22827
-
Robe77 #22187 Mert mi ezen olyan vicces? -
buhajla #22186 Exodusos Art of Bombing, ezen kiégtem :D -
Robe77 #22185 Talán azért érezted magad öregnek, mert az is vagy. Bár nem annyira mint Szyl papa az igaz. :D -
Boncmester #22184 Most én is szembesültem ezzel.
Voltam túrázni szombaton, ahogy megálltunk pihenni, odatelepedett mögénk egy gyerek csapat, akik végig valami Ági néninek üvöltöztek. Amikor megfordultam, akkor láttam, hogy Ági néni kb 21-22 éves. Na akkor öregnek éreztem magam :)
Amúgy tényleg azok vagyunk, már a WAR-ból is kinőttünk. Bár pont reggel megnéztem az Exodusos Art of Bombing videót, és azért hiányoznak azok a régi szép napok :) -
sanyiiiii #22183 Jajdejó, ennek nagyon örülök!!!!
A4tech nagyon megbánta már hogy így viselkedett veled és nagyon aggódott érted, de most már ő is megnyugodott. -
Amonthueeth #22182 Eszem ágában sincs. -
sanyiiiii #22181 Most nézd meg még a végén öngyi lesz miattad :( -
Amonthueeth #22180 Ööö. Ez is amolyan flame-fórum? Ami abból áll, hogy mások beírását szana-szét szabdaljuk, kifilézzük, majd darabkáit egyenként háromszor átrágjuk, mintha mócsingos lenne? Guszta. Csak segítséget kértem, nem kivégzést. Azt megoldom magam, egyedül, asszisztencia nélkül is. -
t0xikus #22179 ezen én is röhögtem:D -
A4tech #22178 "..idősebb felnőttekből álljék. 20+"
Brutál ez a definíció :( feel like old shit -
buhajla #22177 néhány kom.-al lejjebb találtam:
"Ha az azgalon szeretnél destrozni a moth guildhez csatlakozz invért irj ra valakire: Leszurlak, jodina, velias, brutálfej"
-
Amonthueeth #22176 Köszi, klán? -
buhajla #22175 akkor azgal ha destros magyarokat akarsz :) -
Amonthueeth #22174 Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a legtöbb játékosállománnyal bíró MMO, ettől függetlenül szeretném megtalálni a legjobb magyar társaságot (casual). -
buhajla #22173 ilyen sok játékos között én nem nagyon válogatnék :DDD -
Amonthueeth #22172 Jaj és elnézést a floodért, de fontos lenne, hogy a klán leginkább felnőttekből, azon belül is idősebb felnőttekből álljék. 20+
Köszönöm előre is a tájékoztatást! -
Amonthueeth #22171 Hello. Meg tudjátok mondani, hogy melyik szerverre regisztráljak, ahol a legtöbb a magyar anyanyelvű? Szeretnék - esetleg másodmagammal - egy casual klánt, ahol a délutánokat végigjátszhatnám. Régi visszatérő vagyok, most chaos oldalra regelnék Zealot-ot. Köszönöm az esetleges javaslatokat! -
MaRee #22170 Na az annyira úgyse hoz lázba. Troll hírót akarok már :D -
engineer -
MaRee #22168 Mi az új hős? Nem tudok most játszani -
buhajla #22167 én tegnap próbáltam először hát nem fogott meg annyira,de tök faján elvok vele 1 esetleg 2órát :D -
dantesward #22166 egy kis unalom eredménye ne várjatok sokat a viditől :)
-
kluge #22165 Ha az azgalon szeretnél destrozni a moth guildhez csatlakozz invért irj ra valakire: Leszurlak, jodina, velias, brutálfej -
Pacho #22164 Nincs (homok) event? Hát majd csinálunk elvtársak!
http://www.youtube.com/watch?v=LT6YJUWTx20 -
A4tech #22163 irigylem azokat, akik most fedezik fel a játékot . a mostani állapotában kifejezetten élvezhető a WAR pár hónapon át.
ellenben akárhányszor elgondolkozom, hogy befizessem e, mindig eszembe jut -> "2 éve nincs új content!" Maxolt karikkal kb ott állsz, hogy a játékban nincs olyan új dolog, amiért érdemes lenne belogolni (a bugos unlockok nem azok). ugyanazok ellen az emberek/guildek ellen játszol ugyanazon a serveren ugyanazokon a területeken.
dev team már rég nincs szerintem. és van egy olyan érzésem, hogy swtor után sem fogvisszajönni az a maradék ~5 fejlesztő (már ha volt annyi) a war-ba. -
buhajla #22162 jah okés :D -
gorky8 #22161 Úgy értettem hogy nagyon átjön az egyedi war hangulat és tényleg elhiteti a játékossal,hogy itt bizony háború van :) -
buhajla #22160 Nagyon tetszik a játék fölleg a nyomasztó hangulata tervezem ,hogy befizetném a játékot.??? WHAT?:DD én értem félre vagy téll az tetszik h nyomasztó?:DDD -
gorky8 #22159 Üdv mindenkinek! Én még csak most ismerkedem a warhammer világával az endless free trial keretében. Nagyon tetszik a játék fölleg a nyomasztó hangulata tervezem ,hogy befizetném a játékot
Karak Azgal-on destruction oldalon játszom esetleg valaki tudna magyar segítőkész játékosokat ajánlani nekem azon a szervezen ? -
Robe77 #22158 Jó persze. Van aminek nem kell. Ez tény. Healer nélkül is simán lehet ott fejlődni, nem egyszer mentem egyedül én is. De azért jó ha van egy healer. ;) -
sanyiiiii #22157 Már amelyik classnak kell. És nem is feltétlenül kell a tömegen fejlődni. Kiterekkel meg wp/dokkal pl simán lehet farmolni a champeket a templom előtt. -
Robe77 #22156 De Landre azért kell egy healer is. Főleg kisebb szinten. -
Boncmester #22155 A Smashing Pit brutkó volt. Annyi mob volt, hogy a videokártya nem bírta megjeleníteni kb csak a 10%-ukat. Négyzetméterenként 10 halott ork.
Amúgy meg Land of the Deaden lehet királyul karaktert húzni, ott van 3-4 hely oldalanként, ahol rettentő gyorsan lehet xpzni. -
A4tech #22154 mi pl a hirhedt 'Caledor PQ'-ban (dark ritual vagy mi a frász) húztuk az altokat :D a bw beállt középre, egy knight meg guarddal csak rohangált körbe-körbe órákon át -> profit!
destrónak valami "smashing Pit" a kedvenc helye, az dettó ugyanez a non-stop grindfeszt -
A4tech #22153 hacsak nem napi 5 percet játszol (vagy nem vagy unlock hunter mint egyesek - de erről egy fél fórumot tele tudnék írni, mert az olyan unlockok, amik valami klafa cuccot adnának, többnyire atom bugosak még mindig), felesleges ilyesmivel foglalkozni, annyira gyors a fejlődés. Kb óránként cserélsz fegyvert 40 alatt :P
google-ben pikk pakk találsz olyan (természetesen bugos) mobokat, majdnem minden Tierben, amik insta-respawnolnak / alig van HPjuk és kurvasok XP jár értük. 1-40 pár óra, mindenfajta csalás nélkül.
csak fejből 3-4 ilyet tudok:
Etain - gyíkok a ketrecben
Cw - varjak a fánál, sigmars fire alatt
TM - gyíkok
Reikland katonák
..stb -
buhajla #22152 nem lehet tradelni legalábbis 3hete még nem lehetett nem hiszem h most lehetne, nézz egy pq-t és farmolj onnan cuccost :) -
vadkandiszno #22151 Most elvileg lehet. Legalábbis Ugy néztem de lehet rosszul.
A baj az hogy t2 dwarf zónából IMF rew nak esne csak buggos...
Így nincs szintemhez jó fegyo -
MaRee #22150 Nem átruházható. Legalábbis régen nem volt. -
vadkandiszno #22149 Sziasztok karakAzgalon szeretnék emblem-et
Amit a t2 es scenariok dobnak de ugyebár nem jar senki az xp miatt
Szóval azt szeretnem kérdezni hogy nem tuna vlki esetleg küldeni aranyért hitelbe vagy szeretetből.
Köszönöm :D
-
vadkandiszno #22148 Köszönöm meg van minden:D