Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eltûnt? nah az érdekes lenne azért a Mythic sem nyomorék teljesen, csak rá kell linkelni az ea acc-ra a normálisat nem túl bonyolúlt....
Úgytûnik megvan a megoldás, ha érdekel beírom, sikerült megcsinálni. Ja és van 14 nap ingyen játékom, amit persze akkor aktiválhatok, ha elõfizetek egy hónapot <#eplus2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Felgolos
Az enyém is eltûnt!

Úgy tûnik eltûnt az accountom, wtf <#shakehead> Nyomorék Mythic..

EGyébként az accountok össze lettek vonva a sima EA-s accokkal? Csak mert már nincs meg a régi war europe oldal ahol be kellett lépni, ha a warhamemronline.com-on lépek be, ott meg nem mutatja hogy nekem valaha is elõ volt fizetve a játék..

TDC Geronimo
Azt mondták, hogy õsszel. Nem azt, hogy szeptember

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Have you followed the sneak peak this weekend but weren't able to join because an invitation hasn't found its way to your inbox yet? If you are an active subscriber of Warhammer Online: Age of Reckoning your invitation is coming soon....

+

The next one is scheduled for the end of next week.

Nem tudom meddig akarnak még ezek itt szenvedni, nem úgy volt hogy ebben a hónapban release? És még írkálják hogy hetente béta tesztre küldik a meghívókat meg mittomén...

Mit vártál.. Jólesz ez, napi 1-2 órát el lehet vele szöszölni, fõleg hogy teljesen ingyenes. Hozza egy picit a jó régi WAR hangulatot, nekem ennyi elég.

végignézve a videót.. ez így jelen formájában egy gyalázat. Carrie 'disznó' Gouskos keze alól (újfent) semmi jó nem kerülhet ki.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a mindenféle dev chit-chat videókban az nem a Paul Barnett?!
Ezek ketten összefognak, minden !awesome! meg !waaaaagh! lesz és a végén még az swtor sem jelenik meg.

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Írták is többen fb-n hogy jó lenne hogy a volt elõfizetõket is hívogathatnák, nem csak random címeket. Én is kb egy évig voltam elõfizetõ most meg várom hogy kisorsoljanak pedig ugyan azzal a mail címmel regeltem.

TDC Geronimo
We'll invite all WAR subscribers with the next waves to come.

Mondjuk nem tudom itt még hányan war elõfizetõk.

TDC Geronimo
jók a hangok meg a zene 😄

TDC Geronimo
Nincs mit lenyomni szerintem mivel ingyenes. Én személy szerint örülök is neki, mert szerettem a pvpt warba, de annyit nekem már nem ér, hogy fizessek érte havonta. Ez meg egy jó alternatíva lesz. Napi 20-30 perc kikapcsolódás és mindez ingyen.

Full ugyanaz minden nem kell belelátni semmit. Lényegében kimûtötték a scenariokat és ezt külön játékként akarják lenyomni az emberek torkán egy kis moba beütéssel amire az 5dbos skillset utal.

TDC Geronimo
Csak az UI más. Szerencsére azt a cell shaded baromságot nem rakták bele.

Hát ez azért nem ugyan az a grafika, ez ilyen kicsit meseszerû rajzolt izé. Amúgy levették a videót úgy látom <#zavart2> Mindegy elvileg úgyis e hónapban jelenik meg.

TDC Geronimo
Ugyanaz a graf, mint a sima warhammernek. Lehet, hogy nem lesz ez olyan rossz. Eleve 3 csapatos az sc. Nekem az a bazi nagy target karika nem tetszik, remélem állítható lesz. Gondolom pénzért lehet majd venni fasza sovereign meg hasonló armor set kinézeteket, új hõsöket stb. Vampire hõs ahogy nézem nincs még a betaba.

Itt egy gémpléj

Minden karakternek csak 5 képessége lesz alapból? Mondjuk ha bele gondolok elég az. Nem olyan szörnyû így mint az intro alapján gondoltam elsõ látásra, de ezzel a grafikával nem fogok kibékülni, ok, hogy play4free meg mittudomén de okádék.. Mindegy, legalább lesz még valami Warhammeres játék.

TDC Geronimo
NDA van, de youtuben vannak már fent videók.

TDC Geronimo
Azt mondják, hogy nagy fun. Bár ez még nagyon zárt beta szerintem nem sokan tolják. Ma is lesz egy event. Most még csak akkor mennek a szerverek, amikor az event tart. Gondolom késõbb lesz folyamatos beta nagyobb létszámmal.

Én jelentkeztem de nem kaptam invet.

volt valaki wrath beta-ban?

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ezért írtam ezt, hogy nincs benne bug 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

He mi van ilyen gyenge a memóriád? Máris elfelejtetted hogy az mind fícsör volt?

Neeeem, ebben a játékban még SOHA SENKI nem látott bugot 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

lehet hogy nehéz a t4 de egyáltalán nem olyan vészes mint amennyire itt "féltek" tõle 😄DDD szerintem nyugodtan lehetnétek ott is 😄DD(csak tipp semmi flame)
Nem US only.

TDC Geronimo
miért van olyan érzésem, hogy US only ez is?

Wrath Of Heroes:

"Some very, very lucky people have received beta invites today. There is a special beta session today from 4.00pm until 5.00pm EST. If you have been lucky enough to be invited by email, you can go to the beta sign up page, log in, and see that your beta status is set to 'You're in.' You can start installing the client by following the link. Meet you..."

Pénteken ugyan ekkor küldenek ki megint meghívókat, na hátha jön egy.

Nálam rendesen fut ezen a gépen, de a rune of breaking grafikaja a viznel ugyanugy bugos ahogy nalad, illetve ahogy a regi gepen is volt ahol varni kellett a texturak betoltesere. Ez a bug azota van miota beraktak az abilityt es nem hiszem hogy valaha kijavitanak...

Sziasztok!

Valaki találkozott már grafikai hibával a játékban, mert én igen. Így néz ki:

Ez másnak is van? Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy mikor bejelentkeztek és betölt a játékba, akkor nektek is várni kell pár mp-t, amíg betölti a textúrát és a játékosokat? Csak azért kérdem, mert addig nekem kissé szaggat, ha mozgok, de utána tökéletes.
Na akkor elölrõl...
T2+T3 Immortal + Alliance-ok Norn-on.
Heti, (nem napi) 2-3 óra játék.
Hobby szint, (nem kocka), csupán kedvtelésbõl.
Összesen 10-15 tag de azok sem egyszerre, ki-hogyan ér rá.
Családos szinte mindenki, ezért haladunk lassabban.
Igen mindig újabb karikat is viszünk a rendszerbe, mert tudjuk, illetve csak hallottuk a ránk váró nehézségekrõl.Ennyi, amúgy tényleg nagyon kedveljük még így is a mi szintünkön is.Értsétek meg mi ilyenek vagyunk, illetve ha akarnánk sem tudnánk több idõt erre a remek világra rászánni.
Remélem elég nyugodt, és türelmes voltam!

Karak-Norn Immortal Legion

Bizta uj karikat kezdenek t4 elött vagy x😊 Én jatszom viszonylag rendesen t4be,csak egy Immortalost láttam az elözö mondjuk 3 hétbe,SzarokRádot,scenarioba egyetsem. Oohgristot,itsyt kelembribort nem lattam egyszerse,aki eléri a 100t tuti abbahagyja. Ottvan most elbaszva,hogy a zonakat szintezni csak carrierekkel lehet ami fel ev utan mar senkinek se jon be,ha nullarol kell vmit kezdeni altalában a 3/4e a jatekosoknak ellep pihizni.
hmmmmm de ismerõs 😄DD
Inkább nézzen mindenki warhammeres videókat:

http://www.youtube.com/watch?v=npLZg3pOuhQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=32v5aumzl_E

Tomb of Freedon Nadd

kecsesz nem kell felkapni a vizet, engem is érdekelne, hogy ennyi idõ játék után hogy nem léptek tiert? Nem questeltek vagy nem öltök semmit vagy mégis mit csináltok? Én egy hónap alatt lettem 40/35 kb napi 2-3 óra játékkal.

😄 tuti menzesze van😊

Valakinek elgurult a gyógyszere, úgy látom 😊

Szaruman
LOL. De tényleg.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

És közöd???
Magunkért játszunk nem értetek faszok...

Februárban: "Minden este 2-3 órát játszunk egy aktív partyval" "T2-T3-ban vagyunk még csak, de fejlõdünk, és nagyon élvezzük"

Augusztusban: "Minden este 2-3 órát játszunk egy aktív partyval" "T2-T3-ban vagyunk még csak"

Ha nem érzed az ellentmondást, gz.
Amúgy leszarom, csak folyamatosan azt bizonygatni, hogy mekkora magyar játékos közösség van Nornon, szerintem hülyeség ezek után. Gyakorlatilag ugyanott vagytok, mintha endless trialt nyomnátok.

ÁÁÁ, nincs köze a magánélethez, csak szimplán már szokássá vált az interneten hogy ezt veszed elõ ha már értelmeset nem tudsz mondani.

nem tudom honnan hoztad be ezt a magánélet dolgot, de gratulálok😄 (hozzáteszem, akik ezt emlegetik, sztem azok a legsatnyábbak magánélet szempontból😄 )

Õszintén te ki vagy nekem, illetve kérdezem én van valami kötelezõ határérték amit teljesíteni kell ó nagy szen-szej...???
Hallod komolyan mondom nem érted amit írok folyamatosan!
Fantasy szeretõ, hobby játékosok vagyunk, akiknek stabil magánélete is van, nem csak egy virtuális fos, kocka szar...

Az a másik, amit nem értek. Minek játszani RR100-ig, hogy utána abbahagyjad? Mind1, õ bajuk.

Wiar rerollolt destrora. Már 90+ a dps Dok-ja. Oohlgrist asszem abbahagyta, Kelem még talán játszik.
Gyakorlatilag az egész Flagrum rerollolt/abbahagyta amikor elérték az rr100-at.

Tomb of Freedon Nadd

Mellesleg itt csak azon vagyok leakadva, hogy már kb december óta toljátok minden este pár órát állítólag, és egyszerûen nem értem, hogy nem vagytok már 40-es szintûek? Hogy másztok vissza T2-be? Vagy mindig új karit indítotok? Komolyan, ha minden nap csak egy vaddisznót megölsz, már azzal kb 40-es lennél, nem hogy "folyamatos pvp-vel napi x órában". Vagy sosem gyõztök le senkit? 😄

<#nevetes1>

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

FYI ez nem blog, hanem fórum :-):-)

pug guild?😄