestream: Link
  • TDC Geronimo
    1920*1080ba csak akkor áll át a felbontás, ha berakod windowed modeba miután kiválasztottad a felbontást és utána kilépsz a kliensből. Újraindítod a klienst és utána már fullba is átáll 1920*1080ba. Ez bugos volt és az egyik dev írta chatbe a megoldást erre.
  • TDC Geronimo
    Volt 1-2 olyan meccs, ahol nagyon fasza csapatot fogtam ki. Térképen rákattintasz egy zászlóra és automatikusan bemondja a radio chatter. Egész végig együtt mozogtunk és ment is a steamroll :D
  • dantesward
    itt egy live strem videó lesz amiben ecsetel a dolgokat amit tapasztaltam a játékban azt el felejtettem az előző hozzá szólásban ecsetelni.
  • dantesward
    én is készítettem tessék itt a link hozzá jó szórakozást :)

• TDC Geronimo
    Na végigtoltam mind a 2 órát. Csináltam rakat képet meg videót. Képekből holnap majd rakok be, mert nevet ki kell takarni. Szerintem iszonyat nagy fun a game. Hősök közül a shadow warrior nagyon bejött, fun a BW is, de a BO és a slayer is király. Mara meg op a húzásával együtt :D

Hangok sokkal jobbak, mint az eredeti warban, VO szerintem sokat hozzáad az élményhez. Gobbonak kifejezetten jó a VOja :)

nvidia panelből ráforceoltam gamera AAt meg AFet és felnyomtam ooh shinybe grafot mert már nem bugos. Játék szebb szerintem a jobb effektek miatt, mint war és tükörsima 100 fpsel suhan. Aki a videók alapján azt mondta hogy mi ez a fos majd azért tegyen egy próbát, ha kap invet vagy ha open lesz a beta. Napi 1-2 órára kellemes szórakozás lesz ez, főleg, hogy ingyenes.
  • TDC Geronimo
    hát ez gecijóóó :D megyek is vissza már csak 1 óra van hátra :(
  • MaRee
    Ja akkor oké. Én is ott szoktam nézni de annyira bele kavarodok ezekbe az időzónákba
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg twitter/facebookot érdemes nézni ott mindig kiírják, hogy mikor kezdődik.
  • TDC Geronimo
    gmt+2 van itt most. 10től 12ig lesz. 30 perc múlva. Skaven herora kíváncsi leszek :)