22827
-
buhajla #22147 sigmar's hammer-ben van minden ami kell még repcsisforma is -
vadkandiszno #22146 Köszi tényleg :D
Lenne még egy kérdés a vendor aki fegyvereket ruhákat árul
Nagyobb szinten hol bukkan fel Es mikor mert nem volt meg szerencsém hozzá..
-
buhajla #22145 az is ott van a templom elött a sima trainer mellett -
vadkandiszno #22144 Okés és azt még megtudnád mondani hogy a templomba vannak a trainerek
De a renown pontját trainert nem találom sehol az hol lehet? -
buhajla #22143 giant akkor a legjobb és leghatásosabb ha mögötted van 1 packet healer szóval sztem max 40en és rr80+on nyomd át magad rá addig ne nagyon mert parry-t is veszítes 10%ot ha jól tudom és azért az számít. -
vadkandiszno #22142 Tanítgatsz még egy kicsit?
Giantet akarnám ki húzni hogy érdemes?
Konkrétan a skillekre mikortól pakolhatok? -
buhajla #22141 no chance :DDDDDDDD nekem is lejárt a gc-m :) -
vadkandiszno #22140 Sziasztok.
Társkereső hirdetés következik.
Azgalon slayer rr24 r16 és egy elf healer keresi hétkoznap
délutánonként ill hétvégén magyar anyanyelvű társait.
Jelentkezzetek! -
kecsesz #22139 Még jó hogy nem ingyenes, végülis akárhogy nézzük, az mégis csak egy "szűrő"... -
MaRee #22138 Látszik hogy nem nagyon ismered a Warhammer Fantasy világát, a "fa nő" és a "múmia csóka" széles körben ismert és kedvelt karakterek, az előbbi egy driád a Wood Elf seregből, az utóbbi pedig a Tomb Kings sereg egyik egysége. Én személy szerint örülök hogy ilyenek is kerülnek be a játékba, sokkal színesebb lesz tőle, mintha ugyan olyan karakterekkel lehetne rohangálni, mint a WAR-ban. Én pl alig várom már a troll hőst
A játékmenet meg olyan amilyen, akinek tetszik tetszik, akinek nem nem, változni már sokat nem fog.De azt azért ne felejtsük hogy ez még csak béta verzió, még lesz sok map, tactics meg különböző fícsörök.
A WAR-t pedig nem fogják ingyenessé tenni, felesleges várni. -
dantesward #22137 magát a warhammert kellet volna ingyenessé tenni sokkal jobb lett volna -
Jammal #22136 Tegnap nekem is volt "szerencsém" kipróbálni, de igazából nem hinném ,hogy lekötne bárkit fél óránál tovább a resource nélküli rövid cds buttonspam. Igazából faceroll és még csak healhez sem kell targetelni legalábbis a gobbóval csak zongorázni kellett mindent ami nem volt cdn és ennyi, a full dps karikkal még ennyit sem kell gondolkodni, hogy a közeledben legyen akit healelni akarsz mondjuk. -
dantesward #22135 az az új hős egy vicc most komoly hogy ilyen fosokkal fogják telepakolni a játékot még a mumia csóka még el ment de ez a fa nő kiverte a biztosítékot. Nem tudom mik a terveik a játékkal de még néhány ilyen elcseszett hős és ezt is le húzhatják Wc-n. -
Boncmester #22134 Én is kaptam beta invite-ot, kell valakinek? -
MaRee #22133 Ezek szerint igen, kommenteknél olvastam hogy 9től, de akkor mégse. -
Shader #22132 10-től inkább nem? -
MaRee #22131 Ma 21:00-23:00-ig béta session, új Dryad hero van. -
t0xikus #22130 mire számítottál?:) -
A4tech #22129 eszetlen bugos buttonspam. ugyanúgy beakadsz-csúszol a geometrián. taktika semmi, azt küldöd, akinek a legalacsonyabb a HP-ja. -
nexus007hun #22128 Ezaaz. meghívtak Warhammer Wrath of Heroes BETA-ra.. : D kiváncsi vagyok milyen. -
vadkandiszno #22127 Hát igen egy fordítás segítene :D
Mindazonáltal nagyon köszönöm a választ.
-
Boncmester #22126 Szegény srác szerintem most majd 3 napig próbálja elemezgetni a postodat :) -
najó #22125 mennyi az esélye,hogy itt valaki rr100 legyen?matekos vagy mond meg -
A4tech #22124 slayer build:
get RR100 :D első sorban. utána annak függvényében, hogy mit akarsz (mire van lehetőség) csinálni, többféle gearezés/tactic stb van. alapesetben tornázzad fel a WS-t 700+ra. group és solo setup kicsit eltér, de skavenen kirakod a shattert, trollon a hpdebuffot, a block/parry átütést.. tactic-STR,AA,gambit,flanking / ability- felpakolod a 3 toughness csökkentést - arra felstackeled a relentlesst + hpdebuff / spine crusher stb stb -> profit.
ettől függetlenül én a solozást szerettem slayerrel a legjobban, ha már tudod, ki ellen mit kell bevetni (mi a rota, milyen debuffot/buffot mikor kell leszedni), elég nagy mészárszéket lehet rendezni.
VAGY előkapod a 2H-t és mindent kinyomsz giantra full rage-en, kamikáze szakbarbár megoldás, de bitangnagy dmg-et lehet vele kitolni (spellbreaker spam) -
Robe77 #22123 Talán régen még lehetett 2 ugyanolyan talizmánt berakni ( bár nem biztos ), de már nem lehet. Szóval nem Te vagy a béna. ;D Slayerhez meg vannak nálam okosabbak. Majd Ők írnak valamit. -
vadkandiszno #22122 Robe77 köszönöm a vàlaszt.
Lenne még egy kérdésem: ha egy kétkezes fegyverbe
2 talizmánt lehet tenni, úgy vettem észre nem engedi,
hogy ugyanazt a statot növelje. Igaz ez? Vagy én vagyok a béna?
Illetve ha igaz slayernek mit ajánlanátok?
Nagyon szépen köszönöm. -
Robe77 #22121 Ha lejár, akkor lejár. Nem vált vissza trialba. -
vadkandiszno #22120 Boncmester, nagyon szépen köszönöm, rengetegek segítettél.
Azóta nagy talizmán készítő lettem már 73 a skill :D.
Azt szeretném még kérdezni, hogy ha lejár az accom aktivitása akkor visszavált triálra vagy letilt teljesen? -
dantesward #22119 Quigglez inveltem barátnak
-
#22118 Nem vettem észre. Amit viszont igen, hogy kurvajó lett a BO hero animja :D A vampire count heronak is megváltozott. Úgy látszik a waros animációk csak placeholderek az elején. Elég sok mindent alakítanak át hétről hétre. A menü is szebb így. -
MaRee #22117 Valamit nagyon eltoltak most, vagy csak nekem szar a targetelés? Magától ugrál össze-vissza a célpontok közt... -
dantesward #22116 danten a nevem WOH ban vegyen fel freands re aki játszik -
kecsesz #22115 Hagyd már....eleget veszekedtem velük...
Inkább gyere T2-be oda ahol 2 napja abbahagytuk!
Üdv.:
Vasgyuro -
kluge #22114 Lehet, de azért ez nem teljesen igy jött le. -
#22113 patcherbe* -
#22112 patchertbe van a patch note. 38 megás patch is van
Amúgy female sorci meg liche priest -
MaRee #22111 Kik az új hősök van már info? Nem találom sehol. -
#22110 Na megint 2 új hős és rakat fix meg redesign. 10kor kezdődik a mai play session
-
MaRee #22109 Én is kellemeset csalódtam ;) A kliens meg 1 giga sincs, lejön 10 perc alatt ;D -
#22108 Nem olyan rossz az egyáltalán, mint aminek látszik...