Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Beraknak még kétféle ostromgépet, az egyik felesleges lesz, a másik meg out of range^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
"Our current plans include putting in a Keep Upgrade system that encourages guilds to claim and upgrade Keeps. These upgrades would be usage upgrades, not just visual upgrades. We are looking at giving interesting and useful things to guilds who upgrade Keeps; defence improvements, guilds rewards, etc. We also want to put in more attacker options, more attacker abilities, and experiment with new types of siege warfare" Orcapult? Létrák? <#finom>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szaruman
Pont az a gond, h NEM mentek át... Tehát aki MARADT a dronon, és újra akar játszani (vagyis december elõtt hagyta abba), az most szopik, mert a volt dronos klán az azgalon van, de a karaktert átbasszák k8pre.

Igen, de nyílván volt valami okuk arra, hogy átmentek egy másik szerverre...azt meg várni, hogy majd jó sokan egyszercsak visszajönnek és akkor lesz megint nagy guild...
TDC Geronimo
új*

TDC Geronimo
Ú state of the game Marktól

TDC Geronimo
Csinált Mythic 2 call to armsos ingame videót, destrost meg orderest. Itt meg lehet nézni meg le lehet szedni. Most szedem így nem láttam õket még :p

Szaruman
Vegyük a dront. Ugye a magyarok a dronon kezdtek. Viszont késõbb átjöttek az azgalra (order). Viszont ha jól olvastam, a k8pre kerülnek most a karik. Az egyetlen probléma az, h a dronról a k8pre sosem volt transfer ezelõtt... Vagyis az összes volt klántagjuk egy másik szerveren lesz. Így már érthetõbb?

Azért bizonyos szerverekrõl bizonyos szerverre pakolják át az emberek,et...tehát akit ismert és még mindig játszik az akkor is ott lesz ha visszajön.

A gondom az egész merge-el csak annyi, hogy pl az Eltharionon iszonyú lagot okozott egyrészt..másrészt naponta vannak capital city siegek..ami hülyeség...2-3 napig IC ostrom volt..tegnap este a destro nyomult nagyon....az egész pvp mostanra egy nagy zerg lett....az meg nem akkora vicc, hogy 100-200 ember ide-oda rohangál a térképeken és közben üti a másikat..neke ez nem akkora feeling...

Most látszik csak igazán, hogy nagyon picik a pvp területek...ráadásul az Elth ORVR szerver, de ez sokat nem jelent mert a zónán kívül nem nagyon mennek csaták...nem éri meg ugye...ezt mondják...

Nagyon kellene már egy új rendszer..ez a mostani is hülyeség...pikk-pakk lockolsz egy zónát...nagy kaland...
TDC Geronimo
Miért nem ismernek senkit majd? Egész szervert átpakolják, guildestül, alliancestül, mindenestül. Annyi lesz a változás, hogy nem 2 ember lézeng majd rvr területeken, hanem 200 és más lesz a szerver neve...ennyi.

na ez így már logikusabb😊

Ja, most mindenkit egy szerverre költöztetnek, de lehetõséget adnak átköltözni azt hiszem 1 napig máshová, szerintem errõl beszél Szaruman.
Úgy lenne ez korrekt, hogy innentõl mondjuk minden elköltöztett karakter kap egy "kreditet" amivel bármikor a jövõben egyszer szervert válthat.
Vagy ha nem akarnak ilyen jószívûek lenni, akkor az 1 napos költözési lehetõség onnantól induljon, hogy az accom újra fel van töltve, vagy méginkább a következõ beloggolásomtól (mert mi van, ha pont egy napig nem vagyok most gépközelben?).
szerintem az égvilágon semminek nem romlik az esélye. mivel ha ott volt a társaság akivel játszott, ezért a társaság megy vele együtt. nem az van,h bélát akkor erre a szerverre rakjuk, józsit meg a másikra. semmi logika nincs abban, amit mondasz szvsz😛

Szaruman
Az jó, h összevonják a szervereket, nem azzal van a gond (ofc a lagot illene megoldani). Arra gondolok, h van pár ismerõsöm, aki pl gondolkozik azon, h újra befizet. Viszont még a transfer elõtt hagyták abba. Most hol fogják találni a karakterüket? Egy olyan szerveren, ahol senkit sem ismernek. Nekem ezzel van a problémám. És ofc itt nem csak erre a 2-3 emberre gondolok, elvégre 500k játékos hagyta abba, és sztem egy jelentõs részük úgy van, h majd visszajönnek, ha helyre állnak a dolgok. Sztem ezzel viszont romlanak az esélyek.

TDC Geronimo
Mirõl beszélsz? Olyan szervereket kapcsolnak le, ahol olyan kicsi a populáció, hogy szinte semmi RvR nincs és ez lenne egy pvp játék lényege nemde. Ha a war pve játék lenne ezek a szerverek simán mennének tovább, de azok érdekébe költöztetik át olyan szerverekre az embereket, amin van rendes RvR, akik azokon a kiüresedett szerveren próbálnának valamit kezdeni, de nem tudnak a kicsi létszám miatt. Ezen mi balfaszoskodás? Ezt csinálták tegnap USbe is. Jó nagy adag low/low szerverrõl tették át embereket med/med-re, hogy biztosítsák azt a bizonyos WAR élményt -.- Semmi rossz nincs ebbe sõt egy rakat játékos végre megtudja mi is az az RvR. A másik meg, hogy ezzel jó sok erõforrás szabadul fel és lehet fejleszteni a high/highos szerverek hardwareit. Szinte 100% hogy ezek a nagyobb EU szerverek ma már high/highok lesznek, sõt elképzelhetõ a sor is.

Szaruman
Ezek nem lehetnek ennyire balfaszok. Tehát aki korábban abbahagyta, de majd újra befizet, az egy totál másik szerveren találja magát? Gz csigazabálók.

s0n1c
Moderáld magad légy szíves!
😄DDDDDDD

Azé nem mennek a szerverek,mert most csinaljak a WE-nek a : one shot-->Target Fidel gombokat.Es keresgelik az IwIw-en az arckepet. 😉
(vicc)

Magh
Amúgy EZa Wardb calculator mennyire up-to-date?

quad
meloban vagyok es unatkozom... 😄

enm = nem

szerintem 6körül érek haza tehát onnantól tuti online leszek. hacsak enm teper le az asszony😄DD

TDC Geronimo
Amúgy ahogy lesz szerver megyünk és írok rád megint. Én voltam az aki a múltkor megkeresett :p

Magh
Próbáltam firefoxxal chrome-al safarival is, semmi nem jön be. Holt üres oldal. A flash ablakban meg nicsn ilyen hír.

TDC Geronimo
Hát van akinek olyan jól megy 😄

rendes ember melóból is játszik😊))

TDC Geronimo
Rendes ember 5ig dolgozik -.- Szervereket hajnali 3kor állították le. Sose volt ilyen hosszú karbantartás csak a merge miatt van most. Hát nehogymár ne lehessen kibírni.

ez még semmi, hidd el😊

látom azért a hangulat itt is megvan, sg se változik sosem

ˆ Hugh Hefnernek ment

milyen kis aranyos ez a gyerkõc😊 ha jól tudom wowban is van trial, és a wowban is vannak karbantartások. jajjteszegény😄

quad
ritkán látni ekkora rigolettit , telepitsd a flash playert meg ilyeneket ez itt már a 21. század ;D

TDC Geronimo
használj rendes böngészõt :p

rezes
Legalabb mast megkimelsz a kretensegedtol.

Fonok.Ki az a corporation?

Magh
Elárulom akkor, hogy nekem sehol nincs ilyen hír, maga a news oldal sem jön be. Ennyit errõl.

TDC Geronimo
Néha én is meglepõdök egyeseken pedig nem kéne 😊

Felmész a http://www.war-europe.com/ -ra, rögtön bejön középre egy nagy piros CREATE TRIAL ACCOUNT gomb.
Rányomsz
Bejön egy oldal, középen egy nagy CREATE TRIAL ACCOUNT gomb, ahol az accountot csinálhatod meg.
Alatta egy nagy DOWNLOAD THE GAME gomb, ahol négyféle letöltési lehetõséget is kapsz a trial verzióhoz.
Nos, ez eddig rendkívül bonyolult, valóban. De tegyük fel nagynehezen átvergõdsz ezen. Irány a játék! Nem indul. Felnézel a fentebb linkelt honlapra és láss csodát legelsõ hír szalagcímében ottvan, hogy "All servers offline during this extended maintenance. És ha beleolvasol a hírbe:
"
Update 03:00 CET: The transfer process has now begun and all European servers are now offline.
Update 14:00 CET: The transfer process is taking longer than anticipated and we now expect servers to come back online after 17:00 CET. We apologize for the inconvenience.
"

Ez aztán az amatõr töketlenkedés. Nagy piros gombokra kell nyomkodni és a honlap elsõ hírének szalagcímében ott van egyértelmûen, hogy karbantartás miatt nem érhetõek el a szerverek. Meséld már el, hogy szerinted hogy kellett volna megcsinálniuk, mert én ennél szájbarágósabban nem igazán tudom elképzelni.

Megjegyzés: nem a fanboiság beszél belõlem, már nem játszok a játékkal, csak egyszerûen nem értem, hogy mi olyan amatõr, töketlen ebben a rendszerben.
TDC Geronimo
Igen.

Szaruman
Jól értem, h most automatikusan átviszik a karikat egyik szerverrõl a másikra?

quad
ha no comment tartsd is magad hozzá :>

TDC Geronimo
"The transfer process is taking longer than anticipated and we now expect servers to come back online after 17:00 CET. We apologize for the inconvenience." Messze még a slayerem :y

0Fritz0
Egészen pontosan: Extended maintenance a trial megjelenése után 5 nappal...
(Szuvenyír nyihuhu, nyekukucsku protku!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Rosszul emlékszel!

<#vigyor>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

extended maintenance a trial megjelenése után. no comment

0Fritz0

quad
szerintem te vagy toketlen ha nem latod a hivatalos oldalon hogy maintance van , bad luck dude :>

leszedtem a klienst, 3 nap, kiderült, hogy van külön trial kliens
leszedtem a klienst, 2 nap, elindítom a játékot, nem történik semmi. várok 5 percet, betölt a szerverkeresõ, nincs egy darab trialos szerver sem.

5 nap a 10-bõl, és még csak kipróbálni sem lehet. mostmár biztos, hogy soha nem próbálok ki semmilyen mmo-t, ami nem Blizzard, kell a francnak ez az amatõr töketlenkedés

Magh
Meddig?

Nem mennek a szerverek!