Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj:
Leginkább T3+T2-ben toljuk, és igen jól szórakozunk.
A T4-et tudjuk hogy "ú de fos meghaltok, 3 ütés és nyekk, szar,szar szar", de elmondom neked tökéletesen tisztában vagyunk a dologgal, mi élvezzük az alacsony szintû zónákat is.És leszögezném ennek a blognak a játékosok megtartásáról kellene zengenie, nem pedig az állandó ócsárolásról...!
És igen átlag RR25-45 között toljuk,baráti társaságban.
Pont tegnap csináltuk meg a szövetséget régi, profi volt Azgalos játékosokkal....szóval aki akar jöhet, csatlakozzon!(jelenleg 20-an vagyunk kb...)aktívan.....Mr. mindent tudó....

Karak-Norn Immortal Legion

Átfogalmazom: a demó tetszett, lehet hogy azzal fogok játszani amikor kijön.

Ooh/kelemb./ragequit-wiar vannak még Norn-on?

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
õsszel, beta meg "very soon"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"hogy akkor még talán hajad is volt" Merész feltételezés. ;D

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Azzal leszel el egy darabig? Azért ne készíts be hideg élelmet és hátizsákot 😄
Úgy 10-15 perc alatt végig lehet tolni a demót. Amúgy nem rossz, de nekem az a negyed óra bõven elég is volt belõle.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

0Fritz0
Fent van és tölthetõ.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

5-6 éve még teljesen más világ volt, az olyan régen volt hogy akkor még talán hajad is volt 😊

Egyébként én per pill rift / witcher 2 (a sztori jónak tûnik csak lassan haladok mert a játékmenet egy rakat fos), de kaptam egy fülest este hogy space marine demo fent van steamen, amikor hazaérek megnézem majd, lehet azzal leszek el egy darabig 😊

azért jó olvasni,h itt hõzöngenek,h mennyien vannak magyarok, erre 1 db konkrét kérdésre nem válaszoltak😄DD

Meg lehet errõl tudni valami komoylabb infót, lesz itt klánosdi meg stb?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Amikor még nekem volt visa electronom, 5-6 éve, akkor még nem lehetett vele fizetni neten 😛

Amúgy te mostanság merre reszeled a répát játék szempontból?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Mikor jön ki amúgy ez a Wrath of Heroes szörnyûség?

Azért ez szomorú, olyan mélyre süllyedt a magyar WAR "közösség" hogy már Sogi is tudja osztani a népet.... Bár azt azért látom hogy az "asszem" tippek még mindig nem jönnek be 😊

Mainemmel vagyok bent az osc ban altok magyar guildban vannak
Nem hozzád beszéltem, tanulj meg olvasni...

rr rank picit több 😉
Gondolom vagytok már vagy RR36-osok, és vagytok kb 4-en, szal gz 😊

Õ a magyar aktív guildet kérdezte...te legutóbb azt mondtad, hogy az Oscure-ban nyomod. Akkor most az magyar guild lett, vagy nemzetközi vagy wtf? Vagy maradt a digó közösség?

Tomb of Freedon Nadd

Hetente hány alkalommal van ideális setuppal futó T4-es SC premadetek?

Tomb of Freedon Nadd

Pontosan ezt mondom én is 😄D de mind1 rá kell hagyni,megjegyzem order oldalon,Azgalon is vagyunk még néhányan
0Fritz0
Napi szinten mennyi az aktív tagok száma?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na megint egy nagy szakértõ tudós...
Mert te nem játszol, attól még nyomjuk páran Order oldalon Norn-on.

Karak-Norn Immortal Legion

Lehet Visa Electronnal fizetni az interneten.

Nincs

Üdv! Olvasgattam a fórumot és tényleg sok negatív gondolatot látni, de ennek ellenére szeretném elkezdeni újra a játékot (Amikor megjelent már játszottam). Egy dolog érdekel már csak, mielõtt elkezdem. Van "aktív" magyar guild valamelyik szerveren akikhez lehet csatlakozni?
Visa vagy MasterCard jó tudtommal. A Maestro-val nem lehet neten fizetni, ahogy asszem Visa Electronnal sem.

Az eredeti fejlesztõk jó részét már a játék megjelenésekor kirúgták (a nagy részét azoknak akiket érdekelt is a játék sorsa, de ugye 2008 válság blabla), aztán szépen sorjában a többit is, a Mythic szinte teljesen el lett tüntetve, nagyon kevesen maradtak, azok is már csak névben Mythic. Beolvasztották õket a Biowarebe és épp az SWTOR-on dolgoznak.

Az lenne a problémám, hogy szeretném megkapni az elsõ ingyenes hónapot, amihez ugye kell egy bankkártya (vagy GC). Nekem Maestro kártyám van, és mikor a hitelkártya adatoknál megadom a kártyaszámot, akkor nem fogadja el. Próbáltam space-el elválasztva, kötõjelekkel és egyben is. Nem mûködik. Mi lehet a baj?

Tuti helyesen írtam be a számokat, kb. 10x ellenõriztem.
Az elején még nagyon jó volt, a megjelenés után még egy-másfél évvel is elég sokan játszottak vele, minden tierben volt mindíg élet.. Csak ugye nem jött soha semmi content, ami volt elbaszták, bejöttek a lag hegyek, és kezdtek szépen elszállingózni a játékosok. Mondjuk nekem megfelelne ilyen formában a játék ahogy most van, ha olyan élet lenne mint régen, de hát ilyen már nem lesz.

"csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén mûveltek az leginkább a játék butítása volt csak."

Igen, sajnos mindenhol ezt az érvet hallom én is. Eléggé elszomorító az, hogy a fejlesztõknek van pofájuk pénzt kérni a semmiért. Mondjuk sajnos az EA mindig is egy pénzéhes keselyû volt. Amúgy mi történt a játékkal, hogy már a fejlesztõ gárda sem törõdik vele? Ekkora bukás volt anno?
"csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén mûveltek az leginkább a játék butítása volt csak."
Pontosan. Ez a bajom nekem is.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

TDC Geronimo
Hát amikrõl tudni, hogy már tutira lesznek, az egy ogre, troll, skaven, vampire count hõs. Ja meg hammerer is lesz benne pl.

Milyen fajok?

TDC Geronimo
nem kerül már be*

TDC Geronimo
Egyedül azért örülök ennek a wrath of heroesnak, mert itt nem lesz gearbeli különbség a playerek között és legalább játszható lesz jó pár olyan faj, ami WARba soha a büdös életbe nem kerül már pl.

Szaruman
Bezárni nem fog, a mostani szánalmas formájában fog tovább üzemelni. 990 forintot kb megér, annál többet nagyon nem. T1ben lehet bohóckodni 1 hónapig, utána uninstall vagy még1x megveszed 990ért... Amúgy az a $16 vicc, amennyit van pofájuk ezért a 'termékért' elkérni.
Ingyenes tuti nem lesz, ugyanis már most is benne vannak a mikrotranzakciós szarok, ami mellett a sok balf*sz fizeti a havidíjat. Ha egy halom idiótát 2x tudnak lehúzni, akkor nem fogják elzárni az egyik pénzcsapot.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

hát nagy az esélye =/
Köszönöm szépen mindkettõtöknek a kimerítõ választ. Szerintem megpróbálom úgy, hogy megveszem 990.- áron a játékot, és kihasználom az ingyenes hónapot, és az alapján eldöntöm. Igazából attól tartok, hogy miután megjelenik az SWTOR, a Warhammer bezárja kapuit, és akkor totál felesleges az egész. Vagy esetleg lehet számítani arra, hogy ingyenes lesz?
Szaruman
Én 1 hónapja aktiváltam a 2 hetet (vagy 10 napot, nem volt jelentõsége), 3 napig bírtam. A játék még mindig ugyanolyan primitív, mint 1-2 évvel ezelõtt. T4ben mennek a blobok (orvr), akinek nagyobb blobja van, az nyer. Amíg nem 3-4es a keep (amennyi kell a ramhoz), addig kergetõzés van, utána 4en ülnek a ramba, a többiek húzogatják a brét. A váron belül a falról/ra lõ, aki tud a többiek az elõbb vázolt módon szórakonak (+4 ember a ramban). És nem is ez a fõ gond a játékkal. Hanem a játékmechanika (még mindig orvr). Mivel a fejlesztõk retardáltak, ezért a játékban elõfordulhat olyan szituáció, h egyik oldal sem nyer. Pl amikor páran basztatják a carriert, és nem nõ a keep lvl. Ilyenkor baromi érdekesség válik a játék, ugyanis a legunalmasabb része lesz a leghosszabb. Normál játékban ha kib*szok az ellenfelemmel, akkor azt azért teszem, mert elõre jutok vele. Itt nem, itt magammal baszok ki pl ha megvédem a várat, mert az ellenfél átmegy egy másik üres zónába, és hurrátaps, mehet a rve.
Ha vhogy mégis sikerül eljutni az ellenfél fõvárosáig, akkor ott az nyer, akinél több aoe van (és emiatt aki nem aoe karakterrel megy, az csak a helyet foglalja a partyban).
Scenarioban szintén az nyer, akinek több az aoe, illetve mostanában aki bemegy r100as premade-del (ez speciel a többi módra is igaz).

Ha értelmes warhammer játékkal akarsz játszani, akkor ott a dow2 vagy a space marine (habár ezek wh40k cuccok, fantasyból csak szar van sajna), ha normális pve mmo kell, akkor wow vagy rift, ha normális pvp mmo, akkor vagy gw2 vagy wh40k online (ami még 1-2 év).
A warhammer online nevû fostalicskára értelmes ember nem ad ki pénzt, csak az, aki:
a: nem tudja, h mi vár rá t4ben
b: r100as cuccban rohangál, és arra veri, h a lowbiekat/núbokat alázza (akik r50-70esek, és ofc 5v1ben is kiszopnak egy r100astól)
c: retardált

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A játék nem annyira pocsék mint amilyennek leírják sokan, csak 2 éve nem került bele semmi új content, és amit fejlesztés címén mûveltek az leginkább a játék butítása volt csak. A legtöbben ezért hagyták abba. (szerintem). Ha most elkezded, Tier 3 végéig (lvl39) egész jó játékélményed lesz majd (persze ez szervertõl és a választott oldaltól is függ). A szopás az majd Tier 4-ben lesz ha addig nem sikerül bejutnod egy jó (mondjuk TOP 5) guildbe. (Azok pedig ritkán keresnek új embert.) Guildless karakterrel (vagy valami fos casual guildben) maradnak a pug sc-k és a solo orvr, ahol nagyon gyorsan elmegy az ember kedve játéktól.
Ha causal player vagy és keveset játszol, vagy nem vagy kíváncsi az end game-re, akkor fizess elõ nyugodtan, 2-3 hónapig jó játékkal elleszel, amíg fel nem érsz T4-be.
Ha kocka vagy, akkor már ne fektess bele energiát.
Szerintem.

Tomb of Freedon Nadd

Sziasztok!

Már egy jó ideje játszom a trial verzióval, és nagyon tetszik a játék. Csak az a baj, hogy nagyon sok helyrõl hallom, illetve olvasom, hogy egyáltalán nem éri meg elõfizetni, mert haldoklik az egész játék, meg pocsék stb...
Szerintetek érdemes még próbálkozni vele?
Vicc 😄DD ez már tényleg szánalmas....gratula neked is bohóóc 😊
Lol 😊
Vakok között félszemû a király 😄

The Oscure mostanában jó guildnek számít? Tényleg elég siralmas lehet a helyzet....

Azgalon most az oscure a legjobb büszkén mondthatom hogy benne vagyok nekem az tökéletes tele rr100as okos/skilles játékossal.
Tudnád nekünk milyen top guildünk volt( van, csak átalakult multigamingé 😄 ) Pedig 25-nél szerintem sosem volt több az aktív tagok száma. 😄

Igen szerintem is ez lenne a legjobb megoldás a régit vissza hozni RvR-ben
de nekem azért nem ment még el a kedvem,mert egy teljesen írányított guild-ben nem egyesével foglaljuk a bo-kat (azgalon lehetetlen 1esével mert lefarmolnak).Szinte mi (The Oscure) meg a Radiant Knight lockolja a területeket mert még mindig nagyon sok dessy van,jah és játéktudással belehet kerülni top guildba és úgy szerintem igen tisztességes harcokat lehet nyomni meg várvédést és napi 2 altdorfot 😄D(esetleg 1 ic-t) egyszóval nem unatkozunk 😉
Akar a halál demotiválni. Tudod milyen szívesen játszanék, ha a régi lenne az RvR (nem egy fõs BO foglalás stb. ) meg ha raknának be 1-2 új területet, normális új sc-ket. Egyszóval fejlesztenék? Akkor olyan szívesen fizetném be.

kommentelhettek engem nem zavar de a "demotiválós" kommikat utálom,és még mindíg mondom h vannak aprítások ezt nem adom fel 😊
Több mint 2 év játék után azért csak kommentelhetünk ide. Nem? 😄
Az meg lehet, hogy vannak aprítások T4-ben, de már közel sem olyanok mint régen. Amikor 6os partyval, meg fél guildes WBvel aláztuk a destrot RvR zónában/városban...