Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Ez érdekes, letöltöttem a trial klienst és így sem tudok belogolni, pedig külön csináltam egy trial accot is. Mi lehet a gond?

Torzonborz
Ha jól emlékszem Fritz májsztró ( 0Fritz0 ) csinálta.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

saxicola
Helló!

Ki készítette a topic fejlécét? Én is valami hasonlót szeretnék csinálni (a mozgókép lenne a lényeg). Ha valaki tud tanácsot adni, segíteni akkor írjon privát üzenetet:

Elõre is köszönöm!

Üdv: Saxicola

www.gportal.hu/bioshock

úgy legyen😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Persze, de ez inkabb sikerelmeny, mint eredmeny.
Mas. Most, hogy bekerultek/bekerulnek a korabban kimaradt careerek, es remelhetoleg nem terveznek tobbet, lehetseges hogy elkezd a mythic a bugokra es a jatekelmeny javitasara koncentralni? 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

abban is lehet eredményesnek lenni! 😊

Magh
Egyelõre csak a trialt rakom fel, atám kiderül. Ha kijavították a problémákat, amik miatt anno nem vettem meg, nekem megér 7 ruppót. Karak-Azgalra gondoltam amúgy, természetesen BW, és akkor majd érdeklõdök a guildnél. Ha van egy állandó 10-15 HC PvP-s, az nekem bõven elég.

Mindegy hova mesz, csak legyen estenkent eleg aktiv ember akik szeretnek es tudnak egyutt jatszani. 😊
Guild eredmenyesseg. PvE: keves instance van, azokat is a tobbseg mar vegigverte, vagy jo uton van afele. PvP: mesz a tomeggel vagy kis csapatban vadasztok a leszakadt emberekre.
Remelem nem voltam illuziorombolo. 😊

az nem elõnyt, hanem hátrányt jelent inkább ;D érti Árpi, hogy mire gondolok😉))))

BEAST
Es ott van "Szaruman" is, csak hogy teljes legyen a kep <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Karak Azgalon AoD nagyon jól elvan. Bárkire ráírsz átirányítanak az illetékeshez 😊

Amúgy az meg természetes, hogy mindenki a saját guildjét isteníti.
A 15+ aktív 40es(napi rendszeresség) létszám, az általános elõfizetés csökkenést nézve szerintem nagyon jó. Lehet mondani hogy, mi is 60an vagyunk de ebbe altok, kiskarik és napok óta be nem logoltak is vannak 😊

Eredményesség? hm...
High end insta már kipuculva, fõvárosi insták pedig 2-3 fg-vel vannak farmolva.
RvR-en ha siker együtt mozogni 😊 egész hatékonyak tudunk lenni. Csak van jópár év daoc-os tapasztalat AoDéknál 😊
Ne uszits! 😛 Nem kivanok reszt venni ebben a destro zerg vs Fidel szajkarateban. 😊

szerintem azgalra gondolt

karak8peaks v. karak-azgal?😉

Magh
No mindegy, akkor megyek a Karakra aztán lesz ami lesz.

😄DD

BEAST
Sajat tapasztalatbol beszelek, nem is leteznek magyar orderes guildek! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mi számít eredményességnek?

Magh
Már hogyne lehetne?

szerintem ezt sem lehet megmondani😄

Magh
Melyik a legeredményesebb akkor?

Persze. Mindenki a saját tapasztalatából beszél, mivel másikat nem ismeri ezért egyértelmûen azt ajánlja, amelyikben van, ahogy ezt rhilen is írta, szóval nagy butaságra vall ilyesmit egyértelmûen kijelenteni. (ebbe a hibába énis beleestem😊)

Szaruman
AoD az azgalon. Tapasztalatból beszélek 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mindenki csak a saját guildjérõl tud véleményt írni. Nincs "legjobb". Casus Mortis 75 fõs, csak magyarokból álló szigorúan casual guild, decemberben újjáalakult K8P-en, így ez a létszám csak aktív embereket tartalmaz. Transzferek miatt nagyon sok alacsony szintû jön mostanában hozzánk.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Karak Eight Peaks, Casus Mortis

rezes
Szvsz Angels of Darkness Karak Azgal 15+ az aktiv letszam.LV fullra utve(en meg csak almodozok a friss 40 WL altommal)allando destrovadaszat
Öröm, bodottág' by Matisz nagypapa

Fonok.Ki az a corporation?

Magh
Melyik jelenleg a legjobb magyar vagy sokmagyaros Order guild?

kemelol
Blasphemy!44 Fidel meg a pro bw-k harmonikus idokozonkent ritmikusan nyomogatjak a RoF gombjat, evek gyakorlata van ebben te meg leszolod :$

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

idióta 😊 inkább nem reagálok a kommentjeidre, mert rosszul leszek😉

Nem probaltam a BW-t, de azt latom, mit csinalnak. Neha nem tul sokat.
Az 5-10 fps-es szaggatasban mondjuk en se tudok group healen tul sok ertelmes dolgot csinalni.
Zealotom van, az nem melee. 😊

Te hol olvastál ilyet? Ti adjátok elõ, hogy ti milyen szarok lettetek...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

És váraknál ranged dps meg healer megy elõre ha jól értem a célzásodat és nem a 3 tank class. Na most 3 tank class megy normális esetbe fel a lordhoz, szétlökik tankfalat és felmegy pár catserekhez,healerekhez CCzni, utána meg feljön többi.
Szóval miért nem a 3 tank classt érinti aoe várnál?

TDC Geronimo
Hát oda is jó sok játékos megy majd.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bajom is van vel az eltharionon..kurva sok ember van mindenhol...gyakorlatilag akárhová mész belebotlasz 1-2wb-be...naponta vannak más capital city siegek itt...ez így elég gáz...semmi jó kis old school 6v6 meg ilyenek...ráadásul az új emberek teleordibálják a general chatet faszságokkal...nemtom kellett-e ez nekünk...Eltharionon
TDC Geronimo
Nem tudom azon a 3 szerveren milyen az arány, de kiváncsi leszek a holnapi nap után a populációra.

apropó ahogy néztem az elõbb azgalt order: high / destro: med ; hmm kevés az order! csak destro zerg van mi?;D beteg vagy fidel az az igazság.

ne akard már megmagyarázni, hogy a bw-d még mindig xart se ér?😄 vicc vagy.

TDC Geronimo
meg holnaptól queue azgalra :d

fürdesz a boldogságban, de jön még a kutyára kamion.

TDC Geronimo
egy career vagyok a 22bõl, akit ez így érint és ez is csak akkor igaz, ha erre vagyok speccelve. A körülöttem lévõkön, wb társakon látom, hogy mennyire eldurvult 1.2 óta az aoe. A te csõlátásoddal az is normális lenne, ha a különbejáratú iwingomboddal egyshotolnál mindenkit.

Te dedozól, itt írod az 1000+okat és rád jó ha 5öde megy...és itt sírsz 300as aoe miatt ami 10 sec alatt 1x talál el...

Elmondanám 1.2 elött is ha védve volt a keep 2 wb vagy többel akkor se todott feljönni az ellen, most se tud feljönni. Most hamarabb meghalnak aoetól, 1.2 elött meg késõbb haltak meg. Most is ha 1 wb védekezik és nincs elég tank aki feltartsa destrot hiába van ott 4-5 BW CCt kapnak és ennyi volt. Szóval tank,healer nélkül felejtõs most is a védés.

TDC Geronimo
ja nem merem...jézusom :dd dedóba vagyunk vagy holapicsába

Szóval le se mered írni mennyit sebez rajtad...mert ugye tankokra megy aoe

TDC Geronimo
Holnap nálunk is hosszú karbantartás lesz. Jön a 2 új class annak, aki megcsinálta eventet. A transzfer meg ezeket a szervereket érinti.

Dragonback Mountains, Mount Silverspear, Sea Of Dreams, Tiranoc and Finuval Plain to Eltharion

Karak Ungor, Clar Karond and Karak-Vlag to Karak-Azgal

Karak-Hirn, Karaz-a-Karak, TorAnroc and Yvresse to Karak-Norn

Zhufbar, Worlds Edge Mountains, Axe Bite Pass, Karag Dron and Karag Orrud to Karak Eight Peaks

Makaisson, Ellyrion and Alarielle to Burlok

Remélem nem basszák el ezekkel a szerverbalanceot :y

TDC Geronimo
Rajtam nem sokat, mivel írtam lent, hogy mennyi a disruptom a taktikával+hold the lineval, de meg ne magyarázd már, hogy a jelenlegi helyzet a stackelõdõ 1000+os aoe tickekkel rendben van 😄 Szerencsére fórumon írták már, hogy valamit kitalálnak ez ellen, mert látják õk is, hogy nincs ez így rendjén -.-

Ha te BW-vel nem tudsz úgy játszani mint wowos karikkal akkor te inkább ne indíts bW-t túl bonyololt lesz neked, fõleg ha azthiszed 3 gombról szól. Maradj inkább meleednél az 1xrübb.<#buck>

Szép kép ahogy premade farmolja fõleg szürke pugot veled 1ütt a kezdõhelyeteknél.😊 Én ilyet nem linkeltem volna be.😊

Kansai mennyit sebez rajtad?(amikor 5bõl 1x eltalál rof-fal)És szerinted amit rajtad sebez az sok?
Felrohannak tankok casterekhez és beCCzik õket , utána többi nyugodtan jöhet és 0 aoe van. Csak ez már szervezés.
Kansai ír 1 postot, mert õ 1et csinál aoezik várból meg zergbe és õ tud mindent a játék többi részérõl, hogy ott mi is van?

Sziasztok!
Nemreg kezdtem a jatekot, konkretan talan 3 napja. WoWrol valtottam at, es eddig nem bantam meg 😊. Eltharion Destron vagyok Goblin Shamankent, Gratzah neven, es klant keresnek, lehetoleg magyart 😉.

Ezen felul lenne egy kerdesem is, a WoWban volt ugye az alt, mint target self modifier gomb. Ilyesmi WARban is van, vagy minden healre makrot kell csinalnom, hogy gombra legyen selfcast :S?